Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem az 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
érdekes O_o 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
tök jó...

viszont még mindig nem tudom, hogy milyen sorozatban idegesít <#idiota>

armageddon666
Áááá, megértettem mi az a Chuunibyou 😄 mármint már eddig is pedzegettem, de most már tiszta.

Én azért megnézem majd. 😊

@

Lelouch
Így utólag már nekem se.<#gonosz3>
LasDen
nem is bökték ki neki, csak játssza a rejtélyest 😄
az a töménytelen baromság, amit kitalál és beleéli magát a hülyeségeibe....
az egész sorozat nem tetszett...😄

RelakS
Ezé' bökték ki a szemit is? :}

Amúgy miben idegesít?

Lelouch
Ha nem tudod tolerálni Medaka karakterét, akkor szerintem nem éri meg veszõdni a sorozattal. 😄 Én se bírom, de azért még valamilyen szinten el tudom viselni.
Malakai
Hasonló, én is kevés dologgal vagyok naprakész, úgyhogy inkább csak olvasom, meg ugrok át sok hozzászólást.
Medaka nálam még mindig PtW, valójában elsõ 2-3 részt láttam, de Medaka olyan szinten idegesített, hogy az se tudott nagyon érdekelni, hogy késõbb nagyot változik a sorozat, ha a karakter maga nem. 😛 És PtW, mert azért fogok majd egyszer még adni neki esélyt, valamikor... 😊

Mostanában Becket pótoltam, amit nem is tudom mi miatt raktam félre annó, mert akkor is tetszett, most is nagyon bejött. Annak ellenére, hogy valójában egyáltalán nincs olyan hangja bizonyos karakternek, mint ahogy ájuldoznak tõle, de kb ez a legnagyobb hibája számomra. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Én is benézek - de mivel mindig futó sorozatokról beszéltek, hozzászólni nem lehet és nem is tudok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
idegesítõ pattogó kis takonypóc...😄

RelakS
mermér? 😄

Count Adyn
Vagy rendész xD Na mindegy, nagyon furán hangzik a kényszerítõ nekem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PetruZ
Maradhatott volna "rendõr", elvégre a feletteseik mind nyomozók voltak.

Lucky Star + OVA: Ráérõ idõmben végignéztem ezt is az elmúlt hetekben. Voltak jó momentumai, de eléggé átlagos. Az Azumangához hasonlít, de attól eltérõen nincs különösebben egységes sztorija, csak kis epizódok egymás után. Az Acchi Kocchi is hasonló, de az szerintem jobb egy fokkal. 😊
6/10.
Máté94
Kényszertõnek voltak fordítva. Most a "Végrehajtó" jobb lett volna? <#idiota>
Mo.-n sokan másra asszociálnának ebbõl a megnevezésbõl.
Count Adyn
Az enforcert tényleg kényszerítõnek fordították vagy poén volt?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Máté94
Talán nincs semmi mögötte, a Sybil-lák is mondták, hogy erõs, nehezen "felhõsíthetõ" Psycho-Pass-al rendelkezik.
LasDen
hardo boljdó 😄DD

Count Adyn
Hja Akane-chan igaz hardo-boiled detective lett😊

Azt azért kibonthatták volna, mert szerintem eléggé egyértelmû volt, hogy õ valójában ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért maradt úgymond "tiszta", mert valahogy az õ bûnelkövetõi együtthatója SEM változott. És erre szerintem õs is rájött valamikor.

Máté94
Amilyen az elsõ részben, és az utolsó részben volt, ahhoz képest nem volt elég? Vagy hova jobbat? Én elégedett voltam, manapság úgy is ritka jellemfejlõdõ karakter, Akane-nél ez szemmel látható volt.
Nem vérfürdõre. Csak úgy éreztem a kislány jellemfejlõdése valahogy várat még magára ...

Hát ha így marad a történet és nem lesz folytatása, akkor sokkal gyengébb lesz, mint amire hivatkozott a fõgenya, az eredeti Különvélemény befejezésénél. Bár mondjuk kiderült a végén ha valaki figyelt mi történt kedvenc kényszerítõnkkel ...

Máté94
Pont úgy csinálták, hogy lehessen folytatni. Gondolom vérfürdõre vágytál... 😄
Count Adyn
Jahh kicsit hiányérzetem volt nekem is. Ám Shinsekai Yori vége már jobban bejött😊 Csak elnéztem volna még 10 részen át legalább az a kár^^

Lelouch
Csak áprilisig kell várni. 😊 RAW meg már jövõhéten lesz a következõ fejezethez.

Ez egy érdekes kérdés. 😄 Tudnom kellene valahonnan, hogy mit mondott Toto Gantának az 52. fejezetben? 😄
efti
En is csak neha nezek be, animezni is a telefonomon animezek bkv-zes kozben. A blogomra egyaltalan nem jut ido, forumra is naponta kb egyszer nezek ra.

WWFSMD?

armageddon666
CH52: Átment Bleachbe... 😞
CH53: Ez már sokkal jobb. 😊

De most májusig várakozás...

De sajnos egyik chapterre sem nagyon tudok mit kommentálni. 😄 Mi volt Ganta bûne?

@

Psycho Pass nem volt rossz, de én többet vártam tõle.

armageddon666
Ó nem, nem is tudtam hogy van. 😊 Mindjárt el is olvasom.
Meg jut eszembe, Rosario+Vampire2-t is olvasni kéne. Hátha jött már ki pár új fejezet.

@

Lelouch
Az új Deadman Wonderland fejezetet olvastad már? 😊
armageddon666
Nincs idõm animézni mostanában, meg ha épp animézek, az sem most futó. Az aktualitásokhoz nem tudok hozzászólni, plusz a HxH meg valami másik téma kb. mindent elfed. 😊 Haganai2 spoilereket olvasgatok ha épp látom hogy arról van szó.

@

Máté94
Senkit se érdekelnek a véleményeim... 😞 :s 😄
LasDen
lehet belenézek mangába..netom...még lehet rákapok....

Lelouch
Én sose tartottam túl sokra, de hetente 5 percet még megér, míg elolvasom az új fejezeteket.
Lelouch
Idén következõ évad? 😊 Még az se biztos, hogy fogják folytatni.
LasDen
asszem az egyik cég erre szakosodott 😄

Lelouch
Jáj. 😄 Mondjuk elég durva, hogy hány animébõl készült már ilyen "feldolgozás". 😄
BEAST
Mindjárt meglesem mi fán teremnek ezek, láttam, hogy sokat írtatok ezekrõl, de a spoiler tageket inkább nem lestem meg. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Ezek a tournamentes részek most egész jók, legalábbis elmennek. 😄 Viszont remélem még idén indul a következõ évad.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
oda...😄 már csak megszokásból nézem meg a részeket. vagyis mostmár megvárom, míg vége jövõhéten, aztán ami marad x részt lenyomom és kész...kedvelem a karaktereket, így ha majd egyszer visszatér, akkor nézni fogom újra, de nagyon a középszerûségbe süllyedt...

Lelouch
Oda lett a lelkesedés? 😄
Zomil
lol 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Psycho Pass és From the new world-ot szerintem érdemes megnézni, eléggé odatette magát mind a kettö 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
sok új most áprilistól indul...szóval sokat nem kell várni 😄
fairy tailt már nem nagyon bírom. nem is baj hogy vége egy jó idõre. unalmasak már a részek, nem sok újdonság vna a 100 résszel ezelõtti epizódokhoz képest....
mindenesetre...Lucy-sama no nice body....

Count Adyn
k_😄

BEAST
Mostanában csak a Maoyuu Maou Yuusha-t és a Fairy Tailt nézem, nem is igazán tudom mit lenne még érdemes, meg hogy pontosan mikor indulnak az újak amiket kinéztem. 😄

LasDen
csak õt ne 😄

Count Adyn
Akkor legyen party?😄