Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
fura, de nem néz ki ez rosszul. jó is kisülhet belõle...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Csak teaser...
http://www.youtube.com/v/_9zTt-DNaPo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Vagy vótmá? :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
ez a Blood Lad tûrhetõnek néz ki...a tien shinhanos csajon kicsit megijedtem :D

a DBxOP crossovert nem várom, de majd megnézem....

Steins;Gate is jónak néz ki. Remélem nem cseszik el...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
<#falbav>
Ez már azért tõlük is túlzás...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen

Lelouch
Blood Lad PV
http://www.youtube.com/v/HHNyBJyWpfo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
kill3r21
Hátha valaki várja ezt is..:)
http://www.youtube.com/v/bi5w6Z0Ny2s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Lelouch
http://www.youtube.com/v/rDsCNz3pWUg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
LasDen
kezd unalmas lenni a chihayafuru meccsei....ha erõs ellenfél, akkor akire éppen koncentrálnak (Taichi v Chihaya legtöbbször) mindig szarul kezdi a meccset. majd emlékszik valamire, amit az egyikük mondott és hirtelen visszajön a meccsbe....fantasztikusan izgalmas a 250000. alkalommal is....

efti
Momo e no tegami befejezve. Nagyon jo tortenet volt, bar a kepi vilagat kisse szokni kellett, valahogy az elso pillanattol kezdve a Jin Roh es a Perfect Blue jart az eszembe a karaktereket nezve. A tortenet persze egeszen masmilyen. Boven megeri a ket orajat. 8/10 nalam

WWFSMD?

LasDen
amit yusa mondott az egyértelmû...nyilvánvaló volt már néhány része, csak ki kellett mondani. yozora egy önzõ kurva...:D
és igazából nem barátok a klubtagok...hanem csak mind kodaka barátai, elviselik egymást, de nem igazán érdekli õket a másik...

PetruZ
Mivel már nem nagyon volt tovább vihetõ az infantilis (bár roppant szórakoztató :) ) stílus és mert valamilyen szinten elõre kellett lépniük, szinte muszáj volt valami erõs konfliktus, ami megmutatja, hogy vajon szétrobbannak, vagy továbbra is együtt maradnak. Úgy tûnik, az utóbbi marad (nagyjából, tekintve az új felállást, a Kodakának felajánlott pozíciót és a két új karaktert (akik közül nem tudni, lesz-e kiemelt)), mindenesetre a kulcsmondat szerintem Yusa szájából hangzott el "véletlenül": mivel õ az egyetlen fiú, nem randizhat egyik klubtaggal sem, mert az csak fokozná a feszültséget és mindenki ellenségesebb lenne.
Yozora lelépett (szerintem nem ment messzire, vissza fog õ térni hamar), Rika és Kodaka egyre jobban megértik egymást (mint barátok), Yukimura... hát a fene tudja, de úgy tûnik, kezd nõvé válni, és hogy Senával mi lesz, az meg pont nem derült ki a végén (de szerintem már semmi komoly).

Mindettõl függetlenül (vagy ezekkel együtt) szerintem jó évad volt, nálam 8/10.

U.i.: Rika új "találmánya" az erõsen WFT volt és totál baromságnak tûnt, bár kb. kapisgálom, mire kellett (visszautalás a múltra)...
LasDen
haganai next....ilyen fos befejezést. voltak jó pillanatai az epizódnak, de a vége nagyon silány. igen, tudom, innen kezdõdik a java, de attól még szar volt....
most kezdõdik még csak a kalandunk....a gintamaban mindig ezzel vicceltek, hogy milyen gáz befejezés lenne :D

LasDen
Tempest 24 - WWFAD? :D

Malakai
Abból kevésre emlékszek, de errõl a megnézésének a körülményei is tehetnek. :D Aztán nem néztem meg rendesen mostanáig, ez is volt az apropója, hogy az alapsorit is újranézzem, ami remekmûtõl valójában messze van, de szórakoztató (többségében).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
És az 5 részes ováról mi a véleményed?
Malakai
Roberta egy amolyan karikatúra már az elsõ szezonban is, de pont amiatt vele nem volt bajom. :)
Újranézve egyébként közel se érdemli a magas pontszámot, amit adtam neki annó, de nincs szívem lepontozni. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Detective Conan 174. - Na ez az ügy most nagyon bejött, plusz ezzel a hangszórós megoldással az "alvó Kogoro" se olyan gáz. :D Viszont az elég gáz, hogy a 129. rész óta semennyit se haladt a fekete szervezetes fõszál...
Lelouch
Szerintem a Roberta's Blood Trail a legalja. :D Bár ha most újranézném a sorozatot, lehet a többire is máshogy tekintenék már...
Malakai
Épp újranézem, bár most vagyok épp a creepy twins részeknél, ami a legalja szerintem a sorozatnak és legszivesebben átugranám, abból nincs is a videóban képsor. :)
Egyébként szerintem is összeilik a sorozat a zenével.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Ja, elég egyértelmû. Látszott rajta, hogy nem tartja magát méltónak, ezért (is) indult el ez az egész keresgélés.
LasDen
tippre Choi a kiválasztott...:D már az elsõ megjelenésekor látszott, hogy odavan a hercegért, aztán uccsó részben a nyakán lévõ aranyat fogdosta, ami az anyajegyet takarja :D

PetruZ
Ó, ezt nézni akartam korábban, de valamiért elfelejtkeztem róla. De ezt is pótolom akkor. :)
PetruZ
Tamako Market END: Jól indult, aztán ellaposodott. Az utolsó két részre mintha megmozdult volna valamit, mintha... de nem. A végén a tévedés "magyarázata", meg a megérkezés - távozás... inkább hagyjuk. Alapvetõ bajom az volt vele, hogy ha nem is történik semmi, akkor a karaktereknek önmagukban is mûködnie kellett volna, de ebbõl alig éreztem valamit. Gyönyörûen van megrajzolva és az animáció is nagyon jó minõségû, de igazából semmi több. Ezért csak 5/10-et kap tõlem.
LasDen
yozora háborúba megy :D
http://www.youtube.com/v/bvec4V5lZ6A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Count Adyn
Angel Beats: Nah ez jó volt, kicsit sok klisé, 30% dráma 70% ökörködés, nem egy egetrengetõ anime, de jó szórakozás volt:)

TK is the best:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PetruZ
GJ-bu END: Nem lehetett sokat várni tõle, de amit ígért (átlagos iskolás slice-of-life), azt stabilan hozta mind a 12 rész során. A vége is le lett zárva, és bár benne maradt némi folytatási lehetõség, a fél csapat elballagásával igazából már nem lenne ugyanaz, úgyhogy jó ez így. Nekem tetszett minden rész, összességében 6/10.
Zomil
Nézni fogom szerintem, de a vége felé már nem jött be annyira a sorozat, mint az elején :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
szolidan, mer még nem biztos

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
Én nem szolídan örülök ennek. :)
BEAST
Nekem is tetszett, birtam Izayoit es Shiroyashat. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Nekem tökmindegy, úgyse nézném... :D
LasDen
lehet szolidan örülni, mert esélyes egy Chuu2 2. évad....hurrá...

LasDen
Kurousagi FTW :D

Lelouch
Mondaiji-tachi: Hát ez se volt valami világmegváltó sorozat... De legalább Izayoi jó karakter volt.
7/10
Lelouch
Ja, már elég régóta.
Lelouch
Én meg megmondtam, hogy Rika a legértelmesebb a klubban. :D
Marfy
Tudtátok hogy a FAQ nem mûködik? :)

LasDen
engem meglepett, hogy kodaka tudja mi a helyzet mindenkivel, csak nem akarja tudomásul venni....

Lelouch
Haganai Next 10. - Eh? Nandatte?!
Count Adyn
Nemtom nekem valahogy hozza pont azt az enyhén depis,de mégis érdekes hangulatot mint a sorozat^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

efti
Hyouka befejezve. Nem volt eget rengeto sztori, de elveztem. Nalam 7.5/10

WWFSMD?

efti
Az ilyesmi jot is rosszat is jelenthet. Az indexnel sosem.ertettem miert nezem (azota sem ertem miert neztem) mert csak az agyam b....gozoltem fel vele, ugyanakkor a mawaru penguindrummal is eleinte igy voltam, aztan megiscsak jo tortenet kerekedett belole.

WWFSMD?

PetruZ
Szerintem meg ritka jellegtelen, zéró zene. :)
Count Adyn
Jó ez az összhatás:)
http://www.youtube.com/v/OntiMh_lnMg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen

Lelouch
Nagyon helyes. :D
LasDen
egyszer megfogom nézni eztt a kaijit is...csak nemtom mikor :D

Lelouch
http://www.youtube.com/v/M0oPtWcSnGI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB