Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
HxH 73:
Bisuke WTF?????? :D
Killua Jojo-s harca meg nagyon jo volt :)
Gont meg szokás szerint jol elverték :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Ez milyen cucc<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
szúrós állú Neo...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nagyon menõ. :D
Lelouch
Köszönöm...
Zomil
Itt az enyém :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nagyon...csöves :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
LOL. :D Na de én is csináltam egyet magamról... :D
Zomil
öhm :D

LasDen
Chibi LasDen....:D
(AA után szabadon :D)

PetruZ
Kotoura-san END: Vége lett, ahogy vége lett, nagy könnyekkel és vallomásokkal, és ezzel tkp. vége is. :) Nekem összességében tetszett, még ha voltak hülye, feleslegesen önmarcangolós részei is, és az elsõ rész elsõ fele - utólag - túlságosan is drámaira sikerült (filmben, vagy könyvben is ugyancsak ritka erõs volt, nemhogy animében) ahhoz képest, hogy milyen lett a sorozat végül, de tetszett. 7/10

Maradt még a Little Busters, (meg majd a Bakuman, ha kijön), de azokat majd holnap, mára elég belõlem. :D
PetruZ
Little Witch Academia (2013, AniDB): Új év, új Animator Training Project (és persze újra a gg :) ), ennek az egyik darabja az LWA. Jópofa, kicsit vicces, kicsit komolykodós, jó az animáció, de kb. semmi különös az egész. 6/10
Lelouch
Katanagatari: OMG! Na ez egy érdekes élmény volt. Értékelés szempontjából a 8/10 felé hajlottam, de vizuálisan nagyon bejött az egész, úgyhogy így kap egy 9/10-et.

Dat OP. Most így a sorozat után üt igazán a hangulatával...
LasDen
hát..amit írtak az alapján erõsen kamu szaga van :D

PetruZ
OreShura END: Úgy lett vége, hogy nem (igazán) lett vége, ahogy az szokásos az eféle animék többségénél, bár volt döntés, csak... Szóval a szokásos. :) Ennek ellenére nekem tetszett. 7/10
U.i.: Viszont úgy tûnik, ez az epizód volt a rori hattyúdala is, felbomlott a group, és állítják, hogy nem április elsejei tréfa... :(
PetruZ
Szokásos webes preair kb. 280p felbontásban. :) Azt nem tudom, mikor fog tévében is lemenni, de ott is lesz majd.

Love Live! END: Teljesen kiszámítható középiskolás idolos táncolós-éneklõs sorozat, ugyanazt hozza, mint az összes többi (az Id@lmaster ezeknél azért jobb volt). 4/10
LasDen
aszittem má kijött, de akkor várok, mer minimum dvdrip...fost nem nézek :D

PetruZ
Date A Live (2013, AniDB): Újabb dating sim-feldolgozás, ami az elején teljesen hétköznapi középiskolai sztorinak indul, aztán egy csavarral "hétköznapi középiskolai dating sim fura sci-fi/fantasy szállal" lesz belõle. Az elején még kicsit ásítottam is, hogy kishugi pantsu - pipa, osztálytársak és társnõk - pipa, de utána... Lehet, hogy érdekes is lesz, nem csak sima végignézés? :D
(Egyelõre webrip, nagyon f*s minõségben, de az elsõ részt érdemes megnézni a felvázolt sztori miatt. Ha hasonlítani kéne, akkor elsõnek az Infinite Stratos ugrott be nekem, de ez azért másra fókuszál.)
PetruZ
Valamiért kimaradt. :)
Zomil

Senki nem reagált rá :(

PetruZ
Chuu2Koi? OreShura? Hadoukening! :D
Lelouch
http://www.youtube.com/v/5N8wQcvLS8A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Zomil
Nekem meg a 2. fele tetszett picit jobban :D

Count Adyn
Eleje marha jó volt aztán kicsit ellaposodott szerintem de egy 7/10- et talán megér nálam is:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
Jo hát más az izlésünk :)

LasDen
max 6....de semmiképp sem 8 :D

Zomil
Hát már nem vagyok olyan joszivü pontozás ügyileg, mint régen voltam, már csak a számomra nagyon jok kapnak 8-9-et, 10-et meg sztem már nem is fogok osztani :D
Majd valamikor átpontozok mindent mal-on.

Bár igazad van legyen inkább 8/10, ahhoz közelebb van. Mert most belegondoltam, hogy a R;N-t 7/10-re pontoztam attol meg sokkal jobb volt :D

Lelouch
Csak 7.5? :D Most emiatt ránéztem a MAL-ismerõseim pontozására, és más se nagyon értékeli jobbra... Pedig a Katanagatari után ezt terveztem nézni. :D
Zomil
Zetuen no tempest: Kellemes cucc volt, igazábol végig szivesen néztem egy olyan 7.5/10-et adnék rá. A vége is rendben volt bár a mangában a lezáro képet jobban megcsinálták szerintem :)

Zomil
Hát igen, ezen én is néztem, hogy akkor most mi a franc van...aztán hirtelen puszipajtások és maradt a régi testében...aminek ugye semmi értelme...Bár annak sincs semmi értelme, hogy miért tünne el az a képessége, hogy visszafordithatatlan az általa okozott sebzés.

Hát mondjuk ja...csak nem tudom hova lehetne már kavarni a szálakat, meg milyen uj gonosz tünhetne fel ezek után :S

Lelouch
Hát majd meglátjuk akkor... Mondjuk nekem most az se tiszta, hogy miért van még mindig életben. :D Az elõzõ testét Medaka szétzúzta, utána meg Shiranui testében elvileg megsemmisítette önmagát...

Minek lesz ennyi? A mangának? Kétlem, akkor már bejelentették volna.
Zomil
Hát de Ihiko-nak csak annyi tünt el, hogy most már vissza lehet állitani amit elpusztitott nem? Vagyis elvileg még mindig ugyanolyan erösnek kellene lennie.

A real eaterrel meg kizárt, hogy bármit bekavarnának, Medaka végigmegy most mindenkin, aztán valami random lezárást kap az egész és ennyi lesz :S

Lelouch
Még csak most értél el erre a pontra? :D Pedig eddig se volt hiány negatívumokból és marhaságokból.
Medaka az isten, mit vártál? :D Ott az új god mode, emellett nem kevés képességet, minuszt, stílust is ismer, plusz ki tudja miket tanult még, míg oda volt egy ideig a hold elpusztítása után... Ez az Iihiko meg már messze nem olyan erõs, mint az elõzõ volt. Az "echo" és a "shadow" jelzõk erõsen erre utalnak.<#awink>
Egyébként a múltkor mondtam, hogy a Real Eater alaposan bekavarhat Medakának, hát kiváncsi leszek hogy lesz kijátszva a dolog... Hanten meg ismét háttal van, Ajimu szagot érzek. :)
Amúgy nekem se tetszik ez az újabb Medaka fényezés, de ha ez az ára annak, hogy utána eltûnjön a képbõl, akkor el tudom viselni. :D
Zomil
Ráadásul
Eléggé közelit afelé a manga, hogy egy hatalmas csalodás legyen...Eleve mondjuk pl. a szemüveges minuszos csávot hogy gyözte le Medaka? Aztán ha most Ihikot is 1képkockában legyözi...az már nagyon szánalmas lesz...

Zomil
Medaka 188. ch: Hát...ez ugy semmilyen :S

LasDen
belenézek...talán jobb lesz, mint a manga...

IMYke2.0.0.0
Csak az elsõ 10 mp-et néztem meg, miközben kérdeztem - köszönöm a választ. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Shingeki no Kyoujin AniDB MAL ANN

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Benne van a videóban is. :) Attack on Titan/Shingeki no Kyojin
IMYke2.0.0.0
Bocs a hülye kérdésért?: Ez melyik sorozat/folytatás/film?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Kíváncsi leszek meddig viszik el a sztorit, bár ha jól látom még nincs is infó mennyi epizódot rendeltek. (Valamiért az volt bennem, hogy tizenpár.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
http://www.youtube.com/v/LHtdKWJdif4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
efti
Ennek nem orulok, chihayafuru elso sorozat nagyon tetszett, varom a masodik befejezeset, hogy egyben legyurhessem. Mondjuk manapsag folytatasokra nehezen szanom ra magam, tobb is van amit valahogy nincs kedvem elkezdeni: natsume 4, bakuman 3, chihaya 2..

WWFSMD?

Count Adyn
boccsss:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PetruZ
Már az UTW-nél is kijött minden rész.
LasDen
a HS nem fordít...õk csak simulcastet rippelnek :D

Lelouch
http://www.youtube.com/v/Pynxus3Uiv0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Úgy néz ki, hogy 24 részes lesz, és ezen PV alapján lesz filler dögivel... Így lehet inkább kihagyom.<#rolleyes>
Count Adyn
Angolul a horriblesubs fordításában bizonyosan:)

WhiteStar
Valaki tudna tippet adni?

From the new world 24,25, részét meg lehet már valahol tekinteni? O.O

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Zomil
Iszonyatosan várom már :)

Ez meg neeeed :DD