Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Eszerint 5 fejezet lesz még mivel a 22-23. kiadás egyben lesz a golden week miatt, de a dupla kiadás nem szokott dupla fejezettel járni.
Zomil
Mondtam én, hogy ez az arc nagyon ugy tünik, hogy a végéhez közelit.

18-nál járnak, vagyis 6hét és vége. 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Weekly Shounen Jump-os nem megerõsített infók:

Issue #24
End: Medaka Box

Issue #25
New Series by Ohba Tsugumi x Obata Takeshi

Ha nem fake, akkor a Medaka Box-nak tényleg vége lesz.<#shakehead>
Az Ohba-Ogata páros meg a Bakuman után remélem most inkább megint valami Death Note-hoz hasonló mangával áll majd elõ.
Zomil
From the new world: 9/10(hiába vagyok mostanában elég szigoru, ez nagyon jo volt és megérdemli a 9-et) Egyszerüen nagyon jo volt, volt ebben minden, egy elég érdekes jövöbe tudtunk belepillantani. A vége is teljesen rendben volt.
Az animácio minöségével voltak itt-ott gondok, de minden más kárpotol érte.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
mielõtt elindult megakartam nézni, mivel jazz úgy amennyire közel áll hozzám, de azóta is várat magára a dolog 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Nekem sem zsánerem a jazz - a sorozat viszont remek! Kedveltem: 7/10

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Sakamichi no apollon felenel jarok. Egyenlore nagyon tetszik, annak ellenere is hogy a jazz nem nekem valo mufaj

WWFSMD?

LasDen
KyoAni anime lesz ebbõl a dark fantasy izébõl...gyorsan regeneráló ember meg vér manipuláló meg ilyenek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Az elsõ képek megpillantásakor azt hittem, hogy egy nagyszerû programról van szó, amiben mindent testre lehet szabni - aztán Google-zás után kissé csalódottan konstatáltam, hogy egy webes alapon mûködõ Barbie-öltöztetõ.

Egy igazi alkalmazásnak jobban örülnék. Vagy, ha nagy Photoshop mágus lennék, akkor magam készítenék egy chibi Nyu-t.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem a két részre korlátozott "akció" amin leakadtam, hanem a végén a pár másodperc alatt minden le van tudva befejezésen. Ha már semmi nem lett kifejtve, legalább pár perc romantikát benyomhattak volna vagy valami. Nekem egy "sokat sejtetõ" pár képkockányi képsor az kevés.

Zomil
Én mikor elöször megláttam kerestem vagy 5percet, hogy hol lehet állitani a nemet 😄

R;B vége meg valoban gáz volt 😄

20részig hobbi robot épités, majd 2rész alatt világmegmentés, kicsit nagy volt az átmenet 😄

Elég gáz a Chibi maker, gyakorlatilag van egy alap test, amire ráfognám, hogy lány test. És onnantól ha nem sikerül értelmes szemöldök, haj, szakáll kombót rátenni, nem is fog pasinak kinézni. A ruhatárban lévõ cuccok zöme meg eleve csajos ruha.

Én vagyok az egyetlen, aki szerint a Robitics;Notes amilyen jó volt epizódról epizódra, olyan 2 perc alatt nesze semmi, fog meg jól befejezéssel ért véget?

Kb. olyan érzésem volt mint pár Philip K. Dick könyv végén, hogy az utolsó pár oldalt 2 perc alatt írta meg, mert elfogyott a lóvé narkóra ... (és nem egy zseniálisan jó könyvének van gagyi vagy semmilyen vége.)

PetruZ
Én is, de aztán inkább lezártam a fenébe, semmi közelítõt nem tudtam kihozni, én annyira egyedi és leírhatatlan vagyok. 😛
RelakS
Elbksztam vele vagy 20 percet, francba 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Vártam hogy mikor teszel be te ilyet. 😄

@

RelakS
Téli reggelen elõzõ napi hajmosás után irány a meló... a sapka meg otthon...

És mire nem jó a random 😄
Sötét bõrû, bajszos Holdtündér 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Little Busters 25: Nem tudom, valamiért azt hittem, ez az utolsó rész, de jövõ héten jön még egy. Mindenesetre ez is egy olyan rész volt, amiben volt valami "anyag" is, nem csak sima nyálhömpöly. És most már itt is van félszemû csaj szereplõ. 😊
Zomil
Persze hát az ilyen párna alap egy otaku-nak, csak mostmár felhuzos változat is van 😄
Csak tudnám miért tartott ennyi ideig ezt "feltalálni" 😄

PetruZ
Ilyen párnák voltak már korábban is (az OreImo-s idõszakból emlékszek rá), de ilyen "felhúzós"...

KELL! 😄
Zomil
Hát ez csodálatos 😄DD

LeWyTy
Nem Chidori Kaname?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
Ez tény, majd ha anélkül tudok olvasni mangát, hogy utána kéne néznem a kanjikat, majd akkor nem lesz gond 😄

Lelouch
Ez van, ezt kell szeretni. 😄
Zomil
A lassusággal semmi bajom(3nap késés az semmi), de néha olyan csunya elirások vannak, meg néha teljesen hogy is mondjam angoltalannak érzek 1-2 mondatot 😄

Lelouch
Védelmükre szóljon, hogy egy NisiOisin-mûvet nem könnyû fordítani.
Sebesség szempontjából meg vannak sokkal rosszabbak is. Sora no Otoshimono mangából az angol fordítócsapat már 4 hónap lemaradásban van. De a következõ Seto no Hanayome fejezetre is már 2012. január óta várok tõlük...
Zomil
Áh értem köszi 😊
Amugy az egy dolog, hogy lassuak, de elég sok hiba is van a forditásokban. :S

Lelouch
Angolul akörül jön ki a fejezet ja. Viszont RAW már szerdánként szokott lenni a WSJ mangákhoz, néha már kedden is.(már ami a fordító csapatok nem publikus forrásait illeti) A Bleach-Naruto-One Piece hármas például szerdánként már angolul is ki szokott jönni,sõt néha már kedden. A cxc nem dolgozik olyan gyorsan, azért csúszik a Medaka Box kiadásuk általában a hét második felére. Spoiler viszont már keddenként szokott lenni.
Zomil
De nem pénteken jelenik meg az uj ch? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy valahogy sejtettem, hogy ez lesz...bár nem értem miért pont Kumagawa az utolso, remélem azért Ajimu megjelenik :S
Meg hogy ezután mi a fasz fog történni, ha összeszedi mindet...jo kérdés...igazábol egy time skip-en kivül mást nem tudok elképzelni.

Lelouch
Úggy tûnik részben beigazolódott az, amit írtál.
Medaka már össze is szedett 98 csokrot, már csak Kumagawa maradt hátra, nála van Ajimu csokra is.

no comment
efti
Koszi a mini ertekeloket 😊

WWFSMD?

BEAST
A napokban megnéztem pár sorozatot és bár a legtöbb kisebb nagyobb csalódás lett a Sakurasou no pet na kanojo nagyon tetszett. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zsakosfrodo2
Na kitaláljátok-e ki ez? 😄

Denpa Onna-ból Erio akar lenni. 😄

IMYke2.0.0.0
Én is borostás vagyok jelenleg 😊

Ruley
Bennem is, direkt azért tettem rá borostát ami egyébként most éppen technikailag nincs rajtam.

(Meg mondjuk a valóságban is, ezért is szoktam egyébként borostát hordani.)

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
😊))

Nem nagyon sikerült Nyu-t faragnom, de igyekeztem:

LasDen
jó, akkor nem én vagyok az egyetlen, aki azt hitte 😄

Lelouch
Borostás lány? 😄 Mondjuk elõször bennem is azt a benyomást keltette. 😄
IMYke2.0.0.0
Lány vagy?

Ruley
Ez én voltam.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeventeV

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Malakai
Jep, azután pedig a másnap. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
a középsõ az valami jól sikerült éjszaka után van? 😄

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Bocs de erre most ez a reakcióm: <#wilting>
😄
Zomil
Nem nagyon néztem meg/nem is emlékszek rá .

Lelouch
Pedig Bisuke már azon a kiméra hangyás magazin scan-en is el volt spoilerezve, amit a múltkor belinkeltem... 😄