Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Hú de érdekesen hangzik. 😄
Lelouch
Jah.
LasDen
38-39. rész, ugye?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ma ki is jött angol felirattal az utolsó két rész. Király volt, a focit kedvelõknek mindenképp érdemes belenézni. 😄
PetruZ
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru (AniDB): Hõsünket (aféle "no friends, no girlfriend and I'm proud of that"-alak) a fiatalságról írt riasztóan cinikus és pesszimista esszéje miatt az osztályfõnöke azzal "bünteti", hogy kötelezõen lépjen be az Önkéntes klubba, amelynek egyetlen tagja és vezetõje az iskola körülrajongott, szuperokos és szuperszép - de furcsamód magányos - leányzója, aki hisz abban, hogy a kiemelkedettek feladata segíteni a világ elveszett és reménytelen alakjain.
Jéé, még egy középiskolás romkom, ezúttal a filozofálgatósabb fajtából. 😉 5/10, akármi is lehet még belõle.
Zomil
Nem igazán szeretem az ilyen semmiröl nem szolo dating sim adaptáciokat, de ez ugy érdekesnek tünik, hogy igy a fotozással összekötik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
Photo Kano (AniDB): Középiskolás srác megkapja apja korábbi fotómasináját és ez pont az új, 2. év kezdetén történik, tehát a sok lány, akiket ismer (de csak szimplán baráti alapon), egyszeriben mind fotóalanyoknak kezdenek tûnni a számára. Az iskolában ráadásul két fotós klub is mûködik, mint egymás riválisai és döntenie kell, hogy melyiket választja.
High school - dating sim - borderline ecchi - romkom, ez kb. össze is foglalja a lényeget. 😄 5/10, de alakulhat még mindenféle irányba.
Zomil
Nah végre frissitettem a MAL listámat, meg átpontoztam jopár dolgot, mostmár 8fölött csak olyan van amit bármikor megtudnék ujra nézni 😄

Amugy Completed-re nekem 134-et ir, azt hittem több lesz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
Na, akkor elkezdem én is a szezonkezdeti szokásost. 😄

Hatarakou Maou-sama! (AniDB): Elûzött démonúr, akinek a Földön, emberi alakban kell kibekkelnie azt az idõt, míg haza tud térni, de mivel a mágiája megszûnt (ill. jelentõsen lecsökkent és nem tudja újratölteni), kénytelen dolgozni - mint egy tipppikus gyorsétterem részmunkaidõse (ami eddig nem kicsit Working! feeling a mini-méretû munkatársnõvel, meg a fõnöknõvel 😊 ). Eközben viszont a másik világból az emberek hõsnõje is a Földre kerül...
Fantasy helyszínnel indul és csakhamar modern day "work-kom" lesz belõle (meg talán "rom" is lesz ott, úgy hiszem 😛 ). Eddig okés, 6/10.
LasDen
Hataraku Maou-sama!
Igen jó volt. Én már annak is örültem volna, ha annál marad, amilyen a bevezetõ volt. Kurta jól nézett ki, démonkirályostul, hõsöstül...de ez a komikusabb felütése is bejön. Mikor japánul szólt az ingatlanközvetítõhöz, ott leborultam a fotelról 😄D Jó lesz ez...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Sakamichi no apollon befejezve. Azt tudom csak mondani amit a felenel is: bar a jazz nem az en zenem, a sorozat nagyon jo. 8.5/10

WWFSMD?

Lelouch
Aku no Hana: Hûha... Belenéztem az elsõ részbe, de ez így ebben a formában kész katasztrófa... Ez így nagyon nem nézõs nálam, kár érte...
Már a Chunnbyo -nál reméltem, hogy egyszer majd redneznek valami fihtingosabb anumét.
IMYke2.0.0.0
Én meg csak 187 japán rajzfilm-animációs terméket néztem meg eddig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Tegnap befejeztem a Shinsekai yori-t, ami számomra az utóbbi idõk egyik legjobbja lett. Valahogy minden a helyén volt, a karakterek, a világ és ahogy egyre többet megtudtunk a történelmükrõl.

Az újak közül a Majestic Prince elég komolytalannak tûnik elsõre. A Devil Survivorba viszont még belenézek, a Persona nekem nem igazán tetszett, de meglátjuk mi sül ki ebbõl.

A Hataraku Maou-sama elsõ része viszont nagyon tetszett, remélem olyan jó lesz a sorozat, mint remélem. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Mivel már április van...<#awink>
Zomil
Már el is kezdödnek az uj sorozatok? 😊

LasDen
DEVIL SURVIVOR 2 THE ANIMATION
Elõször nem figyeltem rá, mer gondoltam folytatás. De aztán kiderült, hogy olyan, mint a Persona, így nincs elsõ évad, csak ez 😄 Aztán ahogy ment a rész úgy hasonult egyre jobban a Personahoz. Itt is ilyen megidézõs dolog van, de õk a telefonjukból varázsolják elõ a démonokat 😄 Meg nem annyira korlátozódik egy pontra, hanem sokkal tágabb a világa. És van itt kormány szervezet is (õk a Csipsz 😄), akik a háttérben ügyködnek persze.
Egész érdekesnek tûnik, még jó is lehet....

WhiteStar
grat! én nemrég hagytam el a "csak" 200-at 😊

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

LasDen
nálam évadonként csökkent a pontozás...8-ról indult az elsõ, aztán 7 és ez az utolsó már csak 6....örülök, hogy vége, mert egyre kevésbé volt jó. Ebben az évadban már több volt a frusztráló dolog, mint a jó. De így is nagy élmény volt...

PetruZ
Bakuman S3 END: Nos, ez is véget ért három évad és 75 rész után. A mangát elég jól követte végig, bár itt-ott kihagyott kisebb szálakat, de igazából mindegy is. Az utolsó rész vége kicsit túl volt húzva és voltak extra jelenetek még a végén, de nem baj, jó volt így. Mindhárom évad kitûnõ volt, a minõségben csak kisebb kilengések voltak, összességében a 3. évad és az egész sorozat is kap egy erõs 8/10-et tõlem.
LasDen
erre én is kíváncsi vagyok 😄

Lelouch
WTF? 😄 A Ginga e Kickoff utolsó két részében elvileg ellenük játszottak. 😄 Nem néztem a sorozatot, de ha kijön a felirat akkor ezt a meccset tuti megnézem. 😄
LasDen
OKtóberben lesz mozikban, szóval olyan messze van még a BD, hogy lehet megse érjük 😄

LasDen
csak egy 2 részes OVA volt belõle tavaly decemberrõl...megéri megnézni, nagyon jókat lehet rajta derülni.

IMYke2.0.0.0
Mindenképp jelezzétek, ha kijött már BD-ripben 😊

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, hogy valami rajongói próbálkozás - ha volt eredeti sorozat, azt sem ismerem 😊

LasDen
beraktam egy camosat is meg aztán a rendeset is...ez meg új elõzetese...😄

Zomil
Könnyen lehet, vagy az még csak ilyen teaser volt, nem rendes trailer.

Malakai
Nem valami alacsony felbontás / cam verzió volt korábban?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Ezt már egyszer beraktad(vagy hasonlot) 😄
És igen, várom én is nagyon 😊

BEAST
Jól néz ki :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ez is keci jó lesz .D

LasDen
nem...ez rendes film lesz, az A-1 Pictures készíti
a grafikával van bajod, vagy mi nem tetszik??
mert nem kell félni. az OVA is ilyen volt és az is nagyon jó volt...

IMYke2.0.0.0
Dzsízusz! Ugye ez fanmade?

Zomil
omg 😄

LasDen

Lelouch
<#taps>
BEAST
grat 😊

LasDen
Achievement Unlocked: 500 Anime Watched

armageddon666
"TN: Arigatou means baka" :'D

@

Marfy
Bajszos Holdtündér <#idiota>.

Zomil
😄(szokásos modon, nyomjatok egy entert megnyitás után...)

Zomil
ennél kisebb képbe nem volt? 😄

LasDen
hát ez...mondjuk szerintem a Doki nem rossz...de Commiet, Hadenat nem szeretem 😄

efti
Ohba-Ogata akarmi is lesz de egy belenezest megerdemel

WWFSMD?

Zomil
"olyan strike witches...."

Valoszinüleg, ha azt láttam volna én is dobom ezt 1rész után, de igy egynek elment 😄

LasDen
az elsõ részbe belenéztem, de túl bugyuta volt nekem 😄 olyan strike witches....

Zomil
Vividred operation: Háááát....1nek elment, de nem hagytok ki semmi, ha nem nézitek meg 😄
Legyen 6/10, mert a zene jo vol(bár többször is valamiért a Top Gun ugrott be nekem mindig), meg a grafikája is jo volt. És ismét kiderült, hogy a barátság erejével+egy Falcon Punch-al minden fögonosz legyözhetö. 😄
Nah meg persze lehet majd figurákat venni a csajok átalakult formáibol. 😛