Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
"csak egy megoldás marad: hõsünknek el kell csábítania (!) az ûrrengéseket okozó ismeretlen lányokat, hogy ne okozzanak több bajt... :D"

omg... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
Date a Live (AniDB): 30 évvel ezelõtt egy masszív ûrrengés ("spacequake") több, mint 150 millió emberéletet oltott ki Ázsia középsõ részén. Azóta az ûrrengések idõrõl-idõre újból elõfordulnak, az utóbbi idõben egyre gyakrabban. Hõsünk középiskolai tanuló (mi más :) ), aki a kishúgával él egy újjáépített japán városban. A tanév kezdetén véletlenül szemtanúja lesz annak, ahogy egy ismeretlen, fura öltözetû és nagy kardos lány ûrrengést okoz a városban, ráadásul a lány ellen küldött különleges egységek egyike az egyik osztálytársnõje, plusz még a hugi is bekerül a képbe. Szó, mi szó, a fegyverek hatástalanok, tehát csak egy megoldás marad: hõsünknek el kell csábítania (!) az ûrrengéseket okozó ismeretlen lányokat, hogy ne okozzanak több bajt... :D
LN-alapú harem-romkom, minden szokásos panellal, de egész nézhetõ. :) 6/10
PetruZ
A Date A Live-bõl a korábbi webes f*s helyett kint van a hdtv, ill. kijött a Mirai 2013 következõ darabja, a Death Billiards is. Majd írok. :)
Zomil
Igy már jobb :P

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
de amúgy a hátterek nagyon jól néznek ki. azokra nincs panasz, csak minden másra, ami mozog :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
2013-as.
MyAnimeList + AniDB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Értem :(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
az a baj, hogy mozgás közben sokkal rosszabb...nem jó nézni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
Ez 2013-as?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Alapvetõen nem is rossz.
Gondolom, a rajongóknak ez azért betett rendesen.

Zomil
Érdekes karakter dizájn :S

LasDen

Zomil
Tetszetös :D

IMYke2.0.0.0
Sejtem :)

LasDen
tele van ilyen apró jelenetekkel...

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok perverz, vagy ilyesmi, de gyerekek, ez csúcs: GIF animáció - Photokano Offers Quite An Eyeful

Zomil
Mármint a zenére irtam :D

LasDen
jah...nem igazán figyeltem rá :D a legkisebb méretet akartam, az meg ezzel jár :D

Zomil
Mintha valaki valamit félrenyomott volna konvertálás közben :D

LasDen
Chihayafuru 13
Nem tetszik ez a meccs. Talán az ellenfél viselkedése vagy nem tudom, de annyira rossz nézni....olyan frusztráló :D Jövõ héten talán véget ér...
Meg volt valami random csaj, ott magyarázott a nézõk között. De most nem tudom, hogy csak én felejtettem el vagy teljesen random :D

LasDen
engem tisztára megfogott :D

Lelouch
Nekem elég volt egyszer végighallgatni... :D
LasDen
Aku no Hana ED
Ez iszonyat beteg és iszonyat jó :DDD

Lelouch
Ostorozzák rendesen Japánban is, szóval várható...
Lelouch
Detective Conan 176-178.: Végre, fekete szervezetes ügy! Kár, hogy kb. még így se történt semmilyen lényeges haladás... Viszont most megnéztem, mikor folytatódik a szál, majd megint jó 50 rész múlva, a 230. részben.<#boxer>
LasDen
kíváncsi leszek a maholnapi sankakus cikkre...remélem lesznek benne 2ch-es írások....:D

Lelouch
Remélem bukás is lesz, mert nem szeretném, ha elterjedne ez a rotoszkópos technika...
Amúgy meg ja, a manga ismeretében ez méginkább lehangoló...
LasDen
azt láttam. az jó film volt, de az jól is nézett ki. amit igazából nem értek, hogy miért nyúltak ennyire drasztikusan a grafikához, mikor a manga elég jó támpont. de ez így nem kóser. én úgy látom tudták, hogy az embereknek nem fog tetszeni, mert az elõzetesekben sem mutattak senkit szembõl és egyetlen karakter dizájn nem került ki belõle. de ha tudták, hogy vegyes (és fõként negatív) lesz a fogadtatás, akkor miért ragaszkodtak ehhez. Nagyon rizikós ilyennel elõállni, mivel a befektetett összeg elhussan a szélben egy pillanat alatt....

PetruZ
Még csak az elejébe néztem bele (majd holnap végignézem), de nekem a tech nagyon hasonlít az A Scanner Darkly c. filmre, ahol valódi színészek mozdulatait vették fel és dolgozták át 2D-re (nem ugyanaz, mint pl. az Appleseed, ahol 3D modelleket valódi színészekkel mozgattak). A kontúrok és a mozdulatok mindenképpen ilyesmire utalnak, ilyet normál kézi rajzzal nem lehet csinálni (szerintem). Vszleg a 3D-2D konverzió szándékosan elnagyolt nagy felületeket és elmosott részleteket használ, hogy megteremtse a rajzfilm-szerû hatást, és ennek ez az ára.
Mondjuk amit láttam belõle, szerintem sem érte meg a veszõdést...
LasDen
Az egyetlen ami megéri, hogy megnézzék benne az az Ending....minimum a szezon legjobb dala, de akár az egész évé is lehet....teljesen beteg, de iszonyatosan jó :D

Lelouch
Nagyon gáz lett. Ezt hogy gondolhatták komolyan?
LasDen
Aku no Hana
Nem bírtam végig nézni. Ez a karakter dizájn és animáció nagyon rossz. Én így nem fogok semmit nézni. Azok a fejek, az arcok, a mozgások...bõdületesen rontják a hangulatot. Pedig a környezet szépen meg van csinálva, de ez...taszít. A távolban üres arcok egyszercsak kirajzolódnak. Furcsa, és nem jól furcsa....
Olyan, mintha felvették volna a mozgásokat és aztán rajtzolták át ilyenre. A sztorira se tudtam figyelni :D
Mondjuk az Ending az jó..érdekes :D

Lelouch
Óriási volt. :D
LasDen
megnéztem...jókat derültem rajta...ahogy kinéztek :DDD na meg a meccs :D

Lelouch
Amúgy a listádat nézegetve, szerintem lenne még mit pótolnod régebbi címekbõl. IMO érdemesebb ilyeneket elõszedni, mint nézni a sok új sorozatot, amiknek nagy hányada a végén be se jön.
PetruZ
Devil Survivor 2 - The Animation (AniDB áll): Azt hiszem, ez nálam az elsõ kasza-esélyes. :) Ez a "halál site", a fõszereplõ túlhangsúlyozott megrajzolása, meg a mobil app-okon keresztül elõhívható démonok nekem már sok(k)... 2/10
Lelouch
Akkor nem szóltam. :D
Zomil
Amugy most nézem, ez nem is frissült, mert a mangákhoz felvettem a Medaka Box-ot és a linkelt oldalon üres a manga listám.

szerk.: Meg a completed is 94 mikor 134nél járok :)
Szoval majd 24ora mulva nézzük meg ujra :)

Zomil
8.64
Azért az már nem annyira borzaszto, majd ha tuvagyok 200animén akkor biztos lejjebb fog menni, de azért amikor elkezdtem nézni akkor még erösen szürtem a dologkat ugy az elsö 50anime legalább 9pontnál nem lehet rosszabb, mert ugye egyértelmüen a jobbakat válogattam ki.

De ha megnézed az ujak már huzzák szépen lefelé :)

armageddon666
Mean score = 10 :DDD

@

LasDen
kicsit túl van misztifikálva benne a fotózás...mintha egy teljesen új ember lenne :D

Lelouch
Lelouch
Hú de érdekesen hangzik. :D
Lelouch
Jah.
LasDen
38-39. rész, ugye?

Lelouch
Ma ki is jött angol felirattal az utolsó két rész. Király volt, a focit kedvelõknek mindenképp érdemes belenézni. :D
PetruZ
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru (AniDB): Hõsünket (aféle "no friends, no girlfriend and I'm proud of that"-alak) a fiatalságról írt riasztóan cinikus és pesszimista esszéje miatt az osztályfõnöke azzal "bünteti", hogy kötelezõen lépjen be az Önkéntes klubba, amelynek egyetlen tagja és vezetõje az iskola körülrajongott, szuperokos és szuperszép - de furcsamód magányos - leányzója, aki hisz abban, hogy a kiemelkedettek feladata segíteni a világ elveszett és reménytelen alakjain.
Jéé, még egy középiskolás romkom, ezúttal a filozofálgatósabb fajtából. ;) 5/10, akármi is lehet még belõle.
Zomil
Nem igazán szeretem az ilyen semmiröl nem szolo dating sim adaptáciokat, de ez ugy érdekesnek tünik, hogy igy a fotozással összekötik :)

PetruZ
Photo Kano (AniDB): Középiskolás srác megkapja apja korábbi fotómasináját és ez pont az új, 2. év kezdetén történik, tehát a sok lány, akiket ismer (de csak szimplán baráti alapon), egyszeriben mind fotóalanyoknak kezdenek tûnni a számára. Az iskolában ráadásul két fotós klub is mûködik, mint egymás riválisai és döntenie kell, hogy melyiket választja.
High school - dating sim - borderline ecchi - romkom, ez kb. össze is foglalja a lényeget. :D 5/10, de alakulhat még mindenféle irányba.
Zomil
Nah végre frissitettem a MAL listámat, meg átpontoztam jopár dolgot, mostmár 8fölött csak olyan van amit bármikor megtudnék ujra nézni :D

Amugy Completed-re nekem 134-et ir, azt hittem több lesz :D