Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Kaiji már egy ideje ott van a listán, majd egyszer ráveszem magam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Ha csodálatos lenne, nem tudnék belekötni. 😄
Lelouch
A baseball-t illetõen én is így voltam, de pl. a One Outs úgy is élvezhetõ, ha nem vágod a sportot, saját tapasztalat. 😄 Alapból nem az a szokványos sportanime, de ha elolvasod a leírását már abból is látszik. A fõszereplõ is ritka jó, ráadásul irtó nagy koponya...
Ha egy kicsit se sikerült felkeltenem az érdeklõdésed, akkor próbálkozz be elõször a Kaiji-val... 😄 Durva elmejátékok és stratégiák vannak abban is, csak különféle játékokat játszanak baseball helyett.
LasDen is okosat szólt a Kuroko-val kapcsolatosan. 😄 De ha tényleg annyira nem érdekel semmi, akkor lelked rajta. 😄

Ami az autóversenyes sorozatokat illeti, az Initial D híre alapján említésre méltó, bár én nem láttam még egy részt se belõle.
LasDen
pont kurokot kéne nézned...a legalkalmasabb, lévén sokkal közelebb áll a shonen battlehöz, mint az igazi kosárhoz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Jolvan kössél már bele minden csodálatos elméletembe 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Jo persze egyértelmüen nem ugyanaz. De hiába olvastam itt az izgalmasabbnál izgalmasabb Kuroko no Basuke véleményeket, egyszerüen nem tudta felkelteni az érdeklödésemet. Csak azért, hogy elmondhassam, hogy ilyet is láttam meg nem kezdem el nézni. Foci se érdekel, baseball-t nem is értem hogy müködik igy nagyjábol minden kimarad. Ha valami szinvonalas autoversenyes sorozat menne azt valoszinüleg nézném.

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 évvel ezelõtt tûnt el, a gyerek meg egy csecsemõ...
Zomil
Hát de eltünése elött még gyorsan csinált egy gyereket 😄
Medaka Box-ban semmi se lehetetlen 😄

Lelouch
Kétlem, hogy Kumagawa gyereke lenne. Eleve mondták a fejezetben, hogy mióta leballagott, nem tudni róla semmit, még most se.
Zomil

Azért szép csattano lenne, ha kiderülne, hogy Kumagawa gyereke 😄
Amugy nekem is kb. ezek voltak a gondolataim amit leirtál 😊
És én is sajnálom, hogy Emukae-nek nem jött össsze. De hát sajnos minden arra mutat, hogy ennek a mangának Zen x Medaka kapcsolattal kell végetérnie...aztán majd megint kapunk valami trollkodást a végén és kiderül, hogy mégse 😄
Amugy nekem az Akune x Wanizuka is tetszett bár ez azért kiszámithato volt 😊
Nah mind1...kiváncsian várom a végét, de morci leszek ha Kumagawa nem fog feltünni. Nálam ez érne -1 pontot 😄

Lelouch
Nisio szerintem pont lesz@rja a karakterek népszerûségét.
Honnan lehetne tudni??????????????????
Na de nézzük az idõugrást:
-Emukae<#eljen>
-Naze<#eljen>
-eternal loli Shiranui<#eljen>
-Tsurubami elég furcsán néz ki, de tetszik a közte és a Zen között lévõ bro kapcsolat<#eljen>
-hát én leírhatatlanul sajnálom, hogy Emukae nem jött össze Zenkichi-vel. Õ érdemelte volna meg a legjobban. És valószínûleg még most se jött össze senki mással, hogy hû maradhasson a viszonzatlan szerelméhez. Szegény lány.
-Akkor már remélem be lesz trollkodva valami olyasmi, hogy Zenkichi összejött Nienami-val... 😄 A ZenkichixMedaka end nálam -1 pont lenne. 😄
Lelouch
Ja, mert egy sportanime tökre ugyanazt nyújtja, mint egy sportközvetítés.<#taps>
Zomil
TV-ben sem tud érdekelni, akkor nem hiszem, hogy egy animében kiszinezve jobban meggyözne 😊

Lelouch
Mondjuk a listád alapján még egy sportanimét se láttál, lehet változna a véleményed, ha megnéznél egy minõségibb darabot. 😄 Én se habzsolom a sportaniméket, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányat láttam, de azért ennyibõl már leszûrtem, hogy nem biztos hogy jó ötlet teljesen ignorálni a mûfajt. De hát rajtad áll.
Zomil
A labdás sportokkal ugy vagyok, hogy csinálni szeretem, viszont nézni valahogy nagyon unalmas...szoval focizni meg ilyesmit szeretek csinálni, de nézni nem.

Zomil
Medaka 191: Meh...jövö héten vége...hát egyszer sajnos minden jo véget ér, én azért sajnálom, mert elég remek manga/anime volt.
Mondjuk azért remélem, hogy a végén Kumagawa meg Ajimu feltünik a végén, mert az ugy elég gagyi lenne, ha pont a legnépszerübb szereplö nem szerepelne semmit a végén :S
Azt lehet tudni Kikaijima-nak kitöl van gyereke?

Lelouch
Nem szereted a labdás sportokat?
Zomil
Eddig se érdekeltek a labdás animék, szoval ez se fog 😄

LasDen
A Fuji Tv (a Noitamina is ott van) producere azt találta mondani, hogy röplabdás anime készül. Azt viszont nem mondta el, hogy mi ennek a címe....találgatások szerint a JUMPban tavaly indult High Kyuu!!
érdekes, kíváncsian várom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
most olvastam ANN-en hogy Nabeshint kiengedték kórházból meg ilyenek....és arra gondoltam, hogy de jó lenne ha újra rendezne valami animét...😄

Lelouch
Yugioh DM: Orichalcos arc - Még fillerhez képest is szánalmasan gyengére sikeredett. 5/10
A kövi arc is filler, de most csak valami sima bajnokság lesz. Hátha így majd a párbajokra koncentrálnak, mert most 2-3 kivételével az összeset végigpofázták, meg folyton megszakították akár hosszú percekre is valami sületlenség miatt...
efti
Tari tari befejezve. Eleg nagy csalodas volt, igy jar aki hisz a recommendationoknak a mal-on. Meg hogy sakamichi no apollon meg hanasaku iroha... 6/10 es akkor joszivu voltam.

WWFSMD?

Zomil
Berserk 2: Hát...1nek elment, de egyáltalán nem tartottam érdekesnek, a csaták jok voltak, de ennyi. A CGI meg továbbra is pocsék akárcsak az elsö részben. 😄
6/10.De azért kiváncsi vagyok, hogy ez után mi lesz.

Zomil
Jah értem.

LasDen
az új kiadó az egész projektet újra indítja, szóval új cuccok, új figurák, új rövid történetek és ehhez akarnak gondolom egy teljesen új animét a legelejétõl...legalábbis én így gondolom...

Zomil
Már a 2. rész is eléggé eltért a 3. meg teljesen 😊

Zomil
Jolvan a 2. részben gondoltak az olyan hülyékre is, mint én és egy fasza pár perces recap-ot beraktak 😄

De amugy az meg lett magyarázva, hogy miért reboot lesz?

Hát úgy tûnik egy "kicsit" már jobban el fog térni az eredeti sztorivonaltól.

Ami személy szerint tetszik mert a sorozat parttalan emózása már kissé megfeküdte a gyomromat.
LasDen
az Ln kapott jah 😄 Az hogy az animét ki csinálja azt nemtudni még. lehet új, lehet nem. de mivel rebootról beszélnek így valószínû átveszik az új dizájnt

Zomil
Ezért utálom mikor kb 1évet kell várni egy ilyen folytatásra :S
Berserk-böl csak az elsö filmet láttam, sorozatot nem és igy már alig rémlik belöle valami, gyorsan átpörgettem az elsö részt, de sokkal jobb nem lett 😞

PetruZ
Igen, de azok felbukkabhatnak még késõbb valamiféle flashback-ek formájában. Bár különösebben nem hiányzik, egy-két dolog kivételével, ami fontos lesz/lehet. 😊 (De nekem is újra kéne már olvasnom, csomó mindent elfelejtettem már belõle.)
Lelouch
Belekukkantottam a mangába, és pl. Guts múltját is részletesebben tárgyalták.
PetruZ
Az új filmek elég jól lefednek mindent, legalábbis nem rémlik, hogy bármi is hiányozna (ellentétben a korábbi sorozattal, ahonnan kimaradtak dolgok, meg kis hozzáköltés is volt még). Bár elég régen olvastam már a mangát.
Lelouch
Nem az LN kapott új kiadót? Szerintem az animének nem feltétlenül kell átállnia az új LN-illusztrátor stílusára.
Zomil
Persze hogy ugyanaz, de attol még a dizájn is számit szerintem 😊

LasDen
tökmindegy milyen az új dizájn...ugyanaz írja attól még...😄

Zomil
Infinite Stratos...hát nem vagyok benne biztos, hogy ez az uj art jo lesz :S
(mert ugye uj kiadot kapott az anime, ezért lesz remake és nem folytatás)

Lelouch
Értem, köszi. Tehát akkor ha részletesebben érdekel, akkor a mangának kellene nekiállnom. Hát majd talán egyszer...
PetruZ
Nem volt részletesebb, inkább több volt a fluff rész. A filmek mangahûbbek és jobban fókuszálnak a fontosabb eseményekre, amelyek a sorozatban esetleg rövidebbek, vagy kevésbé látványosak voltak. Kisebb eltérések is vannak az eseményekben és a karakterekben.
armageddon666
:Q (szájtátós, nyálcsorgatós smiley)

Várós.
Kaworu meghal. Hahaha. (Azok a kis kristályok biztos átszúrják a nyakát)
És eljön megint a világvége. 😊 király lesz

@

armageddon666
Nem tudom részletesebb volt-e, de nekem nagyon tetszett... Õszintén szólva a folytatás nem igazán izgat (mikor már megy nagyban a démonirtás). 😊 Tökre mûfajváltás lehet az egész.

@

LasDen
Toyosaki meg szex...minél elõbb meg kéne néznem 😄

Lelouch
Berserk Golden Age Arc II: A CGI-vel most is voltak problémák, de amúgy nem volt rossz. Kap tõlem egy 8/10-et, mint az elsõ film.
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy Toyosaki Aki adta-e már a hangját korábban
szexjelenethez. 😄

Egyébként a régi sorozat mennyivel volt részletesebb a filmeknél?

Lelouch
HunterxHunter-ben úgy néz ki, még mindig marad a Departure az opening zene. Ez már tényleg egy rossz vicc. 😄 Remélem legalább áttérnek akkor erre a változatra.
Lelouch
Ne fesd az ördögöt a falra. 😄 Kb. tavaly ilyenkor a Negima mangában is botrányos volt az utolsó arc, a lezárás meg mégrosszabb. 😄 Na ott a mangakának tényleg sikerült magára haragítania a rajongóit.
Egy ilyen élménnyel a hátam mögött, ezúttal ha sikerül valami tûrhetõ befejezést összehozni Nisio-nak, akkor én már elégedett leszek. 😄
PetruZ
Sparrow's Hotel (AniDB): Az egyébként nem rossz, érdekes alapötlet többet, hosszabb részeket és jobb kidolgozást igényelne, így 2-3 perces mini-epizódokban nagyon rossz. 3/10
Zomil
"Kiváncsi lennék rá, hogy körülbelül milyen lenne nálad a normális lezárás"

Én is 😄
De sajnos a gonosz kis ördög azt mondatja bennem, hogy csalodni fogok a végében. Bár már az az utolso arc is egy hatalmas csalodás volt az elözöekhez képest :S

Lelouch
Kiváncsi lennék rá, hogy körülbelül milyen lenne nálad a normális lezárás, ami nem fér bele 2 fejezetbe. Szerintem nem nagyon maradt semmi olyasmi, amit annyira feszegetni kellene.
LasDen
várom már...😄
megjelenik, akkor egy hétvégét rászánok és három részt egybe nézem 😄

Zomil
dafuq :|

szoval a mostani arc lezárása után 2rész alatt lezárja az egész mangát? OMG...el sem tudom képzelni ezután milyen utálatot fog kapni az iro, mert ez normálisan biztos nem zárja le 😄

(természetesen a 2rész=2ch-ra értettem, vagyis az eheti(mert ugye még nem láttam)+jövöheti)