72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nichijou. jajj ne... -
Az írásról sokat nem lehet tudni, hacsaknem valaki olvasta az LN-t, az író egyéb munkái ha volt neki, akkor nem lett még anime belőle, szóval alapozni nagyon mire nem lehet a történet kapcsán.
A rendezőnek meg egyébként ezelőtt a Nichijouhoz volt köze. :) -
Emiatt ne aggódj, valószínűleg nem ugyanaz írja a sztorit mint aki a Kokoro karakterjeit rajzolta. (amit egyébként ugyanaz rajzolt mint a K-on-t, de a K-on-t sem ő írta, úgyhogy továbbra se aggódj.) -
Hasebe for the President! :D (Amennyi mindenhez ért, még akár elnök is lehetne belőle, ha nem lenne annyira unalmas munka. :) )
-
Az. És az még vicces meg érdekes is volt valamennyire. Utána jöttek az érzelmi kivetítős, meg gondolatolvasós részek, és ott elszállt az egész és átalakult valami baromira érthetetlen lelkizős, ál-drámai katyvasszá.
-
Servant Service egyre jobb. Főleg ezzel a so-so szerelmi szállal. Leginkább azért, mert nem olyan tipikus, mint más sorozatokban. Hasebe nem válik retardáltá, amint a lány beszélni kezd vele....:D -
a kokoro volt az a testcserélős fasság?? :D -
Én is belenézek (mert miért ne :) ), engem viszont nem a K-ON-ra, hanem a Kokoro Connect-re emlékeztet a dizájn és a karakterek kinézete. Ami kicsit azért riasztó számomra. Kevés olyan anime van, mint a KC, amit fájdalmas volt látni, hogy a jó kezdés után mennyire érdektelenné és piszok unalmassá válik (az utolsó két extra részt (16-17) még mindig nem láttam, egyszerűen annyira rossz volt már a vége, hogy nem bírom rávenni magam)... :(
Viszont ez valami harcos urban fantasy lesz, úgyhogy talán az akciók kipótolják majd a sztori lötyögősebb részeit. :)
-
én majd belenézek, mert miért ne :D -
A K-on óta egy kaptafára mennek a KyoAni karakterdizájnok, apró módosításokkal... Engem a férfi karakterekben is zavar valami... :D Így nem tudom komolyan venni, inkább nem is fogom nézni se. Így is bőven elég sorozat érdekel már enélkül is... -
ránézésre, plusz a videó alapján a főszereplő szemüveges csaj - aki tuti, hogy hipszter, mer sosem a szemüvegen keresztül néz - totál olyan, mint a korábbi moék. A férfi karakterek meg eddig is korrektül néztek ki. Alapvetően a csajoktól a megszokott cukiskodást várom aztán valahogy felvezetik az egész balhét. Majd a szőke srác Touma módjára helyre pofozza a csajokat :D -
Prof William #61626 Egy Takanasi Rikkához vagy a K-on csapathoz mérten felnőttesebbek a karakterek. Persze 1-2 moe kislány így is becsúszik de pl a féfi karakterek és a csajok úgy fele okés... -
Én se nagyon vettem észre... -
ho látod te, hogy visszavettek??? mert én sehol :D -
Prof William #61623 Már a Chunbyoo-nál mondtam hogy csinálnának harcos animéket is mert csatajelenetet valami eszméletlenül tudnak.
+ ahogy látom itt azért pár karakternél visszavettek a Kyoanis momemoe stílusból. -
Az AniDB-t is már vagy 2-3 alkalommal DDoS-olták, de a legutóbbi óta, ami pár éve volt, nyugi van. Átköltöztek valami stabilabb infrastruktúrára.
-
Szeretik a hackerek sajnos az oldalt, persze mire fel jó kérdés. -
"MAL will be down again until Thursday morning PST, sorry everyone :("
Állítólag DDoS támadás alatt áll az oldal. -
Még mindig nem megy a MAL :( -
A DBZ movie már csak nem lesz olyan rossz... :D -
Index movie. Mi volt ez, valami idol pv? Szutyok volt ez is. Toumában is csalódnom kellett. 1,5 óra alatt csak 1 csajt volt képes megütni...
-
K-On!!!
És valami Tamako Market kép van kint. Amire azt hittem K-On (fele le volt takarva). A szuper topic-figyelő algoritmus ismét lecsap!! -
:DDD -
én már megszoktam. engem ebben például csak az a folyton lecsúszott piros szemüveg zavar...rohadtul idegesítő már most :D -
A KyoAni-style már valahogy kezd taszítóvá válni számomra... -
Már tegnap se volt jó. -
Csak nekem nem jó MAL?? -
Na, én például a "péló" szót nem ismertem.
-
-
"Pélóskodás": Not this shit again.
-
amúgy Freet néz még valaki?? vagy nézte egyáltalán valaki?? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pélóskodás nélkül is mehetne ez a dolog. én sem tudtam, és engem is érdekelt h mi lehet az. :/ -
Na látod máris segítettél. Hogy ez a kettő egyben van? -
Vagy akár te magad is veheted a fáradságot, hogy utánanézz a 3DPD-nek. :D -
De meg is mondhatod ám! -
Ouch.
-
A PD rövidítést nem láttam még. Pláne nem ilyen kontextusban. -
Eddig még komolyan nem hallottál erről? :D -
PD? -
Ja amúgy a félreértések elkerülése végett, ez igazából csak a harmadik volt... 
A MAL is igazán bejöhetne már... :D