Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
masika nem lehet, mert nincs si a japán nyelvben, csak shi
Amúgy ezek lehetnének:
Mikasa
Misaka
Masaki
Makisa (ez maradt ki)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Count Adyn
Tsutsukakushi Tsukiko😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Már csak a Masika hiányzik, és kimerítettek minden M-betûvel kezdési lehetõséget 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
"Mardock Scramble"-ból én megvárom az összes részt, csak akkor nézem meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Koszonet a Psycho passert es a From the new world-ert, mindketto fel is ment a ptw-re.

Nalam epp a mardock scramble van soron, remelem az is van olyan jo amilyennek a leiras alapjan tunik

WWFSMD?

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jolvan csak nehéz kiszürni, hogy mi troll és mi nem, mert ugye pl. redditen ott a pontozos rendszer ami azért segit.

De akkor igaz volt amit az egyik hsz-nél láttam, hogy tulajdonképpen egy Angel Beats endinget kaptunk. Rei hóvá(?) változott, meg a végén Asuka és Shinji találkozik. Vagyis a Rei fanok(mint én) megint nem örülnek 😄

Mostmár kiváncsi vagyok mi lesz a filmek vége. 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Miért kellene elolvasni minden hozzászólást? 😄 Na de akkor kisegítelek:
"Asuka didn't win.

No one won.

Chapter ends with Shinji walking into the snow, he forgot everything. Asuka doesn't remember anything either.

Also Misato's cross is on his bag.
Whole world has been reset; their memories erased."
Zomil
Hát most nem fogok elolvasni itt minden hozzászolást...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Hát most se sikerült kiszûrnöd... 😄
WhiteStar
woow, millio thx mindenkinek, végre lesz mibõl válogatni. egy kettõt már láttam közülük de sok a fehér folt 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Zomil
Asuka wins yet another timeline.

Jolvan innentöl nem is érdekel 😄
Amugy 4chan-t nem szeretem, elég nehéz kiszürni a hasznos infot...

Lelouch
Nisemonogatari, Little Witch Academia
Lelouch
4chanon ki van emelve az ezzel foglalkozó téma, egyszerûbb ha beleolvasol. 😊
Zomil
10/10-es nem igazán van, de itt egy listám a jobbakrol:
Nekomonogatari(ha nézed a monogatari sorozatot)
Psycho-Pass(10/10közeli)
Jormungand(annyira nem kiemelkedö, de érdekes darab)
Zetsuen no Tempest
From the new world(10/10 közeli)
Kokoro connect
Kyoukai Senjou no Horizon
Haiyoru! Nyaruko-san
Fate/Zero(10/10közeli)
Kore wa Zombie desu ka
Girls und Panzer

LasDen
Kuroko no Basket, Danshi Koukousei no Nichijou, Kyoukai senjou no Horizon, Kore wa Zombie desu ka, Fairy Tail: Houou no miko, Btooom, Ano natsu de matteru, High School DxD, Nazo no Kanojo X, Thermae Romae, Date a live, Hataeaku maou-sama, Hentai Ouji to Warawanai Neko., Saint Onii-san, Suisei no Garantia, Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WhiteStar
2012-13 kategóriában milyen jó Animeket tudtok ajánlani?

úgy a jótól kezdve a 10/10es skálán. minden jöhet ami szerintetek belefér, fel szeretném tölteni a megnézendõk listám 😊

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Zomil
És? Mi van benne? 😊

Lelouch
Na az Evangelion manga is megkapta a maga alternatív befejezését... 😊
efti
Bakuman 3 befejezve. Igy hogy kihagytak par mellekvaganyt meg jobb is lett mint a manga.

WWFSMD?

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
ha ez nem lesz geci jó, akkor semmi...😄

Malakai
Gargantia 8 - Ennyire zéró epizódot. Ahhoz képest, hogy 13 részes az anime elég lassúra vesznek részeket.
Valahogy a két mondatos karakter halála nem tud meghatni, ahogy Ridget minidrámája sem, fõleg hogy kimondottan idegesít a karakter a zéró vezetõi képességével, csak protekcióból van ott, mert a volt flottakapitány lánya. 😄 Kár volt ráálldozni egy részt szerintem, 2 percben le lehetett volna ezt zavarni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
egyedül Halálisten ér rá foglalkozni vele 😄

És vajon a többiek már megismerték azóta a legendáját?
LasDen
egy szavasai vannak csak, de az legalább nem az, hogy bolondok 😄

Zomil
"a végére még Excalibur is egész normális lett"

Nah ezt azért nem hiszem el 😄

LasDen
mik vannak....a végére még Excalibur is egész normális lett 😄
valami iszonyatosan jól néznek ki a Soul Eater utolsó fejezetei...húúú alig várom már a végét 😄

Lelouch
Az egész sorozat úgy általánosságban.
armageddon666
De mi az az ez??? 😄

@

Lelouch
Azt nem mondanám hogy kiakadtam, csak nem biztos, hogy ez így érdekelni fog...
armageddon666
Mangát olvasod? Mi történt a 8. részben hogy kiakasztott?

Btw miután elspoilereztem mindent, nem is nagyon érdekel a sorozat. 😄 Eleje fun volt, de ennyi.

@

LasDen
Én már mikor megmondtam, de senki nem hallgat rám 😄

Lelouch
Azzal önmagában még nem is lenne bajom, csak úgy kezd már nem érdekelni az egész...
Lelouch
Mi olyan vicces ezen? 😄
BEAST
Nekem a 7. rész nagyon tetszett, fõleg 1-2 zenei aláfestés miatt, de a folytatás tényleg eléggé lelombozó. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
miér mi történt?
eren visszatért?

Zomil
😄D

Malakai
Mondtam, hogy vízválasztó lesz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Attack on Titan 8: Ezután az epizód után azt kell mondanom, benne van a pakliban, hogy további egy-két rész után dobom a sorozatot...<#rolleyes>
Lelouch
Killua új támadása fasza volt. De még mindig van hová fejlõdniük Gonnal...
Ez az átállás érdekes dolog. Szerintem azoknál esélyes, akik csak kötelességbõl vadásznak emberekre, és nem kedvtelésbõl. Ezek közül Colt túl hûséges típus, de pl. a néhány résszel ezelõtti kaméleon hangyából kinézném a dolgot.
PetruZ
Shingeki no Kyojin 8: <#wow1>...
Azt hiszem, kezdem érteni, miért a tarkóvágás az egyedüli fegyver ellenük... Bár az még nem világos, hogyan kerülnek oda mások.

Zomil
HxH 81: Ejj de jo rész volt beindult megint 😄
Olyan iszonyat gyorsan elmegy ez a 20perc, mintha csak most kezdtem volna el a részt...
Köv. részben meg végre Kaito is beszáll. Mondjuk kiváncsi leszek lesz-e olyan hangya aki átáll az ö oldalukra. Mert belsö ellentétek már vannak.

Zomil
Pedig tényleg nem. 😮

LasDen
engem csak a FREE fog érdekelni....<#idiota>

roolandsan
Hát a trailer fura volt,de szerintem én is bepróbálom.

V has come to!

Lelouch
Nem hallottál róla? 😄 Pedig az lesz szerintem a nyár egyik leghypeoltabb sorozata.
Zomil
Blood Lad miért? Még nem hallottam rola.

Lelouch
Ami nálam biztos:
-Monogatari S2
-Blood Lad

Talán:
-Dangenronpa
-Fate/kaleid liner Prisma Ilya
-Kaminomi S3: a mangában nagyon bírtam azt az ívet, amit fel fog dolgozni, ott vált az elsõ számú kedvencemmé a manga... Viszont a Manglobe miatt félek belenézni. 😄

Egyelõre ennyi keltette fel az érdeklõdésem.
Máté94
Nem lesz rossz, bár sok kiemelkedõt nem látok. Ami úgy "komoly" témát dolgozna fel.