72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mikromanus #62400 Huhha, akkor meg se nézem :)
Nekem az Elfen lied nem volt az első 5-10 megnézett anime közt. Elég "hatásos", meg emlékezetes, de sose lesz kedvenc és a toplistámra se kerül fel. Nem mai darab, de nekem a rajzolási stílusa nem nagyon jött be. (Az Evangelion se mai gyerek, de azzal simán megbarátkoztam). A szereplők meg nem igazán voltak számomra szerethetőek. Megvan a sajátos hangulata és kegyetlensége ennek az animénak, de nekem annyira azért nem jött be. Vagyos dehogynem. Csak egyrészt nem nézném meg újra, másrészt sok-sok olyan animét láttam ami jobban tetszett. A nyomottabb hangulatúak közül is. -
Továbbra sem értelek.
Mi a fasznak nézzek meg olyasmit, ami nem érdekel?
-
Machine-Doll wa Kizutsukanai
Helyenként kilógott a CG lóláb, de nem volt vészes. A karakter dizájn is furcsa...
A felütése elég átlagos, de Raishin tökös gyereknek néz ki, aki nem szarozik ha balhéról van szó. De semmi xtra nincs az egészben. Tsundere csaj, OP alapján kinéz a hárem is, ismert karakter típusok és történet sem bővelkedik újdonságokban. Egy próbát megér, csak a Funimation/HorribleSub helyett valaki mással kell majd nézni :D -
No comment.
-
Miről beszélsz?
Ha valami nem érdekel, akkor nem nézem meg és kész.
50 mp után eldöntöttem, hogy ez a szar nem érdekel. Ti végignéztétek, ti dolgotok. -
Elvakult fanboy mód bekapcsolva? -
Mi a bajod a maszkjával? :D -
Minek nézném végig, ha nem érdekel? -
én az igénytelen hangminőség miatt nem néztem végig. meg az a maszk...blőőeee -
Nézd végig, és csak azután ítéld el.
-
Az elején nekem is volt egy kilövöm ingerem, mert a stílusa nekem se tetszik, az egész ahogy össze van rakva dettó kissé igénytelen, de amit mond az nem igazán trollkodás, van alapja és eléggé átgondolt.
Egyébként kb egy hónapja rápróbáltam én is az animéra újranézés céljából, nem ment végig. :/ -
Megnéztem én is ezt a kis kritikát, de nagyon nem tetszett ez az anime karakter módjára kapálózás. A mondanivalója viszont nagyjából rendben volt, főleg a végén az Eve no Jikan rész. -
Ariakus #62388 Sztem egyáltalán nem trollkodó. Az Elfenlied tipikusan az az anime amit az ember megnéz tizenévesen és kb. az első animéi között van (nálam legalább is bent volt az első 10 animében amit láttam) és mivel sokan nem a legnagyobb klasszikusokkal illteve remekművekkel kezdenek így hát persze, hogy nagyon tetszik nekik az Elfenlied. Nekem is nagyon tetszett annak idején, de ma már látom a hibáit (annak idején azt sem tudtam még mi az a fanservice...). -
Seth, Lelouch: nem vagyok durci, csak rohadtul nyilvánvaló, hogy miért csinálja. Másrészt, a kevesebb mint egy perc elég volt ahhoz, hogy lássam ez egy trollkodó fütyi. -
Nem tetszik a kritika? :D
Az AniDB-je alapján anno még 9.75-re értékelte, meg ahogy a videóban is mondta, még megvette eredetiben is, de most évek múltával újranézte... :D Member stílusa az most vagy bejön, vagy nem, de szerintem sokmindenben van ráció, amit most boncolgatott. -
Durci vagy, ha leszólják a kedvenced :D -
53 mp után nyilvánvalóvá vált, hogy ez egy köcsög és arra hajt, hátha sokan megnézik a szar videóját. -
jah. épp a dream teamemmel játszottam mikor eszembe jutott, hogy őket is belelehet rakni. Aztán úgy jó 2 óra alatt összeraktam őket. Majd a többieket is megcsinálom.
De mivel 12 fősnek kell lennie egy csapatnak, és a noname senkiket már nem akartam berakni, ezért mindegyik duplán van a csapatban :D Így néha előfordulhat, hogy valaki duplán van a pályán :DD -
Ezt igy hajnal 4 fele?:DD -
mer nem akartam mindegyiknek ugyanazt :D -
Midorima haja miért olyan? :D -
Ha már megvan NBA 2k14, akkor adta magát a dolog :D
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/10/8/a1_2013_10_8_d79dos1da5_tn.png]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/10/8/a1_2013_10_8_cc212y8v1m_tn.png]
Az arcok közel sem jók, de nem mélyedtem el bennük annyira. A hajakat próbáltam valamennyire jól eltalálni, de csak így ment. De a magasságuk, súlyuk vagy a koruk pontos lett (így tudtam meg, hogy Kise születésnapja az én születésnapom is :DD). Meg a képességek már sokkal akkurátusabbak. Persze nincsen Emperor Eye vagy Ignite Pass, helyette Kuroko gyors és nagyon jól passzol. Murasakibara tökéletes lepattanozó, védő, és Aomine pedig egy állat a palánk alatt. :D -
Animecritics: Elfen Lied -
Ha Tessa-chan volt az utolsó képkockán, akkor ráasdkfvhsdf...
-
Mivel original work és elég ritka setting, sokat (második évadot) nem várhatnak, így szerintem el fogják varrni és nem is nagyon számítok 13-nál több részre.
-
Prof William #62375 Meglehet de hárem animékben sajna az szokott bejönni, hogy hirtelen mindenki a főhős szeremére (farkára) kezd vágyakozni és a végén a főhős senkit sem választ és minden marad a régiben.
Az Amagami/Photo Kano/Yosuga no Sora vonalt vivő animék elméletben pont ezt akarják feloldani az epizodikus történetükkel. -
Sajnos én is pont erre gondoltam az első rész után, de nagyon remélem, hogy nem így lesz. :/ Viszont ellenkező esetben is simán lehet belőle még egy egyszer nézhető sorozat. :) -
Little Busters Refrain (AniDB): Pedig azt mondtam, hogy nem nézek bele, de mégis... Hát, még mindig rettenetes, ennyi elég is volt, hogy emlékeztessen az első évadra. :) 3/10
-
Akkor most már, gondolom, te is látod, ki lesz a "befutó" és mi lesz a vége. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szokás szerint a srác által felkészített üresfejű klutz átcsetlik/botlik a tornán és megveri majd a szőke bombázót a toll leütős trükkel, plusz a sráccal is összejön.
-
Prof William #62371 Walkure Romanze
Meglepő hogy a lovagi kiképzés és a lovagi élet ellenére is milyen remek csajok járnak a Általános Művészeti és Lovagképző iskolába. Ilyankor mindig eszembe jut a Game of Thrones lovagnője akin kissé jobban meglátszott hogy gyerekkora óta lovagnak nevelik. :)
Na jó persze ez csak egy anime. :)
Ettől függetlenül eddig egy egyszerű N+1 hárem-ecchi cuccnak tűnik csak most éppen iskolások/mechapilóték/varázslók/harcművészek stb. helyett LOVAGOK a meghódítandó lányok. -
Akkor Edogawa Conan/Kudo Shinichi... Hát lehetett volna rosszabb is, az esze legalább a helyén van. :D
Nem tagadom... :D -
Na gyűjtöttem még párat a táncos témával kapcsolatban... :D Hol nagyobb, hol kisebb részben van jelen... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nisemonogatari OP2
Beelzebub ED4
Bleach OP10 (no comment... :D)
KamiNomi OVA OP
Mondaiji-tachi ED
Welcome to the NHK! ED1
Persona 4 OP (ok ez a játékhoz van, de van anime vonatkozás, és végülis a Madhouse készítette...)
Seto no Hanayome OP
Seto no Hanayome OVA OP
+1 bónusz, mert ezt is jó újranézni időnként. :D
-
szerintem ebből
#62363 mostmár végeztem vele :D
#62366 rosszul van írva gondolom. én legalábbis az utolsó anime főszereplőre gondoltam :D
#62367 lusta disznó vagy :D -
#62362: TL;DR
Már így is több időt szántam a sorozatra, mint kellett volna... :D Majd ha Member készít belőle egy savazó videót, azt azért majd megnézem... :D -
Nem működik a válasz gomb? Az előbbi a #62357-re ment.
#62358: Index cukisága??? :D Ő nem cuki, hanem idegesítő.
#62360: Ennél még a Conan OP is jobb... :D
#62361: Utoljára láttam? Hol? Egy anime részben, vagy bárhol máshol is számít? :D -
Kiváncsi lennék, hogy a One Piece-ből pontosan honnan szedték ezeket a jeleneteket... :D -
Hát, szerintem jó esélyeim vannak:D
Más: Féligmeddig táncos opening:
-
Nagyon utálni akarod ezt a sorozatot, de ahogy látom nem hagy nyugodni :D -
egy korrekt Shingeki no kyojin kritika
tökéletesen elmondja, hogy mi a baj a sorozattal... -