Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Szerintem a Nyarlko S2 gyengébb (vagy inkább fárasztóbb), mint az elsõ, viszont próbál haladni a szokásos hülyéskedésen túl is. Akárcsak az OreImo-ban a fõhõs, itt Mashiro kerül lassan döntési helyzetbe.
WhiteStar
ez kegyetlen 😄

vannak benne azért erõs hm túlzások 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Zomil
Nyaruko 2. évadjába belekezdtem, mert sajnos Riczék egy darabig még biztos nem fognak bele szerintem. Hát ez továbbra is szinte sirva röhögös számomra 😄
Nagyon jokat tudok szorakozni rajta és ujra lehet vadászni a különbözö utalásokat 😄
Pl. az elsö részben minden felnyögéskor egy gundam nevet nyögött be 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
a knightframe csak 4 méter körül van? 😮 azthittem gundami méretûek 😄
a vége meg már szinte nevetséges 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Mechák összemérése(mondjuk nem csak mecha van benne), nem nehéz kitalálni ki a nyertes 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Kell! 😄

PSN ID.: Beegabor

Count Adyn
Najó ezmár kicsit á😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel egyet értek föleg, hogy nem igazán derült ki, hogy a gyerek végülis azért mentette meg a csajt, mert külön neki csinált cipöket, elöször nem értettem mire mondja, aztán rájöttem, hogy erre érti.

BEAST
A végével nincs is gondom, nem is vártam, hogy beteljesül a szerelmük... sõt tényleg jobb is így, hogy a srác nem adja fel és célként tekint az újabb találkozásra. Viszont szerintem túl gyorsan rohantak át az egész sztorin, alig ismertük meg a két fõszereplõt, a többi szereplõrõl pedig semmit sem tudunk.

Voltak nagyon fontos részek, de ami egy sorozatban több részen át is mehetett volna, az itt max egy rövid kis jelenetet kapott.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Én is megnéztem ezt a Garden of Words-öt. Szerintem nem volt rövid, pont igy volt jo. Nem hiányoltam belöle semmi pluszt. Nagyon szépen volt a látványvilága és a szerelmi történet is jol össze volt rakva. De ez inkább olyan plátoi szerelem volt, mert azért egy 15éves egy 27évessel nem sürün jön össze 😄

LasDen
nem látok változást...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
IS 2. évadban mintha kicsit megnövelték volna a mellméretüket 😄

IMYke2.0.0.0
Na, most sikeresen felcsigáztatok 😊
Az alapszituáció nekem bejön.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Én is így voltam vele, a sztori jó lett volna, ha engedték volna kibontakozni. Viszont a látvány tényleg hihetetlen jó lett. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Megnéztem. Szépnek szép, de ez a 45 perc nagyon kevés volt egy ilyen sztorinak. A fõszereplõket nagyjából meg lehet ismerni, kb ennyire elég. Utálom mikor elindul valamiféle kapcsolat két szereplõ között,aztán sutty, el van vágva

Malakai
Wallpaper generator. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Igen, az.
LasDen
ez a shinkai makoto féle film?

PetruZ
Még nem láttam, de tudom, hogy valami cipészes-romantikus, nagyon vizuálisan odaverõs valami. 😊 AniDB-n 9/10 körül áll most.
Seth
én meg csak ezt látom : cheesy foot fetish wallpaper generator 😄

PetruZ
A szeneseknél és a komcsiknál is kint van a Kotonoha no Niwa (The Garden of Words) film, csupa jókat írnak róla.
Lelouch
Mondjuk Pokkle révén már amúgyis tudomást szereztek a nen természetérõl, így csak ez a folyamat is felgyorsult.
Van vadászszervezet, csak még nem tudnak a szituációról. Kaito társai õket mentek értesíteni...
LasDen
jó oké...
de én azt látom, hogy azért istenítik annyira, mert kinyír mindig valakit (ami a sokadik alkalommal már nagyon nagy fordulat)

Zomil
Egyéni izlést ne keverd bele, attol, hogy neked az f/z-n kivül nem tetszenek a munkái attol másoknak lehet 10/10-es.
Én csak a kérdésre válaszoltam.

LasDen
f/z-n kívül, amit láttam tõle, az átlagos vagy szar (madoka)....

Zomil
Azok alapján amit eddig csinált, végülis igen mondhatjuk 😄

Zomil
Hát ez jo kérdés...

Még a képessége is elég gyenge szerintem, azon kivül, hogy nagyon tapasztalt és nagyon erös sok szopás lesz itt már elöre látom...ráadásul én sem értem mit akar itt 2 gyerekkel(oké elég erösek, de azért messze nem egy Hisoka szint), a hangyák nagyon nagy fölényben vannak és kiderült hogy kb. mindent át tudnak venni/megtanulni. Most Kaito-nak komolyan nem esik le, hogy nagyon nem kéne segiteni nekik a nen-t megtanulni? :S
Nem hiszem el, hogy a HxH világában nincs egy olyan vadász szervezet akik erre specializálodtak, hogy az ilyen kriziseket megoldják.

LasDen
úgy oda van mindenki ezzel a Urobuchival, mintha maga isten lenne...

Gargantia 9-ik rész. Urobuchi kezd beindulni. Már elõre félek...

Lelouch
Mondjuk most nem igazán vágom, mi Kaito célja?
Hogy hárman véget tudnak majd vetni a krízisnek? Elég merész... Már csak a hangyák létszámfölénye miatt is. Értelmesebb lett volna megvárni az erõsítést.
LasDen
ez megin jó lett 😄DDD
Its an angeruu...

Zomil
😄D

Ez akár az EVA film bevezetõje is lehet.
Zomil
Azért Attack on Titan is valahogy kicsit felfele ivel, ez a 9. rész egészen tetszett.

Zomil
HxH 82: Nah ebben már volt harc böven 😊
Az meg mi durva már, h abban a nyusziszarban feléledt a nen 😮

LasDen
látod, ez ilyen nagy pulóver. 2 számmal nagyobb, így nem feszül rajta 😄

a végérõl ne is beszéljünk...😄DD

Zomil
Ezek tehenek? 😄

RelakS
A két szélsõnek három feje van <#idiota>

Amúgy még jó, hogy a pulóver körbeveszi ahelyett, hogy feszülne rajta XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
már majdnem éppen túl nagy 😄D

RelakS

Zomil
Miven nincs olyan, hogy si a japánban, ezért nem 😊

ä vagy ß és hasonlo betükkel sincsenek magyar nevek, mert nincsenek ilyen betük a mi abcnkben 😊

IMYke2.0.0.0
Még névként sem lehet Masika?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
masika nem lehet, mert nincs si a japán nyelvben, csak shi
Amúgy ezek lehetnének:
Mikasa
Misaka
Masaki
Makisa (ez maradt ki)

Count Adyn
Tsutsukakushi Tsukiko😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Már csak a Masika hiányzik, és kimerítettek minden M-betûvel kezdési lehetõséget 😊

LasDen

IMYke2.0.0.0
"Mardock Scramble"-ból én megvárom az összes részt, csak akkor nézem meg.

efti
Koszonet a Psycho passert es a From the new world-ert, mindketto fel is ment a ptw-re.

Nalam epp a mardock scramble van soron, remelem az is van olyan jo amilyennek a leiras alapjan tunik

WWFSMD?

Zomil
Jolvan csak nehéz kiszürni, hogy mi troll és mi nem, mert ugye pl. redditen ott a pontozos rendszer ami azért segit.

De akkor igaz volt amit az egyik hsz-nél láttam, hogy tulajdonképpen egy Angel Beats endinget kaptunk. Rei hóvá(?) változott, meg a végén Asuka és Shinji találkozik. Vagyis a Rei fanok(mint én) megint nem örülnek 😄

Mostmár kiváncsi vagyok mi lesz a filmek vége. 😄

Lelouch
Miért kellene elolvasni minden hozzászólást? 😄 Na de akkor kisegítelek:
"Asuka didn't win.

No one won.

Chapter ends with Shinji walking into the snow, he forgot everything. Asuka doesn't remember anything either.

Also Misato's cross is on his bag.
Whole world has been reset; their memories erased."