Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Watamote: Akkor nem romkom, hanem drakom. 😊
Van olyan amit nem nézel? 😄
Amugy a "Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui!" röviden Watamote nem romkom lesz. Egy szerencsétlen antiszociális lányrol szol aki probál valahogy a középiskolában belehelyezkedni a közösségbe. Átpörgettem a mangáját, mert elég nagy hype van rajta redditen...de én inkább sajnáltam a csajt annyit sziv, meg mindig mindent félre ért, és valahogy nem tudtam nevetségesnek találni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- július: Danganronpa (akármi is lehet), Ark IX (nyomozós sci-fi), Kitakubu Katsudou Kiroku (no-IQ slice-of-life), Love Lab (csajos marhaság), Seitokai no Ichizon (új évad), Servant x Service (irodai slice-of-life), Stella Jogakuin Koutouka C3-bu (az új Upotte?), Kin'iro Mosaic (brit/japán csajos marhaság), Kami-sama no Inai Nichiyoubi (a sírásós 😊 ), Uchouten Kazoku (a készítõk miatt tûnik érdekesnek), Blood Lad (urban fantasy), Kami nomi zo Shiru Sekai: Megami Hen (új évad), Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui! (az évad leghülyébb címe, magyarul vmi olyasmi, hogy: "Nem az én hibám, hogy nem vagyok népszerû!", azaz romkom/marhaság), Gin no Saji (agrár sulis anime, ilyen se sok van), Kimi no Iru Machi (a két OVA nem volt annyira rossz, kíváncsi vagyok, sorozatban hogy jön ki, vagy mennyire lesz idegesítõ), Buki yo Saraba + Gambo + Buki yo Saraba + Hi no Youjin (rövid filmek), Kaze Tachinu (új Miyazaki film a Zero vadászgép tervezõjérõl), Corpse Party (valami horrornak néz ki).
- augusztus: Tonari no Kaibutsu-kun (OVA), Namiuchigiwa no Muromi-san (OVA), AnoHana (anime film változat)
- szeptember: Captain Haarlock (movie), Chuu2Koi (movie), Yahari Ore OVA
A továbbiak még homályosak, van csomó, amirõl még nem nagyon van infó (vagy lusta voltam utánanézni), de pár érdekesség: Coppelion (sci-fi/poszt-apok akció), Golden Time (usual romkom), IS 2 (IS 😊 ), Kill La Kill (a Gurren Lagann írójától), Log Horizon (orbitális SAO ripoff, de azért is belenézek), Machine-Doll wa Kizutsukanai (steampunk-szerû urban fantasy), Pupa (valami misztikus modern fantasy), Yowamushi Pedal (versenybicajos anime 😊 )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kertészkedõs dolog elsõre engem sem hoz lázba, de mivel az csinálta, aki, ezért kap egy esélyt. De látszik, hogy ez sokkal békésebb, itt nem lesznek transzmutációs körök 😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Danganronpa érdekesnek tûnik, de megvan az esélye, hogy hatalmas trainwreck lesz. Pár részt biztos megvárok, hogy lássam a véleményeket, mielõtt belekezdenék majd.
Gin no Saji: Aki kedveli a mezõgazdasági témát, vagy érdeklõdik iránta, annak biztos be fog jönni, engem pl. nem nagyon hoz lázba... 😄
Free:<#vomit>#vomit>
Kimi no Iru Machi: Nem hiába illetik a Kimi no RAGE Machi névvel... 😄
holnap kezdõdik a Danganronpa, ilyen iskolai túlélõs gyilkolós érdekesség, még jó is lehet.
a Gin no Saji is érdekes lehet, az FMA mangakájától.
Free, a kyoani büszkesége 😄
ez a kimi no iru machi is a jobbka között van emlegetve
meg persze a HS DxD 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bár Blood Lad-ot emlegették még itt páran, majd ránézek arra is.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Remekül adagolt feszültség, fordulatok. Némelykor szó szerint a hideg futott végig a hátamon, lúdbõrös lettem.
Tetszett a fõcím és a vége dal is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Inu to Hasami wa Tsukaiyou (MAL) - Egy könyvmoly halála után egy kutya testében találja magát és valamilyen furcsa módon éppen a kedvenc írója lesz a gazdája. Nem tudom mit lehet kihozni egy ilyen felállásból, de még adok neki egy pár részt.
Gifuu Doudou!!: Kanetsugu to Keiji (MAL) - Átlagos "történelmi" hadakozós animének tûnik, de a karakterdesign valahogy nagyon taszít engem. Születésüktõl szteroidokkal pumpált szamurájok és különféle szilikoncsodák világa ez.
Kamisama no Inai Nichiyobi (MAL) - Az alapsztorit leírtad. 😊 A kis 12 éves sírásónak is adok még pár részt, de eddig nem igazán tudom hova tenni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
#60276: ezt nem értem 😄
És az új évad elsõ fecskéje (persze már nyár van, de mindegy):
Kami-sama no Inai Nichiyoubi (AniDB): Isten megteremtette a világot, majd a hetedik napon elhagyta azt. Azóta az emberek nem halnak meg és nem is születnek újak, még holtukban is tovább mozognak. Egyetlen módja a megszabadulásuknak, ha egy gravekeeper (kb. temetõgondnok) helyezi õket nyugalomra. Hõsnõnk, a 12 éves Ai megörökölte anyjától a gondnoki feladatot és lelkiismeretesen meg is ásta faluja mind a 47 lakójának leendõ sírját. Aztán megjelenik egy titokzatos fiatalember, akinek a neve ugyanaz, mint a soha nem látott apjáé, és a falu minden lakóját lemészárolja...
Érdekes indítás, bár a háttér ugyan tipikus és ismert panelekbõl építkezik, de a sztori eddig jónak tûnik.
(Még csak wwwrip van belõle, hdtv gondolom valamikor 1-2 héten belül.)
Röviden: többet vártam. Remélem, a többi jobb lesz!
A fõcím és ending rettenet volt!
Motokóval megbékéltem, nekem így is bejön. A háttértörténete is jó. A többiek már neccesek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos hatalmas csalodás volt az egész, és egyedül az utolso 2rész volt értékelhetö...de legalább az epic harcot most nem fekete-fehérben kellett végignézni 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Na de nézzük a pozitívumokat:
-Bisuke visszatért
-Palm nagyon LOL, Gon Hisoka után egy újabb "beteg" hódolóra tett szert 😄
-Knuckle úgy néz ki a HxH Kuwabarája lesz, szóval õt szerintem bírni fogom 😊