Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért? Mi a baj ezekkel? 😄

Lelouch,
talán nem szereted a hárem-ecchit? 😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
A Rosario+Vampire anime elijesztõnek biztos jó lenne. 😄
DarkHorSe
Kigeki az koszi szepen

Swedish people are albino monkeys

LasDen
pont 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nézze meg a lucky start, haruhit, rosario to vampire, vagy gundamot 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
Comedy (Kigeki)?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DarkHorSe
Hello keresek egy animet. Elegge muveszi rajzolasa van, egy vampirrol szol aki egy kastelyban el es talalkozik egy kislannyal. Kb ennyi jut rola eszembe, mi a cime?

Swedish people are albino monkeys

PetruZ
A 64. volt a múlt héten. A hosszát nem tudni, mert az anime még nem érte utól mangát, ami még szintén fut. A címek alapján az anime most tart a Volume 13 kezdetén (122. fejezet körül), és 21 kötet jelent meg eddig. Ha tartja a tempót (epizódonként 1-2 fejezet), akkor kb. a 100. rész körül fogja utólérni.
efti
Hanyadik epizodnal tart a sorozat? Lehet tudni milyen hosszu lesz?

WWFSMD?

PetruZ
Én nézem az indulás óta, k*rva jó. 😊 De tényleg. Mondjuk én kicsit ûrb*zi is vagyok, tehát bejön az ûrhajós-felkészülõs rész, de az általános családregény-szerû események is jók, a karakterek nagyon jók.
efti
Uchuu Kyoudai-t nezte valaki? Milyen?

WWFSMD?

BEAST
Elõzõ hétvégén néztem meg újra mindent ami FMP, még mindig kedvenc. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
én is gondoltam rá, de talonba tettem korábban. Lehet arra orientálom majd, mivel az is szinkronos. 😄

RelakS
Full Metal Panic?

Vagy nem vevõ mechára/dilis sorozatra? (utóbbi ugye pár rész az elsõ évadból, meg a TSR-bõl, fumoffu + ova)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
Na jó, nem annyira gagyi ,mint a Yugioh 😄

PSN ID.: Beegabor

PetruZ
Naaa, ne túlozzunk...
Seth
Karakterdesign irtó béna, olyan Yugioh szintû gagyi 😊

PSN ID.: Beegabor

Zomil
Danganronpa leriásával felkeltetted az érdeklödésemet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
Nyári évad:
- Servant x Service (AniDB): Három fiatal újonc, két lány és egy fiú kezdi el munkáját egy nagyvárosi egyik jóléti osztályán és az õ hétköznapi történéseikrõl mesél az anime, belsõs szemszögbõl, a pult túloldaláról. Kb. olyan, mint a Working, csak nem ezerszer elcsépelt étterem, hanem önkormányzat. Eddig egész jópofa, vicces, meg minden. 7/10
(Ó, ha nálunk legalább így mûködne egy hivatal, vagy okmányiroda...!)

- Danganronpa (AniDB): Hõsünk, akit a vakvéletlen szerencse választott ki több millió átlagos tanuló közül, nagy reményekkel és szilárd eltökéltséggel lép be a város legelitebb és legprivátabb iskolájának kapuján... hogy aztán elveszítse az eszméletét és egy szobában térjen magához. Az ablakokon masszív acéllapok, a kijáratok áthatolhatatlanul eltorlaszolva. A tornateremben csakhamar találkozik 14 másik sorstársával, akik mind-mind valamilyen extra különleges és tehetséges alakok, de õk is hasonló körülmények között érkeztek meg (nekik persze nem kellett szerencsésnek lenniük, õk az elit köreibõl jöttek). Elkezdõdik a tanévnyitó, amit egy fura, kitömött játékmackó--- bocsánat, nem játékmackó, hanem Monobear tart. Monobear elmondja, hogy õ az elnök és hogy õk mind itt fognak maradni az iskolában, ameddig csak akarnak és azt csinálhatnak, amit csak akarnak, de kijutni csak egyféle módon lehet: ha megölsz valakit... Aztán mivel 3 napig nem történik semmi, Monobear kicsit emeli a tétet...
Beteg. Egyelõre ez a szó írja le a legjobban az egészet. 😊 Már az opening megadja az alaphangulatot, utána meg az események szép rendesen jönnek, nincs üresjárat, vagy hosszas lelkizés. A végén a "survivor counter" utal rá, hogy lesznek itt még véresebb dolgok is. 😄 Vagy zseniálisan jó lesz, vagy oltári sz*r, de én egyelõre benyomok rá egy 8/10-et.

- Stella Jogakuin Koutouka C3-bu (AniDB): A fõszereplõ lány kitartó és sikeres tanulásának köszönhetõen felvételt nyer a Stella lányakadémiára, ahol igazán lenyûgözõ helyszín várja. Minden annyira szép, gyönyörû, rózsaszín és annyira lányos... minden hozzá hasonló lány álma egy ennyire rendezett és kitûnõ hely. És aztán megismerkedik a helyi C3 klub fura tagjaival, akiknek a hobbija, hogy háborús játékokat játszanak és akciófilmeket utánoznak... élethû airsoft fegyverekkel...
Kicsit Upotte!!, szóval aki azt ismeri, ezzel is tehet egy próbát, de más is belenézhet. Messze nem az a fegyverbuzulós, van (ill. úgy érzem, lesz) egy kis K-ON-szerû, light-os lánybandás feeling-je is. 😊 Egyelõre 6/10.
Lelouch
A Monogatari Second Season végül csak 5 könyvet fog feldolgozni a hatból. A Hanamonogatari fog kimaradni. Így legalább több idõ jut majd a többire, + ez azt is jelzi, hogy valószínûleg az idõrendi sorrend mellett döntött a SHAFT.
BEAST
Ez a Danganronpa elég érdekesnek tûnik, kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl az egészbõl... még akár jó is lehet. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Nem kell fogadatlan prókátor az "Elfen Lied"-nek, de az éppenséggel nem "túlontúl véres, meg horror"...
Ha láttad, akkor tudod. Ha nem, akkor érdemes pótolni, és rájössz, hogy mirõl szól igazából.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Gargantia end: Hát...Sajnálom nagyon, hogy csak ennyit sikerült kihozni a sorozatbol, mert elég nagyok voltak az elvárásaim, az univerzum szerintem érdekes volt és nagyon sok lehetöség volt benne. A föszereplö is a robottal nagyon jol megirt karakterek voltak, jellemfejlödéssel meg mindennel...csak hát a probláma pont itt van, rajtuk kivül üres NPC-kkel töltötték fel az egész animét, komolyan ilyet se sürün látni, hogy a 2föszereplö jol kilegyen dolgozva, és mindenki más egy üres doboz legyen...Szomoru. A vége is olyan meh érzéssel zárult, látványos volt, meg hatásvadász, meg tetszett is, de pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Milyen AI(MI) már az amelyiknek nincs mentése magárol a pilota fülkében -.-
Az egész csak annyi logika van, hogy kellett valami dráma is a végére

Szoval az univerzum+alapötlet+2szereplö miatt 7/10...Viszont megszakad a szivem, hogy ennyire összecsapták az egészet és sokkal jobb is lehetett volna.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
tetszett neki a DN, de ezen túl nem érdekelték az animék. Még akkor sem, mikor engem behúzott. Eleinte próbáltam hatni rá, hogy ez vagy az milyen jó volt, de láttam nem érdekeli, így nem erõltettem. De az FMA-ra sikerült rávennem, fõleg azzal, hogy egyrészt szinkronos volt (nem mintha problémája lenne a felirattal), a másik, hogy mikor ajánlottam neki, akkor a Losthoz hasonlítottam a sorozatot (amit õ is, én is szeretünk. abba is én rángatta bele 😄). Meg ezzel az elõzetessel reklámoztam még 😄

Lelouch
Ja ok. 😄
LasDen
azt már látta 😄 még 2007-8-ban. Egy ismerõsétõl kapta dvd-n, amit aztán nekem is lepasszolt.

Lelouch
Death Note?
LasDen
én is ezeken gondolkodtam, jah. Kivéve EL, túlontúl véres, meg horror. Olyasmi nem érdekli.
AMik felmerültek bennem: NGE, SteinsGate, Kara no Kyoukai, F/Z és Hellsing U.
NGE az ugye vagy bejön vagy nem, de azt mindenképp ráerõltetem 😄

Zomil
Nézess vele Elfen Lied-et, meg Steins;Gate-et, NGE sztem nem lesz nyerö 😄
Estleg Fate/Zero is jo vagy Hellsing Ultimate 😊

LasDen
ez a Servant x Service tetszik. A Workinghez hasonló dolgos munkanapok az oskola helyett, és persze sok gag. Kellemes lehet még a késõbbiekben....

LasDen
lehet azt kellett volna elõször. csak nem jutott akkor eszembe...

RelakS
Nyomd le a torkán az A szentjánosbogarak sírját.
Lehet, hogy elrontja a délutánt.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
1-1,5 hónapja sikerült tesómat rávenni, hogy nézze meg a FMA: Testvériséget. Rohadt mód bejött neki a sorozat, és mondta, hogy nézelõdött hasonló sorozat után. Az NGE-t találta. Persze mondtam, hogy meg kell néznie, de nemtom lesz-e belõle valami 😄
2 hete megnéztük a Vándorló Palotát. Na az nem jött be neki. Legfõbb problémája az volt, hogy logikátlannak találta. Úgyhogy ez kicsit visszavetette az anime nézéshez való kedvét, de tovább próbálkozom 😄 Most Paprikát próbálom erõltetni nála, ha már úgyis annyira imádja az Eredetet 😄 Következõ NGE lesz, aztán majd a Steins;Gate ha minden jól megy, bár ha NGE nem jön be neki, akkor lehet oda az egész 😄DD

IMYke2.0.0.0
Hm, nem is tudtam, hogy már elérhetõ a 3.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Mardock scramble 2: hatarozottan jobban tetszett mint az elso resz.

A harmadiknak a mal szerint csak arab fansubja van. Igaz ez?

WWFSMD?

LasDen
ha jól értem, akkor lesz majd az Origin, meg majd Yoshiyuki is elõáll valami eredeti sztorival?? nem gondoltam volna, hogy még dolgozik...

Lelouch
LasDen
tök megörültem, hogy lesz új Gundam, erre ilyen szaros Gunpla fighters 😞(
Origint akarok!!!

efti
Shinsekai yori befejezve: jo tortenet, szep kidolgozas, de kedvenc nem lesz. 7/10

WWFSMD?

LasDen
13 perc. nem bírtam tovább és kinyomtam. A karakterek nem tetszettek, frusztráló volt nézni õket 😄 Csak ne szokjon rá az ilyenekre a KyoAni...

Zomil
Yay? 😄

LasDen
nemsokára eljön az igazság pillanata. már tölthetõ a free! 😄

Lelouch
Most olvasom, hogy a Crunchyroll csak 1 hónap késéssel fog belekezdeni a Monogatariba... Ez szívás, mert a Daisuki-féle feliratokról elég sokan negatív véleménnyel vannak ahogy olvasom.
Köszi szépen mindkettõtöknek 😊

@Zomil: Minden nyelv érdekel, mert akkor legalább tisztában leszek a dolgokkal.
Zomil
Küldtem privát üzenetet, mondjuk azt hittem magyarra gondoltál, ha nem akkor vedd semmisnek 😄

Máté94
Anidb-n szokott kint lenni, hogy kik, milyen nyelvre fordítanak. De külön kell megnézni minden animénél.
Egy röpke kérdés.
Van valahol egy lista ahol le van írva hogy az adott szezonból merre lesznek megtalálhatóak a fordított változatok (persze amit fordítanak)?
Lelouch
Hasonlóból sokkal jobb pl. a Welcome to the NHK.
Zomil
Lényegében igen...pedig akár jo is lehetne, csak kár, hogy a mangában 43fejezet alatt, kb. semmit nem fejlödik szerencsétlen...és mint irtam, az elején vicces utána meg már sajnálod...igy meg nincs értelme olvasni/nézni valamit :S

Lelouch
Szerintem eléggé gagyi az egész... 😄