Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Nekem eddig mindegyik anime rész tetszett, bár én általában magasról teszek a manga verziókra.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Nem jön be a manga oldal, amit belinkeltem?
Mit hagytak ki?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Szerintem jó kis rész volt. Knuckle nagy arc. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont furcsálltam, hogy ezt kihagyták. Azért ez elég komoly információ.
Lelouch
Én csak a fejemet fogtam. Ezt is sikerül(t) szétbarmolnia a Manglobe-nak... Viszont legalább még korán tudatosították a manga olvasóiban, hogy ezt és a mangás Goddess Arc-ot külön kell kezelni egymástól... Kár érte. Persze még így is lehet majd jó, de kétlem hogy az eredetit akár kicsit is megközelítené majd.
Nekem így ennyi elég is volt az animébõl, azért majd 4chan-on meg fogom lesni hétfõként, hogy milyen briliáns dolgokkal kápráztatta el a nagyérdemût a Manglobe. 😄 Az elsõ rész közben/után is nagyon együtt tudtam érezni a véleményekkel.
PetruZ
Kami nomi zo Shiru Sekai: Megami Hen (AniDB): Az elején kicsit zavaró volt a visszaemlékezésekbe beszúrt, csak a mangában volt fejezetek említése (vissza is kellett néznem gyorsan, nem-e hagytam ki egy évadot), de utána helyrerázódott minden és ez az új felállás az istennõkkel és az emlékekkel (plusz a Tenri OVA-kkal) rendesen megkavarja a szószt, eddig tetszik. 😊 8/10
PetruZ
Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui! azaz WataMote (AniDB): Elég lehangolóan pesszimista és balszerencsés lány, de jókat lehet nevetni a reakcióin és a beszólásokon (amiket magában gondol). A legjellemzõbb: "Though I'm not alone, of course. I'm just having fun play solo." 7/10
Bachstein
Valvrave... Nem tudom, a jövõben milyen mobilszolgáltatók lesznek, de ez a térerõ az ûrben dolog tetszik. 😄
Zomil
Kami-sama no Inai Nichiyoubi: Hát igy elsöre ez jo nagy marhaság 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
az ilyen népszerû projekteknek mindig gyorsan megy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
http://www.kickstarter.com/projects/1311401276/little-witch-academia-2

Hát ez hamar összejött. 😄
Lelouch
Az opening legalább ismét jóra sikerült.<#eljen> Külön plusz pont, hogy Haqua ezzel a kinézettel szerepel benne. 😊 Nagyon bírtam anno a mangában, sajnálom is hogy azóta visszaváltott a régire.
Lelouch
HA választanom kellene a minimalista és az ocsmány között, akkor inkább a minimalista stílus mellett tenném le a voksom. 😄
PetruZ
Mozgás közben jobban néz ki és szerintem jobb is, hogy nem a Zetsubou-sensei-féle minimalista stílusban készült el. Az egyik szereplõ viszont kiköpött Itoshiki. 😊
Lelouch
Mit mûveltek Kumeta karakterdizájnjaival????<#wow3>
PetruZ
Uchouten Kazoku (AniDB): Tokió, sokmillió ember, plusz alakváltó nyestkutyák (raccoon dog) és tenguk. 😊 A fõszereplõ egy nyestkutya fiú, aki legszívesebben fiatal iskoláslányként járkál az utcákon, gondoskodik a rettentõ zsémbes tengu mesterérõl (aki egy derékfájós öregember), kószál erre-arra, találkozik más kutyákkal és tengukkal, piál, dohányzik, és különös szeret-gyûlöl viszonyban van egy gyönyörû ember nõvel, aki félig tengu és képes a levegõben repülni.
OMFG, hát, nem sok ilyen anime van, az biztos... 😄 7/10
Zomil
Nah igen, de ö a fiukat is szereti 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
amilyen az anyja, olyan a fia 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
CH49:
Lol...megjelent Tomoki anyja 😄

Zomil
Sora no Otoshimono ch44:
Hát ez az ujabb fesztivál csodás volt 😄
Mikor Nymph mindenki dobhártyáját kilyukasztotta és ezért világbéke lett 😄
Hege...hoge... 😄

Zomil
HxH 87: Hát ez most kicsit visszafogottabb rész volt, az a baj, hogy nem is remélem, hogy megint felpörögjön, mert nagyon hosszu az arc :S

Lelouch
TWGOK:Goddess Arc 1. rész(stream):
Köszönöm.
Lelouch
Üdv!
Szerintem abban a sorrendben jó nézni, amiben a SHAFT kiadta õket. Tehát Bake->Nise->Neko Black->Monogatari Second Season.

Idõrendileg a Neko Black a Bake elõtt játszódik, de azt szerintem mindenképp jobb legalább a Bakemonogatari után, annak ismeretében nézni, LN-ként is csak utólag lett megírva elõzményként.
Hello.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Monogatari animéknek mi a sorrendjük, milyen sorrendben érdemes nézni õket?
Lelouch
Az angol már vasárnap reggelre. A magyar meg változó.
hxh sub mikor szokott kész lenni?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Zomil
Kabukimonogatari-nak elolvastam a plot-ját, érdekesnek tünik 😊

LasDen
nagyobb az esélye, hogy nem lesz, mint hogy lesz...

Srácok, Spice and Wolf 3. évadáról esetleg hallott valamelyikõtök valamit?

Lelouch
Nekomonogatari White 1.: Ja hogy lényegében ezzel párhuzamosan zajlik a Kabukimonogatari? 😄 Jó tudni. Én szerintem azt várom egyébként a legjobban az 5 könyvbõl.
Amúgy érdekes látni olyan karakterek közti interakciókat, ahol nincs jelen Araragi... Eddig ilyen nem nagyon volt. 😄
Zomil
Ezt inkább nézném...természetesen a történet miatt 😄

IMYke2.0.0.0
Korrektúra:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egy biztos, hogy beszerzem majd - és ezt a képet, BD 1080-ból exportálom magamnak 😊
http://s24.postimg.org/if23kfeud/stella_jogakuin_koutou_ka_c3_bu_1_19.jpg

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Ó, jee! Bár kíváncsi leszek, hogyan lehet majd folytatni, vagy új történet lesz-e ugyanabban a világban.
Máté94
Psycho-Pass 2. évad!

Éljen! Hándzái készû!<#vigyor2>
PetruZ
Ahogy írtam, az Upotte ugyan felfedezhetõ benne, de azért ezek a lányok "normálisak", abban az értelemben, hogy nem fegyvereket személyesítenek meg. 😊 Viszont idõnként képesek beleélni magukat a helyzetbe, fõleg a fõszereplõ lány fantáziája tud elszállni nagyon. Pl. az elején van egy jelenet, amikor a kollégiumi szobában Rambót játszik... priceless. 😄
LasDen
nekem upotte is so-so bejött, szóval ez is jó lesz remélem 😄

IMYke2.0.0.0
Nekem meg az Upotte és a Haruhi.

armageddon666
A képekrõl School Rumble Wargames részei ugrottak be. 😊

@

Lelouch
Na mindegy, akkor megnézem mindkettõt, most hogy kiadta már a Commie is.
IMYke2.0.0.0
Nálam látszódik - de amúgy, innen van linkelve: Stella Jogakuin Koutou-ka C3-bu: “K-ON! with Guns” - felülrõl a 2. kép.

Lelouch
Hát még ha látszódna is. 😊
IMYke2.0.0.0
Ez a kép mindent visz:

Lelouch
Milyen a Daisuki-féle felirat? Nem tudom, hogy érdemes-e várni a Commie-ra.
LasDen
Sekirei

én eggyel járulok hozzá a listához 😄

BEAST
Tenyleg, jo sokat kihagytam. 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PetruZ
+ High School DxD, Asobi ni Ikuyo, Asu no Yoichi, Kagaku na Yatsura, Onii-chan Dakedo Ai sae Areba Kankei Nai yo ne, Shuffle, To Love-Ru.
BEAST
Az uj Monogatari sorozat eddig tetszetos. Foleg a Senjougahara-Hanekawa reszek fognak tetszeni. 😊

BEAST
A zombin kivul a tobbivel egyetertek. 😄

Ai Yori Aoshi, Love Hina, Princess Lover, Omamori Himari, Isekai no Seikishi Monogatari

Bar inkabb az elso ketto. 😊