Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Technikailag nem nagy spoiler, bár az igaz, hogy csak a vége felé kezd egyértelmûvé válni, de már korábban is lesz rá utalás. Mondjuk igazából nem errõl szól az anime, végülis egy komplett hárem van/lesz a srác nyakán - pláne, hogy azért neki is van vaj a füle mögött. 😊 Szerintem nézhetõ volt, mert bár nagyon sablonos a helyzet, elég jó poénok voltak benne, sokat röhögtem. Biztos lesz még folytatása, az LN még fut.
Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Najo ennél a jelenetnél most konkrétan leestem a székröl a röhögéstöl...még a könnyem is kicsordult 😄DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
SnO ch 56: WoW
Ikaros továbbfejlödött, Chaos meg jött és még erösebb lett 😮

Ch57: Sugata 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Lol...ezek a mini bugyi arc-ok is csodásak voltak 😄D

Lelouch
Régi szép, gondtalan idõk. 😄
Zomil
Sora no Otoshimono ch51: Ez a Mystery pot tournament beteg volt 😄DD
azok a fejek 1 2(ezek linkek)😄DD
Végén szegény dinnye 😞

Lelouch
Nem volt olyan nagy szám? Az még enyhe kifejezés. 😄
Lelouch
Ezek a hozzászólók biztos nem, de egyébként Amerikában elég népszerû a manga, hivatalos kiadásban is csak egy kötettel vannak lemaradva Japántól.
Lelouch
Felesleges keresni benne az értelmet, mert az ebben egész egyszerûen nincsen. 😄
LasDen
én se ismerem, de attól még nem volt egy olyan nagy szám. szóval ez nem indok..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Gondolom mert nem ismerik a mangát 😄

LasDen
"Hello is there a way to contact the creaters of the Rosario + Vampire anime series by email?"

"When is rosario+vampire season 3 coming?"

"...I just finished watching the second season of Rosario + Vampire, and I was just wondering if there was any word on a possible third season of the show..."

"I recently watched Rosario Vampire...Unfortunately I hear there is news of no season three."

"Hello, I've just finished watching Capu one and two of "Rosario + Vampire" and I was wondering if there were any plans at all for a third season?"

És még rengeteg ilyen van. Már korábban is volt egy sanda gyanúm, hogy az amcsik valamiér nagyon bírják a R+V-t, de nem gondoltam, hogy ennyire 😄 Nem értem mit szeretnek benne ennyire...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
jajj, ez az a szopogatós tag 😄DD

IMYke2.0.0.0
Úgy általában nem szeretem a sztori-élmény-ellövõ spoilereket.

A sorozattal még nem foglalkozom, mert még csak be sem szereztem. Amúgy, nem is biztos, hogy fogom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Ha ennek hatására nem nézed meg a sorozatot, nem hiszem hogy sokat veszítenél. 😄
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a választ. Sokkal világosabb már minden.
Most már tényleg bele kellene ásnom magam a japán kultúra, úgy rendesen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ó basszus. Miért néztem meg a spoilert... 😞

Persze szokás a Bibliát cikiznie hitetleneknek azzal, hogy tulajdon képen Ádám és Éva gyermekei kikkel is házasodtak?

A válasz a rejtélyre szerintem a Shinto vallásban keresendõ.
A júdeó-keresztény vallás pl. az embereket a sima szexuális témák irányába is szégyenlõsé teszi, még akkor is ha maga nem vallásos. A Buddhizmus, hinduizmus már jóval elnézõbb ez ügyben, bár a buddhista 8 ösvényben is a "helyes szexualitás" azért ott figyel.
Viszont japánban igen elenyészõ a keresztény befolyás és ugyan a buddhizmus elterjedt, de mindent átszõ a shinto. És akkor ha megnézed kapásból a teremtés mítosz egy testvérpár szerelmével indít.

"Izanagi and Izanami

Brother and sister gods in the Japanese creation myth. They created the first land mass, and their sexual union produced many islands and deities."

Ezt az apróságot a legtöbb angol vagy magyar leírásban elfelejtik megemlíteni, mert erre felé ciki.

Lelouch

Remélem érdekfeszítõbb lesz, mint az elsõ rész.
Lelouch
LasDen
az elvetemült 😄

Zomil
"10/10 would bang."

Lelouch
ami az általad említett animét illeti...
not blood related

Innen meg már szabad a vásár. 😄
IMYke2.0.0.0
Buta kérdés, 2 Ft - dobom is a virtuális kasszába - így késõ este, berambózva magam a könyvtárba:

A japán médiában ennyire engedett az incest téma?
Most olvastam el a "Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne" plotját, és elmerengtem ezen.
Sõt, olvastam, hogy külön tévémûsoruk van (18+ -os tartalommal) ebben a tárgykörben.
<#zavart2>

LasDen
Nos, lényegében véget ért a Soul Eater. Már csak az epilógus maradt a köv hónapban. Nagyon jó volt...

Lelouch
Már nincsenek varázskörök? 😄 Legalább annyi haladást sikerült elérni akkor.
LasDen
nem ugyanaz 😄

BEAST
Feltetelezem akkor az is zavar amikor egy szines tobb filmben szerepel 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen

ezek a Rave karakterek tényleg kvázi ugyanazok, mint a Fairy Tailben??
nem tetszik, ha egy mangaka a következõ mûvében kvázi ugyanazokat az arcokat használja....😄

LasDen
én se hittem volna...és szerintem még legalább 20-30 fejezetet belefognak ölni...

Lelouch
Én már egy ideje nem olvasom ezt a múltidézõ ívet. A fene se hitte, hogy így el lesz nyújtva.
LasDen
Kuroko no Basuke kezd egyre dögunalmasabb lenni....

BEAST
Tegnap este befejeztem mindent ami Black Lagoon es nagyon tetszett, nem is ertem miert halogattam ilyen sokaig. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
Ano natsu befejezve. A sok jo kritika ellenere szerintem nem volt valami nagy szam. Nem akkora klise halmaz mint az IS, de azert igyekeztek.. Max 6/10

WWFSMD?

LasDen
hát nem nagyon 😄

amúgy nem értem, hogy egy olysztályteremnek miért van ablaka a folyosóra 😄

Lelouch
Az osztályterembõl kibámulók meg a három karú Keimán vannak valójában ennyire meglepõdve, mi? 😄
Komolyra fordítva a szót, már lassan könyvet lehetne írni a Manglobe f@szságaiból... Nem sok dilettánsabb stúdió létezhet tõlük.
LasDen
annyira meglepõdött, hogy kinõtt a keze 😄

Lelouch
Semmit? 😄 Nem látom hogy bármit is felajánlottam volna.<#vigyor> Mindenesetre fogadd gratulációmat, bár nem volt nehéz kiszúrni. 😄
PetruZ
WataMote 2: Hát ez baromi jó rész volt. 😄 (Az ending-et is érdemes végignézni.)
biomage
+1 kéz bal oldalt 😊

mit nyertem? 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lelouch

Keressétek a hibát. 😄 Én már meg se lepõdtem...
PetruZ
Haiyore! Nyarlko-san W 12 END: Végre vége ennek is (mármint az évadnak, mert jön a következõ is). Az elején jobban tetszett, aztán a közepére nagyon elfáradt a sok filler random hülyeséggel, az utolsó rész viszont egész jó volt, mert végre volt valami plot elõrehaladás is. Összességében 6/10 az évad, tõlem jöhet még, még ha nem is fog prioritást élvezni nálam.
RelakS
Oh, hi!

Utólagosan köszönöm! :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Ryo (AniDB): Az Anime Mirai 2013 (Young Animator Training Program) harmadik darabja a Meiji restauráció kezdeti idõszakába, az európaiak megjelenése és a szamurájok letûnése korába visz, és egy árvából lett testõr sztorija... lenne, csak rendkívül zavaros és csapongó az egész. Mintha egy 26 részes full évadból vágnánk össze részeket 20 percbe, bármilyen magyarázat nélkül. Viszonylag jól néz ki, látszik a beleölt munka (bár pont a kezdõ képsorok, a viharban szálegyenesen haladó hajó képe rácáfol erre), de a történetmesélés rossz, kapkodó és hiányos, nekünk, európaiaknak meg teljesen érthetetlen, hogy ki kivel küzd és miért. A vége meg egyenesen katasztrófa. Önállóan, kis jelenetenként értékelhetõ, egészben széthullik. 5/10
Köszi 😄
amikor utoljára csináltam hasonlót majdnem hánytam 😄

vége a queens 2. évadjának, de a 3.-hoz nincs elég lelki erõm jelenleg 😄

Talán újra kezdem a darker than blacket, régen úgy is félbe hagytam.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Malakai
Elméletileg sg-t levette a feketelistáról az imgur, szóval (egyelõre még) lehet rakni onnan képet. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Ezért nem linkeltem soha egy csomo vicces képet, mert mindig imgur-ra rakták fel 😄

Malakai
Én meg innyektálom a sankaku domaint a lekérésbe, hogy azt higgye onnan nézem, így a lusták képeit is látom. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
ezé szoktam lementeni, föltölteni valahova õket, hogy rendesen látszódjon...de most lusta voltam 😄D