Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
"remélem seiyuu is dögös 😄"
Ez meg most honnan jött? 😄
egész jó ez queens 😄

hxh

imádom bisuke hangját, remélem seiyuu is dögös 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

armageddon666
MEDUKA MEGUCA!!!1

@

Na végignéztem a Shin Sekai Yori-t és meg kell hogy mondjam nagyon jó kis anime volt. Maga a téma is elég érdekes volt ahhoz, hogy végignézzem, illetve nem tobzódott minden rész fanservice-tõl (nagyon nagy piros pont nálam). Az a pár plot twist iagzán sokat emelt a történeten, végig úgy voltam vele, hogy már vártam a következõ részt. Ugyancsak piros pont a zenéért és a grafikáért.

Elkezdtem nézni a Space Battleship Yamato 2199-et is. Hát ez vmi fenomenális és epikus. A grafika az vmi olyan minõségi, hogy már emiatt is érdemes megnézni (ilyen jó full CG ûrhajókat nem is igen láttam még, mert más animékben sokszor jóval igénytelenebbül és lassabb amimációval oldják meg: pl Gargantia). Jó látni, hogy VÉGRE nem visítozó tinédzser lányok (extra nagy mellekkel...) és tinédzser fiúk a hõsök, hanem vannak idõsebb karakterek is. Szívesen megnéznék ilyen szép grafikával egy új Legend of Galactic Heroes-t.

LasDen
na az nagyon teátrális volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Jo hát te alapbol nem szereted a sorozatot 😄
Én mondjuk imádtam, és eleve ez csak egy teaser, de a fejbelövös rész már tetszetös 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nagyon izgi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
3. Madoka Magica film teaser-je.
(elsö 2film recap, de ez már teljesen uj lesz)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
mindenki azt néz, amit akar 😄

Zomil
Sikerült kritikán aluli darabokat elkezdeni nézni 😄

Lelouch
Igazán minõségi darabok. 😄
code breaker:
nézhetõ, de semmi különleges

queens blade 😄
hehe, tetszik 😄 szívesen lennék a kígyó helyében (zöld hajú elf) 😄

Meg elkezdtem letölteni egy másikat is, seikon no qwaser 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
majd meglátod 😄

Lelouch
Hát ez nem hangzik túl jól. 😄
LasDen
hát, onnan már csak lefelé van...

Lelouch
Ni Gakki 19. rész
LasDen
hol tartasz benne?

Lelouch
Én a behind-félén filóztam, de akkor lehet erre is vetek majd egy pillantást. Mondjuk még mielõtt belekezdek be szeretném fejezni a School Rumble-t, de nem nagyon haladok vele...<#whatever>
Zomil
Anime-Sekai feliratával, a Little Busters-t velük néztem, azzal nem volt semmi problémám. Ebbe viszont belecsuszott 1-2 helyesirási hiba.

Lelouch
Melyik csapat feliratával nézed? Vagy maradtál az angolnál?
Zomil
Blood Lad 01: Ez ekkora marhaság? 😄DD
Azt hittem valami komoly cucc lesz, tetszik 😄

Lelouch
Az OST-ban kerested már?
cataflam02
Valaki nem tudja véletlen, hogy mi az a zene ami az Attack on Titan-ban szól mikor elõször látjuk Rivaille-t harcolni ?
Aki tudja vagy linkelné, annak hatalmas köszönet.

One more story

Lelouch
Na igen, ha már annyira nem akartak belekezdeni egy hosszabb arc-ba, akkor legalább elõvehették volna az LN-bõl a Railgun melléksztorikat. Több értelme lett volna.

Ennél nekem nem okoz nehézséget kivárni. 😄
Zomil
Hát igen, egy anime-only nyári fürdöruhás rész aztán nagyon hiányzik...pfff....nevetséges.

US-re én biztos nem fogok várni, nekik 2év leforditani egy 26részes animét...

Lelouch
Ilyen lassan haladnak? Egyébként mire véget ér, addigra talán már Albel is belekezd majd a fordításba. 😄

Railgun S Director: Season to Include Original Summer Vacation Story
Akkor a sportfesztiválos rész megmarad az Index III utánra.<#rolleyes>
Zomil
Railgun S2 14: És Touma ismét megmenti a napot 😄
Következö részben meg végre már jön az Accelerator elleni harc.

IMYke2.0.0.0
A FGTH-é az eredeti.
A Brooklyn Bounce feldolgozta 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

toradora:

nagyon jó sorozat, kb a 17. résznél tartok.
Ez az elsõ anime ahol éneklem az endinget 😄

LasDen
ez 905 egyéni letöltés vagy X ember 905-ször töltötte le? mert nem mindegy ám 😄

köszcsi,

egyébként az miért van ha töltök le valahonnan valamit akkor a következõ részt néha többen töltik le?

pl:

queens blade 3. évad:

10. rész: 768 letöltés
11. rész: 732 letöltés (tehát 36 ember dobta)
12. rész: 905 letöltés

általában csökkenni szokott a szám ha nem nézik tovább x rész után, de néha miért növekszik a szám? Még akkor is ha csak 1 team fordítja az adott sorozatot.

LasDen
Aoi Toori - Kyoukaisenjou no Horizon

Zomil
Lusta dög vagyok 😄

köszi 😄

és brain? 😄😄😄D😄

LasDen
Tomoki - Sora no Otoshimono

lusta disznók vagytok 😄

zomil bugyi tolvaj mascotja az ki?

Seth
Queens Blade : csöcs, túl sok
Mascot : kabalafigura
Imyke : stréber
biztos nem állja meg szó nélkül, kent véjt 😄

PSN ID.: Beegabor

LasDen
mascot - a csapat arca. aki csak azért van ott, hogy ott legyen. Nem csinál/nem tud csinálni semmit, csak van 😄 Mint nálam Lucy, hogy elhagyja a ruháit menekülés közben 😄D

Imy ráírta, míg a többiek - kivéve Zomilt - a kép aláírta, hogy ki kicsoda....

BEAST
A mascot a csapat kabalája.

Imyke képein azért szerepelnek a karakterek és a sorozataik mert vette a fáradságot, hogy odaírja. :p

A Queens Blade pedig egy nagyonecchi hadakozós anime, ha nem zavarnak a szakadt ruhák és a pattogó mellek, akkor hajrá. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

queens blade jó sorozat? 😄

A zombi csapatal kapcsolatban, a mascot az milyen "kaszt"?

És az miért van hogy csak imyke képeinél szerepel név/anime?
a legtöbb szereplõ ismeretlne számomra 😄

RelakS
köszi! :}

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Zombik ellen löfegyverek? Minek? 😄
Mármint attol függ milyen zombikrol beszélünk, de a legtöbb esetben a kardok/egyéb nem löfegyverek a nyerök 😛

Amugy nemcsak kumagawa vezetésével van gond, de sztem Excalibur a halála elött még örületbe kergetné az egész csapatot 😄
Mondjuk Archer nézetei is ütköznének rendesen a többiekével 😄

Lelouch
Fegyverszakértõ, aki nem tud fegyvert használni? 😄 Amúgy nem rossz, de Kumagawa vezetésével még így is halálra lenne ítélve a csapat. 😄
Zomil
😄

BEAST
Elnézést, nem vettem észre korábban. Boldog születésnapot!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
Köszönöm mindenkinek a jókívánság.
Ja, sajnos mostanában leszoktam az anime nézésrõl, ezért is vagyok ritkább 😞
A PTW listám meg csak bõvül O_o

IMYke2.0.0.0 Az lehet az eredeti, vagy közel az eredeti.Nekem viszont ez ugrik be <#idiota>

LasDen hmm... Yui keze vajon merre jár? <#ticking> <#vigyor5>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Na igen, pont ezért választottam õt, mert úgyis feltámad, ha meghal. 😄
Zomil
Looser-ek mindig elsöként halnak, az más kérdés, hogy ö kvázi hallhatatlan 😄

Lelouch
Azt nem kommentálod, hogy milyen pozícióba raktam Kumagawát? 😄 Vagy rájöttél a miértjére? 😄