Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Ez nem AMV, ez MAD.<#idiota>
RelakS
Nem, mintha bánnám, hogy ez itt van, de van hozzá topik 😊

Más kérdés, hogy az AMV-s topicba ha bemegyek, megeszik 1 gigát a flash, annyit tölt elõre <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Monogatari S2 02: Hát ez még mindig nagyon jo 😄
Iszonyat jok a Senjougahara és Hanekawa beszélgetések, meg végre Hanekawát is megkedveltem, pedig eddig nem volt kedvenc szereplöm.

A zuhanyzos jelenet meg nagyon jo volt, bár lehetett volna kevesebb pára 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
"Occult Academy" (世紀末オカルト学院, Seikimatsu Okaruto Gakuin) - 6/10

Többre számítottam. Ezt a fajta idõmachniációt már számos amerikai filmben láthattuk.
A mágia részét még csak-csak elviseltem volna, de a vége sablonnal és Bunmei kanalas akciójával nem tudtam mit kezdeni.
Az elején féltem attól, hogy hárem lesz, de szerencsére (!) egyik sem.
A rajz néhol direkt volt elnagyolt, máskor döbbenetes - de összességében Maya megrajzolása tetszett, ahogy az extra epizódokban is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Lelouch
Meglep, hogy a KamiNomi Megami-hen ilyen jól áll pontozás ügyileg MAL-on és AniDB-n is.
Ha normálisabban dolgoznák fel a mangát, akkor lehet még a Shingeki no Kyojin-t is elõzné.<#crazya>
Zomil
The Sunday without God 02: Hát érdekes cucc...még nem döntöttem el, hogy dobjam vagy nem.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem most mindenki eltûnik, aki nem valódi. Inkább az a kérdés, hogy ki hozta létre ezt a Soharát az igazi halála után, és írta át mindenki emlékét?
Zomil
Nah igen, az is érdekes...mondjuk azt sem értem, hogy Sohara miért tünt el a kivánság miatt...

Lelouch
Az is elég érdekes, hogy az oszlopon szereplõ kívánságok, és Mikako üzenete alapján nem elõször történik ilyesmi.
Zomil
SnO: Nah beértem a mangát ch72-öt is elolvastam...ej...
Szoval Sugata kényszeritve lett, hogy kivánjon egyet az oszlopnál...WTF, akkor végülis az uj ch-ban egy uj világot fogunk kapni? Érdekes lesz...

Zomil
SnO ch70: Najo itt az a pont, hogy kihajutottam a monitort az albakon...
Komolyan? Megölik Hiyori-t? Omg..........

IMYke2.0.0.0
A nagy számok törvénye alapján kismilliárd gyönyörû nõ él a Földön, és közülük kismillió cosplay-es is, de a Sankaku nélkül biztosan nem néztem volna meg May Sakaali mexikói lányka képeit...
Újabb, "ha fiatalabb lennék, és csoda történne, akkor meg" nõ a listámra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Most kijött normális fordítással is a 72. fejezet, de sokkal okosabb nem lettem a helyzetet illetõen. Még jó, hogy már csak 3-4 napot kell várni a folytatásra.
Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
sajnálom. amire emlékszem, hogy folyton pörgött az a szar, és közbe nem történt semmi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Nem is allok szoba veled soha tobbe :C

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
az enyémet sem keltette fel. anno valamelyik mûsor elõtt v után volt és többször néztem, de nagyon unalmasnak találtam.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Te ismered a testvéredet, tény - naivan azt gondoltam, az a sztori felkeltené az érdeklõdését.
Ha nem, hát nem 😊

LasDen
nem vagyok benne biztos,hogy önállóan nézné 😄

IMYke2.0.0.0
Jogos. Csak ajánlóként 😊

IMYke2.0.0.0
Stargate-et nem ajánlhatnám tiszta szívvel, hiszen nem is ismerem és nem is érdekel. 😊
Ellenben, egy Babylon 5 elé szíjaznám, és vélhetõen a második rész után már önállóan is nézné - mind az öt évadot 😊

LasDen
filmeket, sorozatok néz eleget. ahhoz nem kell segítség 😄

stargate 15+ évad ledarálása egész jó móka 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

IMYke2.0.0.0
Inkább levezetésképp valami élõszereplõs sci-fi sorozat, hogy regenerálódjon 😊

LasDen
neem. egyik sem lesz. majd kitalálok valamit. ha egyáltalán szóba áll még velem, ha animérõl van szó 😄D

Lelouch
Na akkor már tényleg inkább az új HxH. 😄
BEAST
Akkor mar inkabb Fairy Tail 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nem lány, ne reménykedj 😄

Lelouch
Az se jó, ha annyira a szánkba rágják ezeket, legalábbis szerintem.
egyébként ha a tesód lány akkor talán tetszene neki pár tentacle vagy ha biszex akkor meg futanari 😄😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
A három közül tényleg inkább a Bleach-et nézze. 😄 Bár szigorúan fillerek nélkül, mert azok rémesen rosszak. 😄
naruto az jó.
Az a kedvencem benne hogy részletesen megismerünk pár köcsögöt, a múltjukat, céljaikat és hogy mi motiválja õket és nem csak annyi van hogy "én vagyok a fõköcsög! Elpusztítom a világot!!! Csak azért mert én vagyok a fõköcsög!!! muhahahaha"

😄

LasDen
ja, simán...vagy Naruto vagy One Piece .DDD
de lehet az lesz majd, hogy ahelyett hogy én választanék, elé rakok majd egy toplistát azt nesze 😄

Lelouch
A One Piece gagyi. 😄
Bleach? nemá'
akkor már inkább one piece vagy hxh (de a személyes kedvencem a gundam seed ha harcolós kell 😄)

most kezdtem el nézni a misfitset. Bár ez nem anime, de a topikjába nem mehetek mert az tele van spoilerel, szóval ide írom 😄
Így 2 rész után nagyon jó sorozat. comedy/superpower
Pár gyökér akiket közmunkára ítéltek egy vihar miatt természetfeletti erõket kapnak. 😄😄😄

Sztem ott magyarázatot ne várjon. Mindenféle szimbolikát megpróbáltak belezsúfolni és összekerverni és egy jó nagy WTF lett belõle. Az NGE-ben a grafika az ami nagyon jó meg a mechás harcok, de maga a történet az emlékeim szerint elég WTF volt (lehet újra kéne néznem, kíváncsi lennék, hogy most hogyan értékelném 28 éves fejjel).

Lelouch
A Bleach???<#idiota>
LasDen
mondtam neki, hogy ez egy sorozat, ne várja, hogy mindent tudni fog már az elsõ részekben. meg ha nem tetszik, akkor ne folytassa. de azt mondta még nem adja fel. 😄
de ha nem tetszik, akkor a köv majd a Bleach lesz...😄

Zomil
Én mondtam, hogy nem jo választás, ha most a falat kaparja, mi lesz az utolso 2résznél? Eret vág? 😄D

LasDen
Tesóm: "4 rész után már a falat kapartam. megint semmi sincs megmagyarázva..." NGE-rõl...

😄D

LasDen
gyanúsan a climax felé tart a dolog...

Lelouch
Nem lepne meg, ha ez a manga is beállna a sorba, és még idén véget érne.
Zomil
SnO ch66: Ha jol érzem innen kezdödik a lejtö...
Azért nem gondoltam volna, hogy igy átcsap hirtelen drámába a sorozat...a hárpiákat nagyon sajnálom :S

Zomil
Áh köszi, tényleg jobb minöségü 😊

Amugy ujra megjelent Tomoki anyja, és uj értelmet adott a szerelem szonak 😄D
"Even if you grope a girls boobs...they dont get angry with you!" 😄

IMYke2.0.0.0
Újfent más megvilágításba került - ezek szerint, könnyû engem animék terén befolyásolni -, és így már nem is olyan biztos, hogy helybõl dobom a sorozatot 😊

Lelouch
Batoto-n, vagy a fordító csapat oldalán.
Késõbb a fordításokkal is vigyázni kell majd, ami nem a Foolrulez vagy az MTO & Renzokusei Scans munkája, azt nem igazán ajánlom.
Zomil
Eddig mangahere-en olvastam, csak ott 2oldal valamiért nem jött be és átléptem ide...miért hol olvassam?

Lelouch
Miért mangareaderen olvasod? 😄 Ott nem éppen a legjobb minõségben van fent...
Zomil
Mister Sakurai....ez kéééész 😄