72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Witch Craft Works (AniDB): Hősünk teljesen átlagos, szürke, jelentéktelen fiatalember, aki fel sem tételezte volna, hogy osztálytársnője, a mindenki által körülrajongott Hercegnő egy tűzboszorkány. Minden egy, a szemétben talált különös, tépett nyúlbabával kezdődött, aztán váratlanul máris egy épületromot akarnak ráejteni és páncélos nyúlrobotok (?) próbálják lefejezni. De a Hercegnő megmenti. Merthogy hősünk az ő Hercege... és ez az iskolában, ahol mit sem tudnak az eseményekről, meglehetősen komoly felfordulást vált ki, ráadásul más boszorkányok is maguknak akarják a fiút...
    Középiskolás, boszorkányos, hülye urban fantasy romkomnak néz ki elsőre (bár vannak kicsit véresebb, komolyabb részei is), ez eddig jobban bejött. 7/10
  • BEAST #63119
    Valamiért mintha tűkkel szurkálnák a füleimet amikor ennyire erőltetik a nyugati neveket animekben. :/ Da Vinci karakterénél majdnem elsírtam magam, pedig a sztori még érdekelne is.
  • PetruZ
    Új évad:

Nobunaga the Fool (AniDB): 1431, Jeanne d'Arc megégetése, és 1582, Nobunaga halála. A maguk idején olyan alakoknak, csillagoknak tartották őket, akik felforgatták maguk körül a világot. Egy másik világban azonban egy időben éltek, a hangok és próféciák által gyötört, démonszállottnak vélt falusi lány és a bolondnak tartott fiatalember. Ezen a helyen a Nyugat már egyesült egy nagy király, Arthur uralma alatt, a Kelet viszont még széttöredezett, hadakozó királyok és hadurak tépte hely volt. Jeanne útnak indul Leonardo da Vinci (!) társaságában, Magellán (!) űrhajóján (!!) Keletre, hogy kövesse a próféciát, Leonardo pedig egy új harci páncélt, egy több ember magas Armor-t (!!!) is visz magával tesztelési célokra, Nobunaga pedig eközben - régi barátai, Hideyoshi és Mitsuhide társaságában - testközelből tapasztalja meg a háborút és a szomszédos Lord Takeda armor-jainak erejét. A két csillag útja találkozik, de vajon tényleg a "bolond" lesz a megjósolt Savior-King, aki egyesíti a világokat?
    Historizáló fantasy, űrhajós-mechás szósszal nyakonöntve, sok történelmi személyiséget előrángatva (a szereplők között pl. Nagy Sándor és Caesar is ott van, bár még nem bukkantak fel az első részben). Fura, szokatlan még elsőre, óvatos 5/10, egyelőre eléggé katyvasznak tűnik.
  • LasDen #63117
    Berserk 3. muvi
    mint a többi. se nem túl jó se nem túl rossz. az angyalos rész vége pedig csak szimplan undorító volt....
  • LasDen #63116
    annyira azér nem
  • armageddon666
    Akkor jó hogy elspoilereztem neked
  • LasDen #63114
    passz. en meg nem láttam a filmet mer csak mobilon van netem
  • armageddon666
    Mondjuk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon csúsztatás ez a Gin múltja. :D Az Oboro-s részeknél akkor már sokkal többet megtudhattunk belőle. Itt kb. annyit láttunk mint eddig flashbackekben, intrókban. Illetve időrendileg nem is tudom ezt az epizódot elhelyezni. Időutazás szempontjából meg most nincs időm elemezni. :D
  • LasDen #63112
    szerintem összeültek az elozo film sikere után hogy most valami eredeti story kéne. és mit akarnak a legjobban a fanok? Gin múltját látni. és kész is. bevonták Sorachit is hogy minden szép legyen és kész az instant hit.
  • armageddon666
    "Although it was titled "Final Chapter", Sorachi said the manga series was not ending and he believed it could refer to the film being Sunrise's last production based on the series. Having been told by Sunrise about the film's title and material, Sorachi wrote a story that could be considered the end of the series.[5] Additionally, director Yoichi Fujita commented they would make a continuation if it became a hit.[6]" - Wikipédia (EN)

Nem is reklámfogás, inkább a kommunikáció hiánya ahogy kiveszem ezekből. Hogy megy ez a film? Sunrise kitalál valamit:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A címében legyen benne, hogy Final, és legyen időutazós, vírusos, nagyszabású.

Ezt aztán elküldi a mangakának, hogy írjon valami mangahű, eredeti történetet belőle?
  • LasDen #63110
    Ha 9-10.000-et eladnak, akkor az mar jonak szamit. Szoval jah, ez egeszen kiemelkedo eredmeny. :D
    A Sunrise mindig is tudta, hogy a Gintama nepszeru, szoval nem hiszem, hogy be akartak fejezni ez utan. Sot, mivel iden jon az uj sorozat is, ami ezt bizonyitja. Inkabb csak valami reklam fogas lehetett. :D
  • armageddon666
    Nem értek a számokhoz. Ez jónak számít? Csak mert állítólag azért Final, mert a Sunrise nem szándékozik több Gintamát csinálni. Viszont ha sikeres lesz, akkor meggondolják.
  • LasDen #63108

*3. 1,423 *44,778 Gintama: Kanketsu-hen - Yorozuya yo Eien Nare (Limited Edition)
    DVD
    *1. 3,014 *,*56,853 Gintama: Kanketsu-hen - Yorozuya yo Eien Nare (Limited Edition)
    *2. 2,527 *,*19,583 Gintama: Kanketsu-hen - Yorozuya yo Eien Nare (Regular Edition)

BR+DVD tobb mint 120.000 Nagyon durva....:DD
  • efti
    Space bros 88: gyakorlatilag megint nem tortent semmi :-P
  • LasDen #63106
    kurokot, Kagamit simán offoltak. most a többieket mutogatjak hogy mennyire szarok. mindent bele adnak míg Rakuzan csak jatszadozik velük. előző meccsekkel ellentetben semmi esélyuk nincs
  • Lelouch
    Ennyire overpowered a Rakuzan? :D
  • efti
    Hal: aranyos, kisse talan elnyujtott mozi, kis csavarral.
  • LasDen #63103
    legalább az animeben lesz jó meccs mert ez a döntő lefutott. ha innen nyer a seirin akkor az inkább a plot miatt lesz, nem azé mer jobbak lennének a Rakuzannál. egyedül Kagami van Akashiék szintjén, a többi kuka...
  • Lelouch
    Kuroko S2 13.: Ignite Pass Kai Ez jó kis meccs lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez viszont jó hír. Az első rész tetszett, ezért félretettem, amikor komoly művekre vágyom.
    Addigra talán már a 2. évad is teljes lesz :)
  • Lelouch
    Mushishi Anime Gets 2nd Season in April
  • LasDen #63099
    pár hete jött ki. csak sajnos en nemtom mikor fogom látni :(
  • armageddon666
    http://myanimelist.net/anime/15335/Gintama:_Kanketsu-hen_-_Yorozuya_yo_Eien_Nare

Ó, ilyen is van?
  • xblades
    Remélem olvassa ez egy animeaddicts.hu kollega, hogy szégyen azt amit csinálnak azokkal szemben akik támogatják őket, igen pénzzel és akikért elvileg dolgoznak.
    Majd pont azok véleményét nem hallgatják meg, mert minden forumot zárnak és fenyegetőznek, azzal kapcsolatban amit önkényesen döntöttek.

A döntés az övék nyilván a dologról,
    DE még ötleteket sem hallgatnak meg vele kapcsolatban ami némileg pótolhatná amit elvettek.

Nem kell a letöltés, elég lenne egy sor hogy hol találom meg az adott felíratott, ez is egy ugyanolyan beküldhető tartalom lenne mint a mondjuk a leírás, majd az adott anime mellé illeszteni, vagy egy forum lehetőség az adott animénél ahol rákérdezhetünk vagy beírhatjuk hogy "itt" keresd, ide csak erről lehetne írni és csak az adott animéról így nem lenne teleszemetelve más hozzászolásokkal. Ha mindegyikhez csatolható Spoilerszoba akkor egy ilyen is.

Mondom ezt azok nevében akiért dolgoznak az ilyen fordító csapatok és akik támogatják is esetleg őket, talán nem kéne őket semmibe venni, mert egy ilyen dologhoz mindkét félre ugyan úgy szükség van.

Persze túl sok haragos hozzászólás is érkezne ezzel kapcsolatban és érkezett is. Ami jelzi hogy csalódtak egy társaságban, pedig a fentiekkel vagy ezekhez hasonlóval biztos oldható lenne a dolog mindkét fél számára.

Tehát jelzem elfogadnánk (szerintem mások is) egy helyettesítő lehetőséget is, pontosabban ezt mivel az eredeti megszűnt és nem ez a gond hanem hogy nincs mi pótolja. Ne egy közös forum vagy a Spoilerszoba mert ott elvész a sok hozzászólás közt a lényeges infó.

Én remélem hogy mégis olvassa valaki közülük és megfontolnak egy olyan lehetőséget ami nekik sem okoz mindig fejfájást és nekünk is könnyebb eligazodáshoz segítene a sok egyéni fordító csapatok halmazában.
    Hisz oldaluk kiemelkedik ezen a téren a többiekétől, nem véletlenül a legaktívabb közösséggel rendelkező oldal.

Köszönöm az animéket kedvelők tagjaként.
  • IMYke2.0.0.0
    Miszter Fejkendő ellenszenvessé vált a közepétől. Nem lehet tőle függetlenül kezelni a sorozatot, és ez nagyon rányomta a bélyegét az egészre.
    Hiába van ott a vége, ha közben egy faszkalap volt, és ráadásul ott hagyja az egészet az önző érdekei miatt 7 évre.
  • Prof William
    Egy remakenek, manga originál véggel én is jobban örültem volna.
  • efti
    Nekem nagyon bejott, ha amazoneknak nem csak virtualisan lett volna belole, otthon ulne a sorozat a polcon eredetiben.
  • IMYke2.0.0.0
    2 nap alatt lezavartam:

[2003-2004] - "Planetes" - 6/10
    Grafó, karakterek [amik bizonyára 10+ évvel ezelőtt áll-leejtőek is voltak] megjelenítése a helyén van, a sztori is alapvetően erős - viszont, a srác és ez a már-már erőltetett szemérmesség rendkívüli módon lehúzta a sorozatot.
  • efti
    Tonari no Kaibutsukun: nagyon remenytelien indult, aztan sajnos kisse toporgasba fulladt. Remeltem hogy kisse Bokura ga ita-sabb lesz, de azert egy 7.5ot meger.
  • Lelouch
    2013
    honorable mention: Little Witch Academia, To Love-Ru Darkness OVA
  • Lelouch
    Igen, valami olyasmi.
  • RelakS
    dafuq iz disz? :D K-On-ba oltott SE?
  • LasDen #63088
    szóval még mindig szar :D
  • xblades
    Köszi
  • Lelouch
    Jah.
  • xblades
    Az előző két évad színvonalán folytatták?
  • Lelouch
    Sok jót én abból se nézek ki...
  • LasDen #63083
    majd a buddy komplex javít :D
  • Lelouch
    Na befejeztem a Valvrave S2-t... Aki valamikor kedvet kapna egy jó kis mecha animéhez, az semmi esetre se ezt a sorozatot válassza megtekintésre... :D
    6/10
  • IMYke2.0.0.0
    Rossz volt az első benyomásom, de azért hátha, mégis... :)