Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Hát elég egyértelmü, hogy ki nyerne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Ez hibás. Ichigo a Master. ÉS a Servant. Meg a Holy Grail. Meg a War. Õ MINDEN.

@

LasDen
így lehet soha nem érne véget a háború 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Na igen. 😄 Aizen és Ichigo valahogy alap volt nálam, jobb Archer és Lancer meg nem jutott eszembe.
LasDen
jó sokan vannak a bleachbõl 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Shingeki no Kyojin 15.:<#unalmas>
Lelouch

Ez nehezebb volt, mint hittem. 😄
Lelouch(Code Geass) - Kurosaki Ichigo(Bleach)
Lune(Kami Nomi zo Shiru Sekai) - Juha Bach(Bleach)
Aizen - Neliel(mindkettõ Bleach)
Negi Springfield(Negima) - Celty(Durarara)
Yagami Light(Death Note) - Maou(Hataraku Maou-sama)
Dr. Stein(Soul Eater) - Nemesis(To Love-ru Darkness)
Izayoi(Mondaiji) - Iihiko(Medaka Box)
PetruZ
A Space Brothers végig jó (én a kezdetek óta nézem folyamatosan), viszont elõfordul, hogy egy-két rész csak "trollkodás", mármint hogy húzzák a sztorit kicsit és csak a végén adnak választ. Ilyen volt pl. amikor a több hetes szimulációs gyakorlat eredményét várják és minden szereplõrõl külön rész készült, és csak a legvégén derült ki, mik lettek az eredmények, vagy amikor Hibitoék a Holdon bezuhannak a szakadékba és fogy az oxigén (nem spoiler). 😊
efti
Aha, igy mar ertheto 😊

Nem, nem volt szerencsem hozza.

Viszont az eddigiek a space brothersbol nagyon tetszenek. Kicsit mintha sket dance-bakuman kombo lenne, ami nagyon jo pont. Kisse felek a soksok epizod nem laposodik e el, de majd meglatom ugyis.

WWFSMD?

Zomil
The Sunday without God 03: Ez a kép tökéletesen illik ide...tiszta game of thrones filing 😄
Mondjuk azt olvastam az LN ismeröitöl, hogy nem nagyon érdemes megkedvelni a szereplöket. Az LN iroja lenne a japán G.R.R. Martin? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

attack on titán

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na ugy néz ki ezek a mechák napenergiát használnak, legalább zöldek 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Ja hogy még nem volt dolgod a Fate sorozattal? Meglepõ, de így már érthetõ. 😄
Nagyon röviden, 7 mester-szolga páros harcol egymás ellen, és a szolgák bizonyos kasztokba vannak besorolva. Azok vannak ott az alsó sorban.
efti
Akkor csak en nem.

Mi ez a sok jelzo?

WWFSMD?

Lelouch
Én azt nem értem, hogy ezen mit nem lehet érteni. 😄
efti
Ezt csak en nem ertem?

WWFSMD?

Lelouch
Elfelejtettem hozzá tenni, hogy ha nem elég a hely, ki lehet bõvíteni.<#vigyor>
LasDen
tényleg. pedig elõször még beleakartam rakni. annyi szerethetõ karakter van. 1-2 mindig kimarad 😄

Lelouch
Azt hittem benne lesz Lucy is.<#nevetes1>
LasDen
#60728: az lehet 😄D

gyorsan összedobtam a háremet is. azért ez könnyebb volt 😄DD

Lelouch
Ott van a legrosszabb mester.<#idiota>
LasDen
Caster amúgy elõször Light lett volna, de õ túl OP, így kimaradt 😄
Szerintem Berserkerék a legjobb 😄

Lelouch
Érdekes összeállítás. 😄 A Blair-Alucard páros a favoritom.<#hawaii>
LasDen
Én azért vettem a fáradtságot 😄

Lelouch
Hát ha más nem is, akkor majd én azért összeállítok egyet holnap. 😄
IMYke2.0.0.0
Nem tudom miért, de nekem a sokkal korábbi (és e szerint elsõ) az friss és jó ötletnek tûnt, a vegyes felállással.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Egy alternatíva akkor? 😄
Lelouch
Tény, nem egyszerû a kasztokba megfelelõ képviselõt találni. 😄
BEAST
Ezt én is kihagyom 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Hát ilyen csapatot inkább nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Ha véletlenül valaki unatkozna... 😄
BEAST
Amennyire vártam legalább akkor csalódás lett az egész. Akármekkora hype van körülötte, nem értem miért eszik ennyire az emberek ilyen megvalósítás mellett.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
Valoban felejtheto darab. Szerintem amikor a tortenetet elkezdte irni a szerzo fogalma sem volt hova is fog eljutni a vegere.

WWFSMD?

Zomil
Zabálják ezerrel. Én mondjuk nem tudtam felülni a hype vonatra. Bár lehet hogy szimplán tul idös vagyok hozzá, és 15-16éves fejjel még rohattul élveztem volna. Szomoru, hogy egy ilyen közép animének ilyen fasza zenéi vannak 😄
OP/ED elözö meg mostani is annyira jol eltalált, jo kis speedmetal 😊

Lelouch
Bennem is hasonló érzést keltett. 😄
efti
Megneztem a Natsuyuki Randevous-t. Nagyon jol indult, fe a vegere ellaposodott.

Most a space brotherst kezdem

WWFSMD?

LasDen
várható volt, de akorris...nemááá <#duhos2>
56,793 *1 Shingeki no Kyojin : 2013/07/17

IMYke2.0.0.0
Coalgirls, és angolul néztem.
Nem egyszerre, hanem 4 nap alatt, és az eleje jó volt, az elsõ 5 rész. Jött a szokásos sztori megülés, majd a felfelé ív, de egészen más kimenetellel, mint amit az ember az elejéhez képest elvárt volna ...

Akkor jól bírtad, én negyedik epizód után kilõttem a sorozatot. Bár lehet a bárgyú és lassan bontakozó témán kívül hozzájárult szegény Ritz felirata, aki ilyen teljes képernyõs ezoterikus magyarázatokat írt, ami másoknak biztos érdekes vagy hasznos volt, de nekem se pluszt nem adott hozzá, néhol meg még talán tévinfók is voltak benne.

Lelouch
HunterxHunter 89.: Gon vs. Knuckle utolsó elõtti felvonás nagyon jó volt.<#eljen><#hawaii> Nehéz lesz kivárni a következõ részt. 😄
Lelouch
Én viszont közel se vagyok ilyen jó véleménnyel eddig. A második részben ami értékelhetõ volt számomra az a Senjougahara-Black Hanekawa interakció, meg az azt követõ beszélgetés, amivel zseniális módon lett felvezetve a korábban már feltett kérdés. Emellett nekem a régi Senjougahara jobban bejött, ezek az új stílusjegyei, háát...<#rolleyes><#vigyor> Hanekawa meg csak egyszerûen túl sótlan Araragihoz képest, mint fõszereplõ...
Nem is értem, mi alapján kedvelted meg Hanekawát? 😄 Én nem éreztem úgy, hogy eddig mutatott volna bármit is, ami eddig nem volt benne a karakterében.
Malakai
Használj valami blockert, Chrome alatt pl FlashControl, SG-kegészítõben is van már egy YouTube õrület modul kimondottan az ilyen topicokhoz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
ki halt meg? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Ez nem AMV, ez MAD.<#idiota>
RelakS
Nem, mintha bánnám, hogy ez itt van, de van hozzá topik 😊

Más kérdés, hogy az AMV-s topicba ha bemegyek, megeszik 1 gigát a flash, annyit tölt elõre <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Monogatari S2 02: Hát ez még mindig nagyon jo 😄
Iszonyat jok a Senjougahara és Hanekawa beszélgetések, meg végre Hanekawát is megkedveltem, pedig eddig nem volt kedvenc szereplöm.

A zuhanyzos jelenet meg nagyon jo volt, bár lehetett volna kevesebb pára 😄

IMYke2.0.0.0
"Occult Academy" (世紀末オカルト学院, Seikimatsu Okaruto Gakuin) - 6/10

Többre számítottam. Ezt a fajta idõmachniációt már számos amerikai filmben láthattuk.
A mágia részét még csak-csak elviseltem volna, de a vége sablonnal és Bunmei kanalas akciójával nem tudtam mit kezdeni.
Az elején féltem attól, hogy hárem lesz, de szerencsére (!) egyik sem.
A rajz néhol direkt volt elnagyolt, máskor döbbenetes - de összességében Maya megrajzolása tetszett, ahogy az extra epizódokban is.

Lelouch
Lelouch
Meglep, hogy a KamiNomi Megami-hen ilyen jól áll pontozás ügyileg MAL-on és AniDB-n is.
Ha normálisabban dolgoznák fel a mangát, akkor lehet még a Shingeki no Kyojin-t is elõzné.<#crazya>
Zomil
The Sunday without God 02: Hát érdekes cucc...még nem döntöttem el, hogy dobjam vagy nem.

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem most mindenki eltûnik, aki nem valódi. Inkább az a kérdés, hogy ki hozta létre ezt a Soharát az igazi halála után, és írta át mindenki emlékét?