72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nyilvan, akkor a nem vesztettel vele semmites kiszolasod is csak levegobe lett puffogtatva... -
vicces, hogy mea culpáznom kéne, mikor nem szóltam be senkinek, nem szóltam vissza senkinek és nem fitymáltam le senkit.... -
Na várjá, az a legjobb, hogy élőben is ilyen! Ez a műsorvezetőnek is tetszik. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Imádom. Csodálatos ez a lány is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajna ebben a videóba szerepel a pincérnő is..............
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.21. 18:56:24 -
Vicces, mikor az szól vissza, akinek mea culpa-znia kellene... [nem, nem az] -
vicces ez a mindig negatív hozzáállás... [nem, nem az]
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2020.10.21. 17:49:15 -
reona aki egyszerre tűnik úgy hogy betépett és nem aludt eleget.... -
Hiába trollkodtok, a többi LiSA nem ér hajító fát sem.
A Rövid Szöveges Üzenet küldők (SMS méretben mutatják be az adott mangát, anime-t... egyszer sem tudta felkelteni egyik bejegyzés sem a figyelmem) kedves figyelmébe ajánlom.
Ma délután, három órakor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Vicces ez a fitymalos hangnem... [Nem, nem az] -
Nagy különbség amúgy sincs. Sokról nem maradsz le :D -
Igaz, de én még mindig maradnék a japánoknál. Az szimpatikusabb egy kicsit, mint a dél-koreai társaság. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.20. 20:33:38 -
STAN LOOΠΔ -
A How you like that egy fosh... S a tobbi szamuk kozt akad jo es turheto.
En Mamamoo-s vagyok inkabb, ha valasztani kell ;-) -
Hat pont toled nem vartam ilyet - pontositok, azoktol nem, akik az egeszet behoztak ide.
-
úgy látom valaki BLINK.... -
Ehh... Már kezd sok lenni.
-
Csak érdekesség: "Blackpink: Light Up the Sky" - imdb link
Erről a Lisáról már doku is van :)
Jennie Kim...Self
Ji-soo Kim...Self
Lalisa Manoban...Self
Rosé...Self
//ezt csak úgy: a második dal thai -- bocs, ha volt már a videó :)
Most már van hozzá ingrish sub is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.10.20. 16:12:03 -
Phoebe Buffay-t, a Jóbarátok c. nagysikerű sorozatban, alakító színészt is Lisának hívják. -
Koreai előadókat nem igazán követek, csak párszor belefutottam a japán Lisa miatt. 

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.17. 20:04:23 -
Azt tudtad, hogy a Vampyr c. Dontnod jatekban a vampir doki a tiszta vizzel eletrekeltett irodai novenyenek is Lisa a neve? ;-) -
Az előképen is látszik a teljes BLΛƆKPIИK :)
Lisa - jobb sarokban (sorrend): Jisoo, Jennie és Rosé. -
Ő az a Lisa, aki a dél-koreai BLΛƆKPIИK tagja vagy ő már más (videót nem néztem)? Népszerű név lett az előadók körében.
-
Zenei topikcsik.
A név ugyanaz - minden más: ő is LISA - check this out!
-
Mindeközben:
Köszönöm, hogy elénekelte nekünk! Csodaszép volt!
Premier time:
BNA, így, hogy csak 12 részes, nem lett túl acélos, a lehetőség benne volt és egy kellemes kikapcsolódás volt, de érzésre sok dolog kibontatlan maradt.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.16. 10:59:02 -
Emiatt kár aggódni. Biztosan jó lesz, mert LiSA nem a hibáiról/bizonytalanságáról híres, emellett ő hozta a legnagyobb nézettséget (és feliratkozást) a csatornájuknak, szóval rossz előadást/videót biztosan nem engednének ki a kezeik közül.
Sőt, Japánban a Sony-nál még valami új fejhallgatót is reklámoztak azzal a videóval.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.15. 09:48:53 -
Pénteken megint karácsony lesz. Persze csak ha jól sikerül az előadás. -
Pénteken elő is adja ismét a THE FIRST TAKE keretein belül:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.14. 21:41:24 -
Neon Genesis Evangelion1995
Genres: Action, Sci-Fi, Dementia, Psychological, Drama, Mecha
Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion1997
Genres: Sci-Fi, Dementia, Psychological, Drama, Mecha
Élőszőr néztem a filmet utána a sorit, valószínűleg így azért könnyebben megértettem.
A cselekmények közötti átvezető kabócaciripelős snittnek nekem külön tetszettek,
az anime egészét tekintve is rendben volt,
a végén a mantrázzos rész egy kicsit nekem gyors volt, ott is lehetett volna pár vágó snitt, hatás szünet.
BNA: Brand New Animal 2020
Genres: Action, Super Power, Fantasy
Tetszik a kis Nyestkutya/Tanuki sztorija, a Farkas "terminátorral".
-
Jah...
Dalszöveg + zene: Yuki Kajiura
LiSA-val persze, hogy verhetetlen kombó, hisz a hölgy az egyik legnagyobb zeneszerző Japánban (rengeteg zene kapcsolódik a nevéhez).
Mondjuk a Demon Slayer fő zenéjét is ő írta, meg a Sword Art Online sorozatét is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.13. 21:20:38 -
-
Ide* is, ha már majdnem átmentünk zenei topikká :)
Az artwork mindent visz -- カプラ (kapura) -- az angol szöveg (és kiejtés) kissé 'alternative':
Mili...From a Place of Love / "Library of Ruina" Love Town battle theme
(ez egy játék zenei darabja - értelemszerűen a "Library of Ruina"-é)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.10.13. 15:15:55 -
-
Nem is írok hozzá semmit. Magáért beszél.
Nagydög #71860 Nekem meg eddig bejon a Maoujou de Oyasumi is. Nem tudom meddig tart ki, de szorakoztat a loli hercegno, amint egy baltas gyilkos artatlan mosolyaval terrorizal egy kastelyra valo kisse utodott demont.
A masik pedig Kamisama ni Natta Hi. Erdekes koncepcionak tunik a slice of life comedy a vilag vege elotti utolso honaprol. -
100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru 2020
I'm standing on 1,000,000 lives.
Genres: Action, Game, Drama, Fantasy, Shounen
Tokiói diákok "belecsobbannak" egy fantasy játékba ahol megpróbálnak helytállni.
-
Gochuumon wa Usagi Desuka? Bloom (AniDB) Immár a harmadik évadába (+2 film/OVA) lépett a Rabbit House kávézó körömszakasztó izgalmakkal teli története, ahová még az átlalános iskolások is minden nap teli zsebbel térnek be, hogy megízleljék a legújabb finomságokat és eltrécseljenek a felszolgálókkal a semmiről... Ennek ellenére továbbra is simán nézhető, aki látta az eddigieket, ugyanazt fogja kapni.
És ezzel végeztem a szezonnal, több jelöltem nincs. Meglepő, hogy az elmúlt évek tendenciájától eltérően csak egyet kaszáltam azonnal, és még maradt hét, amit folytatok. Igazán kiemelkedő viszont egy sincs köztük, stabil középszerű mindegyik. A tél/január előzetesen elég vegyesnek tűnik: bár több sikersorozat is folytatódik majd (Non Non Biyori, Yuru Camp, Neverland, Rimuru, Log Horizon), újdonságból talán csak a pókcsajok (Kumo Desu ga, Nanika?) lesznek érdekesek. No, meglátjuk, bármi is történhet még addig, hátha covid-chan is erőre kap újból...
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2020.10.12. 17:49:42 -
Ez tényleg jó lett. -
Végre!
Ez is jó lett. Nem túl vidám, de ezt vártam is. Valami miatt eddig nem dobta fel a YT nekem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!