72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#71832 A mangában ez valamivel konkrétabb (és idegesítőbb): előbb a srác jött rá, hogy valami nem oké, és hogy vannak valamiféle érzelmei, de mikor próbálta ezt finoman a lány tudtára adni, az szokás szerint félreértette és leoltotta, mire a srác berágott kicsit. Aztán a lánynak - a többiek némi noszogatása és lecseszése után - leesett, hogy mi van, és most valamiféle lebegő helyzet van, ami továbbra is status quo, de mégsem az, mert nem beszélnek rendesen egymással, etcera... -
#71831 Nem rossz, de ezt kb ezer másik sokkal jobban csinálta. Ez a status quo megörzése a végletekig teljesen sorozat gyilkos. Lényegében együtt járnak, csak kibaszott hülyék ahhoz hogy rájöjjenek. Egy faszság. Csak fölbasz a sorozat sületlensége... :D -
#71830 Na, ez most meglepett.
A hype nagyon felkapta pedig a cuccot - igaz, kapott negativat is (foszereplo). -
#71829 Uzaki-chan wa Asobitai! 1x12 END: A mangája elég kínlódva halad, ehhez képest az anime tempója valamivel jobb volt (úgy, hogy itt se történt kb. semmi). Végignéztem, de a már bejelentett 2. évadra nem biztos, hogy visszajövök. 4/10 -
#71828 jajne -
#71827 Anime filter hmm lassan lehet forgatni az előszereplős anime sorikat ? :)
-
#71826 Deca-Dence 1x12 END: Nem is tudom... Több esemény is csak"by the plot"-nak tűnt, és nem volt igazán jól megalapozva (pl. a második gadoll "fertőzés", vagy a váratlanul felbukkanó régi alkatrészek). A vége a lezárás ellenére is csalódás volt nekem. 4/10 -
#71825 Houkago Teibou Nisshi 1x12 END: Semmi extra, de nézhető volt végig. Az utolsó pár részre előzte le a mangát, az eltérések minimálisak voltak. 6/10
U.i.: Egy olyan Oono-senpai-szerű menyecskét el tudnék képzelni itthonra is... -
#71824 Érdekes hogy nyugaton nem tudnak megfelelő angol szinkronhangokat találni anime lányoknak, eközben japánban a HoloLive English:
https://youtu.be/dBK0gKW61NU?t=2609
https://youtu.be/97w16cYskVI?t=110
(különben eléggé trash műfaj, valahogy mégis érdekes... )
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.09.23. 15:18:20 -
#71823 Kuma Kuma Kuma Bear: Kijött egy eléggé alultömörített pre-air első rész, majd októberben kezdődik a rendes sorozat. A mangához képest kicsit furcsán szedték össze a az első eseményeket, szerintem félreérthető lesz így (bár lehet, hogy az eredeti LN kezdődik így és a manga más). A harcokban is picit túloztak, az eredetiben aranyosabb az op-ság. Az animáció kicsit egysíkú, de nem rosszabb az átlagnál, nézhető lesz. -
#71822 Nohát...nohát....nohát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jut eszembe. Az ezt megelőző, hosszabb lélegzet vitelű történethez nem tud valaki magyar feliratot véletlenül? A közel másfél órás művet sikerült beszereznem, de magyar felirat nagyon jól jönne hozzá.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.09.15. 19:04:23 -
#71821 Nem tudom mivel érdemeltem ki, de örülök neki. Kellemes meglepetés volt, mikor megláttam:
-
#71820 Ezt nagyon hiányoltam Fate/Zero végéről.
Valami special részben igazán megcsinálhatták volna. Sokkal mélyebb, komolyabb, mint ami az animeben lezajlott: Ütlek terülsz-váglak, borulsz jelenetek például.
Kibővíthették volna, az autózásos résszel, meg sok mindennel, amíg együtt éltek és igaz, készültek a háborúra, de azért a mindennapokban sok érdekes, kedves dolog történhetett.
Valami jó kis zenével megfűszerezve, kb egy órás történetben elmondva.
Így, CD formátumban is nagyon erős volt számomra, pedig csak a feliratozóval néztem, halgattam meg.
-
#71819 egy kis jelenkori múltidézés......
-
#71818 Olyan, mintha karácsony lenne.
Sorra jelennek meg a számomra kedves dolgok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#71817 Szerintem minden stílus jól áll neki, bár ez inkább amerikai lett, mintsem japán stílusú.
Viszont azt látni, hogy az anime/anison kultúrát ez a hölgy már rég kinőtte. Nem is csodálom, ha már annyira nem foglalkozik vele. Magában a J-POP-ban sokkal több lehetőség, fejlődés, közönség, siker, pénz és csillogás van, mintha csak az Anime dalok írásánál és előadásánál ragadt volna.
A zeneiparban is csak a pénz dominál (ott sincs ez másként). -
#71816 Kicsit más hangzás világ mint az eddigiek.
#71815 -
#71814 Már egy ideje van. Nem is tudom mióta, de szerintem hónapokkal ez előtt került fel. Abból a 68M-ból néhányszor én is megnéztem már újra.
A Homura című dal szövegére, illetve a dalra leszek kíváncsi. Mindenféle cover előadó már kísérletezik vele, de ez csak amolyan pótkávé. -
#71813 Látom a Demon Slayer opening dal (LiSA - 紅蓮華) alatt már magyar felirat is van.
#71812 Pörögjön is. Egy sor fellépés el maradt. valami kis bevételük legyen már.
Amúgy meg jó a dal választás. -
#71811 Azért szépen pörög a számláló.
Szerintem LiSA-t csak Aimer tudná megközelíteni. Vele ismét brutális nézettséget tudnának elérni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.28. 16:14:16 -
#71810 Valahogy sejtettem a dolgot.
Épp most nézem-hallgatom. Messze nem olyan képzett a hangja mint LiSA-nak.
Szerintem nem is lesz meg a 65M nézettség.
#71809 Igen, a Sword Art Online II nyitó témájára, az Ignite-ra esett először a választás:
Esélyes, hogy a következő előadott dal a tavalyi Gun Gale Online nyitó dala lesz (Ryuusei), vagy az éppen most futó SAO Alicization War of Underworld záró dala, az "I will...".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.28. 15:11:36 -
#71808 a Seed rá volt bízva + nem akarta, hogy a SAO még egyszer megismétlődjön + idővel a kormányzat is fizette a munkáját (hogy VRMMO-kat játsszon) + jócsaj bezsákolva = win(?) -
Prof William #71807 Kiritoék nagyon hardcore gamerek lehetnek mert én SAO eseményei után biztos hogy visítva menekülnék minden VRMMO-tól és a pacmannál komolyabb játékokat nem nagyon játszanék a gépemen. :)
De ők újabb és újabb survival MMO -k ba vágnak bele. :) -
#71806 Biztosan biztosra mennek. Valami nagy slágerét énekli majd el. -
#71805 Eir Aoi a THE FIRST TAKE-ben!
Már csak egy ReoNa és Aimer kombót várok, aztán az emberek fel is küldik a mennyekbe ezt a YT csatornát.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.27. 14:37:46 -
#71804 Én női karakterrel toltam - úgy jó volt. 143 óra.
+
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.08.25. 10:49:58 -
#71803 Passz, nem olvastam, csak az ismertetőjét láttam. -
#71802 Dragon's Dogma (Netflix), szeptember 17. -
#71801 A zenéi jók, de igazából nem veszítettél semmit sem. -
#71800 Sziasztok! Ha valakit érdekel, készítettem egy paródiát a JoJo's Bizarre Adventure első évadáról. A videó spoileres, így a megtekintését csak azoknak ajánlom, akik látták már az első 26 részt.
-
#71799 És az újban éppen ki az áldozat? -
#71798 A SAO-nak? Nem, az Alicization után elkezdődött az Unital Ring szál, ami egy új survival MMO-ban játszódik (és három kötet jött már ki belőle). Az animét nem követtem az Alicization kezdete óta, nem tudom, az hol ért véget most. -
#71797 És vége a történetnek? -
#71796 Még nem mertem bele kezdeni az ez évi részeknek. -
#71795 Hibái ellenére aranyos 8 év volt ez!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.23. 22:59:27 -
#71794 Hahh
-
#71793 Saitama vs Genos élőben :)