Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
hmm...én ebbõl semmit nem éreztem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Kellõ feszültséget termelt Asuna helyzete, Kirito elkeseredettsége, a tudjuk-ki segítõjének az ambivalens érzelmei, és a nyilvánvaló vég felé fokozatos haladás, melyben azért szerepet vállaltak a játék többi szereplõi is (megvakarom a hátad, te is az enyémet).
E mellett, kellõen idegesítõ és "legszívesebben kitaposnám a beled te genyó"-típusú volt a gonosz, ami még tovább fokozta a várakozást, a feloldást tekintve - ami, persze, összecsapott(nak is nevezhetõ) volt, de gondolom ennek több oka is van.

A lényeg, hogy egész kis jó sztori kerekedett a végére, miközben nem lett világmegváltó, és már rég eldobta az elején mosolygásra gerjesztõ RPG geek vonalat, maradt a hõs szerelmes(ek), akik küzdenek a téren s idõn át tartó szerelmükért színház.

Elment.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Nekem pedig az egész tetszett, de nem kellett volna a két világot egy évadba zsúfolni. Biztos lett volna elég sztori egy évadnyi SAO-hoz. 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
"De, csak azért, mert a közepétõl felfelé ívelt a sztori is"

Érdekes ilyen véleményt még nem is hallottam 😊
Többségében a felétöl mélyrepülés véleményt hallottam mindenhonnan(meg nekem is hasonlo gondolataim voltak)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ez lesz az köszi, csak ugy emlékeztem rá hogy anime 😞

btooom egész jó, szeretem a bombákat 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

IMYke2.0.0.0
"Sword Art Online (ソードアート・オンライン, Sōdo Āto Onrain) - 7/10

De, csak azért, mert a közepétõl felfelé ívelt a sztori is, és érdekelt Sugu reménytelen helyzete.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bachstein
Látszik a titánok szervezettsége és taktikai magabiztosságuk, hiszen ugyanolyan alakzatban próbálkoznak. 😄
Lelouch
Igazából csak érdekességként raktam be, magamtól általában amúgy se nagyon szoktam észrevenni az ilyeneket. Meg ennél így egymás mellé rakva a képeket, tisztára olyan, mint a SHAFT TV-BD változat összehasonlítások... 😄
LasDen
milyen spoiler??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WhiteStar
neszpojlermáá' :d

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Malakai
Ilyet mondjuk minden egyes anime sorozatnál össze lehet állítani. -_-

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Boccs, má' 😄
Lelouch
Máté94
Spóroltak, na... 😄
Lelouch
Máté94
Nem a "Doubt" manga?
Ez melyik anime?
A fõszereplõk egy játékot játszanak, ahol van egy gyilkos, és mindig megöl valakit, de nem tudják hogy közölük ki a gyilkos.
Késõbb ez a játék "megelevenedik" és valaki öli a szereplõket 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
WIN 😄

LasDen

Lelouch
HunterxHunter 92.: Túl sok volt a kiméra hangya dráma.<#whatever>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén a királynõ "szült" még egy utolsó hangyát, erõben az se lehet majd gyenge... És már sokan elhagyták NGL-t, egyre nagyobb kiterjedésû a probléma... De még mielõtt belelendülhetnék a történések sûrûjébe, jövõhéten jön a Gon-Palm randi... 😄
LasDen
én pedig nem is mondtam rosszat 😄

PetruZ
A Love Lab az idény egyik legjobbja, errõl nem nyitok vitát. 😄
PetruZ
Látni és végighallgatni rosszabb. A fõszereplõ kiscsaj annyira naív, hogy az már fáj. Egy ilyen világban szinte elképzelhetetlen, bár a háttere miatt hihetõ, csak ugyanakkor idegesítõ is.
Máté94
És ezzel mi a baj? Tényleg nem értem... 😊
LasDen

Thinking Lingerie Day and Night
my brain's shaped like bras....

PetruZ
Á, a negyedik-ötödik rész általában nézve nem volt annyira rossz, de az elsõ háromhoz sok köze már nincs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Apuka ugye meghalt színpadias körülmények között, ezért az orosszal, meg a gravekeeper csajjal elindulnak "vándorútra" és rögtön "véletlenül" felszednek egy fiatal srácot, aki a holtak városában dolgozik - azon a helyen, ahol a gravekeeper-eket agyonverik, ennek ellenére simán bejutnak, és a holtak királynõje/istennõje is... hátizé...
Ja, de, így visszaemlékezve mégis elég rossz volt... :/ Adok még neki pár rész esélyt, de felejtõsnek néz ki.
LasDen

Lelouch
De legalább még így se esnek át a ló túloldalára, mint pl. az Inazuma Eleven-ben...
Zomil
3rész alapján nem nagy cucc, de a 3. rész vége alapján még rosszabb lesz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Egyre jobb és jobb, nem unalmas darab. 😊
LasDen
Igen, jó. És ne félj. Névleg kosárlabdáról van szó, de közelebb áll, mondjuk a One Piecehez, mint a Slam Dunkhoz 😄

meg lett az ending.
mondjuk nem mattaku volt hanem takaku.
(soa)

ez a kuroko jó? elég sokat irnak róla, csak a sportanimékért nem nagyon rajongok, és a kosárlabdát se szeretem .D

LasDen
killre én is kív leszek. a Kuroko meg a manga legjobb részét dolgozza fel.

Bachstein
Ez a Kill la Kill érdekesnek tûnik. 😊
Lelouch
Én az õszi szezonból a Kuroko S2-t meg a Kill La Kill-t várom leginkább...
Bachstein
The Sunday without God-ot nézi valaki? Mik a vélemények?
Õszi szezonból mit vártok a leginkább? Errõl a PUPÁról mit lehet tudni? Mangát olvasta valaki?
Lelouch
Én hol sértõdtem meg? Te vagy itt kibukva, miután egy ilyen semmiséget felfújtál és magadra vettél...
LasDen
olyan hihetetlen vagy Imy...még egy kicsit sem lehet húzni a másikat??
csesztetés...

IMYke2.0.0.0
"Nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire karótnyelt alak vagy"

Ne könyvelj el! Nem vagyok karót nyelt - a baj csak az, hogy még mindig nem esik le neked, hogy mit is írtál korábban.
Jó tanács: próbáld azt adni másoknak, amit magaddal szemben is elvársz másoktól és nem futsz ilyen félreértésekbe és nem kell még csak megsértõdnöd sem.

Lelouch
Nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire karótnyelt alak vagy... De akkor ebben az esetben elnézést kérek, ha már ennyire rossz néven vetted.
IMYke2.0.0.0
Tekintettel, hogy nekem lett címezve, nyugodtan vehetem komolyan, nemde, megengeded? Ha nem, akkor is így van.
Az egy dolog, hogy neked nem jött be a Clannad, de csesztetni (lolozni) azt, akinek igen, és esetleg annak ellenvéleményt formálni mással szemben... eléggé... na, inkább nem, mert feleslegesen gépelek neked.

Lelouch
Zomil
Most olvasom AA-n, hogy a Rurôni Kenshin-nek(live action) lesz folytatása, szerintem jo film volt, szoval örülök neki 😊

Lelouch
Miért vagy mindig ilyen merev??? Kicsit se lehet poénosra venni a figurát? Egyébként se rád irányult a dolog, hanem a Clannad-ra.
IMYke2.0.0.0
S bármily hihetetlen, ez nem hízelgõ a számomra. Fõképp, így elõadva.

Lelouch
Az írásodon nevettem, akár hiszed akár nem.
Lelouch
Nem lesz olyan rossz az õszi szezon...
IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy jót nevettél magadon.

Lelouch
Óriási baklövés... LOL.<#vigyor>
Zomil
Jah és Sugita lesz a föszereplö hangja, szoval innentöl kezdve rossz nem lehet 😄D