Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
engem nem zavar. bármibe belekezdek, ami érdekesen hangzik számomra. legfelejebb 1 rész után jön a banhammer :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Én mostanra jutottam el oda, hogy az átlagos, slice-of-life szerûek már egyáltalán nem érdekelnek... A Haganai meg a School Rumble végleg elvette a kedvem... :D
Ez melyik anime endingje?
Így kezdõdik:
mataku matakuuu

többre nem emlékszem

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Zomil
Nekem eddig sem volt soha :D
Eltekintve pártol ami kicsit elrugaszkodik a hétköznapi romkomtol.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Egyébként csak nekem van itt egyre kevésbé kedvem belekezdeni egy-egy hárem és/vagy romcom cuccba?
IMYke2.0.0.0
Voltak rá utaló jelek, de reménykedtem, hogy mégse :)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Az itt eltelt évek alatt ez nem volt nyílvánvaló? :)
IMYke2.0.0.0
Bocs, de te minden szart megnézel? :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
N+1. never-ending harem romkom nagyon hosszú címmel? jöhet! :D
Malakai
Akkor érdekes is lehet, ha ezzel a nekiindulással parodizálná VN-romkom stílust és nem csak beállna a sorba. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
http://www.youtube.com/v/QCgAbU5Xpeg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Synopsis
The story centers around Kanade Amakusa, a boy cursed with the mental power of "absolute multiple-choice"—a multiple-choice quiz will suddenly appear in his mind, and the choice he makes will become his reality. For example, he would have to choose between going nude from the waist up or the waist down in school. While in school, he is given another choice: 1) A beautiful girl will fall before him or 2) he will fall from the rooftop in female clothes. He chooses option 1, and a blonde girl named Chocolat falls before him.
Talán kisülhet belõle valami jó... :D
Lelouch
Én is.
IMYke2.0.0.0
Kihagyom.

PetruZ
Középiskolás lányok poszt-apok nagyvárosban?... ööö... kell! :D
Zomil
wtf! Ezt nézni kell, milyen fasza Luger-je van a csajnak :DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
R+V Capu 3 fan vidi... Annyira nem is rossz... :D De capu3 helyett inkább egy remake kellene... :D
LasDen
aha...
http://www.youtube.com/v/x4jZ5O_ap0Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Új origi anime jövõre...elég felemás ez az elõzetes...
http://www.youtube.com/v/i3sIxFTDBMQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil
Fincsi :D

LasDen
éljen az idei Comiket :D

LasDen
ez a szemüveges csaj, ránézésre valamiér nagyon nem szimpatikus....

Lelouch
http://www.youtube.com/v/CSEw3RT0dFE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Lelouch
Madoka: Ez tényleg egy meglehetõsen komoly darab volt... Viszont ez a befejezés...<#zavart1> Most lehet várni a folytatásra.
Lelouch
Indíts egy kickstarter-t. :D
LasDen
azért érné meg, mert nekem jó lenne :D

Lelouch
Igazából nem látom miért érné meg nekik a remake, amikor már a sima sorozattal is besültek eladások terén, és mostanra már azt se foghatnák rá, hogy reklám lenne a mangának.

Persze lehet reménykedni, én viszont sok reményt már nem fûzök hozzá.
LasDen
a bones mostanában nem csinált túl sok mindent, szóval simán bevállalhatnák :D
a remény hal meg utoljára...

Lelouch
Egyre kevésbé valószínû...
Zomil
Bizok benne, hogy kapunk egy fasza remake-et :)

LasDen
milyen korán fenn van az új fejezet...annyira nem jött be ez az uccsó. kicsit olyan star warsos volt :D Mindegy, a sorozat ettõl még nagyon jó volt. De sírok, mer nem volt bejelentés, hogy lesz remake :D

Lelouch
Hát akkor ezzel véget ért a Soul Eater manga is.
LasDen

LasDen
az régen volt már. ki emlékszik arra? :DDD

Lelouch
Igen, már én is beírtam... :D
LasDen
Folytatódik a Break Blade!

LasDen
de az megint más tészta.

PetruZ
A Haganai LN-eket fordítgatom ráérõ idõmben, ott elég sok lábjegyzetet kellett már beraknom. :)
WhiteStar
az esetek 5%ban van értelme. ritka de amikor jól jön akkor nagyon jól jön :D

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

LasDen
én sosem írok TL note-okat. az ilyenek 99%-a olyanokat magyaráz el, amit 2 perccel késõbb ugyanúgy elmagyaráznak magában a sorozatban/filmben is :D
Ha meg egy poént el kell magyarázni, akkor az úgy sem fog akkorát ütni...

IMYke2.0.0.0
Elfen Lied banner alatt kérdem:

CyberLink PowerDVD Ultrát nem lehet megokosítani valahogy, hogy minden gond nélkül vigye az anime 10 bites BD-ripeket?
MKV támogatása van, de a 10 bitesekkel semmit sem tud kezdeni, és zöld kép mellett futó feliratozás, "Unsupported Audio" üzenet fogad.

Tök jó lenne, ha ezzel a progival lehetne nézni õket.

Lelouch
Broken Blade Fantasy Robot Manga Has New Anime in the Works

Meglepõ, azt hittem már nem igazán terveznek vele semmit, miután a movie sorozat végén eltértek a mangától.
LeventeV
Igen. :)

Imádom azt a sorozatot.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Nos, ez a legkorrektebb eljárás szerintem.

Malakai
Psych? :)

Egyébként animéknél ez sose terjedt el valahogy, a külön file. Részben talán az .ass formátum miatt, ahol legalábbis elméletben rá lehetne venni a lejátszókat, hogy a noteokat ki/be lehessen kapcsolni. Tényleg, van olyan lejátszó, ami tudja ezt? :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
Találkoztam már ilyennel is, bár az nem anime volt, hanem sorozat. Rengeteg régi mozifilmes utalás volt benne, és minden héten jött a felirat mellé egy kis txt vagy doc állomány, amit ha elolvastál akkor jobban megértetted a poénokat.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
szerk-korr-jav.: Az ilyen miért ír ---> Az ilyen miért nem ír

IMYke2.0.0.0
Valóban trollkodás.
Az ilyen miért ír egy kisregénnyi "translater notes.txt"-tm és teszi az *.srt, *.ssa mellé?
Sosem fogom ezt megérteni.

Malakai
Ez mondjuk simán trollkodás, de amikor tényleg kapcsolódik is oda és "csak" 2-3 soros, az is gáz, igazából 1 sornál notenak nem szabadna többnek lennie és abból is csak kevés, csak ahova tényleg érdemes.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Természetesen, akkor, ha az adott sorozatot / filmet meg kívánom tartani, és késõbb újranézni - és azért törlöm az MKV-ból, hogy még véletlenül se kelljen újra látnom azt a szart.

IMYke2.0.0.0
Ilyenektõl szoktam agyfaszt kapni, és sikítva törlöm a gecibe az MKV-ból, és keresek normális soft subot.