Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Valahol éreztem én, hogy annyira csak nem lehet rossz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Szerintem jobb, mint a legtöbb shounen. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Ennyire szar volna a Titans?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is bejött a csíkos haj.
Én megkedvelni nem kedveltem meg Hanekawát, de a karakterfejlõdése itt a végén baromi jó lett.
Episode-nak már volt a célpontja Kiss-shot a Kizumonogatari-ban, kétlem hogy most is errõl lenne szó. Nem sok esélyét látom, hogy a mindent tudó Gaen felfogadná egy olyan feladatra, amibe egyszer már bele tört a bicskája.

A Neko White nálam megért összességében egy 9/10-et. Az OP viszont az eddigi egyik leggyengébb volt szerintem.
WhiteStar
😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

LasDen
nyugi. a sol-t és a narutót is köpködik eleget. de most a titán az aktuális sorozat, amit lehet utálni. nincs ebben semmi furcsa.
nem kell anyaoroszlánként védeni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Monogatari S2 05: Azta mindenit ez iszonyat jo rész volt 😊
Kár hogy Hanekawa befesti a haját 😄
Araragi belépöje mesteri volt 😄
Amugy valamiért nagyon megkedveltem Hanekawa karakterét...
Jo volt látni Araragi szüleit is, illetve csak az anyukáját láttuk. Megtudtuk, hogy mind a ketten rendörök, volt honnan örökölnie a természetüket a lányoknak meg Araraginak.
Mondjuk kiváncsi vagyok mi lesz abbol a másik szálbol amit elkezdtek. A szöke csávo, meg a másik csaj vajon mit tervez. Valami vámpirvadász a csávo, remélem nem Shinobu a célpontja. Meg a csávo is félvámpir...érdekes.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én szkeptikus voltam a tianokkal a nagy hype miatt. De egész jó kis sorozat lett belõle. Vagy lehet még. Nekem konkrétan nem volta bajom a résszel. Persze nincs az a ló, ami ennyit bírna vágtázni. Elég jól volt ábrázolva, hogy nem nagyon tudják mi miért van és nagy a bizonytalanság. Meg elég tökösek, simán neki mentek a nõ óriásnak is. Az viszont igaz, hogy akkor lett vége, amikor a lényeg jött volna.
Zomil
Nem nézek narutot és slice of life-ot sem szeretem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

WhiteStar
nembaj a slice of life meg a börleszk ömlesztve töménytelen mennyiségben jöhet, meg a narutós 50rész/1fightok a klasszikusak, de ha rohanni kell egy részen keresztül egy titánban akkor az ááá, fúj, és undorító. így már értek mindent!

<érti>

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Legalább nem az volt hogy az ellenfél szépen végigvárta mozdulatlanul az ellenfél a fõhõs(ök) eszmefuttatását. Itt legalább menekültek közben elõle.
Fehercsoki
A pokémon a legjobb anime.

WhiteStar

Zomil
Valoban... 😄

Lelouch
Ennyi rohanással legalább nem lehet azt mondani, hogy nem volt mozgalmas a rész... 😄
Zomil
Megnéztem a Titan 18. részét...hüüü de izgi volt...ismétlés, rohan, rohan, beszél, rohan, beszél, végre történne valami bumm vége 😄

Zomil
😄D

Amiatt nem kell aggódni. A doujin készítõk már többszörösen orvosolták ezt a hibát.

Mellesleg az egyik leg "könvhûbb" doujint le is fordítottam. Kb szóról-szóra azt mondják és csinálják benne mint az ominózus 16,5 fejezetben.

Kirito és Asuna elsõ pásztorórája
Lelouch
Kijöttek a spoilerek a Good Looser Kumagawa fejezethez, ezek alapján nem sokat fog hozzátenni a Medaka Box végéhez...
Lelouch
Úgy néz ki. Tényleg nem bánnám, ha eltûnnének a színrõl...
LasDen
mint valami bálna 😄
nagyon félmunkát végeznek a sorozattal. Szarnak rá vagy mi???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Manglobe...<#rolleyes>
A Trigger-t Gainax-ból kivált emberek hozták létre, tuti jobbak lesznek, mint a shitty Manglobe.
LasDen
kicsit túl becsülték a hazai helyzetet...de szerintem ez idõvel változni fog, ahogy egyre több alkotás lesz mögöttük. Remélem olyasmik lesznek majd, mint a White Fox, mintsem a Manglobe 😄

Lelouch
Az nem kifejezés.
A Trigger egyébként nemrég képviseltette magát Amerikában az Anime Expo-n, ott meg nagyon nagy meglepetésükre az 1000 férõhelyes termet majdnem teljesen megtöltötték az érdeklõdõk az LWA eseményen... Érdekes dolgok ezek.
Ja. Jó rész volt azért, csak picit húzták mint a rétestésztát. No, mindjárt történik valami... mindjárt... mindjárt... "to be continued".
Azért elmormogtam magamban 1-2 szitokszót. <#taps>
LasDen
nem volt 200 ember tokióban, akit érdekelt volna a cucc? durva...Triggernek azért ez eléggé csalódás lehetett...

Lelouch
Little Witch Academia's Tokyo Event Cancelled Due to Low Ticket Sales

A sikeres kickstarter után azért ez eléggé meglepõ. Úgy látszik Japánban messze nem lett olyan népszerû a cucc, mint a külföldi nézõközönség körében.
PetruZ
WataMote 5.: Áh, megint milyen rész volt már. 😊 A kávézó és a hatalmas perecelés, a fotózás, az öngyújtó, az egész Kabukichiro (a tokiói vöröslámpás negyed), meg az ending... 😄
Lelouch
Szerintem így se volt egy rossz rész.
melyik a kedvenc kasztod?
demo/spy/medi a legjobb

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
fantasztikus...😄

LasDen
TF2 😄

ott tart hogy

múltheti rész + mostani
egy nöstény biomecha elöl menekülnek, aki valoszinüleg (99,999999%) az egyik haverjuk.

jövöhéten meg
mecha vs mecha

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Zomil
😄DD
Mit játszottál? 😊

LasDen
tegnap játék közben megfordult a fejemben, hogy belenézek a legutóbbi részbe, hogy lássam hol tart. de aztán kiröhögtem magam és játszottam tovább...😄

Zomil
Jah végre olyan keveset beszélgettek...oh wait 😄

MEgnéztem a friss attack on Titan részt. Iszonyat pörgõs lett. Már kezdtem aggódni, hogy valami történni fog, de aztán inkább benyomták a foylt. köv feliratot. Megnyugodtam. Már így is alig bírtam követni ezt a feszes tempót... <#taps>
BEAST
Azt tudom, hogy nagyjából felhasználtak mindent ami az eredetiben is szerepelt, de szerintem az mmo témában lett volna több is. Nagyon örültem anno az elején, hogy végre megint egy fantasy játék témájú anime, erre részenként kb 20-30 szinteket ugráltak és magából a "játékból" semmit sem mutattak. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PetruZ
Nem nagyon. Technikailag beleraktak mindent az Aincrad sztoriból, mindkét könyvet, a kiegészítõ sztorikat is (jó, ebbõl úgy emlékszem maradt ki egy-kettõ, de nem adnának ki egy évadot). Extra fél részként talán lemehetett volna még a "hírhedt" chapter 16.5, de az nem illett volna az anime stílusába. 😊
(Amúgy idõrendben késõbb lesz majd még egy módosított Aincrad.)
LasDen
nincsen hát. szívtelen gazember vagyok!!!

IMYke2.0.0.0
Arról nem tehetek.

BEAST
Mert neked nincs szíved 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
hmm...én ebbõl semmit nem éreztem...

IMYke2.0.0.0
Kellõ feszültséget termelt Asuna helyzete, Kirito elkeseredettsége, a tudjuk-ki segítõjének az ambivalens érzelmei, és a nyilvánvaló vég felé fokozatos haladás, melyben azért szerepet vállaltak a játék többi szereplõi is (megvakarom a hátad, te is az enyémet).
E mellett, kellõen idegesítõ és "legszívesebben kitaposnám a beled te genyó"-típusú volt a gonosz, ami még tovább fokozta a várakozást, a feloldást tekintve - ami, persze, összecsapott(nak is nevezhetõ) volt, de gondolom ennek több oka is van.

A lényeg, hogy egész kis jó sztori kerekedett a végére, miközben nem lett világmegváltó, és már rég eldobta az elején mosolygásra gerjesztõ RPG geek vonalat, maradt a hõs szerelmes(ek), akik küzdenek a téren s idõn át tartó szerelmükért színház.

Elment.

BEAST
Nekem pedig az egész tetszett, de nem kellett volna a két világot egy évadba zsúfolni. Biztos lett volna elég sztori egy évadnyi SAO-hoz. 😛

Zomil
"De, csak azért, mert a közepétõl felfelé ívelt a sztori is"

Érdekes ilyen véleményt még nem is hallottam 😊
Többségében a felétöl mélyrepülés véleményt hallottam mindenhonnan(meg nekem is hasonlo gondolataim voltak)

ez lesz az köszi, csak ugy emlékeztem rá hogy anime 😞

btooom egész jó, szeretem a bombákat 😄

IMYke2.0.0.0
"Sword Art Online (ソードアート・オンライン, Sōdo Āto Onrain) - 7/10

De, csak azért, mert a közepétõl felfelé ívelt a sztori is, és érdekelt Sugu reménytelen helyzete.

Bachstein
Látszik a titánok szervezettsége és taktikai magabiztosságuk, hiszen ugyanolyan alakzatban próbálkoznak. 😄
Lelouch
Igazából csak érdekességként raktam be, magamtól általában amúgy se nagyon szoktam észrevenni az ilyeneket. Meg ennél így egymás mellé rakva a képeket, tisztára olyan, mint a SHAFT TV-BD változat összehasonlítások... 😄