Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
passz. bár nem is vagyok benne biztos, hogy konkrétan szereplt ilyen animéban 😄

én néztem. szerintem nem. gondolom eléggé elvan keverve vagy nemtom...de ha az lenne, biztos nem ennék 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ez melyik anime? 😄

Gin no sajit nézni valaki?
Az nem veszélyes ha a rizshez mindig esznek 1 db nyers tojás?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
remélem mostmár tényleg vége ennek a teikous arcnak. szép volt, jó volt, hosszú volt...
viszont a legújabb fejezetben az elsõ 1-2 oldal engem kicsit az NGE-re emlékeztetettet, ahogy körbe állják Kurokót 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ejj pazmek...😄

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mahou Sensei Negima/UQ Holder - Negi Springfield
Például? Mert ilyennel még nem találkoztam.
Lelouch
Nagyon utálatos egy dolog, amikor a halhatalan fõszereplõt off-screen kinyírják, és semmi magyarázatot nem adnak rá, csak mutatják a sírkövét egy timeskip után...
Lelouch
Akkor nálad mi számít kötelezõ darabnak a mecha mûfajban?
BEAST
Szerintem annyira nem kötelezõ darab. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
bírom...de valahogy nem vonz. 😄 a mozit is csak azért kezdtem el, mert akkor a sorozathoz nem volt kedvem...

Lelouch
Bírod a mecha animéket, nem? Akkor a TTGL kötelezõ darab szerintem... 😄 De a mozik helyett érdemesebb a sorozattal nyitni...
LasDen
nem láttam 😄 nem igazán érdekel 😄D
egyszer elkezdtem az elsõ filmet, de 5-10 perc után kinyomtam, mer éppen nem érdekelt meg szar volt a vágás...

Lelouch
Még nem láttad a TTGL-t???<#merges2><#wow2><#guluszem1><#wow1><#ijedt>
LasDen
én a sol meg ecchi után valami értelmesebbet szerettem volna fordítani, és ricz mondta ezt. Amit olvasni, látni lehetett róla, az alapján nem tûnt rossznak, ezért az elsõ rész függvényében vállaltam volna. Nem láttam TTGL-t, nem érint a hype. De én meg nem fordítok másik 4 csapat mellett, fõleg nem az AA mellett...

Lelouch
Értem. Mondjuk tényleg várható volt, mert nem kicsi a hype körülötte.

Egyébként nem tartom kizártnak, hogy a hype lesz a veszte a sorozatnak, mert egyesek túl sokat várnak tõle, aminek nem biztos hogy meg fog felelni...
LasDen
az, hogyha az elsõ rész alapján bejönne, akkor én fordítanám....de így basszák meg....😄

Lelouch
...
Mi a bajod azzal, hogy olyan sok magyar csapat tervezi vinni? 😄
LasDen
nálam az okawarinál (2. évad asszem) kimerült a téma. Nem igazán bírtam már a szereplõket, meg az egészet...

IMYke2.0.0.0
Belenéztem a "Minami-ke Tadaima" 1. részébe és örülök, hogy ezt a sorozatot is beszereztem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
a saját stílusukkal feldobhatják a Nisekoit...

rohadt Kirigiri a Danganronpából. Adja itt a first class nyomozót, úgy pofán basznám egy pék lapáttal....😄

Lelouch
Ennél normálisabbat nem tudnának csinálni. 😄

Egy darabig ha olyanom volt, mindig elolvastam az aktuális fejezetet a Nisekoi-ból, de szerintem is elég gáz. 😄 Viszont ha a SHAFT 12, vagy max. 24 részbe sûrítve összehoz valami original dolgot rendes lezárással a végén, akkor még valami szórakoztató is kisülhet belõle. Nem lenne jó, ha azt a formulát követné, mint a manga... 😊
LasDen
vége lehetne már az egésznek, aztán csinálhatna valami normálisat is a Shaft 😄
Bár most látom, hogy a Nisekoit majd õk csinálják. Na az úgy lehet érdekelni fog. Mondjuk anno csak a one-shotot olvastam belõle, és szerintem nem volt olyan nagy szám...

Lelouch
Kabukimonogatari 2. - Araragi kicsit se pedo. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elég rideg, hogy Mayoi megmentése világvégét idézett elõ.
LasDen

Lelouch
Nem meglepõ. 😄
LasDen
Megnéztem Ao no Exorcist Movie-t. Totál középszer. Semmi új, semmi eredeti, semmi érdekes...semmi ami említésre méltó lenne. Kivéve a hátterek, azok szépek voltak...

LasDen
kíváncsi leszek. de valahogy nem tûnik olyan animésnak 😄

Lelouch
Lelouch
Úgy látszik Shinobu szereti másolni mások stílusát. 😄
Count Adyn
<3

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mer' kevés az olyan amiben ürmeghodiccsá' van 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Mibõl jutottál erre a következtetésre?
LasDen
már amelyik. van, ami pörgõs, van, ami nem...

az a baj az animékkel, hogy nem elég pörgõsek

LasDen
passz...tippre tetoválás...

qtab986
Ez tetoválás, maszkmester mûve, vagy sérüléstõl van?

LasDen
egy 2010 index II-es beszélgetés alapján Ohtsuki Kenjire akar utalni, mivel az index japán címét lehet kinshónak is olvasni. Ohtsuki pedig a Kinniku Shoujo Tai nevû bandában játszik, amit gyakran kinshónak rövidítenek...

qtab986
To aru majutsu no index-tan-ban miért van függõleges vonal Index bal szemén keresztül? Meg egy kisebb balra oldalra, de csak a szemétõl lefelé.

Lelouch
Pazar.
LasDen

Bachstein
“It is not worth the bother of killing yourself, since you always kill yourself too late.”
- Emil Cioran

Nem ismertem, mindazonáltal nyugodjék békében.
Lelouch
Bár tényleg csak valami vaklárma lenne...
BEAST
Én még mindig nem igazán hiszem el, de ha igaz akkor tényleg szomorú, hogy így döntött.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
hát rendesen megcsapott...nem is nagyon hittem el, de baszki...
szomorú, nyugodjék békében <#sir>

RelakS
<#ticking>

Három napja még ide is írogatott...

Akármiért is csinálta, nyugodjék békében

(Szimpla RIP-ezéseket figyelmeztetés nélkül törölni fogom!)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
<#sir>
Lelouch
Azt a mindenit.<#sir><#sir><#sir>

Nyugodjon békében!
zsakosfrodo2
Sziasztok! Az alábbi linken Zomillal kapcsolatban olvashattok egy szomorú hírt.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=151099

LasDen

.ass felirattal lehet valamit csinálni ha szar a separator vagy mi?
vagyis a feliratban vannak ilyen elválasztások, és onnantól megáll a felirat és újra kell idõzíteni hogy jó legyen.