Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
LOL, azért nem csak ennyibõl áll a sorozat. 😄 De mondjuk ez se lett volna ellenemre egy rész erejéig.<#gonosz1>
LasDen
20 percen keresztül "véletlenül" ráesett az összes jó csaj? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
To Love-Ru Darkness OVA 4.: Még mindig szuper érdekes.<#vigyor><#hawaii>
Ruley
😄😄😄

"Let's face it, there is a reason 3D is PD"

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
de amúgy milyen bunkóság már töröltetni pár képet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Egy igazi példakép. 😄DDD
LasDen

LasDen
34...de attól még ronda 😄

Ronda? Pár napja itt ajánlottál egy 30-40 éves gundamet, biztos hogy ez sokkal szebb 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
szerintem meg nézhetetlenül ronda 😄

Máté94
Pedig jó, nézd tovább. 😊
ez a gatchaman vagy mi 2 rész után elég gyengének néz ki

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ruley
Több slice of life-ban is láttam már, még évekkel ezelõtt, egyébként egy google kiderítette hogy általában Ázsiában, Mexikóban, és az USA déli felében szokták így enni.

Bizonyos értelemben éppen hogy édesebb lesz tõle, kiemeli az ízét.

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszer már odaveszett, és csak nemrég tért vissza, nagyon olcsó húzás lenne, ha megint visszahoznák... A pink Moka amúgy csak egy fake persona volt, ami most a rosario tönkretételével odalett. Adná az ég, hogy végleges legyen.<#vigyor2>
LasDen
chanon olvastam, de nem voltam biztos benne. tényleg? mondjuk nem hiszem, hogy végleges 😄

Lelouch
Rosario+Vampire mangóban pink Moka remélem ezúttal végleg
meghalt, és nem fogják visszahozni késõbb valami asspull révén semmilyen formában...

<#ravasz1>
A dinnye ami itt van hûtõben ahhoz inkább cukor kéne 😄

armageddon666
Görögdinnye?
Só?
Anime?

Hol? 😄 És milyen?

@

Ruley
Majd egyszer kipróbálom ezt is.

A görögdinnyét is azóta kezdtem el sózni hogy animékben láttam úgy.

Egyébként maga a japán konyha nem is érdekel, de az ilyen kisebb különcségekkel jól elszórakozok.

Lelouch
Szerintem meg az utóbbi pár epizódban még "okés" is a sorozat, ahhoz képest ami elõtte ment a Trost-os részektõl...
"Az nem veszélyes ha a rizshez mindig esznek 1 db nyers tojás?"

Azt nem tudom, de elég általános, hogy ráütik a rizsre a japánok evés elõtt, másrészt ha elég forró a rizs, akkor nem annyira lesz nyers sem. nekem a kínai gyárilag tojásos rizs jobban bejön. 😄

Ejnye Eren pedig Mikasa mindig mondta hogy legalább bevetés közben le kellene jönnöd arról a fránya fûrõl. 😊
BEAST
Szerintem a legjobb rész az elsõ átváltozása volt amikor letarolta a titánokat, de ez és az utóbbi pár rész siralmas volt számomra. Más sorozatoknál is utálom amikor az elsõ 3-4 percben csak "ez történt eddig" meg op van. Fõleg úgy, hogy az ez történt eddig elõtt fõleg csak rohangálás volt a nõi titán elõl. 😄

Most egy részig megálltak verekedni, de megint kezdõdik a futás, csak most a nõi titánt üldözik Erenért. 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth

PSN ID.: Beegabor

Bachstein
Annyira éreztem, hogy Rivaille emberei pár részen belül ki fognak nyuvadni...
Talán az eddigi legjobb rész, csak az elején sok a visszaemlékezés

Bachstein
Mindjárt nézem én is.
Nagyon jó volt az új titán 😄

Lelouch
SHAFT marhaságokból bõven elég volt az, amit a Haru és a Natsu ovákban láttam... 😄
RelakS
ja

érdekes, csak nekem fura volt az eredeti történettõl való eltérése.
Önmagában szerintem megállta volna a helyét.

mondjuk a Shaft marhaságai miatt azért megéri megnézni 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
A Neo-ra gondolsz? Az valahogy nem keltette fel az érdeklõdésem.
RelakS
O_o

Azt még nem láttam

De eleve két Negima van, a másik sorozat neve nem jut eszembe, de az egyik sorozat az alapján készült (amiben vannak a chibi kártyák is)

Lelouch
A filmet még mindig nem láttam, de ha a mangában látottakat is alulmúlja, akkor tényleg nagyon rossz lehet. 😄
Most kijött ugye Akamatsu új mangája, ami folytatásnak tekinthetõ. Azt hinné az ember, hogy próbál valamit helyrehozni, bizonyos dolgokat a helyére tenni, hát a nagy f@szt... 55(?) évvel a Negima vége után játszódik, és egyedül Evangeline maradt hírmondónak...
Count Adyn
Nekem bejött a row row TTGL😄 Pedig nem vagyok mechás beálítottságú, de annyira jól fel van építve ahogy növelik az epic-szintet folyamatosan, nem veszik magukat teljesen komolyan és így jól jön le az egész😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

RelakS
állítólag a bélés nem széria tartozék <#idiota>

RelakS
Csak nem végigolvastad a manga?
A vége nekem is inkább úgy tûnt, hogy jajj, hát már be kéne fejezni, és gyorsan csináltak valamit. A film meg még ezt is alulmúlta szerintem

LasDen
az már más kérdés, hogy a seed lényegében a 0079 😄
az eredeti sorozat - vagyis a filmek - az alap számomra 😄

Az elsõ évada a legjobb mechás sorozat, csak kicsit lassan indul.
Destiny sajnos nagyon elmarad töle 😞

LasDen
Miyazaki meg visszavonul...

LasDen
én nem mondanám, hogy az egyik legjobb. Én dobtam. Nem volt rossz, de valahogy egyszerûen a környezet, a téma unalmas számomra vagy nemtom, de valmai nem tetszik....

LasDen
ez még nagyon jó lehet 😄

Lelouch
Azt még nem láttam. Ha a Destiny-vel együtt nem lenne 100 részes, akkor talán még engem is érdekelne... 😊 Fogalmam sincs, mit lehetett azon így ennyire elnyújtani.
BEAST
Nálam még mindig a Gundam Seed az alap mecha témában. Tudom mindenkinek mások a preferenciái, de nekem a TTGL inkább mecha paródiának tûnt, ahol galaxisokkal dobálóznak miközben megy a Row row fight the power! 😊 Bár ha jól emlékszem, voltak részei amik tetszettek, bár azok fõleg karakterek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Lelouch
Hunter x Hunter: Phantom Rouge - Aki követi a sorozatot, és még nem nézte meg a movie-t, az inkább ne is tegye. 😄
Kicsit szigorú leszek a pontozásnál, de 5/10-nél többet nem tudok rá adni.
Lelouch
Talán a Blood Lad, ha bejön a stílusa.
Ruley
Hello, nekem kivételesen kimaradt a nyári évad. Van valami érdekes benne a Monogatarin kívül?

Guglin ezt találtam[/URL

IMYke2.0.0.0
Az tény, hogy hatalmas fehérje bomba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Gin no Saji-t persze, hogy nézzük, egyik legjobb. 😊
Miért lenne veszélyes a rizs + nyers tojás?