Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindig a végén vannak az érdekes dolgok 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
De az is lehet, hogy veled van probléma.<#alien>
LasDen
hát ezaz...ti is mind NOOBok vagytok!!!! <#gonosz2>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shinsekai yori:
nagyon jó volt, csak sajnos malon egy másik anime topikjában nem használtak spoiler tagot, és az elejétöl tudtam a legnagyobb poént 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Vigyázz nehogy valaki magára vegye, mert rajtad kívül azért kb. mindenki nézi innen... 😄
Lelouch
Sok noob LOL, de azért te is most töltesz. 😄
LasDen
csak azok nézik a Titánokat <#eplus2><#eplus2>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fuh milyen lassú most az aa, alig jön 100-130kbs-el 😞
sok noob biztos most tölt 😞

LasDen
Szegény Sunohara 😄DD

LasDen
jah. rámész karakter lapra és ott hozzáadás kedvenchez...

IMYke2.0.0.0
MAL-on van olyan is, hogy top 10 karakterek?
Látszik, hogy kábe meg se néztem az összes funkcióját.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Na be is fejeztem. Nagyon jó sorozat volt, nem is tudom mikor daráltam utoljára ennyire egy animét...
9/10, Kotetsu pedig bekerült nálam MAL-on a karakter top10-be.

Most pedig itt is jöhet a várakozás a movie-ra...<#shakehead>
Lelouch
Tiger&Bunny 20.: Azt a mindenit, de durván alakultak itt a dolgok...<#wow2>
Lelouch
sz@r az egész...
Lelouch
HA jól rémlik kigyomláltak rengeteg inaktív felhasználót, szóval elõfordulhat... 😄
RelakS
az elõfordulhat, hogy mivel hosszú ideje nem jártam arra, töröltek? <#idiota>

lehet 😄
I.4.
Inaktív felhasználók:
Fontos, hogy az egy évnél régebbi inaktív felhasználói fiókokat (=accountokat) az oldal automatikusan törli, így ha nem akarod, hogy törölve legyél, évente legalább egyszer jelentkezz be!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
AA fórum
kezd kicsit elszállni...

de milyen már. nem lehet összefoglaló véleményt írni, csak az ismertetõs topikjában...beszarás 😄D

Lelouch
Hát azt hiszem AA fórumra se nagyon fogok mostanában írogatni, ezután a változtatás után... 😄
LasDen
én is erre jutottam. "mert japán" címszóval bedobálnak minden szart...

Lelouch
Rá lehet fogni, hogy Japánnal kapcsolatos, de akkor ennyi erõvel mindenféle szir-sz@rt ki lehetne tenni hírként. 😄
LasDen
én vagyok az egyetlen, aki nem érti miért vannak olyan hírek az AA-n, amiknek semmi köze az animéhez??

Lelouch
ANN szerint a második movie folytatás lesz.
efti
Nem rossz sorozat, bar kisse szokni kellett eleinte. Tobbet is ki lehetett volna hozni belole, volt olyan szal amit leginkabb felbe hagytak. Mindennek ellenere kar, hogy a mozi a mal szerint csak osszefoglalo.

WWFSMD?

Lelouch
Köszi, de tegnap már én is láttam a spoilereket meg az illusztrációkat. 😄 Az alapján is írtam azt, amit.
LasDen
minimum 3 év...

Máté94
Mi? Mi? 😄

Reméljük hamar jön a 3. évad. 😊
LasDen
ha érdekel 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mint kiderül Kodaka szereti Senát, de a klub miatt nem akar elrontani semmit. De úgy néz ki, hogy még Yukimurát is szereti. Yozorát pedig rajta kapja, ahogy náluk a kádban éppen maszturbál 😄DDD

Lelouch
A Blood Lad is bejövõs eddig, kár hogy csak 10 részes lesz. Sajna az elõrendelések alapján még folytatás se nagyon várható.
Lelouch
A Haganai már menthetetlen... 😄
Máté94
Folytatom már é nis, régóta itt pihen. 😊
LasDen
chanon belefutottam - nem egészen, mert 1-2 mondat után már önszántamból olvasgattam - az új Haganai fejezettel kapcsolatos fejtegetésekbe. Bár nem túl sok konkrétum volt, de úgy néz ki, hogy Kodaka nem nagyon fog változni 😄 Bár Yozora nem tiszta, hogy mit csinált és mit nem, de mintha megõrülne 😄 Na mindegy...majd pár év múlva talán 😄

És egy WataMotés posztba is belefutottam. Nem volt spoileres szerencsére, viszont aszerint nagyon durva 1-2 rész jön 😄D

Lelouch
Tiger&Bunny: Féltávnál járok, eddig nagyon bejön.<#eljen>
LasDen
a cím alapján azt hittem valami focis 😄

PetruZ
Kick-Heart (2013, AniDB): A leírás alapján sokkal jobbnak gondoltam, de egy 10-12 perces OVA-hoz elég méltatlanul bénán néz ki szerintem (a Production I.G. szokásos szintjéhez képest pláne), ez elég sok pontot levont. A másik negatívum a túl habkönnyûre vett sztori, bár van eleje és vége, csattanója (még ha végig tudni is lehet az igazságot). Jobb kivitelezést, szorosabb elmesélést érdemelt volna, kár érte. 4/10
(A végén lévõ felirat alapján lehet, hogy lesz folytatása.)
Lelouch
Valami olyasmi... Viszont legalább 10 évvel a Negima vége után játszódik, szinte teljesen új szereplõgárdával, remélhetõleg azért lesz valami visszatekintés.
LasDen
szóval akkor nem fejezte be, csak más néven folytatja? 😄

Lelouch
Ja hogy ez konkrétan a Negima világában játszódik? Remek, hátha javít majd valamit az elcseszett befejezésén... 😄 Spoiler alapján az elsõ fejezetben Evangeline már benne is lesz...
LasDen
akkor jó, nem vagyok egyedül vele 😄D
a sankaku is szar, jah...

IMYke2.0.0.0
tettû = tetû...
Bár, fokozásnak beillene...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Itt sem fut.
A SankakuComplex is tettû lassú lett mostanság.

Nekem nem.
LasDen
nektek megy az AA??

LasDen
MAL-t kicsit hackelték 😄

Zomil
Monogatari S2 07: Hát igen, Shinobu rendesen fel tudja dobni a részeket 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
Szerintem most jobban halad elõre a sztori ezzel a holdjárós dologgal, a legutóbbi részekben jóval több visszaemlékezés volt. (Mondjuk a Mr. Hibbit tényleg kihagyható lenne a végérõl, értelme nincs...)
Lelouch
Neko Black recap, szóval ki lehet hagyni, nincs benne semmi újdonság.
Zomil
Monogatari S2 06-ot ki lehet hagyni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Space brothers 70: kezd nagyon elharapozni a sallang. Kb 6 perc az epizodbol az op, end, visszatekintes, Hibbit.. pedig a tortenet amugy erdekes 😞

Kotonoha no Niwa: tokeletes, hibatlan, gyonyoru. Egyenlore csak telefonrol lattam 480p-re lekonvertalva, de ha netan elerheto lesz europaban a BD akkor mindenkepp polcra kerul. 10/10

WWFSMD?

PetruZ
😄
LasDen