Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
picsába...pont SxS-t néztem 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
*vajon
De már megint nem jó. 😄 Mindegy, az elmúlt két nap termését még pont be tudtam táplálni.
Lelouch
Hurrá, van MAL. 😄 De van meddig?<#vigyor>
Lelouch
Kabukimonogatari 3.: Úgy bírom, amikor egy adott karakter ténylegesen alig szerepel a saját arc-jában. 😄 Tsukihi után Mayoi is hasonlóan járt most.
A zombiknak meg van egy anti-spiral kinézete... 😄
LasDen
😄DDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Biztos az AA-sok nem szeretik a konkurenciát <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Ok, elõbb nem láttam, hogy nevet mást írtál, de Ishiharának nincs is köze a szóban forgó Kyoukai no Kanatához.
Én végig Ishidate-rõl beszéltem és sorozat rendezésrõl, ami a fõ kreatív pozíció ugyebár, és amihez legközelebb a Nichijouban volt assisant directorként, ennyi. Ja, persze csinált mást, rendezett külön epizódokat és key animator és storyboard artist is volt, erre írtam, hogy van tapasztalata más pozikban.
És akkor most mit akarsz a két linkel? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Ööö, nem. 😊 (És még.)
Malakai
Persze, sok mindenhez volt köze, egy tapasztalt csóka mindenféle egyéb pozícióban, de egyedül Nichijounál volt közelében a sorozat rendezõi posztnak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Hm? Az AniDB szerint a K-ON karakter dizájnere Horiguchi Yukiko (a Tamako Market-en és a Lucky Star-on volt még vezetõ tervezõ, meg egy csomó másban animátor), a KnK fõ dizájnere viszont Kadowaki Miku, akinek ez az elsõ kiemelt munkája (de amúgy szinte az összes KyoAni animén dolgozott õ is). Horiguchi csak aniációs vezetõ volt a Nichijou-ban - és ugyanolyan szerepben volt, mint Kadowaki.

#61636: Ishiharának - többek között - a Clannad-hoz, az Air-hoz, az összes K-ON!-hoz, a Tamako-hoz, a Haruhi-hoz, de még a Chuu2Koi-hoz is köze volt - mint rendezõ. Tehát a Nichijou-nak önmagában semmi köze ehhez (azon kívül, hogy szvsz a legjobb KyoAni sorozat volt, ami valaha készült 😄 ).
LasDen
nichijou. jajj ne...

Malakai
Az írásról sokat nem lehet tudni, hacsaknem valaki olvasta az LN-t, az író egyéb munkái ha volt neki, akkor nem lett még anime belõle, szóval alapozni nagyon mire nem lehet a történet kapcsán.

A rendezõnek meg egyébként ezelõtt a Nichijouhoz volt köze. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Emiatt ne aggódj, valószínûleg nem ugyanaz írja a sztorit mint aki a Kokoro karakterjeit rajzolta. (amit egyébként ugyanaz rajzolt mint a K-on-t, de a K-on-t sem õ írta, úgyhogy továbbra se aggódj.)

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

PetruZ
Hasebe for the President! 😄 (Amennyi mindenhez ért, még akár elnök is lehetne belõle, ha nem lenne annyira unalmas munka. 😊 )
PetruZ
Az. És az még vicces meg érdekes is volt valamennyire. Utána jöttek az érzelmi kivetítõs, meg gondolatolvasós részek, és ott elszállt az egész és átalakult valami baromira érthetetlen lelkizõs, ál-drámai katyvasszá.
LasDen
Servant Service egyre jobb. Fõleg ezzel a so-so szerelmi szállal. Leginkább azért, mert nem olyan tipikus, mint más sorozatokban. Hasebe nem válik retardáltá, amint a lány beszélni kezd vele....😄

LasDen
a kokoro volt az a testcserélõs fasság?? 😄

PetruZ
Én is belenézek (mert miért ne 😊 ), engem viszont nem a K-ON-ra, hanem a Kokoro Connect-re emlékeztet a dizájn és a karakterek kinézete. Ami kicsit azért riasztó számomra. Kevés olyan anime van, mint a KC, amit fájdalmas volt látni, hogy a jó kezdés után mennyire érdektelenné és piszok unalmassá válik (az utolsó két extra részt (16-17) még mindig nem láttam, egyszerûen annyira rossz volt már a vége, hogy nem bírom rávenni magam)... 😞
Viszont ez valami harcos urban fantasy lesz, úgyhogy talán az akciók kipótolják majd a sztori lötyögõsebb részeit. 😊
LasDen
én majd belenézek, mert miért ne 😄

Lelouch
A K-on óta egy kaptafára mennek a KyoAni karakterdizájnok, apró módosításokkal... Engem a férfi karakterekben is zavar valami... 😄 Így nem tudom komolyan venni, inkább nem is fogom nézni se. Így is bõven elég sorozat érdekel már enélkül is...
LasDen
ránézésre, plusz a videó alapján a fõszereplõ szemüveges csaj - aki tuti, hogy hipszter, mer sosem a szemüvegen keresztül néz - totál olyan, mint a korábbi moék. A férfi karakterek meg eddig is korrektül néztek ki. Alapvetõen a csajoktól a megszokott cukiskodást várom aztán valahogy felvezetik az egész balhét. Majd a szõke srác Touma módjára helyre pofozza a csajokat 😄

Egy Takanasi Rikkához vagy a K-on csapathoz mérten felnõttesebbek a karakterek. Persze 1-2 moe kislány így is becsúszik de pl a féfi karakterek és a csajok úgy fele okés...
Lelouch
Én se nagyon vettem észre...
LasDen
ho látod te, hogy visszavettek??? mert én sehol 😄

Már a Chunbyoo-nál mondtam hogy csinálnának harcos animéket is mert csatajelenetet valami eszméletlenül tudnak.

+ ahogy látom itt azért pár karakternél visszavettek a Kyoanis momemoe stílusból.
PetruZ
Az AniDB-t is már vagy 2-3 alkalommal DDoS-olták, de a legutóbbi óta, ami pár éve volt, nyugi van. Átköltöztek valami stabilabb infrastruktúrára.
Malakai
Szeretik a hackerek sajnos az oldalt, persze mire fel jó kérdés.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
"MAL will be down again until Thursday morning PST, sorry everyone 😞"

Állítólag DDoS támadás alatt áll az oldal.
IMYke2.0.0.0
Még mindig nem megy a MAL 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
A DBZ movie már csak nem lesz olyan rossz... 😄
LasDen
Index movie. Mi volt ez, valami idol pv? Szutyok volt ez is. Toumában is csalódnom kellett. 1,5 óra alatt csak 1 csajt volt képes megütni...<#szomoru2>

armageddon666
K-On!!!

És valami Tamako Market kép van kint. Amire azt hittem K-On (fele le volt takarva). A szuper topic-figyelõ algoritmus ismét lecsap!!

@

armageddon666

😄DD

@

LasDen
én már megszoktam. engem ebben például csak az a folyton lecsúszott piros szemüveg zavar...rohadtul idegesítõ már most 😄

Lelouch

A KyoAni-style már valahogy kezd taszítóvá válni számomra...
Lelouch
Már tegnap se volt jó.
LasDen
Csak nekem nem jó MAL??

Ruley
Na, én például a "péló" szót nem ismertem.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen

Lelouch
"Pélóskodás": Not this shit again.<#whatever>
LasDen
amúgy Freet néz még valaki?? vagy nézte egyáltalán valaki?? 😄

WhiteStar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pélóskodás nélkül is mehetne ez a dolog. én sem tudtam, és engem is érdekelt h mi lehet az. :/

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

armageddon666
Na látod máris segítettél. Hogy ez a kettõ egyben van?

@

Lelouch
Vagy akár te magad is veheted a fáradságot, hogy utánanézz a 3DPD-nek. 😄
armageddon666
De meg is mondhatod ám!

@

Lelouch
Ouch.
armageddon666
A PD rövidítést nem láttam még. Pláne nem ilyen kontextusban.

@

Lelouch
Eddig még komolyan nem hallottál errõl? 😄
armageddon666
PD?

@

Lelouch
Ja amúgy a félreértések elkerülése végett, ez igazából csak a harmadik volt...<#buck>

A MAL is igazán bejöhetne már... 😄