72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#71952 wow. grat. Egy egész alsós osztály elférne az alatt a szoknya alatt... :D -
#71951 Szerintem kellett díjazni, hiszen a film - pedig csak talán japánban volt bemutatva - nagyon komoly bevételt produkált eddig. Külföldi bevételek meg majd csak azután fognak jönni, ha végre máshol is meglehet majd nézni.
Olvastam a főcímdal videója alatt, hogy többen is azt állítják, hogy a zene (Homura) magában is elég ütős, de a filmben, ahová be sikerült szerkeszteni egy nagyon erős jelenet alá, elég rendesen ütött a nézők között.
Kíváncsi vagyok rá, remélem nem visz el addig a vírus, vagy valami nyomorult orosz, vagy kínai vakcina.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.12.30. 21:17:28 -
#71950 Utánaolvastam és nekem úgy tűnik, hogy ez Japánban a legrangosabb díj, amit zenei előadó kaphat. Illetve a történelem során most fordult elő először, hogy egy anime (Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train) betétdala kapta az "Év dala - Best song of the Year" díját (mondjuk 110 milliós nézettség után - zenei videó - érdekes lenne, ha nem esett volna róla szó). Ezek szerint már számolnak az animékhez készített zenékkel is.
Mondjuk úgy, hogy ezt az évet totál kimaxolta LiSA.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.12.30. 20:53:27 -
#71949 Igen, volt szerencsém látni egy másik csatornán.
Azt nem tudom, melyik díj mennyire rangos. Egy biztos, nagyon örült neki. Tegyük hozzá, meg is érdemelte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én ezt a csatornát néztem. Itt érdemes a kép jobb szélén a P1...P2...P3 videókat is megnézni.
Díjátadó és egyéb részletek a műsorból -
#71948 LiSA az eddigi legmagasabb díját vitte haza a Homura dalocska kapcsán.
Nem tudom, hogy van-e ennél rangosabb díj Japánban (zenei előadók terén).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.12.30. 19:15:19 -
#71947 Gochuumon wa Usagi Desuka? 3x12 END: Még mindig szemhomályosítóan bárgyú néha, viszont élvezhető, és tartja a minőséget a grafikai részletességben, ami elég ritka manapság. 6/10
Szerk.: Ezzel minden sorozatom befejeződött a szezonból a Jujutsu Kaisen kivételével (ami két szezon hosszú lesz, átnyúlik jövőre). Összességében tűrhető volt az évad, voltak kellemes meglepetések, amik a vártnál jobbnak bizonyultak (Jujutsu Kaisen, Tonikaku Kawaii), meg csalódások is, amik nem nőttek fel az eredetihez (Kuma, Kami-tachi), vagy a hírnevük falsnak bizonyult (Higurashi).
Jövőre ugyanitt folyt. köv. a sok-sok folytatással és újdonságokkal.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2020.12.28. 10:24:59 -
#71946 Mahouka Koukou no Rettousei 2x13 END: Ez a technomágikus világ még mindig érdekes, viszont a főhős már nem kicsit OP lett a végére... 5/10 -
#71945 merry merry...
-
#71944 Kuma Kuma Kuma Bear 1x12 END: Az alapötlet (medvegúnyás op isekai főhős) legalább vicces volt, de amúgy szerencsénk, hogy Yuna ennyire önző, mert különben az egész világot elfoglalhatta volna... 4/10 (a következő évadot már bejelentették, nem tudni, mikor jön) -
#71943 Igen, folyamatosan nyomon követem a ténykedését. Remélem jól alakulnak később is a dolgai.
Kezdik megosztani az online koncert részleteit.
Azóta egyben, TV-n, már vagy négyszer végignéztem a teljes koncert felvételt. Nagyon jól sikerült. Szerintem fogják másolni a trükköket, megoldásokat.
Érdekesnek tartom, hogy szerintem nem a Homura-ra lett kihegyezve a koncert, hanem inkább erre a zenére.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.12.22. 15:46:43 -
#71942 Kami-tachi ni Hirowareta Otoko 1x12 END: Nagyon faék egyszerű volt végig, és erősen túl volt cukrozva. A mangához képest voltak kisebb változtatások, amiket észrevettem, de nem tudom, az LN-hez képest melyik a valósabb. Igazából nem volt lényeges változtatás. Az animáció is elég gyatra és nagyon "lapos" volt, a főbb karaktereken kívül minden eléggé elnagyolt lett. Azért ha lesz folytatás, talán belenézek majd. 4/10 -
#71941 Tonikaku Kawaii 1x12 END: Aranyos volt végig, bár fura, hogy a csajszi hátteréről még mindig csak sejtetések vannak, és hogy a gyors házasság után 12 részen át csak a keringő ment. A mangája még megy, ahogy láttam, és jövőre jön egy OVA is, utóbbit azért megnézem majd, és hátha lesz még folytatás. 6/10 -
#71940 100 millió:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.12.19. 15:30:15 -
#71939 A japán VOUGE őt választotta a 2020-as év nőjének.
(Women of the Year 2020)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#71938 Volt egy magyar jelenés a Standind on million livesban...
-
#71937 Mielőtt felmerülne a kérdés: Igen, láttam. A 0-t is és a tegnapi, teljes verziót is.
Azért így nézni egészen más. Hangot nem vettem fel, mert telefon úgy sem adná át. Azt hozzá kell képzelni. (Mélysugárzó nem látszik a képen, de rezegteti szépen az ablakot). Illetve találtam közben egy bemutatót róla, a hivatalos csatornán. Ott van hang is.
Véleményem?
Még fel kell dolgozzam a látottakat. Nagyon egyedi, az biztos.
Alaposan újra gondolták az Online előadás fogalmát.
-
#71936 https://www.polygon.com/2020/12/9/21547657/sonys-funimation-acquires-crunchyroll-deal-price-watching-anime -
#71935 Mindenre is jó
-
Prof William #71934 Mondjuk az tény, hogy Subaru tényleg sokat mosolyog. Bár inkább kínjában. :) -
#71933 Szerintem arra celoz, hogy igy ranezesre ugy tunik mintha valami vidam anime lenne ez. Mikozben meg nem is az. -
#71932 Ha kérdezed, akkor a RE:Zero
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.11.14. 17:46:46 -
Ashlara #71931 Micsoda vidám anime lehet ez:
-
cateran #71930 Szerintem nezz utana mit jelent Tokioban elni..Segitek, a VILAG 8. legdragabb varosa (eletvitel szempontjabol) Mondjuk Osaka meg igy is koroket ver ra (a 2. helyezett....)
A Fate meg a kanyarban sem volt, amikor az Angel Beats! megjelent.....
Utoljára szerkesztette: cateran, 2020.11.13. 22:49:51 -
#71929 szerinted ez csak japánban gyakori ezen a pályán? :D -
#71928 Fölösleges trollkodni.
Arrafelé nagyon gyakori, hogy kezdő zenészek - hacsak nem befolyásos családból származnak - igen szerény anyagi körülmények között élnek.
Az sokkal kevésbe gyakori, hogy onnan sikerül kitörniük és ilyen magasra emelkedni a zenei pályán.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.11.13. 09:25:38 -
#71927 Amíg nem a pincérnő kapja, addig nincs baj
Ez érdekes. Ennyi infót én nem tudtam róla. Köszönet!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.11.12. 22:36:53 -
#71926 húú tiszta izgalmas. Ezek után alig várom a filmet. Lady Gaga tökéletes lenne a szerepre.
amúgy nem inkább a Fate volt az áttörés? -
#71925 Szerencsére felfedezték a tehetségét és most elhalmozzák ajánlatokkal.
Nem győz stúdió felfételekre, fényképezésekre járni. Igaz, nincs koncert lehetőség, de a többiből - lemez bevételek, videó, fotózások, újságok - szépen keres.
Nem is irigylem érte. Megérdemli.
Amikor felköltözött a fővárosba és eldöntötte, hogy megpróbál zenéből élni, jól összeveszett az anyjával. Az meg jól nem támogatta évekig. Az édesapja, meg a nagyapja próbálta támogatni. Időnként küldtek neki élelmiszer csomagot. Olyankor kicsit jobb volt.
Amúgy egy 12 négyzetméteres kis lakásban lakott évekig. Bútor az nem volt, csak takarói. Hűtőszekrénye sem. Ami olyan volt, télen kint tárolta az erkélyen vagy mi van arrafelé.
A zene nem nagyon kellett senkinek, a részmunkaidős keresetből meg épp ki tudta fizetni a bérleti díjat meg a számlákat.
Ez ment évekig, míg nem sikerült neki bekeverednie beugróként az Angel Beats! animébe, Yui énekhangjaként. Utána indultak be szép lassan a dolgai. Ugye a Girls Dead Monster zenekarral egy évig túrnéztak is. Utána jött lassan a többi is.
Az igazi áttörés viszont a SAO OP volt neki. (Crossing field)
Azóta is nagy alázattal áll neki minden munkának és megbecsül minden felkérést. Nem felejtette el, honnan is érkezett.
Persze mikor végre sikerült jó irányt vennie a zenei karrierjének és pénzt is kezdett keresni, mindjárt előkerült a mama is. Aki egyébként a szépségiparban dolgozik és megtehette volna, hogy segít a lányának. -
#71924 Megint fenyegeti az MPAA a Nyaa-t -
#71923 lehetőséget hagyj másnak is... -
#71922 A hölgy nagyot megy ezzel a dallal:
Lassan már minden évben van egy brutális népszerűségnek örvendő dala.
Kár, hogy a 2021-ben érkező SAO Progressive főcímdalát nem ő kapja...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.11.12. 12:03:24 -
#71921 Majdnem tökéletes... -
#71920 Tökéletes kép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#71919 húú alig várom hogy ne nézzem meg.... -
#71918 Sword Art Online: Progressive The Movie
Immár hivatalos, hogy mozifilm lesz, 2021-ben jelenik meg Japánban.
-
Nagydög #71917 Azert nem teljesen. Bar sosem lattam(es ez valoszinuleg igy is marad), eleg konnyu volt rajonni, hogy honnan van.
-
#71916 reméltem hogy valakinek föltűnik a célzás, de úgy látszik egyedül én szívtam magamba elég kultúrát... :D -
Nagydög #71915 Egesz kozel.
Romaji atiratban: hozzu banyazatto araguttsu
Nem tunt volna fel, de az angol feliratban megprobaltak rendesen leirni: a 6. resz cime az erdekes. -
#71914 kombanwa. boku wa Pico desu. Ore no tomodachi wa CoCo to Chico desu. Yoroshiku onegaishi masu.... -
Nagydög #71913 Kinek van kedve kicsit jatszani?
古代遺跡ホッズ・バニャザット・アラグッツ
A zolddel irt reszt kene megprobalni elolvasni(nem leforditani! )
Segitsegkeppen: katakana tabla
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2020.11.06. 21:13:12