Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Bár bedolgoznak a DreamWorks-nek is, szóval talán nem lesz vészes.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Genres: Action, Fantasy, Horror, Martial Arts, Samurai
Szörnyirtós, poszt apokaliptikus anime, a szereplők, háttér "rajzolása" még elmenne a szörnyeknél kicsit kilóg a lóláb szerintem, de majd később kiderül mennyire zavaró.
Genres: Action, Adventure, Mystery, Comedy, Historical, Supernatural
Még csak a hatodik résznél tartok, de nagyon furcsa ez a Kínai nyelv, nehezen akarja elfogadnia szervezetem, a Japánt könnyeben elfogadtam a hangsúlyozása miatt és talán érthetőbb kiejtésük.
A történet az egyenlőre érdekel, bár semmi meglepi nincs benne, de mintha "melegedne" a hangulat vagy nem tudom . .<#hehe>#hehe>
Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e 2020
Genres: Fantasy, Magic, School
A Démonkirály 2000 év után visszatér és megnézi mi a szitu a birodalmában, mivé lettek a régi tanítások és értékrendek.
Az első két részt láttam idáig, ha marad ez a "egy kis pofozkodás és egy kis magyarázat" arány per sorozat, akkor oké.
Már elstartolt a lángoló talpú tűzoltó srác 2 évada is
Enen no Shouboutai: Ni no Shou 2020
Genres: Action, Supernatural, Shounen
Dorohedoro: Ma no Omake 2020
Genres: Action, Comedy, Horror, Fantasy, Seinen
6 részes OVA
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.15. 23:40:31
Stalker-ximixnek koszonjuk az eligazitast, Csocsonak pedig gratula a dizajnhoz! Remelem, ha elkeszul, arrol is dobsz egy kepet!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Köszi!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így már CSOCSO-nak: <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
CSOCSO fórumtagunk távol kis hazánktól tengeti életét a kies Floridában.
Szereti a a japán animet az autókat és az apácákat :)
Itt egy kép amin épp a Car Style egyik rendtagjával
KT-SO Sisterrel oldalazik éppen <#hehe>#hehe>

E hármas szerelméből adódik munkája, ami autó fóliázás és annak tervezése
itt ragasztja nyejlontot
link
Nemrég bemutatta az új paripát ami nagyon hasonlít az által bemutatót dizájn alanyára.
link
Fóliázás közben gyakran megszomjazik ezért adtak neki nagyobb poharat is
....
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.15. 13:10:57
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A Music Video jobb:
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A mangával naprakész vagyok, így tudtam, mire számítsak: egyetemi slice-of-life, amiből aztán egy sok félreértésen és kerülőúton járó romkom lesz. Nem igazán nyúltak bele a sztoriba és a karakterek is ugyanazok, simán nézhető. A manga viszont már 50 fejezet felett jár (és nem úgy tűnik, hogy közeledne a vége), az anime 12 része nem valószínű, hogy be fogja érni.
Pedig a csajok története érdekelne.
Ennél jobb főhőst is találhattak volna. Talán - évek múlva, ha még nézek animét - egyszer előveszem a témát.
Más: Kis nosztalgia.
Szoval igeretes.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egyfajta poszt-apok Sidonia, végig ilyen érzésem volt az első részt látva. A város vezetése is fura, és hasonló titkolódzások, a túlélők elől elhallgatott titkok vannak itt is. Az animáció elég jó, még ha darabos is kicsit, több részletre is odafigyeltek. Egyelőre okés, nem rossz.
Az "animét" (ha van) még nem láttam, de a sori nem sikerült túl acélosra, egyben nézve az évadot és itt-ott felgyorsítva, tűrhető volt.
gif

Warrior Nun Areala néven van egy amerikai képregény.
Maou Gakuin no Futekigousha (AniDB): Kétezer évvel ezelőtt a kegyetlen démonúr uralma alá hajtotta a világot és még az isteneket is legyőzte. Most, hogy az alapító megjövendölt újbóli eljövetelét várja mindenki, az akadémiára érkezik egy fiatalember, aki páratlan erőket birtokol és azt állítja, ő maga az újjászületett démonúr...
A mangáját követem, így az anime-t vártam valamennyire. Nem egy agysebész sztori, de az über-op-ságból eddig azért ki tudtak hozni egy élvezhető valamit, az anime viszont rettentő f*s. Csomó minden kihagy, ész és magyarázat nélkül ugrik át részeket, hatalmas tempóban falja a fejezeteket már az első rész is. Inkább a manga ajánlott, ez nálam ennyi volt. 3/10
Nearly a year after the terrifying arson murder that ended the lives of about 36 employees, Kyoto Animation has at last begun rebuilding what was lost, including its treasured roster of employees as the studio is now recruiting newcomers.
Kyoto Animation’s official website released a statement saying they are now looking for new employees, and the jobs available range from animators and 3D animation, to system engineers, managers, and other positions.
Applicants seeking both fixed and year-long employment periods will find both opportunities at the animation studio.
The damaged studio also noted they planned to carry out this recruitment earlier on but were impeded by the effects of the Coronavirus – devoted fans will no doubt be hopeful that the studio can recover and return to producing highly cherished shows."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.07.02. 18:16:39
RIP minden.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.07.02. 17:16:48