Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Homura című dal szövegére, illetve a dalra leszek kíváncsi. Mindenféle cover előadó már kísérletezik vele, de ez csak amolyan pótkávé.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy meg jó a dal választás.
Szerintem LiSA-t csak Aimer tudná megközelíteni. Vele ismét brutális nézettséget tudnának elérni. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.28. 16:14:16
Épp most nézem-hallgatom. Messze nem olyan képzett a hangja mint LiSA-nak.
Szerintem nem is lesz meg a 65M nézettség.

Esélyes, hogy a következő előadott dal a tavalyi Gun Gale Online nyitó dala lesz (Ryuusei), vagy az éppen most futó SAO Alicization War of Underworld záró dala, az "I will...".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.28. 15:11:36
De ők újabb és újabb survival MMO -k ba vágnak bele. 😊
Már csak egy ReoNa és Aimer kombót várok, aztán az emberek fel is küldik a mennyekbe ezt a YT csatornát. <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.27. 14:37:46
+
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.08.25. 10:49:58
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.23. 22:59:27
Az unlasting kislemez is odacsapott minőség tekintetében (a limitált kiadású cd nagyon szép darab lett), szerintem ezzel sem lesz gond (nyilván, hogy eléggé nagy névnek számít már a hölgy).
Plusz egy új Toyota (Toyota Aqua) reklámban is szerepelt már nemrég. Ott is csodálatos volt.
ReoNa első albuma is ígéretesnek tűnik és ahhoz is lesz majd fotókönyves kiadás.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.20. 21:33:44
Most csak az nem tiszta, hogy az októberben megjelenő kislemez az az lenne, ami annak az élőszereplős sorozatnak a zenéje? Vagy ez egy teljesen más, a következő nagylemezének a bemutatkozó zenéje lesz?
Azért tegyük hozzá, hogy nem csak jól énekel, de kifejezetten jól mutat a fényképeken is.
Ennél a képnél azért leültem egy pillanatra.

Lesz itt minden, fotókönyves kiadás, Blu-ray/DVD mellékletes kiadás. Japánban azért megadják a módját rendesen. Itt nyugaton meg kapsz egy CD-t egy csilli-villi papírtokban (Magyarországon láttam olyat is, aminek a borítója a jó öreg MS Paint-os korszakra emlékeztetett), aztán örülj magadnak. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.20. 18:32:30
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.08.13. 19:14:27
LiSA következő albuma: 2020.10.16.
ReoNa első albuma: 2020.10.07.
<#taps>#taps>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.08.02. 16:31:05
Plusz most került bejelentésre, hogy az októberben érkező Demon Slayer Infinity Train zenéjéhez is köze lesz, bár ez szerintem nem nagy meglepetés a tavalyi Demon Slayer S1 Opening/Ending téma után.
Tréler:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.02. 15:43:36
Sajnos letörölgetik a YT-ról, így máshonnan linkelem.
Ezzel számomra véget is ért a tavasz/nyár, az Uzaki-chan-t és a Deca-Dence-t nézem még. Na, de majd ősszel lesz sok érdekesség: új évad jön a Gochuumon Usagi Desu Ka?-ból és a Golden Kamuy-ból (bár ezt vszleg kihagyom), lesz DanMachi S3 (ez t se fogom nézni) és Mahouka Koukou no Rettousei S2 is. Az újdonságok közül meg szerintem érdekes lesz a Fumetsu no Anata e (számomra ismeretlen), a Kamitachi ni Hirowareta Otoko (egy isekai-zált fickó egy kisfiú testében kerül egy fantasy világba, ahol szuper mágikus képességei lesznek, plusz rengetegféle slime-ot fog kitenyészteni; az op-sága ellenére elég jó és aranyos a mangája), és a Kuma Kuma Kuma Bear (szintén isekai, csak lánnyal, aki spéci medve-tematikájú képességeket kap; ennek a mangája is aranyos).
Ugy tunik, a Crunchyrollnal az illetekesek feldolgoztak a megujult iOS appal kapcsolatos visszajelzeseket:
+ Modern csilli-villi felulet.
- Nem lehet rajta animet nezni.
Ezutan erezven, hogy a dolog tarthatatlan es azonnal cselekedniuk kell, par honap mulva kiadtak Androidra is. Szemelyesen nem gyozodtem meg rola ezen lehet-e animet nezni, mert meg nem sikerult elindulnia, de a play aruhazban a nepek azt mondjak, akkor se jobb, ha elindul.
Asszem, megszuntetem az elofizetesemet.
ON
Kirito szerint ez háború! <#idiota>#idiota>
Természetesen a karakter hangját az énekesnő adja, bár sok interakció nincs vele.
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.07.22. 20:23:38
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.07.22. 12:02:53
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.07.21. 10:13:06