Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bár általában +/- 1 pont eltérések lehetnek a végleges értékeléseknél, mert rögtön a sorozatok után még nagyon a téma hatása alatt vagyok. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I - 7 pont
II - 7 pont
III - 8 pont
Amúgy, idén nálam a mximális pontszám 8 (nyolc) volt, eddig. Ezek kapták:
* Cowboy Bebop: Tengoku no Tobira
* Berserk: Ougon Jidaihen III - Kourin
* Another és Another: The Other - Inga
* Kotonoha no Niwa
* Hatsukoi Limited és Hatsukoi Limited: Gentei Shoujo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ok, hogy neha tuldumaljak a reszeket, mint ahogy kene, de ettol fuggetlenul egyaltalan nem rossz es meg az emlekekre utalas se gaz, mert legalabb fellibenti a fatylat a megelozo esemenyekrol.
Mostanaban ennel sokkal gyengebb alkotasok szulettek. PErsze a vegso konzekvenciat a Battle on Titan-rol, akkor vonom le, amikor teljesen megneztem.
érdekes sorozat, 7 pontot biztos megér, de lehet hogy egy gyenge nyolcas 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
21-22" alatt én el se tudom képzelni a filmezést
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
WWFSMD?
//A másik kedvencem THORA és KiraFunsub - de utóbbiak már nem olyan aktívak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Malakai: nekem is az elsõ 2 THORA, de azt hiszem, nem bírom kivárni õket, és ez lesz beszerezve. 😊
Valószínûleg, kicsit magasak az elvárásaim, de bízom benne, hogy megérte a várakozást 😊
Nem túl erõs, de azért biztató kezdés. A felvázolt sztoriban vannak lehetõségek, mégha a karakterek kicsit erõltetettek. Ellenben nagyon jól néz ki, ami valamennyire hozzá is tesz a történethez. Kicsit olyan melankólikus hangulatot áraszt. A közepesnél alig jobb kezdés aggodalomra adhat okot, de remélhetõleg sikerül egy jó történettel elõ állni...😄
WWFSMD?
Elsõ részt ~feléig megnéztem, és le kellett feszítsem magam a képernyõrõl, és kivártam a 3. részt is.
Remélem, jövõ hét végéig(!?) lejön az anyag, és elkezdhetem a filmeket, elölrõl.
WWFSMD?
A sorozat 3. része volt szerintem a leggyengébb. Ez kicsit más volt, mint a többi, de tetszett. Nagyon jó, hogy mennyi energiát belefektetnek, és milyen következetes az egész. 😊
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ennyi volt. Komolynak nem elég komoly, viccesnek nem vicces, a karakter dizájnt sem tudom komolyan venni. A csaj idegesítõ, a sztori szerteszét és annyira nagyon tipikus...
Nem kérek többet belõle...
- Ha minimálisak az elvárások, jöhet a HS webrip is, legalább hamarabb dobhatom az adott sorozatot. Ha bejön, akkor még mindig megvárhatom, ki veszi fel a nevesebb group-ok közül. Ha meg többet remélek, akkor várok egy jobb release-re. (Pl. a Kyoukai no Kanata már kijött a HS-nél, de várok még vele.)
- Szigorúbb leszek a pontszámokkal.
😊
U.i.: Kis színes: az AniDB-s stat-ok szerint a Servant x Service volt a 250. "completed" anime a listámban.
Az egész börtönhangulatot kinyírták kábé a 4-5. rész környékén, pedig az adta meg az egésznek az eleinte remek körítését meg hangulatát. Az hagyján, hogy megint a sztori közepén volt elkaszálva a sorozat, de ettõl függetlenül volt tele akkora baromságokkal, hogy az hihetetlen. Magánkézben lévõ szuperbörtön, saját szabályokkal, gyilkos viadalokkal, titkos kísérletekkel... és az alagsorban bingó-partyt tartó titkos lázadó szervezettel, felesleges és eszelõs karakterekkel... össze-vissza császkált mindenki a körzetek között, lerombolták a fél épületet, de sebaj, kinek tûnik ez fel... a harcok egy ideig látványosak voltak, de aztán egysíkúakká és unalmasakká váltak. Az erkölcsi tanulság akkora bullshit, hogy csodálom, nem ömlött ki a billentyûzetemre a híg fos a képernyõn keresztül. Folyamatosna újabb szereplõket pakoltak be, akik vagy meghaltak rögvest, vagy nem derült ki róluk semmi... Asszem már így is eleget írtam róla.
Szar volt.