Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Világos, kell konfliktus, csak az ilyesmi már az elsõ VHS "szuperlényes" trash videófilm óta ciki.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem maradhat évad vámpíros sztori nélkül, idén ez az anime próbálja betölteni ezt a célt. Nem a Senran Kagura-féle lobogó csöcsös sorozat, hanem sokkal inkább a szokásos urban fantasy shounen fight, de azért akad pantsu is, csak hogy fenntartsa az érdeklõdést. Kár, hogy maga az alapsztori annyira unalmas és jellegtelen a számomra, hogy elsõ blikkre kaszáltam is az egészet... 3/10
Pár év és eljutnak oda, hogy a cím az egész történetet felvázolja majd. Lehetne akár az is a címe, hogy Mivel nem gyõzhettem le a démon királyt, ezért egy boltban kezdtem dolgozni, ahova aztán bejött a démon király lánya, akirõl azt hittem, hogy fiú, pedig nagy mellei vannak, és a menedzser felvette, ezért aztán nekem kell õt betanítanom, de fogalma nincsen, hogy mûködnek a dolgok az emberek világában, így nagyon vicces és ecchi részek következnek. Nem sokkal hosszabb.
Amúgy semmi xtra. Lobogó csöcsök, sok bugyi, félreértések és hasonlók. A szokásos. ÉRdekes ötlet ez a legyõzték a démon királyt, én meg nem értek máshoz, csak kár hogy ebbõl túl sok nem fog látszódni....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(Remélem, más is vinni fogja, mert a HS webrip hangminõsége elég tré.)
Érdekes cucc, inkább iskolás seinen - szerelmi sokszög, de van valami a háttérben is, ami fel-felbukkant az elsõ részben, illetve a vízi és szárazföldi élet kettõssége is új megvilágításba helyezi az elcsépelt alapsztorit. Meglátjuk, egyelõre 5/10.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hanazawa: I wish to take on the role of those characters with a very bad personality. As I had not acted for a really evil character before, I wish to challenge that at least once.
Nisio Isin: I understand. Then in the future, the <Bakemonogatari> series will have an evil girl added to it, so please be her voice actress as well. Or, I can write Nadeko as an evil girl - such a plot isn't too bad either.
Hanazawa: Which means to say that she will become 'Dark Nadeko'. *laughs* Please do that.
Nisio tartotta a szavát... :D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Kokoro connect
Sakamichi no apollon
Psycho pass
Bakuman 3
WWFSMD?
5-6. percben: "nem, nem, Nem, NEM, NEM!"
elég volt :D
Ez a cím nekem nagyon mást juttat eszembe, de nem mondom mit, mert elítéltek érte :D AMúgy nem volt rossz. Ez sem a jó történettel fogja megváltani a világot. Kilométerekrõl látszik az egész. Nem feltétlenül baj, de nem a legjobb jel. Az elsõ fele vicces volt, aztán rátértek a lényegre. Ha marad a humor, akkor nézni fogom...
Szerintem igen, ez az új TTGL, de tõlem ez nem sok jót jelent, én azt is ugyanezzel az érvvel dobtam pár rész után hogy egy Cartoon Network mesére hasonlít.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Írj még ilyen remek,lényegre törõ kritikákat, hadd boncolgassuk :D
PSN ID.: Beegabor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem ez túlságosan over the top. És olyan, mintha valami cartoon networkös mesét néznék. Nem jó...