Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hogy aztán felerõsödjenek, és elözönljék újra a világot...
Világos, kell konfliktus, csak az ilyesmi már az elsõ VHS "szuperlényes" trash videófilm óta ciki.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ahogy nekem lejött a érsz alapján az emberek kontroll alatt tartják õket. Annyira írtották õket, hogy a kihalás szélére kerültek. Szóval veszélyt nem jelentenek az emberre már közvetlenül, így inkább megfigyelik õket, amibõl jobban profitálhatnak, mint a szimpla legyakásból...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Baromság. Tényleg atomot nekik <#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Azt mondja a narrátor, hogy "kísérleteznek velük" és "megfigyelik õket"...
És már szépen mindenki ott van a szigeten nem könnyebb lenne rádobni pár atomot, így megoldva az egész túlvilági problémát? :)
PetruZ
Coppelion (AniDB): A hangulata nagyon ott van, de remélem, nem verték el a költésgvetés felét csak az elsõ részre... Amúgy viszont kicsit meh a sztori, nem igazán látni még, mire megy ki az egész. 6/10
PetruZ
Strike the Blood (AniDB): Egy, Japán partjaitól távol helyezett mesterséges szigetre számûznek minden vámpírt, démont, varázslót és egyéb fajzatot, hogy ellenõrzött körülmények között legyenek és ne a szigetországban kavarják a szószt. Hõsünk egy vámpírrá lett fiatalember, aki nem igazán emlékszik a múltjára, de egy titokzatos szervezet egy fiatal lánykát, egy harcos varázslót (?) küld a nyakára, hogy megfigyelje és eliminálja, ha szükséges. A terjengõ hírek szerint a Negyedik Progenitor, minden idõk legerõsebb vámpírja a városban van és úgy tûnik, a srác ez a bizonyos veszélyforrás...
Nem maradhat évad vámpíros sztori nélkül, idén ez az anime próbálja betölteni ezt a célt. Nem a Senran Kagura-féle lobogó csöcsös sorozat, hanem sokkal inkább a szokásos urban fantasy shounen fight, de azért akad pantsu is, csak hogy fenntartsa az érdeklõdést. Kár, hogy maga az alapsztori annyira unalmas és jellegtelen a számomra, hogy elsõ blikkre kaszáltam is az egészet... 3/10
LasDen
Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita.
Pár év és eljutnak oda, hogy a cím az egész történetet felvázolja majd. Lehetne akár az is a címe, hogy Mivel nem gyõzhettem le a démon királyt, ezért egy boltban kezdtem dolgozni, ahova aztán bejött a démon király lánya, akirõl azt hittem, hogy fiú, pedig nagy mellei vannak, és a menedzser felvette, ezért aztán nekem kell õt betanítanom, de fogalma nincsen, hogy mûködnek a dolgok az emberek világában, így nagyon vicces és ecchi részek következnek. Nem sokkal hosszabb.
Amúgy semmi xtra. Lobogó csöcsök, sok bugyi, félreértések és hasonlók. A szokásos. ÉRdekes ötlet ez a legyõzték a démon királyt, én meg nem értek máshoz, csak kár hogy ebbõl túl sok nem fog látszódni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
A "víz alatti" élet elég hülyén mûködik, gyakorlatilag semmi különbség nincs a felszínhez képest, csak kicsit kékesebb az egész, meg néha elúszik egy halraj. Ez most vagy valami kábszeres trip, ami nem valós, vagy valami béna magyarázat lesz rá az elsõ részben már említett tengeristenekkel, meg a "Felajánlás"-sal, esetleg az Ena-val kapcsolatban. Nekem ez a része csalódás volt. Ennél azért még a Namiuchigiwában is jobban volt megolva, pedig az egy idiótaság. :)
LasDen
az OP-ot néztem és tényleg voltak egyértelmû dolgok, de az ED-t nem néztem végig :D Ha jó lesz a dráma, akkor maradok, de sima 3szög gagyiskodás nem fog érdekelni...

PetruZ
Golden Time (AniDB): Az évad elsõ komolyabb, inkább "rom", mint "kom"-ja (semmi boobz, semmi ecchi). Hõsünk vidékrõl érkezik Tokióba, fõiskolára, hogy jogot tanuljon és persze rögtön eltéved és elkésik, majd különös események folytán különféle barátokra tesz szert, fõleg persze lányokra. Az OP és az ED elég spoileres a végeredményt illetõen, de talán érdekes lesz végignézni. Eddig mondjuk 6/10, aztán meglátjuk.
(Remélem, más is vinni fogja, mert a HS webrip hangminõsége elég tré.)
LasDen
malon amit olvastam az kb ugyanez róla, de ott valamiér jónak tûnt. De így meg valami borzalom :D Na maj megnéssem...

PetruZ
Infinite Stratos 2 (AniDB): "I think my boobs got bigger again." v2.0 ;D 5/10
PetruZ
Nagi no Asukara (AniDB): Az emberek valaha a víz alatt éltek, de egy csoportjuk vágyódott a szárazföldre és levetették az "Ena"-nal nevezett másodlagos bõrüket, hogy ott élhessenek. Azóta a "mocsokimádók" és a "halszagúak" többé-kevésbé megvannak egymás mellett, bár a múlt emlékei kezdenek kifakulni. Az anime szereplõje négy középiskolás a víz alól, akik egy partmenti városka iskolájába kerülnek át (mivel a sajátjuk a víz alatt megszûnt) és itt találkoznak egy ember fiúval és ez az esemény sorsfordító lesz a jövõre nézve (ahogy kinéz)...
Érdekes cucc, inkább iskolás seinen - szerelmi sokszög, de van valami a háttérben is, ami fel-felbukkant az elsõ részben, illetve a vízi és szárazföldi élet kettõssége is új megvilágításba helyezi az elcsépelt alapsztorit. Meglátjuk, egyelõre 5/10.
LasDen
ilyen ez a pop szakma. mindenki más :D

BEAST
Döbbenet mennyire máshogy látjuk a világot. <#wow2> :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PetruZ
Kill la Kill (AniDB): Hát ez kibeb*szottul jó volt, sírtam, röhögtem, és sírva röhögtem végig az elsõ részt. Szimpla állatság, de zseniálisan jól meg van csinálva, végig bejött. Látszik rajta a TTGL õs-keze nyoma, de a Panty & Stocking is jócskán, csak sokkal magasabb szintre emelve. Ez bizony az õsz eddigi legnagyobb õrültsége, ennélfogva 9/10. :)
LasDen
mi a gondja, mondja!

PetruZ
Pfff... :/
LasDen
nem irányzatról van szó, hanem szinvonalról. Szerintem a Danganronpa, Mirai Nikki egy szint. Szar mind a kettõ....

PetruZ
Kb. a liter az hány méter? :) A Danganronpának semmi köze a Mirai Nikki / Index-féle irányzathoz.
LasDen
nekem így jött le...de akkor hagjuk, butta vagyok :D

Lelouch
Ki mondta hogy teljesen más lett a karakter? :D
LasDen
ilyen egyszerû?? nem ismerem, de akkor is furcsa. Hanazawa kéri, és akkor Nisio meg csinál egy teljesen más karaktert az eddigibõl? O_o jó, én hibám nem nézem, de nekem ez tök furán hangzik, hogy van a karakter, azt egyszer csak másmilyen lesz...:D

Lelouch
Otorimonogatari 1.:
Nisio Isin: I have a question that I want to ask as well. In the future, what sort of characters does Hanazawa-san wish to tackle?
Hanazawa: I wish to take on the role of those characters with a very bad personality. As I had not acted for a really evil character before, I wish to challenge that at least once.
Nisio Isin: I understand. Then in the future, the <Bakemonogatari> series will have an evil girl added to it, so please be her voice actress as well. Or, I can write Nadeko as an evil girl - such a plot isn't too bad either.
Hanazawa: Which means to say that she will become 'Dark Nadeko'. *laughs* Please do that.

Nisio tartotta a szavát... :D
efti
Ajajaj... akkor nagyon felejtos

WWFSMD?

egyik szintjét se üti meg

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

efti
A Danganronpa uti a mirai nikki szintet, vagy inkabb index szinvonal?

WWFSMD?

efti
Le vagyok maradva :-D

WWFSMD?

Malakai
Mindegyik tavalyi. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Nalam ami iden 8at vagy jobbat kapott es nem mozi:

Kokoro connect
Sakamichi no apollon
Psycho pass
Bakuman 3

WWFSMD?

LasDen
Infinite Stratos 2
5-6. percben: "nem, nem, Nem, NEM, NEM!"
elég volt :D

LasDen
Golden time
Ez a cím nekem nagyon mást juttat eszembe, de nem mondom mit, mert elítéltek érte :D AMúgy nem volt rossz. Ez sem a jó történettel fogja megváltani a világot. Kilométerekrõl látszik az egész. Nem feltétlenül baj, de nem a legjobb jel. Az elsõ fele vicces volt, aztán rátértek a lényegre. Ha marad a humor, akkor nézni fogom...

armageddon666
Panelrõl-panelre ugyanaz. :D

@

Ruley
Egyetértek.

Szerintem igen, ez az új TTGL, de tõlem ez nem sok jót jelent, én azt is ugyanezzel az érvvel dobtam pár rész után hogy egy Cartoon Network mesére hasonlít.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Seth
Ja, hogy ezzel a "Nekem ez túlságosan over the top" mondatoddal kéne kezdeni valamit ?
Írj még ilyen remek,lényegre törõ kritikákat, hadd boncolgassuk :D

PSN ID.: Beegabor

LasDen
amúgy érdekes, hogy a kritikámnak azon aspektusát emeltétek ki, ami a legkevésbé fontos volt :D

Bachstein
Szuper, köszi!
LasDen
végig követi.

BEAST
A Golden Time viszont elsõre nekem egész tetszik. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bachstein
A Hellsing OVA követi a mangát, illetve fel is öleli azt, vagy aztán teljesen szétcsúszik az alapkoncepció, ahogy az anime sorozatnál is?
BEAST
Ugyanezt éreztem énis, valószínûleg nekem is kimarad... aztán meglátom mennyi marad azokból amiket vártam. Az IS 2.0 úgy néz ki nagyon rámegy a háremkedésre, pedig a páncélharcok jobban érdekelnének jelenleg. :D

PetruZ
Á, a sormintát követve akkor ez is biztos jó lesz. :) (Általában véve szerintem semmi baj a CN-stílusú grafikával, l. TTGL, vagy Panty & Stocking.)
armageddon666
Viszont az ugyanolyan stílustól, és a sok átvett elemtõl... :)

@

LasDen
nekem nem jön be ez a kissé igénytelen stílus....

Lelouch
Attól hogy ugyanazok állnak a sorozat mögött, még nem lesz új TTGL. :)
armageddon666
Ez az új TTGL? :)

@

Lelouch
"olyan, mintha valami cartoon networkös mesét néznék"
Mi ezzel a baj? :D
LasDen
Kill la Kill
Nekem ez túlságosan over the top. És olyan, mintha valami cartoon networkös mesét néznék. Nem jó...

LasDen
nem csoda, hogy elátkozott. Péklapáttal ütném :D