Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

to aru railgun is nagyon jó, csak hiányzik index cukisága 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
jó ez a Conan OP 😄 ezeken kívül nem ismerek más ilyen táncos OP-ot.
Egyedül csak ezt ismerem ilyen táncos videt. 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Detective Conan-bõl eljutottam a részekhez, ahol a táncos opening van, még mindig nagyon kész. 😄

Ki ismer még hasonló próbálkozást? Nekem most hirtelen a Haruhi ugrott be, meg természetesen ez:

PetruZ
Hát, nézd meg és szerintem látszik, mi lesz a vége. 😊
Mibõl lehet sejtnei hogy lesz befutó a végén? Fõleg az elsõ részben?
LasDen
lekéne tölteni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Gingitsune (AniDB): Kis, vidéki városka, békés környezet és egy rókaisten templom, ahol Makoto, a középiskolás kislány él apjával, a pappal, és Gintaro-val, az ezüstszín, lusta és zsörtölõdõ rókaszellemmel, akit csak Makoto lát. Õk ketten régóta ismerik már egymást és a városka lakónak ügyes-bajos dolgainak megoldásában segédkeznek.
Kicsit olyasmi, mint a Natsume Yuujinchou volt, csak fiatalosabban és ehhez mérten nem túl komolyan. 😊 Egész jó volt, eddig 6/10.
Lelouch
Szomorú. 😄 Bár ha azt nézem, hogy még a Kaiji S2-t se nézted végig... 😄
PetruZ
Akkor itt van ez:

Walkure Romanze (AniDB): Kicsit középkorias-reneszánsz környezet, akadémia, csomó lány és - lovagi torna! Igen, egy olyan akadémia, ahol a tanulók egy része profi lovag és tornákon indulnak a nagyobb dicsõség eléréséért. Amúgy meg dating sim, vagyis van egy srác is, aki valamikor lovag volt, szuper-tehetség és bajnok, de valamiért (még nem derült ki) abbahagyta és most ún. begleiter-nek tanul, ami egyfajta lovagi kisegítõ foglalkozás, de egyben komoly szakma is a háttérismeret és a taktika miatt. Nem véletlen, hogy a közelgõ nyári nagy torna esélyesei (azaz a lányok) mind a srácot akarják maguk mellé segítõnek, de õ nem akarja elkötelezni magát. Aztán egy véletlen találkozás megváltoztatja az álláspontját...
Ööö, hát most már van ilyenünk is. 😄 amúgy nem volt annyira rossz, mint számítottam rá, egy 5/10-et megér, pár részre még maradok. (Amúgy az a jó ezekben, hogy többnyire van végük is, nem hagynak lógva félidõben, szóval nézõs is lehet. Annak ellenére is, hogy rettenetesen sematikus és már most látni a végét.)
LasDen

Lelouch
Én a One Outs-nak azért adnék egy esélyt a helyedben. 😄
LasDen
nézzen a halál baseball animét...blõõõõe 😄

PetruZ
Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru OVA: A klub ebben az extra részben a házasság témáját járja körbe Hiratsuka tanárnõvel, és megismerhetjük Hachiman lényegretörõen cinikus véleményét is. 😊 7/10
LasDen
uha. aszittem jobb volt, ha már folytatták.
ez a MAhouka bejöhet nekik, ha télleg olyan hypeos lesz. De szerintem a Onepunch-mannel jól járnának. Illik is hozzájuk az õrült sztori 😄 Meg befejezhetnék a Satoshi filmet

Lelouch
Az teljesen elkerülte a figyelmem, oké akkor volt sikerük mostanában. 😄 De ha megnézed egyébként milyen eladásokat produkálnak, akkor elég siralmas a helyzet... A Death Note óta sok örömük nem volt, pedig az egyik legjobb stúdió... Még most a HunterxHunter movie volt okés ilyen szempontból(noha az pont bûnrosszra sikeredett... 😄), de a TV és OVA sorozatokkal nagyon nincs sikerük.

A Hajime no Ippo nagy meglepetés lenne, ha bejönne ilyen szempontból, látva a korábbi évadokat...
Hajime no Ippo New Challenger:
05/22 ***574 Vol. 2
06/24 ***889 Vol. 3
07/24~08/21 **,*** Vol. 4~5
09/26 ***730 Vol. 6
10/21 ***903 Vol. 7
11/27 **,*** Vol. 8
12/23 ***925 Vol. 9

Nagy csoda, hogy egyáltalán folytatták.
LasDen
ennyibõl nem sok jött le. Azért volt sikerük mostanában. Õk csinálták az Ookami kodomót....
De a Hajime no Ippo is bejöhet most. De ott van Kon Satoshi filmje is, azt nem fejezik be?

Lelouch
Mahouka Koukou no Rettousei anime bejelentve.

Készen álltok a következõ agyonhájpolt sorozatra? 😄 Mivel a Madhouse csinálja, így nálam nézõs lesz. Apropó Madhouse, remélem kaszálnak majd ezzel, rájuk férne már egy kis siker és elismerés...
PetruZ
Dia no Ace (AniDB): Hõsünk egy kis vidéki középiskola baseball csapatának dobója és kapitánya, de az utolsó meccsükön elvéti az utolsó dobást és nem jutnak be a nemzeti ligába. Bár a többiek nem hibáztatják érte (inkább csak az utána kialakult verekedés miatt 😊 ), az utolsó esélyük volt ez kitörni, mivel az iskolát ledózerolják és a tanulókat összevonják egy másik iskolával. Egy híres tokiói iskola megfigyelõje viszont kiszúrja a tehetségét és elhívja magukhoz, nézze meg, milyen a valódi félprofi felkészülés. Itt rögtön összeakasztja a bajszát a csapat ászával, a pro elõszerzõdéses és emiatt roppant tenyérbemászó modorú ütõjátékossal...
Újabb baseball anime, a vicceskedõ, de ugyanakkor néha komolykodó fajtából is. Egyelõre egész jó, bár másféle, mint pl. a Cross Game volt. 7/10
IMYke2.0.0.0
Talán mert nem is akarod átgondolni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Túl magas labda, meghagyom másoknak...
IMYke2.0.0.0
100%-os felmérés híján minden az.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Kill la Kill hány részes lesz?

Masszív TTGL hangulatom lett az elsõ résztõl.
Count Adyn
Nagyon szögletes és nagyon gyorsan mozgó😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
Mint a TTGL és a Kill la Kill. Nem tudom. Szerintem egyáltalán nem cartoon netwörkösek. Ha valami az, akkor az a Panty&Stockings.

@

cartoon networkos grafika az milyen? kill la killnél és gurrenél is irtátok

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

PetruZ
PetruZ
Log Horizon (AniD😎: Hááát, nem tudom. Szerintem nincs egy kaliberben a SAO-val, ami nem azt jelenti, hogy rossz, csak nem olyan jó. Nincs meg az az összeszedettsége és különlegessége, valahogy túlságosan is SAO-copy-nak tûnik, amit izzadva próbáltak másra átírni: a fõhõs nem kardmester, hanem varázsló, a csajszi assassin/ninja, a helyszín pedig egy egyfajta elhagyatott, poszt-apok modern Japán, és itt már van mágia is. Egyelõre mondjuk 7/10, kis jóindulattal, aztán meglátjuk hosszabb távon mi sül ki belõle.
LasDen
.hack 😄

közbe megnéztem Kurokot is. Az OP nagyon hangulatos volt. Nem a zene, hanem inkább a képek. Kár hogy ebben a szezonban még nem lesz Akashi meccse 😄

BEAST
Például mik, mert hirtelen nem nagyon jut eszembe semmisenem. :o

edit: és tényleg kint van a Kuroko 2 is, yay! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rég volt már igazi tisztán Fantasy anime. Ez sem az de remélem érdekes lesz. Az PV-je azzal a zenével nagyon jó volt. Az lett a fõcímdal is? Azt hiszem "database" a neve.

Más...

Nagi no Asukara

Az elsõ rész tetszett. A grafika nagyon szép.

Külön meglepõ hogy mintha még a -jövõben kibontakozó- komoly konfliktusokra is tettek volna utalást. Az az egy döglött hal meg a fentiek viselkedése akár még egész érdekes történetet is sejtethet.

Csak remélem hogy a 26 rész nem holmi hárem-ecchi ökörködésre megy majd el hanem igazán jó történetet hoznak majd össze belõle.

Az alapanyag meglenne rá...
PetruZ
Nem az. Legalábbis nagyon nem néz ki annak.
LasDen
közben megjött a Kuroko 2 is. YAY 😄

LasDen
de volt. jó mondjuk többnyire a SAO utálatom szól belõlem, de akkor irritáló 😄

BEAST
Nem nagyon volt. Legalábbis a .Hack sorozat pedig nagyon nem tetszett nekem. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
várod mint a megváltót 😄
amúgy számomra picit irritáló, hogy mindenki folyton SAO-hoz hasonlítja, mintha elõtte soha nem lett volna ilyen anime....

BEAST
Végre Log Horizon YAY!

A Tuskihime VN-ben volt Shiki akibe fajra és beállítottságra tekintet nélkül MINDEN nõi szereplõ belezúgott de volt olyan aki kb semmi felvezetés után. 😊

A rajongók erre találták ki magyarázatképpen az ÚN "Shiki mirigyet" aminek a kipárolgása azonnali párzóösztönt vált ki minden nõnemû egyénbõl. 😊
Lelouch
Nem azt mondom, hogy nincs benne semmi, de ez eléggé sztereotipikusan hangzik. 😊
Lelouch
Én is inkább efelé hajlok.
LasDen
ezt mondta. hogy õk a kivételek...

Ismert mangakák elõtt szerintem elég sok lány "letérdel", szóval nem nevezném öket lúzernek 😄

IMYke2.0.0.0
Például: nemi élet.

Nem kell a kivételek mindig vannak - tudom. Ahogy azt is, hogy 90%-ban megrendelésre dolgoznak. De, a saját ötletek és azok folytatásai, "megfilmesítve" sajnos azt sugallják, hogy a mangakák a legnagyobb hikikomorik és otakuk, akik gyakorlatilag vágyaikat vetítik ki a remekmûveikben.
Akad köztük számos szórakoztatóan (értsd: nagyon is széleskörben népszerûvé válni képes és) jó mû, de ezek a háremes dolgok már a legalja...

LasDen
nem hiszem, hogy annyival több lenne köztük, mint máshol.

Lelouch
Lúzerek milyen tekintetben?
IMYke2.0.0.0
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a mangakák mennyire lúzerek lehetnek...

LasDen
és miért híres?

PetruZ
Szerinted? 😉
És gondolom a "legnagyobb otaku" cím dacára a fõhõs se az a kövér elhízott, pattanásos anyja pincéjében élõ típus, hanem olyan pali akibe elõbb utóbb mindenki belezúg... 😊

Ez a híres Shiki Tohno effektus. 😊
Lelouch
Azért még akadnak kivételek. 😄
Seth
Sajna már csak ez a stílus létezik 😞

PSN ID.: Beegabor