Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
elmegy

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

eyeshield 21 az jó?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
kb annyira mint nézni ahogy nõ a fû a száradó festék mellett :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Nem tudom, szerintem a Leto x Amy szál is érdekes. :D
az a történet szál miszerint a polipok is emberek egész érdekes, csak amikor kiderült akkor jött a fõszereplõ parancsnoka

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
Jön a Gargantia folytatása...csak tudnám minek :D

LasDen
szerintem meg jó volt :D kiemelte a sorozat jó részét :DD

Lelouch
Egyesek szerint az volt... :D AA-n is kifakadtak néhányan... :D
LasDen
annyira nem volt túlzó...:D

egész jo ez a kuroko no basuke, bár nem a kedvenc labda játékom :D (kidobó és röplabda ftw, de néha néha az nfl is tetszik) :D

PetruZ
Januárban folytatódik a következõ 11 résszel. :)
Malakai
Animéknél nincsenek pilotok. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kuroko no basuke pilot

érdekes, elöhözta a régi szörnyü emlékeket amikor néha nekiment a kosárlabda az ujjbegyeimnek :(

kill la kill pilot:

hát nem is tudom higy mit irjak, elég beteg :D

Lelouch
Fairy Tail 355:
https://twitter.com/hiro_mashima/status/387916307628560384

来週号はやっちまった回です。今までで一番やっちまった回です。楽しんでくれる読者も引く読者も、みんな愛してるぜ。…と、さきに予防線をはっておく。

"Next week’s chapter is ‘oops I overdid it’ chapter. It’s the most ‘overdone’ chapter ever. Readers who will enjoy it or hate it, I love you all guys… It’s kind of my preemptive apology."
gin no saji end:
rövid 11 részes sorozat, de nagyon jó! 10/10

vandread

elég uncsi volt, meg nagyon béna volt a cgi mecha harc, maradhattak volna a simánál.

IMYke2.0.0.0
Ez talán még érdekelhet is. Meglátjuk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezek a címek egyre hosszabbak... Még pár év és már meg sem kell nézni az animét mert a címbõl minden kiderül. :)
armageddon666
Ne büntess! :(

@

LasDen

PetruZ
Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Lovecome o Zenryoku de Jama Shiteiru (AniDB) aka NouCome aka "My Mental Choices are Completely Interfering with my School Romantic Comedy": Néha elõfordul, hogy azt hisszük, már láttunk mindent, aztán belebotlunk olyan kincsekbe, amire nincsenek szavaink és a szótárunkat fel kell bõvítenünk új kifejezésekkel, amelyek közül most igazából egy sem jut az eszembe, mert az elsõ rész teljesen kiürítette az agyamat... A NouCome már elsõ blikkre sem néz ki tipikus középiskolás harem romkom-nak (ecchi nincs, csak kevéske pantsu), amit csak tetéz a fõhõs különös "képessége": idõnként, fõleg feszült helyzetekben, két feladat jelenik meg az elméjében és választania kell, különben iszonyú fájdalom járja át az agyát a totojázás büntetéseként. A választás pedig sohasem könnyû, sõt, csak a rossz és a rosszabb között választhat - de ezek a momentumok legalább színessé varázsolják az életét...
Ki a fene tud kitalálni ilyen hülyeségeket? 7/10
armageddon666
Ha nem vagy BB fan, akkor csak egy sima, érdektelen, összecsapott, elkapkodott, csúnya anime.

Ha szereted a BB-t, akkor még sértésnek is veszed ha meglátod.

(Pedig csak jót akartak :( )

@

LasDen
nekem meg nem is volt :D

Lelouch
Most jól elvettétek a kedvem a BlazBlue-tól. :D
BEAST
Eddig imádom az õszi felhozatalt. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Hehe, nem a legjobb az eddigi felhozataluk, mármint a stúdiónak, csöcsszopó shounen, nyálszopogató romkom(?), meg incest sky.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
MAL-on komment:

"Fanboyként szeretem, de ha elfogulatlan akarok lenni akkor elég rossz."

Én fordítva vagyok vele.

Elég rossz, fanboyként pedig FELHÁBORÍTÓAN SZ-rettenetes. :)

@

armageddon666
Na, fél részt bírtam. Igen. Szörnyen prezentálja.

Olyan szinten félresikerült az egész, hogy még az eyecatch (vagy hogy hívják azt, ami félidõnél van a reklám elõtt, vagy után, vagy mikor) is rossz.

Szinkron: Mert kezdjük a jóval. Nekem tetszik. A játékból vannak, már ott is bejött. Jó viszonthallani õket. :)

Zene: A játékból vannak áthozva, kicsit módosítva. A játékokban nagyon bejött (van hogy külön hallgatok 1-2 számot, tényleg tetszik), a módosítás csak hátrányukra vált. Ez még el is menne, de szörnyen használják. Nem passzol sehova ahová beteszik.

Történet: Ahogy elnéztem ez is a játékból van. Ami jó. A tálalás viszont szörnyû. A jelenetek közti átmenet szörnyû. Nagyon amatõr hatása van.

Tragikus elsõ rész. Bele akarnak zsúfolni 20 percbe minden szereplõt, minden történetelemet, minden információt. Legalábbis az elsõ 10 percbõl nagyon ez jött le. Tényleg olyan, mintha a játékot játszaná az ember.

Kis történet, megjelenik valaki, párbeszéd = ürügy a harcra, verekednek, tovább, ismétlés.

Miért??? Még ha csak 13 rész is lenne az egészre (nem tudom milyen hosszúra tervezik) bõven beleférne a történet egy kellemes darabkája, és emellett be lehetne mutatni a szereplõket jobban, lassabban, alaposabban. Olyan görcsös, szenvedõs próbálkozás az egész. Gyorsan szerepeltetni akarnak mindenkit, és fáj, hogy kb. ezen csúszik el.

Meg a valószínûleg amatõr gárdán. Kik csinálták ezt? Mennyiért? Talán a legrosszabb adaptáció amit valaha láttam. Pedig elég jó alapanyag volt hozzá.

1/10 ...

@

PetruZ
Hát, akkor valószínûleg az anime prezentálja rosszul, mert bár a háttérben nagyon halványan ott bújkál a "világ ismét fordul egyet"-téma és az újra felbukkanó szereplõk újra megtörténõ tragédiája (?), ezt annyira érdektelenül teszi, hogy a sematikus panel-szereplõk és az értelmetlen harcok miatt máris megszólal az egyszeri nézõben a vészcsengõ. Mondjuk az ennyire überfantasy shounen fight amúgy sem a kedvencem, bár általában nincs bajom vele (lásd pl. Kingdom, amit szorgalmasan nézek, de ott a történelmi háttér is sokkal jobban érdekel).
Evvan. :)
LasDen
kb mint én mindig :D

armageddon666
Ujjuj de kemény itten valaki! Gondok lesznek itten ám, na. ;P

@

armageddon666
Na de legalább tudom, hogy kijött, meg is nézem! :)

Egyébként játékadaptáció. A játékban meg VN stílusban adják a történetet. Van manga is hozzá ha minden igaz, meg talán elég sok Drama CD. Ezek kerekítenek ki egy amúgy elég jó történetet. Elég jót. Mindenképp túl mutat a szokásos verekedõs-játék történeten. És jár egy kellemes világ is az egésszel, egész jól kidolgozott kamutudománnyal.

Én az animétõl egy közepes shounenre számítok. :)

@

PetruZ
Ú, várjál, máris felhúzom a pontozást: 10/10. Ja, nem, megfogadtam, hogy most õsszel szemét leszek ilyen téren, sry. :P
armageddon666
Hé, a Blaz ennél sokkal jobb stb :DDD !!! <#ticking>

@

LasDen
hûha, na majd Armától kapod az oltást, hogy a Blaz ennél sokkal jobb stb :DDD

PetruZ
BlazBlue - Alter Memory (AniDB): Szimpla agyatlan swordfighting urban fantasy valami alternatív univerzumban, de a történetnek csak kb. annyi jelentõsége van, hogy átmenetet biztosítson az egyik harci jelenetbõl a másikba, a szereplõk meg csupa Mély Hangon Beszélõ, vagy Idiótán Vihogó alakok. 2/10, ennyi elég is volt belõle.
PetruZ
Tokyo Ravens (AniDB): A sámánizmus elfogadott mágiaforma, amióta a japán kormányzat a II. világháború végén egységesítette és rendszerbe foglalta a mûködését és gyakorlóit. Azóta a Mágikus Nyomozóhatóság feladatkörébe tartozik az ellenõrizetlen és tiltott sámáni praktikák üldözése. Hõsünk egy vidéki kisvárosban él békében és nyugalomban, bár egy híres sámán família leszármazottjaként volt esélye, hogy õ is sámán legyen. De õ nem látja a szellemeket, sem a mágikus energiákat, így másvalaki, egy tehetséges lány vette át tõle az örökséget és Tokióban, a mágikus egyetemen tanult. Mikor a nyári szünetben hazatért, kisvártatva feltûnik a tizenkét állami sámán egyike (egy másik lány), hogy valami ismeretlen szertartást hajtson végre rajta, de összekeveri a lányt hõsünkkel és a hatóság is felbukkan...
Újabb urban fantasy / shounen-fight cucc, egyelõre nem sok minden látszik belõle (csak a vége felé kezdõdik valami akció), akármi is lehet még belõle, bár elsõre nem nagyon fogott meg. 5/10
IMYke2.0.0.0
Csakis egy nõ szülhet ilyen animációt :)
Mylady666 ugye.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Meg kellett bizonyosodnom róla hogy fake. De wow. :D

@

LasDen
de nem nekem...

IMYke2.0.0.0
A fiataloknak több esélye van, mint a magam korabelinek, ebbõl indultam ki.

LasDen
nemtom mé gondoltad, hogyvan bárkim is :D csak mer fiatal vagyok? :DD

Nincs :(

Lelouch
Van dakimakurád? :D
amig van 2d waifu meg dakimakura addig no problem :D

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, hogy csak én vagyok egyedül ebben a topikban, mint a kisujjam :(

LasDen
Viasat6, 17.00, Dragon Ball Z 53. rész, akit érdekel :D

#62452 Nem vagyok egy nõcsábász :DD

IMYke2.0.0.0
Ilyen fiatalon nincs barátnõd? Megleptél <#szomoru1>

LasDen
mondjuk egyikbõl sem lesz semmi szerintem :D