Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Az már lejárt lemez, most a Lucy x Flare korát éljük... 😄
Lelouch
Lisanna szerintem teljesen esélytelen... Nagyon parkolópályára lett téve a karaktere.
LasDen
mostanába elég felületesen olvasom csak a mangát. Átlapozgatom van-e fan service meg 1-2 sort elolvasok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

erza x lucy akkor is jobb -.-

😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
nem. azért érdekes, mert elsõre tényleg azt hittem, hogy animébõl van. Korrektül megvan csinálva 😄
Amúgy én Natsu x Lisannat favorizálom. Lucy meg egyedül marad vagy összejön Levy-vel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
😄DDDDDDD

Remélem azért nem vagy Lucy x Gray shipper.<#fejvakaras>
LasDen
az én barátnõm mindig kéznél van....

#62441 mer érdekes 😄

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy nála van a barátnõje... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ez a danganronpa jo szar volt

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Ezt most miért kellett? 😄
lucy x erza jobb

LasDen

IMYke2.0.0.0
Sankaku Complex - Yu-Shibu

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen

Honnan van? 😄

PetruZ
Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova (AniDB): A 2030-as évekre a Föld kezd egyre jobban leromlani, ráadásul megjelenik egy titokzatos, szupertech haderõ, a "Ködflotta", ami 2039-re teljesen leradírozza az embereket a tengerekrõl. Az országok és kontinensek mindentõl elvágva, egyedül kénytelenek túlélni, de a helyzet egyre romlik. Aztán hét évvel ezelõtt felbukkan egy tengeralattjáró, az I-401, ami dezertál a Ködflottától és emberi kislány alakban megjelenõ avatárja csak egy bizonyos tengerésztiszti iskolában tanuló srácnak engedelmeskedik (akinek az apjáról azt suttogják, hogy az utolsó csatában átállt az ellenséghez). Bár hivatalosan mindkét oldal az ellenségének tekinti, az I-401 lesz az egyetlen ütõképes erõ, ami képes felvenni a versenyt a Ködflotta ismeretlen technológiájával...
Háborús sci-fi, csak ûr helyett a tengereken. So-so, bár az alapötlet bejöhet a Silent Hunter és hasonló játékok rajongóinak. Egyelõre mondjuk 5/10.
PetruZ
Igen, tipikusan ostoba...
LasDen
tipikus bosszúálló. meglátja, és csak egy dolgot tehet...

PetruZ
Azzal nem is volt baj, hogy pl. kihívta a sárkányos csajt, meg utána eltakarította a közbeavatkozókat. De a végén amikor elborul az agya...
LasDen
valsz a Char srác helyre rakja, és akkor nem lesz olya nangy pofája. De én bírom, hogy ilyen tökös...

PetruZ
Non Non Biyori (AniDB): Szokásos "iskoláslányok cuki dolgokat csinálnak"-anime. Ennek az az egyidsége, hogy annyira vidéki helyen játszódik, hogy az iskolában mindössze egyetlen osztály van, négy különbözõ évfolyamos tanulóval. Ide érkezik ötödikként egy tokiói lány, aki teljesen meglepõdik, mennyire csendes és nyugis hely ez a környék és hogy mennyire távol van mindentõl.
Teljesen nézhetõ, nyugis, hangulatos "daily life" anime vicces-mosolygós szövegekkel és jelenetekkel. 6/10
PetruZ
Machine-Doll wa Kizutsukanai (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=9665): Egész jó volt ez is, ez a steampunk-mágiás háttér nem rossz, de ha a fõhõs ugyanolyan acsarkodó fafej lesz, mint amit a végén elkezd, akkor nem sok jót jósolok a sorozatnak... A machine doll szövegei és pontosan idõzített félreérthetõ beszólásai viszont jók. 😊 6/10
LasDen
élethû mell mozgás? pipa 😄

Lelouch
Ahogy olvastam, Ash még most se idõsebb, mint az anime legelején, Pikachu erejét minden új sorozat/régióba lépés elején resetelik, ráadásul az Orange League óta nem nyert egy bajnokságot se. Azért ez tényleg elég ciki. 😄 Most az új sorozatban be lett hozva valami osamanajimi, és sokan azt várják hogy Ash majd összejön vele, hát szerintem nem kell ettõl tartani. 😄
armageddon666
Hmmm, van egy olyan érzésem, hogy nem szereted a Pokémont.

@

IMYke2.0.0.0
Bizonyára jó, mert még a japán titkosügynökök is azzal vallatták a külföldi kémeket... felfeszített szemhéj, amfetamin, alacsony hõmérséklet, és látóteret betöltõ megjelenítõ, rajta a Pokémonnal.
A leggyorsabb hatást egy román ügynökön érték el: inkább átharapta a saját nyelvét és megfojtotta magát a saját vérével, semmint azt a sorozatoit kelljen látnia.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fentiek csupán a fantázia szüleményei, és a véletlen egybeesésekért nem vállalhatok felelõsséget.

Lelouch
A trollt figyelmen kívül hagyva, azt lehet tudni, hogy az RTL Klub miért nem adta le végig a Pokemon Advanced Generation-t? Állítólag az is végig le volt szinkronizálva. Amire emlékszem belõle May elég szimpi sidekick volt, ráadásul Talmács Márta volt a hangja, uh ha most elkezdenék adni a tévében újra én sanszos hogy nézném, egy darabig mindenképp. 😄
armageddon666
Ezt minden egyes alkalommal bejátssza valaki, mikor toplistába kerül a topic. 😊 A franchise egyébként tényleg egy igen kiemelkedõ dolog. Az animék viszont messze nem.

@

PetruZ
Yowamushi Pedal (AniDB): Hõsünk tipikus középiskolás szemüveges és alacsony anime-nerd, aki csak azért használ bicajt, mert akkor ingyen mehet Akibaharába és a megspórolt vonatjegybõl még több kütyüt vehet. Mindezek ellenére a lehetõ legtávolabb áll tõle, hogy bármilyen atlétikai klubot válasszon, bár a szintén a suliba ekkoriban érkezõ országúti bicajos, überprofi versenysportoló srácnak szöget üt a fejébe, hogy Akiba és a suli között bizony közel 50 km-es távolság van és hõsünk ezt havonta többször is letolja... 20%-os emelkedõn is... és közben anime dalocskákat énekelget... 😄
Azt kell mondjam, rohadt jó volt és nagyon pozitív meglepetés. 😊 Jómagam nem vagyok bringás, utoljára talán 20 éve ültem nyeregben, de néha nekem is megmozdult a lábam az anime nézése közben, másrészt meg többször is sírva röhögtem a hülyeségeken. 😄 Eddig 8/10.
Fehercsoki
Aki igazán jó animét akar nézni az nézze a pokémont, azt felülmúlni eddig még semelyik animének sem sikerült.

LasDen
ez igaz. lehet 2-3 év alatt termel valami profitot és belevágnak egy újba... 😄

Lelouch
Kapott már ilyen kevés eladással is folytatást anime, szóval azért a reményt még kár feladni szerintem.
Pedig nagyon jo sorozat 😞

LasDen
WataMote BD 1200-at sem érte el, szóval akkor ennyit a 2. évadról 😄 Mondjuk nem is volt várható, hogy bankot robbant

Na kint van a kill la kill, de elõtte még beszeretném fejezni az elmaradásokat 😞

BEAST
Ha már ilyen elsõ animés újranézõsdi van, gondoltam megnézem a Ninja Scrollt és a Basilisket. Úgy néz ki nagyon elszoktam az ilyen nyers/véres cuccoktól. Még mindig tetszik mindkettõ, de nagyon más érzéseket keltenek, mint anno.

Bár a kettõ között volt egy kiadós Slayers korszakom is, de azt most mindenképpen kihagynám. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mi az? Csak nem tetszett misaka bugyija? 😄😄😄

Befejezem a vandreadet (elég gyenge), watamote-ot (nagyon jó), és a kami nichiyobit (rakás szar csak nem akarom dobni) és elkezdem ezt a kosarasat 😄

IMYke2.0.0.0
És tovább rágod... hihetetlen vagy, komolyan.

armageddon666
Kubo Tájto 😊

@

Lelouch
Na igen. 😄
Lelouch
Te kérdeztél rá elõtte, én csak válaszoltam. 😄 És a véleményemen mit sem változtatott az, amit írtál. Úgyhogy szépen kérlek inkább ne is írj semmi továbbit ezzel a témával kapcsolatban, én is így teszek.
Lelouch
Köss bele. 😄 Nem azon van a lényeg.
LasDen
Kubo Tite (Tájtó...én aszittem eddig, hogy simán tite 😄) és nem Tite Kubo...

Lelouch
Nem vagyok Member-fanboy. 😄 Vannak videói, amik egyenesen katasztrofálisak(pl. az ezt megelõzõ SAO videó is kész agyfasz volt), ez még a jobbak és összeszedettebbek közé tartozott szerintem. 😄

Írtam is, hogy vagy bejön a stílusa, vagy nem, ettõl függetlenül sok igazság van abban, amit elõad.
Egyébkéntez a Kubo megtestesítés az egyik kedvencem tõle... 😄 Nagyon találó.
LasDen
dehogy volt jó 😄

IMYke2.0.0.0
hatvakettõezer403.
S most hagyd ebbe ezt a szájtépést. Nincs szükségem arra, hogy megmondd mit tegyek s mit ne.

railgun season 1 end:
ez is nagyon jo volt

IMYke2.0.0.0
Röviden: az 50 mp alatt kurvára irritáló volt a srác és az, hogy már elõre tudtam, hogy jön a "de" és arra megy ki az egész, hogy minél többen megnézzék...
Nem tud érdekelni a véleménye, és így maga az egész klip sem.
Semmi fanboy-kodás, de ha egyszer nem érdekel, akkor nem fogom lenyomni a szemüregembe a látványt és agyamba a "tartalmat". Ez van.

Lelouch
Félsz, hogy talán egy kicsit megrengeti azon nézetedet, miszerint az Elfen Lied a létezõ legjobb anime? Nekem úgy tûnik, most itt beállítottad kevesebb mint egy perc alapján a tagot egy semmirekellõ, hatásvadász trollnak, hogy találj egy kifogást, miért nem nézed végig a kritikát. Csak tudod, néha nem árt egy kicsit levenni a szemellenzõt.<#awink>
armageddon666
És te Member-fanboy vagy-e?

Nagyjából két percet néztem, de aztán én is kikapcsoltam. És nem is igazán azért amit mondd, hanem ahogy mondja. Egyszerûen irritáló. Hülye a hangja, sajnálom, nem tudom rájátszik-e, vagy csak szimplán ilyen, de egyszerûen bántó a fülnek. Van aki nem a képernyõre született, na. Az egész stílusa is megkérdõjelezhetõ, bár azzal nekem nem lett volna komolyabb gondom, ha nem ilyen a hangja.

Valószínûleg normálisabb formában végignézte volna Imy is, még ha nem is ért egyet vele. Persze lehet hogy tévedek, és fanboy módjára az "Elfen Lied nem olyan jó" rész után elégette volna az internet ezt a videót tartalmazó szegmensét, majd sóval felszórta volna a digitális hamut.

Régen én is elég nagy Elfen Lied fan voltam. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Nem tudom, hogy újranézném-e. Vannak momentumok, amik megmaradtak a mai napig, de már nem tartom a kedvenceim közül valónak.

@