Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
szörnyû. am mi is az értelme ezeknek a villámírásoknak?? anno a bake végén már nem vettem a fáradtságot, hogy elolvassam a sok faszságot...

HanaKana meg manapság már minden sorozatban benne van.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
LasDen
hát most nálam is elég silány a felhozatal.

Coppelion meg Machine Doll, ami esetleg érdekel a Kuroko 2. évad mellett.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Én se viszem túlzásba mostanában. 😊
Nyár: Blood Lad, Monogatari 2nd Season
Õsz: Kill la Kill, Kuroko S2, Valvrave S2

Végül úgy döntöttem, másba bele se nézek. Valahogy semmi se tûnik kihagyhatatlannak. 😊
Malakai
Tényleg, van valami aktív hasonló oldal, mint a ji-hi.net volt?

@Lelouch: MAL listám nem 100%-os, pl TTGL-t is láttam végig. 😊 Majd talán belenézek Kill la Killbe, de nincs elöl a listán, még semmibe se néztem bele, sõt elõzõ szezonból is alig néztem valamit.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Uh, nagyon félreértettelek... 😄 Azt hittem már belenéztél és most ezzel próbálsz gúnyolódni. 😄 Elnézést érte.

A sorozatnak eléggé egyedi stílusa van, ami nem mindenkinek jön be, és ahogy most látom a listádból valamiféle ízelítõ ebbõl csak a TTGL elsõ része volt számodra... 😄
Az elsõ két részbõl szerintem nagyjából már le lehet szûrni, hogy mire számíthatsz, ha megnézed akkor el tudod dönteni, hogy érdekel-e.
Malakai
Nem kell beleképzelni a másik mondataiba semmit, se nem besértõdni, kérdeztem valamit, amire nem egyenes választ kaptam, erre írtam ezt. Tényleg érdekelt, hátha van ebben valami olyan, ami miatt ilyen alappal is érdemes belekezdeni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
És akkor most mondj egy animét, ami minden egyes embernek tetszik.<#awink> Mert most ez úgy hangzott, mintha nem lehetne dicsérni valamit, aminek a stílusa vagy a témája egyeseknek nem jön be.
Malakai
Ez gondolom egy nem akart lenni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Egyéni szoc. probléma. 😊
Malakai
Ha valakit taszítanak az ilyen harcolnak, hogy ki a gádzsó az iskolában shounenek, akkor is jó? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Nekem is szinkronosan van meg és úgy is tervezem megnézni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
szerintem jó lett. legalábbis az átlaghoz képest jobb. én úgy néztem végig.

qtab986
A szinkron jó lett? Nézhetem úgy is. Tudod hogy van. Sok jó animét nem vesznek meg a magyar televíziók. Rutin, hogy felirattal nézem õket.

Lelouch
Magyar szinkronnal nem jó?
Lelouch
Ez most megérdemli az ömlengést. 😄
RelakS
he?! 525-532-ig érdekes a hozzászólások sorrendje O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

brotherhoodot nézd majd

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

qtab986
Hagane no Renkinjutsushi/Fullmetal Alchemist animét fogom megnézni. Melyik fordítócsapat magyar feliratát ajánljátok?

LasDen
nehéz lesz ez a szezon számomra....KIK ömlengés mindenhol 😄

PetruZ
Én várok még mindenbõl 3 részt, hogy szezon-elõrejelzés szintû véleményt mondhassak, de a Log Horizon számomra már eléggé csalódás-szagú és szerintem a Kill La Kill az évad legjobbja (eddig). 😊
Lelouch
Nekem eddig bejön a Kill la Kill. 😄
LasDen
Coppelion 2. rész
Ilyen iszonyatos mûdrámát...szörnyû.

BEAST
Log Horizon nálam a szezon legjobbja lesz, ez már biztos. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Mégis a THORA lett beszerezve. 7 GB-al kisebb még az 1080-asuk is. Mardock Scramble.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen

Látom neked is nagyon tetszet, bár lucy helyett mutathatták volna többet erzát 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
thats how i like it

LasDen
thats how i like it

LasDen
thats how i like it

LasDen
thats how i like it

LasDen
thats how i like it

LasDen
thats how i like it

LasDen
thats how i like it

LasDen
thats how i like it

LasDen
thats how i like it

LasDen
thats how i like it

LasDen
thats how i like it

fairy tail manga:
100% fan service 😄

LasDen
Galilei Donna
Lecsúszott család a több száz évvel ezelõtt élt õssel példálózik. Elég szánalmas 😄 De közbe meg mindig van egy mérnök zseni a családban, de csak neki lett neve...bullshit 😄

#62518 szándékos...

Malakai
Flamenco, mint a tánc, de én már a cím+kép alapján félreraktam, hogy ezt inkább kösz nem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
ez a Samurai Flamingo nagyon fárasztó...kösz, de kösz nem...

Basszus kell nekem ilyeneket munkaidõben olvasni. Nézik is hogy min röhögök. 😊
armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem rape, ha azt kiáltod elõtte, hogy "MEGLEPETÉS!". Akkor csak meglepetés-sex.

@

LasDen
Seitokai Yakuindomo is kap egy 2. évadot.
Ideje volt már a sok OVA után 😄

Csak annak indul, de ahogy egy örökbecsû mûben is mondják...

- Látom hogy szeretsz...
- Szeretlek? De hát megerõszakoltál!
- Jó de csak az elsõ 4 alkalommal! Utána már te is akartad valld be!
PetruZ
Szilveszterkor jön egy SAO extra epizód, februárban pedig egy Natsume Yuujinchou OVA rész.
annak indult, csak hamar bele egyezett a másik fél 😄

Eléggé agyzsibbasztó darab. Túl öreg vagyok hozzá, hogy történet nélküli izékre vesztegessem az idõt.

BEAST
Én azt hiszem nem kínzom tovább magam a Kill la Killel. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."