Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez is egész jó, bár itt inkább a humor van a közép pontban, meg amikor elkezdödött 2005-ben gondolom már akkor is retronak számitott a grafika :D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Egy kis érdekesség: MAL-ismerõseim közül akik látták, eddig 1 adott rá 10 pontot, nyolcan 9 pontot, 1 fõ 8-at, és most ehhez jött a te hatosod.<#rinya>#rinya><#vigyor>#vigyor>
Tök jó volt meg minden aztán jött a Pachinko vége és iszonyat vontatott lett. Már majdnem vége, de mégegyszer, mégegyszer, mégegyszer...borzalom. Ez már nem feszültség volt, szimpla kibaszás. Rohadtul idegesített már, hogy nincs vége. És az lett a vége, ami a mozi filmben is volt. De legalább relatíve happy end :D
10/6
Ha nem lett volna korábban a Maou-sama, vagy a Blood Lad, egész tûrhetõ volna, de így eléggé középszerû, kissé light-os ecchi / slapstick comedy, meg talán harem is. Nekem általában nincsenek fenntartásaim az ilyesfajta animékkel, de ez kissé sótlan és unalmas eddig. 5/10
soha nem gondoltam volna hogy egy sport animére 10 pontot fogok adni
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
asszem tudom mi lesz a vége ennek az arcnak. ha jól gondolom, akkor ez benne volt a live actionben nagyon leegyszerûsítve, lerövidítve és máshova átemelve...tudom nem láttad, szóval majd kiderül :D
de kicsit feldobta a dolgokat, hogy most nem Kaiji játszik.
I hate it! He hates it! I hate it! He hates it! :DDDDD
Ezt a chinchiro vagy mit totál nem értem. Már a szabályok elején lemaradtam, hogy mi hogy. De annyira nem vész, úgyis lehet érteni, hogy valami jó volt vagy nem :DD zawa zawa zawa....
Jó volt, jó volt, csak sajnos nem azon volt a hangsúly, mint amit elvártam. :D Nagyon kevés volt az igazi, komoly gambling, a manga több mint a fele olyan volt, mint egy nagyon hosszú Detective Conan eset. :) Így összességében kijelenthetõ, hogy a part2 egy hatalmas átvezetõ volt a part3-hoz, amiben a mostani cliffhanger alapján végre sor fog kerülni a még a part1 során beharangozott nagy gambling megmérettetésre. Kár hogy most a folytatásra várni kell pár évet.<#zavart2>#zavart2>
9/10
Nisio/10
(\__/) ( X.x) ( } . { )
a videó alatti kommentek olyanok, mintha csak a 4chant olvasnám :D
(\__/) ( X.x) ( } . { )
#62559 vagy csak iszonyat lusta vagyok, de semmi kedvem egyiket se megnézni. annyira átlagos v aluli volt szinte minden elsõ rész. A Coppelionnal egyetértek. Nagyon erõltetett rész volt, de a témában vannak lehetõségek....
Elég sok idõt lehet spórolni azzal, hogy a narráció és a monológok egy részét ilyen villámkiírásokkal oldják meg. Már így is rengeteg tartalmat vágnak ki az LN-bõl, így legalább valamivel többet tudnak belepakolni a részekbe.
Pl.:
Golden Time - Hiába spoileres az opening, remélem valami jobbféle úton érnek el odáig. :)
Tokyo Ravens és Strike the Blood - Nem tudom mi lesz ezekbõl, de akár még jól is elsülhetnek.
A nagy kedvencem pedig a Log Horizon, de ezek mellett alap, hogy megy a Kuroko folytatás, meg ecchi darálásnak ott van a Freezing is. <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
HanaKana meg manapság már minden sorozatban benne van.....:D
Coppelion meg Machine Doll, ami esetleg érdekel a Kuroko 2. évad mellett.
Nyár: Blood Lad, Monogatari 2nd Season
Õsz: Kill la Kill, Kuroko S2, Valvrave S2
Végül úgy döntöttem, másba bele se nézek. Valahogy semmi se tûnik kihagyhatatlannak. :)
@Lelouch: MAL listám nem 100%-os, pl TTGL-t is láttam végig. :) Majd talán belenézek Kill la Killbe, de nincs elöl a listán, még semmibe se néztem bele, sõt elõzõ szezonból is alig néztem valamit.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A sorozatnak eléggé egyedi stílusa van, ami nem mindenkinek jön be, és ahogy most látom a listádból valamiféle ízelítõ ebbõl csak a TTGL elsõ része volt számodra... :D
Az elsõ két részbõl szerintem nagyjából már le lehet szûrni, hogy mire számíthatsz, ha megnézed akkor el tudod dönteni, hogy érdekel-e.
(\__/) ( X.x) ( } . { )