Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igen. Azt hiszem nem túl gyakori, hogy külföldiek (dél-koreaiakat leszámítva talán) ilyen lehetõséget kapnak. Fõleg hogy a Shueishánál...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tegnap végül is befejeztem, holott már tavaly elkezdtem <#lookaround>#lookaround>
A fegyver-lány alapszituációt nem egyszer nekem is fel kellett idéznem, mint a Japanese Sensei-nek, de mindezen felül egy kellemes, anime-közhelyes, fanservice-központú animét láttam.
Nem lesz a kedvencem, de néhány apropója, a kiváló rajz
Személyes kedvencem a Sig SG550 és "Eru" L85A1 volt, az abszolút fõszereplõ FNC mellett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nálam csak
- Coppelion
- Machine doll
- Yuushibu
- Kuroko 2
maradt. Abból is a Coppelion és Yuushibu duó fölött ott lóg Damoklész kardja. Az amúgy sem veretes részek még lehetnek jobbak is, de rosszabbak is.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mind 1 talán eléggé jó lesz még így is a sorozat.
Amúgy mivel szinte mindenbõl kijöttek már a 3. részek is (bár van, ami még mostanában fog kezdõdni), pár napon belül jövök egy rövid összefoglaló-szerûséggel, hogy a kezdetekhez képest mi változott, mi ajánlott és mi nem, és mi az, ami felül-, vagy alulmúlta a várakozásokat. 😊
*2, 10,884 10,884 Hanasaku Iroha: Home Sweet Home+*7,740 *,***,740 Hanasaku Iroha: Home Sweet Home
Amúgy nmetudom hova sietnek. 3fejezet/rész még nem lenne annyira rossz, de ha így haladnak, akkor a Yosen meccs közepén lesz vége...az meg nagy geciség lenne úgy befejezni 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A nyomába se ér például egy Welcome to the NHK-nak...
Én bevállalom, és beszerzem majd, és a magam ízlése alapján ítélem meg vagy el.
Eddig egyetlen sorozatot sem dobtam, amit elkezdtem
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Kínomban azért nevettem rajta néhányszor, de az ilyen szánalmas fõszereplõk esetében a történet lényege a karakterfejlõdés szokott lenni. Itt szinte semmit nem lép elõre Tomoko, ezért 12 részen át nézhetjük a szenvedéseit (ráadásul ebbõl 3-4 rész nyári szünet). Az opening jó volt."
"Lehet, jobban jártál volna, ha beleolvasol a mangába elõbb. Én pár fejezet után furcsálltam, hogy ugyanolyan fogyatékos még mindig és hamar rá is kerestem neten. Mint kiderült, végig ilyen kb és ez benn a "poén". Valahogy én nem nevettem a mangán, de ezek után az animét biztos, hogy meg se fogom nézni. Már attól ideges leszek, ha belegondolok. Fujj, de mennyire utálom - a legrosszabb, amivel valaha találkoztam!"
"a 6.résznél mondtam azt, hogy köszönöm szépen nekem erre nincs szükségem, fúúh de rossz volt, én nem ajálanám senkinek!"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Remélem elkapják a köcsögöt
És most meg a Kurokós merchandise sütiket áruló boltnak küldött levelet miszerint megmérgezett több ilyen sütit. Ezeket vették le a polcról.
Milyen kurokos fenyegetõ? Mit csinált?
Ettõl függetlenül, ajánlani tudom angolul is. Én a T...A release-eket szereztem be az évek folyamán ill. õriztem, és az utolsó (?) epizódnál is azt szereztem be.
Amúgy LJK oldalával mi a fene van? A helyén valami flicker oldal jön be fotókkal, nagy nehezen megtaláltam egy "pót" oldalt, ami Wordlpress-es és totál átláthatatlan a régihez képest. Meghackelték õket vagy mi?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hatashitét keresi valaki. Szerintem is semmi extra. Miért is kéne easter eggnek lennie?

5/10
Ja és dobtam a Kenichi "OVA-sorozatot", a manga annyira elvette a kedvem az egésztõl... 😄 Szépen el lett sz@rva ez is, pedig milyen jó volt még az elején...
az elõzõnél egy fokkal jobb, de még mindig elég gány....