Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Boldog Születésnapot Lelouch
(vajon abba a pici dobozba mi férhet? <#idiota>#idiota> )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"The recent series will make an appearance by 2014!!!"
"The movie may have ended, but the anime Gintama will continue!"

Hétvégére jön ki a 72. One Piece kötet, amivel átléphetik majd a 300 milliós példányszámot. Összehasonlításként a Dragon Ballból tavaly februárig 156 millió fogyot.
Hihetetlen milyen számokat produkál a One Piece manga. Igazából nem tudom megérteni mitõl ilyen borzasztóan népszerû. Nem különbözik a többi sónen szériától, semmi nem indokolja, hogy ennyit verjen minden másra...
#62730 Tavaly októberben kezdõdött, mikor fenyegetõ levelek érkeztek Fujimakihoz köthetõ helyekre, amikben hidrogén szulfid szerû anyagok voltak. Ezután több Comiket eseményt töröltek vagy kitiltották a Kurukot, mert õk is leveleket kaptak. Aztán most a 7-11 és Family Mart láncok kaptak fenyegetést, hogy a Kurokos merchendise snackeket, sütiket mérgezett meg. Gondolom Tatsuya meg megelõzésként levett inkább mindent. A 7-11 cuccok nov 4-ig lesznek levéve, az X napig (elõbb rosszul írtam, a Tatsuya nov 3-ra levesz mindenhol mindent)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Remélem nem lehetetleníti el az animét annyira, hogy ne folytassák.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az a jelenet, ahogy Ed néz ki a vonat ablakán és meglátja Hughest kedvesen, mosolyogva integetni (itt kicsit lelassítják a jelenetet), aztán egy vágás és hirtelen a vonatot látni sebesen elrobogni a vasútállomáson, az leírhatatlan. Ha visszagondolok rá most is összeszorul a szívem.
ez is egész jo 14 rész alapján
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Eleinte én is azt hittem, hogy sokat elvesz majd a komolyságból a respawn téma. De a mostani részekben megismert északi terület szerintem eléggé bebizonyította, hogy azért az sem móka és kacagás, ha percenként küldenek vissza egy pontra a cuccaid nélkül. 😊
Nálam eddig a mostani kedvencek a Golden Time, Outbreak Company, Machine Doll és a Log Horizon. Az utóbbival amúgy nem értem mi a gondod, egyáltalán nem tucat fantasy, sõt az eddigi legjobb játékszerû anime. Imádom ahogy a skilleket és a terveket magyarázzák, kb mintha egy mmokat népszerûsítõ "reklámot" néznék. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>: Kill la Kill (õrület! 😊 )
<#eljen>#eljen>: Golden Time (teljesen korrekt romkom), Yowamushi Pedal (másféle bicajos dologra számítottam, kellemes csalódás), IS 2 (IS 😊 ), Outbreak Company (az elsõ rész után *nem* harem és *nem* ecchi, hanem egészen más, érdekesebb), Dia no Ace (a fõhõs extrém hangulatváltozásai kissé taszítóak, de maga a sztori jó)
<#smile>#smile>: Non Non Biyori (aranyos), Machine-Doll (az elsõ rész után rosszabbra számítottam, bár Yaya akcióit néha nem tudom hová tenni), Gingitsune (jópofa, de semmi különös), Walkure Romanze (nagyon buta ecchi, ennek ellenére a sztori és a miliõ eladja), Kyoukai no Kanata (elsõre jobbnak tûnt, de simán nézhetõ), Ars Nova (az elsõ rész után átlagosra számítottam, de egészen korrekt hajós-tengeralattjárós techno-thriller lett belõle), NouKome (elég nagy õrültség ez is, de halványan felsejlik mögötte valami komolyság is)
<#levele>#levele>: Log Horizon (semmivel sem másabb, mint akármelyik tucatfantasy), Nagi no Asukara (értelmetlen angst és illogikus fizika), Yuushibu (nézhetõ, de a Maou-sama árnyékából nem tud kilépni), Tokyo Ravens (erõsen billeg az alsóbb kategóriák felé...)
<#levele>#levele><#levele>#levele>: Coppelion (rendkívül hangulatos képi világ, rendkívül oda nem illõ sztori)
<#violent>#violent> (kasza): Miss Monochrome (potenciálisan okés elsõ rész, brutálsz*r folytatások)
Ami korábban kaszálva lett: Strike the Blood, Little Busters Refrain, BlazBlue.
Ami még hátra van: Kyousougiga (a korábbi OVA-k érdekesek és furák voltak egyszerre), Koroshiya-san (ötperces sorozat, de talán nézhetõ lesz).
Aztán januárig más semmi, csak filmek és OVA-k. 😊
Kill Me, Baby OVA (AniDB): Ugyanolyan rossz, béna "humorú" volt, mint a sorozat, ráadásul még a háttereken is erõsen spóroltak. 3/10
De a szinkron és a felirat az itt sincs a toppon.
Hagane no Renkinjutsushi/Fullmetal Brotherhood
18. rész, felirat amikor Ross búcsúzik Edwardtól a sivatagban Xerxesnel:
Edward: Még meg sem tudtam hálálni a pofont.
Ross: Talán majd legközelebb
18. rész, magyar szinkron amikor Ross búcsúzik Edwardtól a sivatagban Xerxesnel:
Edward: Nem volt alkalmam visszaadni a pofont.
Ross: Majd legközelebb.
Togame? Hááát... 😊