Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Kb. 1 év. Ha 1 éven belül tudom folytatni, akkor még 1-2 rész alatt beugrik sok minden az elõzõekbõl. Utána már megette a fene az egészet, inkább újranézem.
Ha valamiért félbe hagytok valamiért egy rövidebb sorozatot (12-25 rész körüli) ami nagyon tetszik, akkor mennyi idõ után döntötök úgy hogy folytatás helyettt újra nézitek az elejérõl?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

PetruZ
Dai Mahou Touge (2006, AniDB): Hõsünk, Punie-chan (tényleg ez a neve...), mint hercegnõ és a Mágikus Királyság királynõi székének várományosa, a Földre utazik, hogy egy évet egy ottani iskolában töltsön el. De ha felbosszantják, vagy az életére törnek, varázserején kívül brutális közelharci képességei és aljas elméje is a segítségére van abban, hogy kíméletlenül leszámoljon bárkivel. Márpedig a királyságon belül és kívül is sokan szeretnék, ha a bájos hercegnõ - vagy gonosz boszorka, nézõpont kérdése - elbukna...
Minden mahou shoujo sorozatnak ilyennek kellene lennie. 😊 A varázslólányok nem fognak békésen teázgatni lepkék és kiskutyák között. A varázserejük hatalom, a hatalom pedig uralom. Uralom mások felett, bármi áron... És ez nem (csak) vicc. 😄 6/10
PetruZ
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (2005, AniDB) és Second (2007, AniDB): Hõsünk békésen élné iskolai életét, miközben félig-meddig titokban szerelmes egyik osztálytársnõjébe (és viszont), csakhogy ott van a nyakán Dokuro-chan, a bájos angyalka, aki (látszólag) a legváratlanabb pillanatokban kapja elõ szöges buzogányát és veri véres-laposra a fiút, csak hogy utána azonnal feltámassza. Dokuro-chan ugyanis egy olyan jövõbõl jött, ahol minden lány örökre 13 éves maradt - köszönhetõen hõsünk egy jövõbeli találmányának. Meg kellene ölnie a fiút, de úgy hiszi, megváltoztathatja a sorsát, ha "átneveli", ezért inkább vele marad. Csakhogy közben egy másik angyalt is visszaküldenek, hogy befejezze a melót és az otthoniak is aggódni kezdenek, hogy mi a fene tart már ennyi ideig...
Na, most már értem a Dokuro-chan, az Excalibolg (a szöges bunkó neve) és "pipiru piru piru pipiru pi" mémek eredetét. 😄 A sztori kaotikus, néhol brutálisan õszinte és véres, nem kímél senkit és semmit sem, nyíltan kimond mindent, sokszor mégis rettentõen vicces tud lenni (pantsu, némi ecchi, harem, és sok loli persze alap). 4+2 rész az egész, egy este alatt letolható, 5/10. Azért kár, hogy nincs folytatás. 😊
Nos azt értem alatta, hogy ugye a sorozat elsõ pár része ilyen habos babos, rózsaszínû üldözés, pár kawai kis csajjal, egy rózsaszín harci járgánnyal, és így tovább. Erre ötödik rész végén ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... az eddig zord, de töketlen csúnya gonoszok simán lebombázták a fõszereplõk új barátait, egy tini szerelmespárt. Ezek után nem vagyok benne biztos, hogy még az elején aput nem sütötték meg a mechával együtt.

efti
Jutott vegre kis idom es befejeztem a mardock scramble-t. Vegul egesz jo volt, kar az idonkenti kisse eroltetett dolgokert. Ettol fuggetlenul osszessegeben jo tortenet volt, gyonyoru kulalakkal. Megerdemelt egy 8ast

WWFSMD?

Lelouch
Én azért fogom nézni.<#idiota>
LasDen
pedig az egy kalap szar 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Még nem jött ki 6. rész.
cataflam02
A darkos alatt mit értesz ? 😄 Én 2 rész után dobtam.

One more story

Lelouch
Szerintem magas volt a Nisemonogatari élvezeti értéke... 😄 Nálam tuti nem az a leggyengébb.
Ja, kérdés.
Most néztem a Galilei Donna ötödik részét és már kezdtem unni, erre elég darkosba fordult a sztori. Hála istennek! Nyugtasson meg valaki, aki nem magyar feliratosban nézi, hogy a következõ részben ez folytatódik és nem csak valami megtévesztés volt.

Öööö, meg akik Anime karakteres kis és nagypárnákat ölelgetve alszanak el.
Meg aki elvette a kedvenc játékának anime fõszereplõjét feleségül
Azért még is csak akad. 😄

cataflam02
Végignézem, annyira azért nem szar, persze nem is dobok tõle hátast, de most amúgy is olyanokat akarok végignézni amiket régen kaszáltam.
Ki tudja lehet a végén még valami jó is kisül belõle, bár amit olvastam a Nisemonogatariról (elvileg a leggyengébb rész) még nem biztos.
Ha ezzel végzek, akkor elõveszem a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot
Annó a simát néztem kb a feléig, de szar volt és kaszáltam, most meg olvasgattam, hogy elvileg annak a fele filler meg nem mangahû. Ezért annak is adok még egy esélyt.

One more story

Lelouch
Ha így vélekedsz, akkor szerintem ne erõltesd a Monogatari sorozatot... 😄
cataflam02
Adván még egy esélyt a Bakemonogatarinak újra elkezdtem, eddig 11 rész után nem rossz, de semmi kiemelkedõ.
Talán a legjobb rész a szellem csaj volt. Ami viszont bosszant, hogy a kígyós csajt nem nyírták ki, ekkora ziccert kihagyni. Remélem ennél már, csak jobb lesz.

One more story

Lelouch
Kill la Kill 6. rész
Azért arra nem számítottam, hogy Ryuuko-t így szét fogja verni egy 3 csillagos. Figyelembe véve, hogy Satsuki ellen éppenhogycsak veszített, ez most eléggé a feje tetejére állította az erõszinteket.
PetruZ
Nézd meg a kéztartást. Egy embert nem így emelsz fel. Ez valaki távol akarja magától tartani ezt a lolibõrbe bújt vámpírt (látod a fogát?)...

<#hehe>
Lelouch
Csak te. 😊
BEAST
Pedig olyan aranyos. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Senki nem olyan beteg, csak Te. <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Van még valaki rajtam kívül aki kinyújtotta a monitor felé a két karját?
😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Magyarul? 😄
Lelouch
A Yugioh DM magyarul leadott részeiben az volt a gáz, hogy azokban még nem is a rendes szabályok szerint játszottak... 😄 Mondjuk ezt akkortájt még nem tudtam. 😄
armageddon666
"Nézhetõ". Én Tamerst le akarom tölteni, csak hosszú, ezért még nem szántam rá magamat. De lehet, hogy az Adventures 1-2-t is megnézném. 😄 A dilemma, hogy japánul, vagy németül...?

@

Lelouch
Szerintem simán nézhetõ kategória a Digimon is, mikor pár éve adta a Tamers-t és a Frontier-t az Animax, én végignéztem õket... 😄
LasDen
jó, voltam 11-2-3 éves 😄

armageddon666
Nem tetszett a Digimon?!
POKEMON KOPPINTÁS??!

You are dead to me. 😞

Nekem voltak Dragon Ballos kártyáim, sajnos nem találom õket, pedig pár hónapja eszembe jutott, hogy meg kéne keresni.

Beybladet már nem néztem, elõtte nem tudom mik mentek még.

@

digimon nekem nem tetszett, yugioh meg ronda volt 😄
tvben utoljára talán a kaleido start meg az inuyashát néztem :S

LasDen
nálam ezek már nem voltak meg. a Pokémon lecsengésével mondhatni kinõttem ezekbõl. a Digimonból láttam pár részt, de nem tetszett igazán. Fõleg mert nagy pokémon koppintásnak láttam 😄

Lelouch
Ja és a Beyblade-et még ki is hagytam... 😄
Lelouch
Én se maradtam ki abból se... 😄 De ha már témánál vagyunk, nekem voltak még Digimonos kártyáim, na meg persze Yugioh... 😄
Lelouch
A zombiban masou shoujo volt.<#fogmosas>
Nekem tetszett a sailor moon is, csak zavart hogy minden rész fele az átváltozásokra megy el 😄

Sailort leszámitva csak a kore wa zombie desu ka-t láttam amiben szerepel mahou shoujo, bár ott a vámpir ninja volt a kedvencem 😄

LasDen
nálam a pokémon volt, ami nagyon elfajult a tazókban és hasonlókban

Lelouch
Nekem voltak figuráim is. 😄
LasDen
a DB-t tesómmal együtt néztem. de még DB-s kártyánk is volt valamennyi. Szóval nagy a nosztalgia faktor benne 😄

Malakai
Na, jön vki, aki még meg se született akkor? 😊

A Dragon Ball nézés ment itt is, bele is estem végülis a célcsoportba, de hát shounenek azért még ma is nézhetõk, habár DB újranézés pár résznél tovább nem élt nálam.
De a Sailor Moon-t inkább kihagytam. 😛
Elõtte várogatás viszont nem is nagyon volt, VHS, idõzített felvétel ment. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Adatlapok alapján minimum egy 10-essel idõsebb vagy nálam. 😊 Szóval vedd azt, hogy te mikor láttad azt a 2-3 részt, és vonj le tízet az akkori korodból. 😄

@

Lelouch
Én meg óvodás... 😄 Jól eltelt az idõ...
Lelouch
Maradjunk annyiban, hogy vannak sokkal szarabb sorozatok is... Ráadásul ez a kettõ klasszikusnak számít, akár tetszik, akár nem. Mondjuk a Sailor Moon-t tuti nem nézném mai fejjel... 😄

A Naruto-t én is utálom, de ettõl függetlenül szerintem az elején még bõven vállalható volt az is... 😄
LasDen
én általános 4.-es voltam akkoriban 😄

RelakS
Képzeld el, ahogy középiskola 4.-es fickók ott ülnek a tv elõtt, és bámulják a sailor moon-t. Csak azért, mert várják a Dragon Ball-t 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Nem dobok fel neked olyan magas labdát amit azzal csaphatsz le, hogy "de hát nem is láttad a teljes sorozatot".
Nekem mindegyikbõl elég vaolt 1 vagy 2 rész, még a tévés korszakból, hogy örökre behintsem még az emlékének a helyét is sóval.
Naruto dettó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Én is néztem mikor ment a tévében, de baromira nem emlékszem belõle semmire. 😄
Viszont pár éve megnéztem a híres Nanoha elsõ két évadját, hát rendesen elvette a kedvem a mûfajtól. 😄 A klasszikus megközelítéshez képest a Madoka szerintem tényleg nagyon jóra sikeredett.
Lelouch
Mesélj, mi a problémád ezekkel? 😄
LasDen
azért egy idõ utána már a Sailort sem bírtam. Ha jól emlékszem, akkor egy idõ után az zavart, hogy egy kaptafára mentek a részek...

IMYke2.0.0.0
Akkor neked mindkettõért: <#wilting><#wilting><#wow2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.