Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cataflam02
Végignézem, annyira azért nem szar, persze nem is dobok tõle hátast, de most amúgy is olyanokat akarok végignézni amiket régen kaszáltam.
Ki tudja lehet a végén még valami jó is kisül belõle, bár amit olvastam a Nisemonogatariról (elvileg a leggyengébb rész) még nem biztos.
Ha ezzel végzek, akkor elõveszem a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot
Annó a simát néztem kb a feléig, de szar volt és kaszáltam, most meg olvasgattam, hogy elvileg annak a fele filler meg nem mangahû. Ezért annak is adok még egy esélyt.

One more story

Lelouch
Ha így vélekedsz, akkor szerintem ne erõltesd a Monogatari sorozatot... 😄
cataflam02
Adván még egy esélyt a Bakemonogatarinak újra elkezdtem, eddig 11 rész után nem rossz, de semmi kiemelkedõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talán a legjobb rész a szellem csaj volt. Ami viszont bosszant, hogy a kígyós csajt nem nyírták ki, ekkora ziccert kihagyni. Remélem ennél már, csak jobb lesz.

One more story

Lelouch
Kill la Kill 6. rész
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért arra nem számítottam, hogy Ryuuko-t így szét fogja verni egy 3 csillagos. Figyelembe véve, hogy Satsuki ellen éppenhogycsak veszített, ez most eléggé a feje tetejére állította az erõszinteket.
PetruZ
Nézd meg a kéztartást. Egy embert nem így emelsz fel. Ez valaki távol akarja magától tartani ezt a lolibõrbe bújt vámpírt (látod a fogát?)...

<#hehe>
Lelouch
Csak te. 😊
BEAST
Pedig olyan aranyos. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Senki nem olyan beteg, csak Te. <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Van még valaki rajtam kívül aki kinyújtotta a monitor felé a két karját?
😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Magyarul? 😄
Lelouch
A Yugioh DM magyarul leadott részeiben az volt a gáz, hogy azokban még nem is a rendes szabályok szerint játszottak... 😄 Mondjuk ezt akkortájt még nem tudtam. 😄
armageddon666
"Nézhetõ". Én Tamerst le akarom tölteni, csak hosszú, ezért még nem szántam rá magamat. De lehet, hogy az Adventures 1-2-t is megnézném. 😄 A dilemma, hogy japánul, vagy németül...?

@

Lelouch
Szerintem simán nézhetõ kategória a Digimon is, mikor pár éve adta a Tamers-t és a Frontier-t az Animax, én végignéztem õket... 😄
LasDen
jó, voltam 11-2-3 éves 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Nem tetszett a Digimon?!
POKEMON KOPPINTÁS??!

You are dead to me. 😞

Nekem voltak Dragon Ballos kártyáim, sajnos nem találom õket, pedig pár hónapja eszembe jutott, hogy meg kéne keresni.

Beybladet már nem néztem, elõtte nem tudom mik mentek még.

@

digimon nekem nem tetszett, yugioh meg ronda volt 😄
tvben utoljára talán a kaleido start meg az inuyashát néztem :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
nálam ezek már nem voltak meg. a Pokémon lecsengésével mondhatni kinõttem ezekbõl. a Digimonból láttam pár részt, de nem tetszett igazán. Fõleg mert nagy pokémon koppintásnak láttam 😄

Lelouch
Ja és a Beyblade-et még ki is hagytam... 😄
Lelouch
Én se maradtam ki abból se... 😄 De ha már témánál vagyunk, nekem voltak még Digimonos kártyáim, na meg persze Yugioh... 😄
Lelouch
A zombiban masou shoujo volt.<#fogmosas>
Nekem tetszett a sailor moon is, csak zavart hogy minden rész fele az átváltozásokra megy el 😄

Sailort leszámitva csak a kore wa zombie desu ka-t láttam amiben szerepel mahou shoujo, bár ott a vámpir ninja volt a kedvencem 😄

LasDen
nálam a pokémon volt, ami nagyon elfajult a tazókban és hasonlókban

Lelouch
Nekem voltak figuráim is. 😄
LasDen
a DB-t tesómmal együtt néztem. de még DB-s kártyánk is volt valamennyi. Szóval nagy a nosztalgia faktor benne 😄

Malakai
Na, jön vki, aki még meg se született akkor? 😊

A Dragon Ball nézés ment itt is, bele is estem végülis a célcsoportba, de hát shounenek azért még ma is nézhetõk, habár DB újranézés pár résznél tovább nem élt nálam.
De a Sailor Moon-t inkább kihagytam. 😛
Elõtte várogatás viszont nem is nagyon volt, VHS, idõzített felvétel ment. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Adatlapok alapján minimum egy 10-essel idõsebb vagy nálam. 😊 Szóval vedd azt, hogy te mikor láttad azt a 2-3 részt, és vonj le tízet az akkori korodból. 😄

@

Lelouch
Én meg óvodás... 😄 Jól eltelt az idõ...
Lelouch
Maradjunk annyiban, hogy vannak sokkal szarabb sorozatok is... Ráadásul ez a kettõ klasszikusnak számít, akár tetszik, akár nem. Mondjuk a Sailor Moon-t tuti nem nézném mai fejjel... 😄

A Naruto-t én is utálom, de ettõl függetlenül szerintem az elején még bõven vállalható volt az is... 😄
LasDen
én általános 4.-es voltam akkoriban 😄

RelakS
Képzeld el, ahogy középiskola 4.-es fickók ott ülnek a tv elõtt, és bámulják a sailor moon-t. Csak azért, mert várják a Dragon Ball-t 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Nem dobok fel neked olyan magas labdát amit azzal csaphatsz le, hogy "de hát nem is láttad a teljes sorozatot".
Nekem mindegyikbõl elég vaolt 1 vagy 2 rész, még a tévés korszakból, hogy örökre behintsem még az emlékének a helyét is sóval.
Naruto dettó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Én is néztem mikor ment a tévében, de baromira nem emlékszem belõle semmire. 😄
Viszont pár éve megnéztem a híres Nanoha elsõ két évadját, hát rendesen elvette a kedvem a mûfajtól. 😄 A klasszikus megközelítéshez képest a Madoka szerintem tényleg nagyon jóra sikeredett.
Lelouch
Mesélj, mi a problémád ezekkel? 😄
LasDen
azért egy idõ utána már a Sailort sem bírtam. Ha jól emlékszem, akkor egy idõ után az zavart, hogy egy kaptafára mentek a részek...

IMYke2.0.0.0
Akkor neked mindkettõért: <#wilting><#wilting><#wow2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Dragon Ball elõtt ment. Én is sokat néztem. Többet, mint a Dragon Ballt, mert mire az kezdõdött el kellett mennem dolgomra. 😄

@

IMYke2.0.0.0
Hááát, ööö... <#wow2>

LasDen
a Sailor Moont sokat néztem régen 😄

PetruZ
Jó, rajtad nem lepõdök meg... 😊
Lelouch
Azon kívül próbáltál már mahou shoujo animét?
LasDen
a 4. vagy 5. részig szenvedtem vele ha már olyan kurta nagy volt a hype körülette. Csak hát a semmire fel....

PetruZ
Madoka nagyon jó (nálam 9/10 volt). Az elején szépen elaltat, hogy egy érdekes varázslólányos urban fantasy mesét látsz, aztán gyomron szúr és megforgatja benned a kést... Die, Kyuubee, die!

Az alap sorozat 12 rész és mondhatni kerek, egész. Szerintem érdemes a BD-ket nézni, mert az eredeti TV-s változatok még korábbi állapot szerint készültek (bár van, akinek az jobban tetszik). A BD-re már volt elég pénz kibõvíteni egyes jelenetek hátterét, a karakterek ruházatát, stb.. A filmváltozat három részes lesz, kettõ már kijött, ezek csak összefoglalják a sorozatot, de a harmadik rész elvileg új sztori lesz. Ez most október végén jött ki, tehát hamarosan várható lesz.
Milyen kár hogy a valóságban IE-tant az elsõ percben szénné vernék a vírusok, vagy harcok közben fagyna le... 😊 Vagy ami a legrosszabb... A belassulás miatt észre se vennék ha megtámadnák. 😊
armageddon666

Ez a reklám jobb mint a BlazBlue anime....... ez valahogy szomorú.

Melyik topicban láthattam? Ugye nem itt? 😄

@

LasDen
A 3. Madoka film a nevezettek között van az animációs oscarra. a letter to totomi vagy tatami meg a Miyazaki film mellett. De ha van eszük, akkor Miyazakinak adják....

Lelouch
Remélem azért mikor véget ér az anime, akkor legalább tényleg neki áll már folytatni a mangát... 😄
Lelouch
Jó.
mahou shoujo madoka milyen?

Index 2. évad end:
7 pontot megért, legjobban a last orderes részek tetszettek 😄