Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Minden mahou shoujo sorozatnak ilyennek kellene lennie. 😊 A varázslólányok nem fognak békésen teázgatni lepkék és kiskutyák között. A varázserejük hatalom, a hatalom pedig uralom. Uralom mások felett, bármi áron... És ez nem (csak) vicc. 😄 6/10
Na, most már értem a Dokuro-chan, az Excalibolg (a szöges bunkó neve) és "pipiru piru piru pipiru pi" mémek eredetét. 😄 A sztori kaotikus, néhol brutálisan õszinte és véres, nem kímél senkit és semmit sem, nyíltan kimond mindent, sokszor mégis rettentõen vicces tud lenni (pantsu, némi ecchi, harem, és sok loli persze alap). 4+2 rész az egész, egy este alatt letolható, 5/10. Azért kár, hogy nincs folytatás. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most néztem a Galilei Donna ötödik részét és már kezdtem unni, erre elég darkosba fordult a sztori. Hála istennek! Nyugtasson meg valaki, aki nem magyar feliratosban nézi, hogy a következõ részben ez folytatódik és nem csak valami megtévesztés volt.
Meg aki elvette a kedvenc játékának anime fõszereplõjét feleségül
Azért még is csak akad. 😄
Ki tudja lehet a végén még valami jó is kisül belõle, bár amit olvastam a Nisemonogatariról (elvileg a leggyengébb rész) még nem biztos.
Ha ezzel végzek, akkor elõveszem a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot
Annó a simát néztem kb a feléig, de szar volt és kaszáltam, most meg olvasgattam, hogy elvileg annak a fele filler meg nem mangahû. Ezért annak is adok még egy esélyt.
One more story
One more story
<#hehe>#hehe>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
😄😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@
POKEMON KOPPINTÁS??!
You are dead to me. 😞
Nekem voltak Dragon Ballos kártyáim, sajnos nem találom õket, pedig pár hónapja eszembe jutott, hogy meg kéne keresni.
Beybladet már nem néztem, elõtte nem tudom mik mentek még.
@
tvben utoljára talán a kaleido start meg az inuyashát néztem :S
Sailort leszámitva csak a kore wa zombie desu ka-t láttam amiben szerepel mahou shoujo, bár ott a vámpir ninja volt a kedvencem 😄
A Dragon Ball nézés ment itt is, bele is estem végülis a célcsoportba, de hát shounenek azért még ma is nézhetõk, habár DB újranézés pár résznél tovább nem élt nálam.
De a Sailor Moon-t inkább kihagytam. 😛
Elõtte várogatás viszont nem is nagyon volt, VHS, idõzített felvétel ment. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
A Naruto-t én is utálom, de ettõl függetlenül szerintem az elején még bõven vállalható volt az is... 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekem mindegyikbõl elég vaolt 1 vagy 2 rész, még a tévés korszakból, hogy örökre behintsem még az emlékének a helyét is sóval.
Naruto dettó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont pár éve megnéztem a híres Nanoha elsõ két évadját, hát rendesen elvette a kedvem a mûfajtól. 😄 A klasszikus megközelítéshez képest a Madoka szerintem tényleg nagyon jóra sikeredett.