Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki tudja lehet a végén még valami jó is kisül belõle, bár amit olvastam a Nisemonogatariról (elvileg a leggyengébb rész) még nem biztos.
Ha ezzel végzek, akkor elõveszem a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot
Annó a simát néztem kb a feléig, de szar volt és kaszáltam, most meg olvasgattam, hogy elvileg annak a fele filler meg nem mangahû. Ezért annak is adok még egy esélyt.
One more story
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One more story
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#hehe>#hehe>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
😄😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
POKEMON KOPPINTÁS??!
You are dead to me. 😞
Nekem voltak Dragon Ballos kártyáim, sajnos nem találom õket, pedig pár hónapja eszembe jutott, hogy meg kéne keresni.
Beybladet már nem néztem, elõtte nem tudom mik mentek még.
@
tvben utoljára talán a kaleido start meg az inuyashát néztem :S
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Sailort leszámitva csak a kore wa zombie desu ka-t láttam amiben szerepel mahou shoujo, bár ott a vámpir ninja volt a kedvencem 😄
A Dragon Ball nézés ment itt is, bele is estem végülis a célcsoportba, de hát shounenek azért még ma is nézhetõk, habár DB újranézés pár résznél tovább nem élt nálam.
De a Sailor Moon-t inkább kihagytam. 😛
Elõtte várogatás viszont nem is nagyon volt, VHS, idõzített felvétel ment. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
A Naruto-t én is utálom, de ettõl függetlenül szerintem az elején még bõven vállalható volt az is... 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekem mindegyikbõl elég vaolt 1 vagy 2 rész, még a tévés korszakból, hogy örökre behintsem még az emlékének a helyét is sóval.
Naruto dettó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont pár éve megnéztem a híres Nanoha elsõ két évadját, hát rendesen elvette a kedvem a mûfajtól. 😄 A klasszikus megközelítéshez képest a Madoka szerintem tényleg nagyon jóra sikeredett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@
Az alap sorozat 12 rész és mondhatni kerek, egész. Szerintem érdemes a BD-ket nézni, mert az eredeti TV-s változatok még korábbi állapot szerint készültek (bár van, akinek az jobban tetszik). A BD-re már volt elég pénz kibõvíteni egyes jelenetek hátterét, a karakterek ruházatát, stb.. A filmváltozat három részes lesz, kettõ már kijött, ezek csak összefoglalják a sorozatot, de a harmadik rész elvileg új sztori lesz. Ez most október végén jött ki, tehát hamarosan várható lesz.
Ez a reklám jobb mint a BlazBlue anime....... ez valahogy szomorú.
Melyik topicban láthattam? Ugye nem itt? 😄
@
Index 2. évad end:
7 pontot megért, legjobban a last orderes részek tetszettek 😄