Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Sora no Otoshimono/Heaven's Lost Property Manga Gets Bonus Chapter
Hurrá. :D Remélem valami poén fejezet lesz, jó lenne ha azzal záródna a manga.
Lelouch
Index. :D Pedig az az a sorozat, ami akár lehetne nagyon jó is, ha nem lenne tele annyi hülyeséggel.
Lelouch
Pl. Kanokon, School Days, Shana S3
efti
Nem sorrend, de:

Index s1, s2
Requiem for the phantom
H20 footprints in the sand

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
(2009) 43,883 K-ON!
(2006) 42,525 Haruhi
(2010) 39,385 K-ON!!
(2013) 30,601 Free!
(2007) 29,146 Lucky Star
(2005) 24,436 AIR
(2007) 24,808 CLANNAD
(2008) 19,884 CLANNAD AFTER STORY
(2009) 19,602 Haruhi New
(2006) 18,170 Kanon

Az lett volna a csoda, ha 6-8 éves sorozatokat nem ver meg a "Free!". A 2. szezonnal meg elveri a K-On!-okat és Haruhit is.
A KyoAni vezetõsége boldog lehet :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
csillagszoro juhászok lepik el a pályát

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Kuroko S2 16. részMisdirection overflow... :) Kövi részben meg jön az a hírhedt Zóna!?
xblades
Tényleg mi a legalja az anime "világnak"?
Mik azok a sorozatok amit annak neveznétek?
<#kerdes>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

RelakS
emlékeim szerint kétszer lement az 52. részig, majd újrakezdték. Harmadszorra tovább mentek. Én persze lemaradtam róla <#falbav><#rinya><#zavart1>
Mondjuk a port.hu szerint 7-én kezdik elölrõl. Juhé :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Persze, a mai mesecsatornák borzalmainál mindenképp jobbak. Csak a Digimon, Pokemon, YuGiOh, BeyBlade és társai tipikus olyan sorozatok amikkel olcsón, gagyi reklámanyagokat lehet rásózni gyerekekre és másról nem is nagyon szólnak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ezek talán az ismertebbek és nézhetõbbek.
Valamint azért még mindig jobb mint amit a mai mesecsatornák adnak.
Én mindenképpen örülök annak hogy adnak valamit, ráadásul normális idõben.
Lelouch
Mi a bajod ezekkel a sorozatokkal? Egyik se non plusz ultra, de nem is a legalja...
Az elsõ Digimon szériát nem pont a Viasat 3 adta? Úgy emlékszem valamikor reggel 7 körül ment.
BEAST
Csak miért ilyen Dragonballokat meg YuGiOhkat vesznek. Gondolom kb ezek a legolcsóbbak. Mi lesz a következõ valamelyik digimon? :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Az elsõ 52 rész leadása kísérleti jelleggel zajlott, és nézettséghez kötötték a folytatást. Most meg már ott tartanak, hogy lassan végig leadták a sorozatot. AA fórumon anno raktak be pár nézettségi adatot, az alapján a csatorna egyik legnézettebb mûsorává nõtte ki magát.
Más szempontból nézve, ha nem lenne egyöntetû siker a DBZ, akkor nem kezdenének egybõl 104 résszel a GX-bõl. Olyan nézettséget mondjuk tuti nem fog produkálni, mint a DBZ, de ha a második generációs Beyblade animét és a Bakugan-t is végül megérte végig leszinkronizálni, akkor szerintem olyan nagy bukás ez se lesz...
Akkor bocsánat.
Majd reméljük, hogy egyszer megoldják ezt a problémát.
LasDen
dbz eredményei ennyire pozitívak? megéri a plusz költség? kíváncsi vagyok meddig tart ez a "nyitás" az animek felé. tippre ha bejön Ygh is akkor újabb már bemutatott sorozat követheti

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ahhoz külön jogokat kell vásárolni a sorozathoz, és a facebook oldalukon azt írták, hogy erre vonatkozólag még nincs információ. De a DBZ sincs fent náluk online...
Ha jól rémlik akkor van a viasatnak egy online része ahol visszalehet nézni a már leadott dolgokat. Bár ez nem biztos.
Lelouch
Ha igazak a hírek, akkor kiderült hogy az eredeti japán változatot fogják adni, nem pedig az átmódosított amcsi változatot, mint amit az A+ vett meg anno. Ej de kár, hogy nincs Viasat6-om. :)
PetruZ
Végül is csak oda van fölé írva, hogy "What to do with .part files?"...
xblades
Hello

Tudja valaki hogy az ezen az oldalon Link található tömöritett osztott fájlokat mivel lehet kicsomagolni?

Mert nekem nem ment Total C., 7-zip és WinRar-al sem.
Kösz

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Hazudnék ha azt mondanám hogy többet vártam, de ez az Index movie azért lehetett volna jobb is... :D
LasDen
folytatodnak a buzik úszóleckei...hurrá

Count Adyn
Jahh mindenki meztelen lassan...:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Akkor majd keress rá. :D Szerintem megéri. Ha ilyesmirõl van szó, nálam Mashima a második kedvencem Yabuki Kentaro után.
LasDen
õõõ sztem nem

Lelouch
A Fairy Girls: Swimsuit Shots képeit láttad már? :D
LasDen
majd atporgetem õket klasszik Lucy pillanatokert :D

Lelouch
Hát szerintem minimum 2 hét míg lesz hozzá rendes angol fordítás, az eddigi tapasztalatok alapján.

Mondhatni, a mostani arc szerintem eddig egész jó.
LasDen
csak gyorsan os legyen meg.

am Fairy tail mangaban történik valami érdemleges?

Lelouch
Már ki is jött a RAW.
BEAST
A "háremek" nem zavarnak, sõt a lightosabb formáját külön kedvelem is. A tutyimutyi, döntésképtelen fiú fõszereplõk viszont kifejezetten irritálnak.

Eddig nekem nagyon tetszik a 2013/2014 téli szezon. Nem találtam még világmegváltó 10/10-es sorozatot, de pont elég nézhetõ van. Remélem legalább párból kialakul valami kerek történet.

Malakai
Háremek engem nem annyira zavarnak, többnyire a saját mûfajukban fordulnak elõ. Ahogy a kimondottan ecchi marhaság showk sem.

A fanservice úgy nagy általánosságban viszont igen, mert mindenféle mûfajba beleerõltetik. Sok animét a fanservice miatt problémás ajánlani embereknek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
a 13as év annyira nem volt jó, de az elõzõ 2012es ott voltak jó darabok szép számmal

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, a fanservice-tõl nekem is kezd kifordulni a gyomrom. Meg a háremektõl és a pipogya fiú fõszereplõktõl is.
Nem véletlen, hogy a napokban a "female protagonists anime" kategóriákban kerestem általam még nem látott animéket, lehetõleg fiú szereplõ és/vagy ecchi nélkül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Elsopro "huha", de meg csak "ez aztan jo volt" erzest szezononkent ha egy sorozat ha maga utan hagy, akkor az mar egy jo szezon volt.

Szerintem ez regebben se volt maskepp, csak nagyobb a merites a mar lezart animek kozt, igy konnyebb jobbakba belefutni.

WWFSMD?

DasIsFuck
engem inkább idegesítettek az elsõ évadba, egyedül nekromanta karaktere tetszett, az úgy normális volt azon kívül h nem beszélt.

egyébként sajnos eggyre kevesebb anime szórakoztató a számomra, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy amik nem mennek az agyamra pár rész elteltével.

Szinte bármilyen ígéretes plotot olvasok, szinte mind ebbe fullad bele, hogy bejön az agyon erõltetett fanservice...és a semmi történik benne 12 részen keresztül.

Nem tudom talán csak az emlékek szépítik meg, de régebben sokkal több olyan ecchi/fnaservice animét láttam amik szórakoztatóak voltak, nem úgy mint a mostaniak 80%-a.

Komolyabb történeteketbõl meg kevés az amit elfogadnak az agysejteim, Last Exile-t néztem/nézem ami ilyen, na arra pl egy rossz szavam nincs, csak a gond, hogy alig emlékszem már ilyen animékre:D

Szezonos animékbe is bele-bele kezdegettem, de ott is több negatívummal jöttem ki mint pozitívummal...
voltak amik tetszettek, de megint valahogy nem az a elsöprõ magával ragadó érzés.

Nem tudom mi hiányzik az újabb animékbõl, talán az h nem tud úgy magával ragadni a hangulatra mint egy spice and wolf,The Tower of Druaga-,Utawarerumono pl.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

IMYke2.0.0.0
Nem a te idõd volt, hanem az enyém.

Nem lehet minden sorozat 100%-osan szórakoztató mindenki számára. Ráadásul, engem a lányok még az elsõ évadban is felvidítottak.

DasIsFuck
fõ karakter csaj elég szimpatikus volt, kár hogy az anime összes egyéb része ahogy van szemétdombra való.
Fõleg ez a randiszimulátorozás, az egyenesen röhejes volt.

az utolsó 2 részt már csak áttekergetve néztem meg belõle.

LasDen
az rendes :D

Lelouch
A Sora no Otoshimono utolsó fejezete 100 oldalas lesz. :)
PetruZ
Date a Live OVA: Mint a sorozat volt. :) Most Origami és Tohka volt soron - ismét randik, kereszt-randik és félreértések formájában. 6/10 (Áprilisban jön a 2. évad. :) )
DasIsFuck
vagyis 12 rész idõpocsékolás<#hehe>

PetruZ
Muszáj megosztani. <#hehe> (Titan cosplay)
IMYke2.0.0.0
<2011-2012> - Minden, ami "Kore wa Zombie Desu ka" - 1. évad + OVA: 5/10 - 2. évad + OVA: 6/10

A 2. évadra összeállt a szokásos "daily life", és egész kellemes lett az egész. Nem kerül a Pantheonba, de a lányok kitettek magukért.

Lelouch
Az egyik újravetítésnél volt pár új opening és ending, ez azok közül való.
armageddon666
Erre nem is emlékszem.

@

armageddon666
Ez a sakabatou miért ilyen nagyon halálos, veszélyes kard?

@