Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hurrá. :D Remélem valami poén fejezet lesz, jó lenne ha azzal záródna a manga.
(2006) 42,525 Haruhi
(2010) 39,385 K-ON!!
(2013) 30,601 Free!
(2007) 29,146 Lucky Star
(2005) 24,436 AIR
(2007) 24,808 CLANNAD
(2008) 19,884 CLANNAD AFTER STORY
(2009) 19,602 Haruhi New
(2006) 18,170 Kanon
Az lett volna a csoda, ha 6-8 éves sorozatokat nem ver meg a "Free!". A 2. szezonnal meg elveri a K-On!-okat és Haruhit is.
A KyoAni vezetõsége boldog lehet :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mik azok a sorozatok amit annak neveznétek?
<#kerdes>#kerdes>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Mondjuk a port.hu szerint 7-én kezdik elölrõl. Juhé :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Valamint azért még mindig jobb mint amit a mai mesecsatornák adnak.
Én mindenképpen örülök annak hogy adnak valamit, ráadásul normális idõben.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Más szempontból nézve, ha nem lenne egyöntetû siker a DBZ, akkor nem kezdenének egybõl 104 résszel a GX-bõl. Olyan nézettséget mondjuk tuti nem fog produkálni, mint a DBZ, de ha a második generációs Beyblade animét és a Bakugan-t is végül megérte végig leszinkronizálni, akkor szerintem olyan nagy bukás ez se lesz...
Majd reméljük, hogy egyszer megoldják ezt a problémát.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tudja valaki hogy az ezen az oldalon Link található tömöritett osztott fájlokat mivel lehet kicsomagolni?
Mert nekem nem ment Total C., 7-zip és WinRar-al sem.
Kösz
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mondhatni, a mostani arc szerintem eddig egész jó.
am Fairy tail mangaban történik valami érdemleges?
Eddig nekem nagyon tetszik a 2013/2014 téli szezon. Nem találtam még világmegváltó 10/10-es sorozatot, de pont elég nézhetõ van. Remélem legalább párból kialakul valami kerek történet.
A fanservice úgy nagy általánosságban viszont igen, mert mindenféle mûfajba beleerõltetik. Sok animét a fanservice miatt problémás ajánlani embereknek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem véletlen, hogy a napokban a "female protagonists anime" kategóriákban kerestem általam még nem látott animéket, lehetõleg fiú szereplõ és/vagy ecchi nélkül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem ez regebben se volt maskepp, csak nagyobb a merites a mar lezart animek kozt, igy konnyebb jobbakba belefutni.
WWFSMD?
egyébként sajnos eggyre kevesebb anime szórakoztató a számomra, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy amik nem mennek az agyamra pár rész elteltével.
Szinte bármilyen ígéretes plotot olvasok, szinte mind ebbe fullad bele, hogy bejön az agyon erõltetett fanservice...és a semmi történik benne 12 részen keresztül.
Nem tudom talán csak az emlékek szépítik meg, de régebben sokkal több olyan ecchi/fnaservice animét láttam amik szórakoztatóak voltak, nem úgy mint a mostaniak 80%-a.
Komolyabb történeteketbõl meg kevés az amit elfogadnak az agysejteim, Last Exile-t néztem/nézem ami ilyen, na arra pl egy rossz szavam nincs, csak a gond, hogy alig emlékszem már ilyen animékre:D
Szezonos animékbe is bele-bele kezdegettem, de ott is több negatívummal jöttem ki mint pozitívummal...
voltak amik tetszettek, de megint valahogy nem az a elsöprõ magával ragadó érzés.
Nem tudom mi hiányzik az újabb animékbõl, talán az h nem tud úgy magával ragadni a hangulatra mint egy spice and wolf,The Tower of Druaga-,Utawarerumono pl.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nem lehet minden sorozat 100%-osan szórakoztató mindenki számára. Ráadásul, engem a lányok még az elsõ évadban is felvidítottak.
Fõleg ez a randiszimulátorozás, az egyenesen röhejes volt.
az utolsó 2 részt már csak áttekergetve néztem meg belõle.
A 2. évadra összeállt a szokásos "daily life", és egész kellemes lett az egész. Nem kerül a Pantheonba, de a lányok kitettek magukért.