Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jutott eszembe, annó ennek is tetszett az openingje, olyan jó kis power metalos érzete volt😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WWFSMD?
Biztos volt meg par, de igy vegiggondolva joval tobb mint hittem volna.
WWFSMD?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A "Mitsudomoe"-k (elsõ évad, második évad) halálosak 😊
Azt hiszem, a "daily life" sorozatokat jobban kedvelem minden másnál.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
yu gi oh fegbruár 7.-én kezdõdik 18.30-kor, dupla rész.
Ismétlés meg közvetlenül az új rész elõtt lesz 18 óra körül
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
azok közül amiket adyn ajánlott, és amiket láttam közülük (psyho, shin sekai, steins) toronymagasan a steins gate a legjobb 😄
De még ajánlanám a gundam seedet (destiny a 2. évad jelölése), meg a mahou shoujo madoka is nagyon jó
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Esetleg Black Lagoon, Eden of the East,Ergo Proxy, Shin Sekai Yori, Psycho-Pass, Steins;Gate, amik komolyabb cuccok vagy Higurashi (ha agybaj kell😄)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gantz, Death note, Welcome to nhk, Code geass
Már nem is tudom hogy hány olyat kezdtem el nézni mostanában amit nem tudtam befejezni, legutóbb a Fullmetal Alchemist bírtam 12 részig...
Sokkal jobban tetszett mint a pokemon, de az inuyashánál gyengébb volt 😄😄
yu gioh gx milyen?
Las, kérdezted hogy mi van most a fairy tail mangában
nem tudom hogy meddig nézted de az utolsó 2-3 fejezet nagyon durva volt 😄
pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Death Note 2. OP-je például pont, hogy nem jött be.
OP zenék terén az egyik kedvencem meg a "We Gotta Power". <#vigyor5>#vigyor5>
A heavy cost. I pay it gladly.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A jelenlegi felhozatalból a Log Horizon OP -ja és a Witchcraft Work ED-je jön be nagyon...
fejbõl tudok kb 2-t mondani(elfen lied,dusk maiden amnesia) amiknek tetszett az op-ja és nem tekergettem alapból át.
egyébként 235 látott cuccom van, persze ezekben benne vannak az ova,moviek.
meg vagy 20 amit nem bírtam idegekkel a végéig és abbahagytam😄
Hát ha ez azt jelenti, hogy minden rész elején végignézed az openinget a zene miatt, akkor ez is szempont.
det pl az Elfen Liedet szokás e tekintetben kiemelni, de az kb csak a zenéje miatt jó.
Ez is egy szempont hogy akkor ha tetszik a zene az automatikusan jónak számít?
de az egész elõzetes hatásvadász nekem
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mellesleg éljenek a random anime címek!
A mozi is jól hozta a filinget szerintem😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
gyanús hogy nagy dramazas lesz itt...
Ezért bátorkodtam írni, hogy igaz ez minden Top XX listára.
Bármilyen toplista megtámadható. Pusztán csak azért, mert nincs rajta a kedvencünk, vagy "nem jó" a sorrend, kevés, vagy sok egy archetípus rajta stb. stb. stb.
Ezek a listák inkább csak vitaindítók, és a lista összeállító(k) szubjektív véleményét tükrözik, amit mindig nehéz elfogadni. Ezt magamról is tudom.
Ha lennének Top 1000-es listák, azok is kevesek lennének az anime nézõk számára, a sorrendrõl nem is beszélve.
A szubjektum (értsd: nézõ) érzelmi töltetével viszont egyetlen állókép + zene is tud elsöprõ erejû lenni.
Az objektivitás meg úgy általánosabban a topicnak szólt, de a "Hát, ha kicsit is megerõltetjük magunkat, akkor tuti jobb listával állunk elõ" mondatod miatt merült fel.
@
Viszont így megint elmászhat a dolog egy ízlések és pofonok irányba. Lehet-e továbbra is objektíven nézni a dolog? (#63312 folytatása)
Ha meg anime ismerettel, legjobban passzoló, stb. opening: Gintama újraindulásakor az elsõ opening.
Jobb verziót nem találtam sajnos... ez meg elég gáz. Szerintem kicsit fel is van gyorsítva, meg torz. De a lényeg átjön. 😄 Eleje, vége... Nem tudom, hogy a sorozathoz írták-e, de ez A Gintama-zene. 😄 (Meg amiket a DOES ír.)
@
* Nem írtam, hogy objektív lista és azt sem, hogy nem az.
- Kedvenc anime openingekrõl van szó. Az övéjükrõl. Valszeg a mainstream szférából.
- Hogyan lehetne objektíven legjobbat keresni? Milyen szempontok alapján lehetne osztályozni az openingeket?
@
Ha a sorozat által kiváltott érzések és élmények is ott lapulnak a választás mögött, máris hitelesebb a döntés.
Nekem a "Sora no Woto" bejött - és minden alkalommal meghallgattam az openinget és az endinget. Ez NEM minden sorozat esetében jellemzõ rám.
Ezt például hogy a 'csába hagyták le?!: Sora no Woto opening