Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most is csak Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita-t nézem, de ez is kuriózum, mert kivételesen tetszik a "paródia" része, bár részrõl-részre megy az agyamra a "story"XD
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WWFSMD?
Az Endingje az egyik legjobb a szezonban... Azok a fejek...
Most szerezhetem meg :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
WWFSMD?
zombie: én Yukit kedveltem
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"The Academy of Motion Picture Arts and Sciences announced that Hayao Miyazaki's final film, The Wind Rises is nominated in the best Animated Film category."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hivatalos: készül a "Rurouni Kenshin élõszereplõs folytatása.
"Rurouni Kenshin: The Great Kyoto Fire Arc premieres this August 1 and the follow-up, Rurouni Kenshin: The End of a Legend Arc premieres this September 13."
De csak a lányok miatt. Seraphimnek nehéz a szemébe nézni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
WWFSMD?
Anime az ûrtakarítás témában: "Planetes"
Nyilván, sok jót nem sejtetett a kérdés-cím, de azért halvány remény sejlett bennem, hogy ennél (sokkal!) komolyabb sztori lesz kibontakozóban. Persze, 3 rész után még nem ásom el
WWFSMD?
(álmodik a nyomor) :D
Azt tudtam korábban, hogy a mahjong nem csak azt az egyszerû szóló játékot jelenti, mint amit szinte minden oprendszerhez meg lehet találni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire taktikai és kombinatív játék. A sorozatban elõforduló kombó bemondások jó részét nem is nagyon értettem, szerencsére a Doki elég jó TL note-okat szúrt be ezekhez. De ezeken kívül is élvezhetõ, viszonylag izgalmas, bár néhol giccses sorozat volt. 6/10
(Van még az Achiga Hen, ami egyfajta párhuzamos sztori ezzel, csak egy másik iskolában, más karakterekkel (és csak egy karakter köti a fõsztorihoz), de most januárban már elindult a Zenkoku Hen is, ami az igazi folytatás.)
Ha viszont ezeket ksizednék az anime lényegét ölnék meg.
Jó, akkor már majdnem minden megvan, ami mozgókép belõle.
A manga eléggé népszerû, terveztem is hogy majd valamikor belekezdek, de így már inkább megvárom az animét.
Amilyen jól indult, annyira szar lett a második felétõl.
A felesége halálát érzelemmentesen fogadó doktor volt az utolsó csepp a pohárban, és majdnem töröltem a g*cibe az egészet. Utólag: jobban is jártam volna.
Annyi Yugioh van már hogy nem tudom.
Mondjuk, a vége felé a srác kicsit már irritált (a szokásos animés "kemény vagyok", "barátja vagyok", nyitott szájas, fog- és ököl összeszorítós futások brrrr), de még éppen jól egyensúlyozta a történet.
Victorique meg fincsi volt, minden aspektusból.
Most egyelõre tényleg csak a Viasat6-ban mocorog valami, kiváncsi leszek rájuk... Elvileg a februári mondo magazinban fognak írni a további terveikrõl...
Animék nem alternatívák a Cartoon Networkös, meg ... Nem tudom most milyen hasonló csatornák vannak. Szóval nem alternatívák, mert általában valamilyen elhivatottságot igényelnek. Sokszor nehéz becsatlakozni, és végig kell követni hogy jó legyen. Nem epizodikusak.
@
Jó internetkapcsolat esetén kb 5 perc alatt letöltheti angol/magyar felirattal a japánban is éppen futó animék aktuális részét alig pár nappal azután hogy az kijött a szigetországban.
Olyan óriási választék van hogy az embereket már nem igen hozza lázba az hogy a tévében megnézhet magyarul pár 3-4 (vagy több) éves közepes minõségû animét.
Az animaxnak talán kilencvenes években vagy max a kétezres évek legelején lett volna létjojosultásga mert akkor talán tényleg csak õk tudtak volna animét adni az arra vágyóknak.
A heavy cost. I pay it gladly.
Amúgy úgy néz ki, a Viasat6-ban elkezdett mocorogni valami, a DBZ után most majd adni fogják a Yugioh GX-et is...
(Engem leginkább a Kertvárosi Gettó sorsa érdekel.
A heavy cost. I pay it gladly.
PSN ID.: Beegabor
Vagy csak én tudom meg ilyen késõn? :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Pontot nem adnék rá, de nézni fogom, ha nem viszik túlzásba a két srác barátkozását.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."