Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én is mindig végignéztem, ahogy az endingeket is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Count Adyn
Jah az az opening nagyon állat, én mindig végignéztem, pedig 99% ban tekerem már másodjára, eddig ez meg a gintama OP volt csak igy:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Már kijött angolul? Én nem látom sehol.
IMYke2.0.0.0
Most újranéztem az elsõ 2 részt.

Az opening minden képkockája egyszerûen és még mindig frenetikus!
Pedig, a metál zenét és hangzást alapvetõen kerülöm, mint a véres rongyot.

A legjobban azt szeretem, amikor a mély hangon beszélt szövegre Õ is beszél:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!" - beszarás-mennyire-jó-volt!/10

Egy NHK-vel kontrasztban (ami halál komolyan vette magát) itt majd' minden humoros.
A seiyuu hatalmasat alkotott [Kitta Izumi]!
Imádtam!

LasDen
Sora Oto 77
Hát ez nagyon átlagon aluli befejezés volt. Semmi extra csak úgy véget ért. Nemtom mit vártam de nem ezt...
Még egy okorkodos bónusz aztán tényleg vége.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
A mangaka nagyon jó karakterdesignokat csinál. :)

Szóval Tsukune Moka amnéziás anyjába volt szerelmes, aki a lánya testében lakott. Végül is leírva nem tûnik olyan furcsának, mint a fejemben hangzott.

@

Lelouch
Bár még április 19-én jön majd ki egy epilógus, de lényegében véget ért a Rosario+Vampire Season II manga is.
A külsõ Moka a "belsõ" Moka anyjának egy emlékek és erõ nélküli klónja volt, LOL. :D Na mindegy, szerencsére végleg az enyészeté lett itt a végén.
8/10
Lelouch
Magazinfüggõ a dolog.
xblades
Köszönöm

Még az érdekelne hogy a manga eladásnál lehet tudni mik a mérvadó eladási számok?
Mi ami jónak számít és mi a komoly siker?
Vagy ennél ez nem annyira mérvadó ha már pozitív az eladás.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IMYke2.0.0.0
Még szép, hogy számít.

xblades
Azt nézem hogy az angol oldalon a friss eladásoknál megkülönböztetik a Blu-ray és a Dvd eladást, vajon ezek együttes száma számít?

Bár régebbi anime leadást még mindig nem találtam.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Oké, és olyan ami angol nyelvû.
Régebbi animék adatai is érdekelnének.

Kösz

LasDen
Asszem Oriconrol nézik az adatokat.
5-6000-és fejezetenkenti eladás már adhat okot a folytatásra. De van példa hogy kevesebb ellenére is folytatták. Sok múlhat a stúdion vagy a tvn, lásd Chihayafuru. Am 10000+ az a szám ami már komoly sikernek számít.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

xblades
Hol lehet megnézni hogy egy anime kiadás milyen eladást produkál?
És hogy általában mi számít jónak ami esélyt ad agy folytatásra?

Kösz

LasDen

efti
Erdemes a mangat is elolvasni, nekem nagyon bejott. Igaz a vegefele kisse sok a filler

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Minden év február 2.:

BEAST
Már egy ideje terveztem, de az elõzõ héten végre "ledaráltam" a teljes Bakuman sorozatot. Sokkal jobb, mint az eddig hallottak alapján gondoltam.

Eleinte azt hittem, csak egy sorozat amiben kicsit tisztább képet kapok majd a mangaka világról, de ehelyett még a végén én is elkezdek mangákat olvasni. Arról nem is beszélve, hogy a sorozatnak köszönhetõen az utóbbi idõk "legaranyosabb" szerelmi történetét nézhettem végig! :D

Hazafele majd el kell gondolkodnom, hogy a MAL kedvencek közül melyikre cseréljem le. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
Amikor neztem, be se jott a "hulyeBT" oldal. Majd holnap. Tragedia nem tortent van mit nezzek :)

WWFSMD?

LasDen
A Bakan fent van

efti
Ugy tunik Kaiji S2-t nem nezek egy darabig. Nem talalok :-P

WWFSMD?

DasIsFuck
Hát 3 rész után majdnem dobtam a fenébe az egészet...
a fõszereplõ srác az agyamra ment úgy 5 perc után.
a hangja sem tetszik..

a harcok modnjuk látványosak,szép a grafika és animáció, egészen addig amíg a bûnronda cgi bele nem zavar a látványba<#duhos2>

ja és az endig kivételesen tök jó:D
egyszer végignézhetõ kategória(bár én minden animé csak egyszer szoktam végignézni<#nevetes1>)

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lelouch
LasDen
tényleg hó volt, de néha kínzóan lassú

efti
Kaiji S1 befejezve. A megrajzolas ellenere is huha es tyu es aztak@@#$%&! Ugyhogy 10/10

WWFSMD?

LasDen
múltkor láttam a Fate Zero elsõ részét angol dubbal és igazából nem volt rossz. néhány perc után megszoktam a hangokat és élvezhetõ volt. csak kár hogy.a.többi.részt.nem találom angolul

IMYke2.0.0.0
99,999%-ban utóbbi.

xblades
Amihez ez van oda írva az angol szinkronos vagy csak angol feliratos anime?

English-translated Anime

Kösz

IMYke2.0.0.0
"NHK ni Youkoso!" (Welcome to the NHK) - 6/10

Csak azért írom most ezt le (és nem tettem a korábban nézettekkel), mert rohadtul-eszméletlenül idegesítõ volt a fõszereplõ srác! Úgy pofán basztam volna egy szívlapáttal, hogy attól koldul!
Persze, a szokásos animés faszság megint, hogy nem mutatunk és mondunk ki érzelmeket. Ettõl mindig a falnak megyek.

LasDen
sajnálatos :D

Lelouch
Bocs de a Monogatari sorozat és a Kill la Kill esetében számomra nem túl mérvadóak a véleményeid. :D
LasDen
nem

Lelouch
Kill la Kill OP2: OP of the year?
Köszi :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Malakai
AA-ról nem lehet beilleszteni így avatarokat.

Egyébként elsõ Rozen Maiden, második meg Ikkitousen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DasIsFuck
ezt spoilerbe akartam...XD

DasIsFuck

Nem tudjátok hogy ezek melyik animéböl vannak?

/spoiler]

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

efti
Kut eszembe DMC introt is tobb mint egyszer neztem vegig

WWFSMD?

LasDen
amik most eszembe jutnak es gyakran néztem õket. Excel op/ed, gintama DOES donten és Wo ai ni, watamote, valvrave bár ezt leszedtem, soul eater, giant killing és Aria the natural

DasIsFuck
Hagure Yuusha no Estetica
most jutott eszembe, annó ennek is tetszett az openingje, olyan jó kis power metalos érzete volt:D

efti
Minden alkalommal azert egyet sem neztem/hallgattam vegig, kiveve a Kare Kano endinget, mert az mindig mas volt

WWFSMD?

PetruZ
Nálam csakis a Joshiraku OP/ED volt ilyen: minden alkalommal végignézve és könnyesre röhögve. :)
efti
Vegiggondolva, azert akadt jo par anime, ahol az openinget vagy az endinget a dal miatt vegighallgattam tobbszor is: Haibane Renmei, Lain, Beck, Darker than black, NGE, Working, Kodomo no jikan, Paradise Kiss, To love ru, Kare Kano, Usagi drop, Fractale, Gunslinger girl, Clannad

Biztos volt meg par, de igy vegiggondolva joval tobb mint hittem volna.

WWFSMD?

Lelouch
Kaiji
efti
Ha komolyra vagysz: Lain, Haibane renmei, now and then here and there.

WWFSMD?

efti
Ez a leiras alapjan tiszta Ranma half

WWFSMD?

Lelouch
Olyan jó a Railgun rendezõje, hogy a második évadot inkább a mangában fogom elolvasni, a jelentéktelen fillerek és szétnyújtás nélkül.