Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az opening minden képkockája egyszerûen és még mindig frenetikus!
Pedig, a metál zenét és hangzást alapvetõen kerülöm, mint a véres rongyot.
A legjobban azt szeretem, amikor a mély hangon beszélt szövegre Õ is beszél:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy NHK-vel kontrasztban (ami halál komolyan vette magát) itt majd' minden humoros.
A seiyuu hatalmasat alkotott [Kitta Izumi]!
Imádtam!
Hát ez nagyon átlagon aluli befejezés volt. Semmi extra csak úgy véget ért. Nemtom mit vártam de nem ezt...
Még egy okorkodos bónusz aztán tényleg vége.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@
A külsõ Moka
8/10
Még az érdekelne hogy a manga eladásnál lehet tudni mik a mérvadó eladási számok?
Mi ami jónak számít és mi a komoly siker?
Vagy ennél ez nem annyira mérvadó ha már pozitív az eladás.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Bár régebbi anime leadást még mindig nem találtam.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Régebbi animék adatai is érdekelnének.
Kösz
5-6000-és fejezetenkenti eladás már adhat okot a folytatásra. De van példa hogy kevesebb ellenére is folytatták. Sok múlhat a stúdion vagy a tvn, lásd Chihayafuru. Am 10000+ az a szám ami már komoly sikernek számít.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
És hogy általában mi számít jónak ami esélyt ad agy folytatásra?
Kösz
WWFSMD?

Eleinte azt hittem, csak egy sorozat amiben kicsit tisztább képet kapok majd a mangaka világról, de ehelyett még a végén én is elkezdek mangákat olvasni. Arról nem is beszélve, hogy a sorozatnak köszönhetõen az utóbbi idõk "legaranyosabb" szerelmi történetét nézhettem végig! :D
Hazafele majd el kell gondolkodnom, hogy a MAL kedvencek közül melyikre cseréljem le. :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WWFSMD?
a fõszereplõ srác az agyamra ment úgy 5 perc után.
a hangja sem tetszik..
a harcok modnjuk látványosak,szép a grafika és animáció, egészen addig amíg a bûnronda cgi bele nem zavar a látványba<#duhos2>#duhos2>
ja és az endig kivételesen tök jó:D
egyszer végignézhetõ kategória(bár én minden animé csak egyszer szoktam végignézni<#nevetes1>#nevetes1>)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WWFSMD?
English-translated Anime
Kösz
Csak azért írom most ezt le (és nem tettem a korábban nézettekkel), mert rohadtul-eszméletlenül idegesítõ volt a fõszereplõ srác! Úgy pofán basztam volna egy szívlapáttal, hogy attól koldul!
Persze, a szokásos animés faszság megint, hogy nem mutatunk és mondunk ki érzelmeket. Ettõl mindig a falnak megyek.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Egyébként elsõ Rozen Maiden, második meg Ikkitousen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
/spoiler]
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
most jutott eszembe, annó ennek is tetszett az openingje, olyan jó kis power metalos érzete volt:D
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WWFSMD?
Biztos volt meg par, de igy vegiggondolva joval tobb mint hittem volna.
WWFSMD?