Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
WWFSMD?
WWFSMD?
Tippre valami manga projekt lesz mint anime. 10 év...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tag line:
Let justice be done. Though the heavens fall
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ritkán fordul elõ hogy ezt történik velem. Valahogy az elém került ez a sorozat és elkezdtem olvasni amolyan unalomûzõként. A vége az lett hogy egy ültõ helyemben végigolvastam mind az 5 kötetet és amikor megtudtam hogy a YenPress már kiadta angolul, meg is rendeltem a sorozatot.
Mint ahogy címbõl kiderül hogy a Madoka világában vagyunk, annak minden szabályával és megkötésével együtt de még Madoka Magica eseményei elõtt.
Hõsnõnk Kazumi egy emberrablási kísérlet kellõs közepén egy bõröndbe zárva tér magához. Kiszabadulás után semmre sem emlékszik, így nagyon meglepõdik amikor kiderül hogy Puella Magi. Szerencsére a barátai akik sintén magical girlök hamarosan megtalálják (elõzõ nap tûnt el) és megtudja hogy az elrablása és az emlékvesztése elõtt a Pleiades Saints nevû 7 tagú Puella Magi csapat tagja volt. Aki látta Madokát annak feltûnhet hogy egy ilyen nagyméretû csapat meglepõ, hiszen már 2-3 együtt mûködõ Magi esetén is nagyon nehéz a Soul Gemek tisztán tartása.
Kazumi visszaköltözik a barátai Pleiades Seints házába ahol reméli, hogy lassan eszébe jutnak majd a dolgok.
Aki látta Madokát az sejtheti hogy itt sem az aranyos Magical girleken lesz lényeg, és mivel Urobochi ebben is részt vett nem maradhat majd el suffering, a leki terror és persze a durva fordulatok sem.
Engem teljesen lenyûgözött és magával ragadott ez manga. Mindenkinek akinek tetszett Madoka melegen ajánlom!
http://mangafox.me/manga/mahoushoujo_kazumi_magica_the_innocent_malice/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én az elõzõ részen sírtam be, ahol megjelent a tipikus anime húzáshoz méltó "rivális" a 2 pilóta mellé... az arcomat takartam úgy nyomtam ki a részt. 😞
- A Magical Warfare-nek adok még pár rész esélyt, de eddig nagyon nem szimpatikus, hogy mennyire átgondolatlan a fõszereplõ személyisége.
- A Maken Ki második évad eddigi részei pedig inkább fanservice OVAknak mennének el.
Nem sok jót tudok eddig elmondani errõl a szezonról, de még akár 180 fokos fordulatot is vehetnek a dolgok... vagy nem. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még arra leszek kiváncsi, hogy a Final moziban mi lesz. A manga befejezését látva nem sok köze lesz hozzá.
8/10
@
A Kaiji és a Battle Royale szerelemgyereke. Szeretem az ilyen stílusú animét. Egy nap alatt megnéztem, lekötött végig, bár a befejezéssel kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy kicsit sántít, de még fel kell dolgozzam a látottakat, kicsit el kell gondolkoznom rajta, mert még friss az élény (konkrétan 5 perce fejeztem be).
8/10
UI: Lehet be kellene szerezni a játékot Vita-ra, hogy lássam a többi befejezést is.
@
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Manga
Anime
Na mindegy. Animében jobban tetszett a megvalósítás, még ha soha nem is fogom megérteni mi volt... lehet hogy nincs mit megérteni.
@
Rejtély.
@
Szóval ha lett volna benne valami, az csak annyit jelentett volna, hogy egyszer már "összejöttek", de az is munka miatt lett volna. Min változtatott az, amit Keima mondott?
Az érzések átjöttek, de a logika a szavak mögött nem.
@
WWFSMD?