Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Hasonlóan voltam vele én is.
armageddon666
Noooo, miért így lett vééégeeee :'(

És KamiNomi banner természetesen.

@

armageddon666
Tipp:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ayumiban van az utolsó istennõ, és nem Chihiroban

Egyébként nagyon aranyos ami most megy. 😄 (Mai High Festival)

@

efti
Es megis tok jo sztori 😊

WWFSMD?

LasDen
Én megnéztem az elõzmény filmet, az elsõ 2-3 részt újra elbeszélõ filmet és onnan folytattam még 1-2 résszel. Az egyik bajom hogy már most kezdek elveszni a karakterek rengetegèben, a másik hogy a harcokon ténylegesen látszik a kor, túlontúl egyszerûek a villodzo lezerekkel és a többivel.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Én meg csak a beszerzésén agyalok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
De mè nem remake? 😞 annak jobban örülnék, még sehol sem tartok a sorozattal

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Tyu!

WWFSMD?

Lelouch
Ja én a hostokat nem vettem számításba. 😄 Úgy akkor Mars lenne nálam az utolsó. Vulcan pedig feljönne Apollo elé, és holtversenyben lenne a második helyen a Minerva-Mercury kettõssel. 😄 Tenri meg csak mégtovább erõsíti Diana elsõ helyét.
armageddon666
Mars > Diana > Vulcan > Apollo > Minerva

Mercuryt még nem láttam...

Apollo és Vulcan talán fordítva a host miatt...

@

Lelouch
Diana > Mercury > Minerva > Apollo > Mars > Vulcan 😄
armageddon666
Mars eddig a legjobb. 😊

@

Az Akame ga Kill-t a White fox fogja animálni. Õk csinálták anno a Steins Gate-t is szóval a minõséggel nem lesz baj. Más kérdés, hogy kiherélik-e a mangát vagy sem. A manga eléggé véres és durva valamint nem szívbajos ha szereplõk kiirtásáról van szó...

Ha viszont ezt kiveszik akkor meg manga lényegét ölik meg...
efti
Samurai Flamenco ep16: most epp tetszik a sorozat. Parszor mar majdnem abbahagytam. Remelem nem szurjak el a visszalevo 6 reszben

WWFSMD?

armageddon666
Salva Nos !! 😊 A popcornos rész után csukott szemmel játszottam FPS-t, mert az fun. 😄

@

RelakS
Lagzis zenét valaki?
A háttér meg Bleach Eater .... Soul Bleacher .... ilyesmi

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, a DVD is bõven nézhetõ volt - saját képlopások, összeállítás:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
NOIR Remastered BD-box - 2014.02.19
Ezt jó tudni.

Összehasonlítás:

IMYke2.0.0.0
A két lemeze soundtracket meg ajánlom mindenki figyelmébe. 37 szám.

Ez a szám fenomenális:

IMYke2.0.0.0
<2001> - "Noir" - 6/10

Valóban sötét lett a hangulata a vége felé.
És a szó szerinti végén a két pisztoly lövés... Nos, nem happy end.

A történet nem túl komplex, kicsit sok volt a recycling benne (néhol kellett is, néhol fölöslegesnek, már-már idõhúzásnak éreztem), a rajzolás hullámzó - és ez nem a korának tudható be, akkoriban is voltak remekbe szabott munkák -, néhol egész kellemes.

efti
Hamatora ep05: mi volt ez a buzulas??

WWFSMD?

armageddon666
Wow... akkor értem az elveszettséget... mindenesetre élvezhetõ az anime, ha túlteszem magam a tök természetes visszautalásokon.

@

LasDen
Azért kezdtem bele mert anno ez tetszett. De elõtte Lóg horizonnal is próbálkoztam, de ott meg folyton magyaráznak hogy mi micsoda. Majd space dqndy meg buddy complexbe belenezek

Lelouch
Más érdekeset nem találtál AA-n? 😄
LasDen
Mivel ezen a fos PlayBookon semmi mást csak az AA playeret tudom nyugodtan nézni elkezdtem elorol a Gundam 00t. De hogy mennyire szájbarágós ez a kezdet. Mikor egyértelmûen magukban beszélnek, mintha menok lennének, csak hogy megmagyarázzák a történèseket. De egyes dialogok is erõltetetten hatnak. Meg Marina, nem csinál mást csak aggódva elismetli a másik utolsó szavait majd bámul aggódva. Idegesítõ kis kurva 😄

Lelouch
Az S2 végén lévõ tanárnõs hódítás a mangában a 41. fejezettel ér véget. A goddess arc meg a 114. fejezettel indul be igazán. Szerinted mennyi minden maradt ki akkor? 😊
armageddon666
Igen, eszembe jutott. Megnézem gyorsan. 😊 De úgy hiszem így is kimarad a Mad Scientist, a babás, és a szõke MILF rész. Vagy csak nem emlékszem?

@

Lelouch
Ja oké. 😄 Amúgy a listádat elnézve a Tenri-hen ovákat például kihagytad... 😄 De ha ezt nem nézzük, akkor is a Megami-hen elsõ része nem csoda ha azt az érzést kelti, mintha kihagytál volna valamit... 😄 De azon meg majd a manga javít.
armageddon666
Megnézem elõbb az animét, aztán majd elkezdem elõröl a mangát. 😊

@

Lelouch
Mégse inkább a mangát olvasod? 😄
armageddon666
Na Railgun S 18. résznél szünet. Jó volt újranézni a Sister Arcot. 😊
KamiNomi 3 elsõ rész... Mintha kihagytam volna valamit. Mi a fene? 😄

@

armageddon666
A varázskör tök jó dolog. Csak mondjuk Fairy Tail animében nagyon gázak. De lehetnének jók! (Még ha a mangában nincs is)

@

LasDen
Nekem egyetlen bajom hogy a mecha kinézete nagyon mûanyag. A többi olyan tipikus japán 😄

IMYke2.0.0.0
Annyira, hogy már fújjolnak rá: Patlabor Movie “Even Worse Than Feared”

Seth
Juj de gyenge. Ez inkább ilyen délutáni matiné kategória, de ezek ezt moziba akarják küldeni ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Hááát, ez nem annyira biztató, de lehet még értelmes is akár:

LasDen
Amúgy én ezt egyszer elakartam kezdeni v el is kezdtem. Kíváncsi leszek mi lesz belõle

Lelouch
Akkor nem, de szerintem 90% hogy az lesz.
LasDen
És ha nem anime lesz? 😄

Lelouch
Lelouch
Meglepõen jó szinkronban van egymással a kettõ. 😄
LasDen
Bár megnezni nemtudom valamiért de értem mi akar lenni. Biztos jó 😄

Lelouch
Kuroko? 😄 Ha már így felhoztad belinkelem ezt amit az egyik youdubberes fonálban láttam. 😄 Ebic.<#alien>
LasDen
"so determination is going to beat a team who is obviously better in every aspect? *sigh*"

Tökéletes leírása a döntõnek. Mintha csak a fairy tailt látnám...

LasDen
Semmilyent 😄 a böngészõben olvasom õket a neten, mivel ez egy BlackBerry tablet és nem jó semmire....

Lelouch
OP, ED, nevek, OST, szöveg, átrajzolások, cenzúra...
Miket módosítottak?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Közben látom, hogy meglehet nézni a neten is. A szinkron új, de sajnos ez bizony még mindig a módosított amcsi változat... Kár érte. Mindenesetre ha tényleg végig le akarják adni, akkor legalább az utolsó évadból tényleg az eredeti japánt kellesz megvenniük, mert abból nem készült amcsi változat.<#bee1>