Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre bocsájtom, nem akarok senkit megsérteni, nem is ismerem az anime fordítók köreit és a film fordítók köreit. De van az a másik feliratos oldal, amit azt hiszem Super Subtitle néven ismerhetünk legtöbben. Ha filmhez keresek feliratot, akkor az az elsõ oldal, amit megnézek és azt hiszem, mindenki így van vele. Nem merült fel az ötlet, hogy a filmesek és az animések egyesülnek? A Super Subtitle alatt, ami egy jól bejáratott név és ráhúzható az animére is, mert nem tér ki a mûfajra. Egy fordító tröszt jönne létre, ha minden abban az oldalban egyesülne.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megnéztem belõle 2 részt és kegyetlen emlékeztetõt kaptam abból, hogy miért nem érdekelt annó ennek a második évadja.
Az elsõ évadja is ezért ment az agyamra, elviselni a szereplõket,a töménytelen baromságot, a fapofával végigülhetõ "poénjait" és hogy repetetív és unalmas...pedig egy jó kis alaptörténete lenne, de az anime minden egyéb pontján nagyon sokat dolgozik azon h ezt a lehetõ legjobban ellehetetlenítse...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már van címe? Mikor lesz kész? Szeretnék többet megtudni róla.
De az AAn az eddig feltoltott feliratokat késõbbiekben is megtalalhatok lesznek.
Aztán egy másik helyszínen Lady Iku-t arra kényszerítik, hogy izzó vassal égesse meg az eszméletélen Seigen Irako alsó testét. De nem derül ki nekem a sérülés mibenléte.
Utána Seigen Irako magánál van én megküzd Kogan Iwamoto-val.
Aztán több résszel késõbb kiderül, hogy Seigen Irako megégette Lady Iku egyik mellét.
Ezek valahol kiderülnek az animében, hogy történtek pontosan? Mert én nem értettem, ezek ilyen sorrendben.
Én eggyik oldalról sem tudom ezt hova tenni, de mint egy átlagos anime nézõ meg nem tudom nem az AA oldaláról megközelíteni a témát, mert egyszerûen a legjobb és legpraktikusabb megoldás nem ez.
Onnan egy kényelmi,praktikus=hasznos elem tûnik el, bejön egy felesleges közvetítõ oldal és valszeg a sok millió fansub oldalra való ingázás problémája sem fog megszûnni.
Enegm ez annyira nem érint, mert szezonos animék nálam nem mûködnek, de inkább a mögöttes tartalom ami zavar, mert ez az egész a nézettség és az ebbõl befolyó pénzrõl kezd szólni, non-profit fansub csapatok között...
Issho Tosho
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Tudok mindkét féltõl mocskosságot és ugyanakkor meg is lehet érteni ha az õ szemszögükbõl nézem.
Pedig a nagyjáról én nem is tudok.
Nekem az a nemtörõdömség nem tetszett amit a felhasználók felé mutattak akikért csinálják ez az egész fansub dolgot.
Inquisitor
Ez elég egyéni szemszögû leírás,
Én is tudok olyan egyéni fordítóról aki feltöltõt oda mert igazán saját weboldala nem volt ami ismert lett volna, mégis jó és igényes munkát végez. Most hiába csinál saját oldalt azt nehéz lesz ismerté tenni, hogy az a néhány anime felírat ott található, tehát nem ment az oldala forgalom mutatóira.
Ezzel én azt akartam írni hogy vannak ilyenek is, és õket az új oldal nélkül elfelejthetnénk. Mivel a nagy csapatok sem vesznek fel minden animét a projekttûkbe, ami nem jelenti azt hogy az ne lenne jó anime.
Az új oldalon is lesznek azért elvárások ha valaki jelentkezik, és szólhatnak is érte ha nem úgy teljesít.
De a különbség abban is lesz amit már az AA-n is eldöntöttek hogy nem kell feltölteni feltétlen hanem lesz lehetõség az saját oldalára mutató linkre is tudtommal.
Tehát aki a nézetségért sír az linkel, aki meg nem akar saját oldallal bibelõdni vagy nem zavarja ez az feltölthet, de az a lehetõség is meglesz (remélem) hogy egy adott forumon megbeszéljék a felhasználók, fordítók hogy esetleg hol található a felírat vagy ki csinálja most vagy áll neki.
Aki meg ezek után is sír azért valóban nem kár.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Most lesz egy új feliratos oldal, ahol ugyan azok a hibák lesznek, csak már senki nem szólhat érte. Hát ez nagy eredmény. 😞
Az egész a csúszó és félbehagyott projektek, meg a semmire nagy arckoskodás emlékmûve lesz. érdekes módon azok akik normális fordító csapat voltak, azok voltak legkevésbé az ügy mellett, mivel az õ oldalaik forgalma nem is csökkent.
ha nem is tökéletes,de amolyan központi oldalként jól funkcionált,valszeg a legismertebb animés fansite volt...
nem tudom eldönteni melyik oldal hozzáálása szánalmasabb...
fansubbereké akiknek kvázi fontosabb az önreklámozás vagy az aa akik fittyet hányva sok-sok anime nézõre döntenek egy ilyen fontos részleg felett.
Ez az egész faszság csak méginkább eltántorított az anime mûfajtól.<#levele>#levele>
Hanem támogatni az új oldalt, azzal hogy aki "felhasználó" az ott keres.
Aki fordító vagy feltölti oda vagy jelzi ott, hogy hol kell keresni az adott felíratott.
Így elkerülve azt hogy az egyszerû anime nézõ, több tucat fanoldalt kutason át egy adott anime felírata után.
Ha van egy felület ahol jelezni tudják a fordító csapatok, hogy az õ oldalukon melyik animéhoz található felírat vagyis egy kiinduló gyûjtõ pont az mindenkinek csak jó lesz.
Elég szánalmas az e körüli mizéria..
Én majd csak oda teszem fel a munkáimat, persze ez nem nagy veszteség senkinek.
A mozihoz tenyleg csak francia sub letezik??
WWFSMD?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WWFSMD?
- Átlagos srác hõssé akar válni, megváltani a világot kis tettekkel kezdve
- Valójában léteznek szörnyek
- A szörnyek vezére hasonló motivációval indult, mint õ
- De nem is õ volt a fõgonosz
- 4 gonosz király
- 64 harci isten
- 65000 szörny
- minden mögött a kormány áll, végig õk voltak a gonoszok
- a kormány valójában jó volt, az ûrlények a gonoszok!
- ???
Hû... meredek.
@
Ha a keszitok a jovo animatorai, akkor szep jovo var rank. Nagyon jol elkeszitett mu mind a ketto. A sztorik letezo one shotok, vagy originalok?
WWFSMD?
A Swing Out Sisters ramake vagy remade nem is tudom mi a pontos kifejezés rá a maga 1 óra 20 percével teljesítette ezen kritériumokat<#vigyor>#vigyor>
WWFSMD?
WWFSMD?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0