Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BB.Hell
Ganbaru Stalker!
Carrier:
Shoukanjuu ni Naru!
Shuukan Shounen Girl
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
elsõ
A lap alján a boszorkány sapkás lány a sráccal, meg a jobb oldalon a school girl
Itt meg a jobb felsõ sarokban a 3 kis kép
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

7. Nakahara Misaki (Welcome to the NHK)
6. Amane Misa (Death Note)
5. Sonozaki Mion/Shion (Higurashi no Naku Koro ni)
4. Fuyou Kaede (Shuffle!)
3. Katsura Kotonoha (School Days)
2. Saeki Nanako (Flowers of Evil)
1. Gasai Yuno (Future Diary)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ultimate Galactical Super Heaven-Piercing Spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem, túlságosan hozzászoktál a mi (moe) stílushoz 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kill la Kill egy most futó sorozat. Humorát nem igazán tudnám mihez hasonlítani. Eléggé elborult világa van, vad animációkkal, és szuper zenével. Pörgõs, minden részre jut valami, és a történet mélyebb, mint az elsõre látszik.
Tengen Toppa Gurren Lagann. Anno szkeptikusan álltam hozzá ehhez a "fúrós animéhez". Komikus ellenfelek, rinyáló fõhõs, szokatlan grafika. De aztán szépen minden megváltozott. Ami eddig komikus volt, az most iszonyatosan menõ lett. A rinyáló fõhõs a férfiasság mintaképe. A grafika pedig színes, vad, látványos. Ez is egy olyan anime, ami több, mint aminek elsõre látszik. Volt benne talán két elég komoly fordulat. A monológok pedig nagyszerûek. 😊
@
Nekem legalabbis elegge mas.
A felsoroltak egyiket sem lattam amugy. Mifelek? Ajanlod barmelyiket is?
WWFSMD?
Komolyan? Õszintén, teljesen komolyan mondod? Samurai Flamencoban a Holdas jelenet túlzás volt? Túlzás? Flamencoban? Tényleg?
De tényleg?
😄
Most hogy várnom kellett a részre már nem ütött annyira. Meg néztem közben egy Maou-samát, Kill la Killt, TTGL filmeket. Így kiütközik már a színvonalkülönbség nagyon. A plottwist meg már nem ütött, nagyon leültek a korábbiak míg vártam a részre.
A hátralévõ pár részben talán még tud dobbantani. Pl. ha végre megismerjük Gotou barátnõjét. 😄
@
@
Arról volt szó hogy a feltett anime felíratok még elérhetõek lesznek egy darabig majd másik aloldalra költöztetik.
Erre a sajátjukon kívül egy sem letölthetõ mert nem léteznek! De a másik oldal lehetõségrõl sem olvastam hírt amit ígértek. Ilyesmit nem találok. Az Issho Tosho meg még készülõben, a régebbi animékhoz lévõ felíratok nem is tudom meglesznek-e így.
Az egész tagok által készített szekció nem létezik már.
Eszerint a feliratos animék 95% vagy létezik még a meglévõ fanoldalakon vagy elszállt?
Ezzel vajon most direkt szívatják a tagjaikat?
Nem errõl volt szó, de ott megkérdezni meg nem merem mert bannolnak érte egy életre.
Ez szemétség, bár az is hogy a tagok tartják el az oldalt de diktatúra van, mert kérdezni nem lehet ha meg más témába veted fel ezt bannolnak. Ez picit egyoldalú dolog.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
REAL MADRID
@
de egyébként tetszett, csak sajnáltam h nem volt a szituáció rendesen kihasználva humor szempontjából...animéknél ez elég gyakori hiba úgy vettem eddig észre..kb 80%-ban szexuális tartalmú poónon kell nevetni, vagy hogy aggresszív tsunderék semmiségekért felküldik a fõhõsünket a holdra...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WWFSMD?
REAL MADRID
REAL MADRID
A Hatarakou Maou-sama elsõ 5 percének komolyabb fantasy hangulata van mint az elõzõ pár évadnak kár hogy utána átkerülünk a mi világunkba.
Amitõl még hányok... Miért kell a fõhõsnõk mindig ÁTKERÜLNI a mi ivlágunkból fantasyba? Jobb lenn a a már alapból ott élne.
WWFSMD?
A mangája jó volt. Kíváncsi leszek rá.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
mondjuk engem a kill la kill eleve nem érdekel, már csak a hype miatt is, mondom nem nagyon vagyok barátásgba a szezonos animékkel😄
így is elég sok animét (nem)nézek, pedig van egy közte amit már évek óta nézek és már elõre kedvencembe helyeztem, de valahogy nem akaródzik befejeznem<#banplz>#banplz>
Elsõ epizódot megnézed és már érteni fogsz mindent.
A sorozat maga pedig kellõen izgalmas, a 45 epizód ellenére is.
Ha a Mayoi Neko jól indult, és gáz lett, akkor ez legfeljebb az ellenkezõje lehet. Nem indul annyira csábítóan, de aztán ahogy derülnek ki a dolgok, csak néz az ember. De esélyesebb, hogy egybõl megragadja az embert, letépi az állkapcsát, és a földhöz dobálja. 😛
@
Ryuuko tök jó arc tomboy csaj.
Satsuki és Ragyou közül nehezen tudok dönteni, hogy melyik ragyog jobban a képernyõn. 😉
Gamagouri, Inumuta és Sanageyama is tök jó karakterek. Nonont nem bírom.
Mako a mindig oda nem illõ abszurditásával (számomra) meglepõ módon tök szerethetõ.
Aztán amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aikurou is érdekes karakter. Nehéz eldönteni, hogy a világító mellbimbó az cenzúra akar lenni, vagy effekt. 😄
És szinte ki is fogytunk szereplõkbõl. Az epizódszereplõket nem igazán bírtam mondjuk, de hogy a fõszereplõk nem szimpik?! Fura.
@
Én azt hiszem ezután döntöttem el, hogy az ilyen õrültséges dolgokat kapásból kerüljük, mert súlyosan az ember idegeire megy amit egy-egy ilyen sorozatba szükséges elviselni...