Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
gondolom nnincs zsebe a nadrágnak, de hogy valahova rakja, ezé fogja a faszát...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ne megvannak :_D
BB.Hell
Ganbaru Stalker!
Carrier:

Shoukanjuu ni Naru!
Shuukan Shounen Girl

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

efti
A 7es mezu srac mit keres a gatyajaban?

WWFSMD?

Lelouch
Próbáltál már rájuk keresni magazin alapján?
ismeri valaki ezeket a mangákat?

elsõ
A lap alján a boszorkány sapkás lány a sráccal, meg a jobb oldalon a school girl

Itt meg a jobb felsõ sarokban a 3 kis kép

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
unatkozom.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Valami apropója van annak, hogy ezt beraktad? 😄
LasDen

armageddon666
Yandere gyûjtemény...

@

LasDen
7 horrible girlfriends(bójleres)

7. Nakahara Misaki (Welcome to the NHK)
6. Amane Misa (Death Note)
5. Sonozaki Mion/Shion (Higurashi no Naku Koro ni)
4. Fuyou Kaede (Shuffle!)
3. Katsura Kotonoha (School Days)
2. Saeki Nanako (Flowers of Evil)
1. Gasai Yuno (Future Diary)

Lelouch
LasDen
én szeretem a történelmi cuccokat, de valahogy ezek a kínai történelemmel foglalkozók nem tudtak a képernyõ elé kötni. Úgy látszik a kínai történelem nem érdekel...😄

PetruZ
Kingdom 2x39 END: A történelmi események köré szõtt sztori tovább folytatódott. Fõként a Qin - Wei háború történései és a Shanyang körüli harcok voltak fókuszban, a fõszereplõ, Xin tettei és ezredesi rangig emelkedése, meg persze Zheng (a leendõ nagy Huang-Ti császár) és az udvar (elsõsorban Lü Buwei) ármánykodásai. Kína egyesítése még messze van, de a manga megy tovább és igen sikeres, szóval minden bizonnyal következik majd a 3. évad ebbõl is (eddig mindkét évad nyáron indult, a harmadikról még nincs bejelentés). Jobb volt, mint az elsõ évad, az animáció és a rajzolás is jelentõsen feljavult. 8/10
BEAST
Nagyjából errõl van szó. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Nekem a mecha az egyik kedvenc mûfajom, de szerintem pont ezért nem néztem még meg a ttglt. És valószínû ne is fogom...

armageddon666
Nem tudom mirõl beszélsz. Hol túlzás hogy

Ultimate Galactical Super Heaven-Piercing Spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Galaxisokat dobál egy robot, amit egy robot vezet, amit egy robot vezet, aminek a tetejébe egy robot van belefúrva?

@

armageddon666
De i2k, ezt én nem ma, hanem ~6 éve láttam. 😄 és egy szóval nem mondtam hogy volt vele gond, hanem szokatlan volt.

@

BEAST
A rajzolásával nem is volt gondom, de az értelmetlen túlzásokat nem bírtam. Fõleg ezért nem vagyok képes elviselni a Kill la Killt sem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
mi = mai

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezzel a grafikával semmi gond nincs. Elsõre sem.
Szerintem, túlságosan hozzászoktál a mi (moe) stílushoz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Hataraku Maou-sama az egy fantasy háttérrel megtoldott, humoros, könnyed slice-of-life anime, szerethetõ karakterekkel. Az a fantasy háttér meg említésre is került itt nem is olyan rég, mert elég jó. 😄

Kill la Kill egy most futó sorozat. Humorát nem igazán tudnám mihez hasonlítani. Eléggé elborult világa van, vad animációkkal, és szuper zenével. Pörgõs, minden részre jut valami, és a történet mélyebb, mint az elsõre látszik.

Tengen Toppa Gurren Lagann. Anno szkeptikusan álltam hozzá ehhez a "fúrós animéhez". Komikus ellenfelek, rinyáló fõhõs, szokatlan grafika. De aztán szépen minden megváltozott. Ami eddig komikus volt, az most iszonyatosan menõ lett. A rinyáló fõhõs a férfiasság mintaképe. A grafika pedig színes, vad, látványos. Ez is egy olyan anime, ami több, mint aminek elsõre látszik. Volt benne talán két elég komoly fordulat. A monológok pedig nagyszerûek. 😊

@

efti
Jo, nem ez az elso a sorozatban, de valahogy mashogy tulzas egy a Hold sugaraval kb azonos porfelho, ami eztan vissza is esik a Holdra, ami fizikailag totalis f....sag, mint pl ufonauta miniszterelnokok az orszagok elen.

Nekem legalabbis elegge mas.

A felsoroltak egyiket sem lattam amugy. Mifelek? Ajanlod barmelyiket is?

WWFSMD?

armageddon666
"tulzas volt"

Komolyan? Õszintén, teljesen komolyan mondod? Samurai Flamencoban a Holdas jelenet túlzás volt? Túlzás? Flamencoban? Tényleg?

De tényleg?

😄

Most hogy várnom kellett a részre már nem ütött annyira. Meg néztem közben egy Maou-samát, Kill la Killt, TTGL filmeket. Így kiütközik már a színvonalkülönbség nagyon. A plottwist meg már nem ütött, nagyon leültek a korábbiak míg vártam a részre.

A hátralévõ pár részben talán még tud dobbantani. Pl. ha végre megismerjük Gotou barátnõjét. 😄

@

efti
Samurai Flamenco 18: erdekes kis kozjatek volt, kar a Holdas jelenetert, tulzas volt

WWFSMD?

armageddon666
Monopólium. Megalománia. Biznisz. Csinálj új reget és kérdezd meg azzal proxy mögül. Bár szánalmas, hogy ilyenhez kell folyamodni. Még jó, hogy már nagyon régen leszoktam arról az oldalról. Idõben észrevettem a jeleket, lol.

@

xblades
Valami nem kerek az AA háza táján.
Arról volt szó hogy a feltett anime felíratok még elérhetõek lesznek egy darabig majd másik aloldalra költöztetik.

Erre a sajátjukon kívül egy sem letölthetõ mert nem léteznek! De a másik oldal lehetõségrõl sem olvastam hírt amit ígértek. Ilyesmit nem találok. Az Issho Tosho meg még készülõben, a régebbi animékhoz lévõ felíratok nem is tudom meglesznek-e így.

Az egész tagok által készített szekció nem létezik már.
Eszerint a feliratos animék 95% vagy létezik még a meglévõ fanoldalakon vagy elszállt?
Ezzel vajon most direkt szívatják a tagjaikat?
Nem errõl volt szó, de ott megkérdezni meg nem merem mert bannolnak érte egy életre.
Ez szemétség, bár az is hogy a tagok tartják el az oldalt de diktatúra van, mert kérdezni nem lehet ha meg más témába veted fel ezt bannolnak. Ez picit egyoldalú dolog.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

<#eljen><#taps>

REAL MADRID

armageddon666
Mankashoku lemászott a képernyõrõl!!
Gamagoori nem. 😄

@

armageddon666
Hataraku Maou-sama nincs két hete hogy megnéztem. Valami hatalmas volt az egész. Várom a folytatást. És igen, a fantasy része is nagyon ütött, nem számítottam volna ilyenre. 😄 Pláne, hogy nem az van a középpontban.

@

Lelouch
DasIsFuck
Én az alapján kezdtem el azt nézni, mikor aztz láttam, gondoltam milyen high fantasy parádét látok majd...és jött a hidegzuhany...😄
de egyébként tetszett, csak sajnáltam h nem volt a szituáció rendesen kihasználva humor szempontjából...animéknél ez elég gyakori hiba úgy vettem eddig észre..kb 80%-ban szexuális tartalmú poónon kell nevetni, vagy hogy aggresszív tsunderék semmiségekért felküldik a fõhõsünket a holdra...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

efti
Toshokan sensou movie: meglepoen jo volt, azt hittem ugyanugy nem fog semmi tortenni, mint a specialban, de tevedtem.

WWFSMD?

LasDen

Köszi ez nagyon jó <#eljen>

REAL MADRID

LasDen
itt peldaul, csak le kell fordítani. De ANN-n is vannak heti rangsorok. A late night animeke meg elég elenyeszo nemtom vane adat róluk...

Anime nezettsegi adatokrol lehet valahol olvasni?

REAL MADRID

Jaja. Chaika Trabant. 😊 Milyen szép név. 😊

A Hatarakou Maou-sama elsõ 5 percének komolyabb fantasy hangulata van mint az elõzõ pár évadnak kár hogy utána átkerülünk a mi világunkba.

Amitõl még hányok... Miért kell a fõhõsnõk mindig ÁTKERÜLNI a mi ivlágunkból fantasyba? Jobb lenn a a már alapból ott élne.
efti
Az en emlekeimben mint klasszikus fantasy csak a lodoss el. Azota se lattam semmi olyasmit

WWFSMD?

Máté94
Turabanto-chan-ra leszek nagyon kíváncsi. Az a kiejtés... jajj...<#vigyor>
Elméletileg most tavasszal jön a HITSUGIME NO CHAIKA ami normál középkori(szerû) fantasy nulla MMO referenciával.

A mangája jó volt. Kíváncsi leszek rá.
armageddon666
Ez valamiért nagyon bölcsen hangzott. 😄

@

DasIsFuck
a hype és az ízlésem között elég nagy a különbség😄

Malakai
Pedig csak hype miatt nem nézni valamit még nagyobb butaság, mint csak hype miatt nézni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DasIsFuck
akkor azt hiszem a jövõbe bele fogok kezdeni, az ilyen animék sokkal jobban lekötnek már.

DasIsFuck
gurren lagan az bizonyos szempontból az eggyik kedvencem, a vége miatt, nagyon korrekt lezárás, elmondott egy történetet felívelt egy életet..viszont egy ponton olyan megalomán lett az egész, hogy összességbe az lerototta nálam az összképet.

mondjuk engem a kill la kill eleve nem érdekel, már csak a hype miatt is, mondom nem nagyon vagyok barátásgba a szezonos animékkel😄

így is elég sok animét (nem)nézek, pedig van egy közte amit már évek óta nézek és már elõre kedvencembe helyeztem, de valahogy nem akaródzik befejeznem<#banplz>

IMYke2.0.0.0
Az egész sorozat a 12 királyság közti viszályokról és politikáról, valamint a szereplõink ebben alakított sorsáról szól - direkt konkrétumok, és halvány utalások nélkül írok, mert minden spoiler lenne.
Elsõ epizódot megnézed és már érteni fogsz mindent.
A sorozat maga pedig kellõen izgalmas, a 45 epizód ellenére is.

LasDen
Az idõ pénz, 😄 nem tudok mindennek több resznyi lehetõséget adni. Ha 20 perc alatt nem gyõz meg hogy folytassam akkor nem fogom. Nincs mese. Nem vagyok olyan mint mások, hogy végig nézem akármilyen szar. Ha szar, mennie kell...😄

armageddon666
Nem mondom, hogy a Kill la Kill nem õrültség, de messze más kategória, mint mondjuk egy Excel Saga vagy Dokuro-chan. Tengen Toppa Gurren Lagann-t láttad? Na ez úgy õrültség, mint az. Egy abszurd, pörgõs környezetbe be van illesztve egy egész mély, fordulatos történet. Ez egy-két rész alatt nem jön át.

Ha a Mayoi Neko jól indult, és gáz lett, akkor ez legfeljebb az ellenkezõje lehet. Nem indul annyira csábítóan, de aztán ahogy derülnek ki a dolgok, csak néz az ember. De esélyesebb, hogy egybõl megragadja az embert, letépi az állkapcsát, és a földhöz dobálja. 😛

@

armageddon666
Furcsa...
Ryuuko tök jó arc tomboy csaj.
Satsuki és Ragyou közül nehezen tudok dönteni, hogy melyik ragyog jobban a képernyõn. 😉
Gamagouri, Inumuta és Sanageyama is tök jó karakterek. Nonont nem bírom.
Mako a mindig oda nem illõ abszurditásával (számomra) meglepõ módon tök szerethetõ.
Aztán amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õ is kap Ultima egyenruhát, az valami hatalmas. 😄 Egy ilyen karakterbõl kemény arcot varázsolni. Grat.

Aikurou is érdekes karakter. Nehéz eldönteni, hogy a világító mellbimbó az cenzúra akar lenni, vagy effekt. 😄

És szinte ki is fogytunk szereplõkbõl. Az epizódszereplõket nem igazán bírtam mondjuk, de hogy a fõszereplõk nem szimpik?! Fura.

@

DasIsFuck
hát nekem volt már olyan hogy elsõ részek után egy érdekes és jónak tûnõ tendenciát mutatott aztán kezdett csak bele a rosszabbnál rosszabb epizódokba...(Mayoi Neko Overrun!)
Én azt hiszem ezután döntöttem el, hogy az ilyen õrültséges dolgokat kapásból kerüljük, mert súlyosan az ember idegeire megy amit egy-egy ilyen sorozatba szükséges elviselni...