Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Majd meglátjuk.
Vannak benne érdekesnek tûnõ jelenetek mint a végén Lucy keze, mivel tudható lesz benne drámai jelenet is.

Amúgy van már infó mennyi részre lehet számítani?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
LasDen
Code Geass. Akito 2. Rész
Oké, az elsõ meh rész után ez kurva jó volt. Az eleje, a vége, minden jó volt. Egyedül a harc elején volt egy kisebb visszaesés, de így is fasza volt. És az ismerõs arcok nem hiányoztak már annyira.
Érdekes ez a geass command...
10/8

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Az egész voltaképp egy alternatív reboot - most van alakulóban az (ügy)osztály (a 2. rész végére azért még emlékszel, gondolom, amikor Batou-val beszél a tudjuk-hol...), teljes önállósággal, függetlenséggel - az akciócsoport élén Motokóval.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kérdeznék valamit az itt lévõ nagyérdemûtõl.

A Ghost in The Shell Arise (02) - Border 2 Ghost Whisper megnézése csak nálam jelentett erõs logikai töredezettséget?
Eddig ugye voltak a sorozatok meg a mozifilmek (nyilván a Manga alapot nem is említve) amik között elég nagy eltérések voltak, amiket általában "alternatív univerzum" témával meg a szereplõket érõ emlék módosító és törlõ vírusokkal, meg ha jól tévedek néha akció utáni emléktörlésekkel magyarázták.
Viszont nekem az Arise 01 után sehogyan se klappol ez a második rész. Kezdve azzal, hogy még nincs is ügyosztály, de van Logikoma ...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - igyekszem nem elfelejteni és szemmel követni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
DasIsFuck
Látom ez a szezon sem fog jobban érdekelni mint a jelenlegi😄
Mind úgyi baromi lassan haladok olyan sorozatokkal amiket már réges-rég kiníztem magamnak😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lelouch
Nálam már az anime és a manga is megbukott.
Lelouch
Még az Akagi-t se, a mahjong nálam nem nyerõ.
PetruZ
A Hayate az valami önálló sztori lesz megint (3 részes), sz'al egy esélyt még megér. 😊
Count Adyn
Mushishi o/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
Nem lesz egy kaiji azt látatlanban ismegmondom. Sakit nem próbáltad?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A Fairy Tail-be bele fogok nézni én is, aztán ha nem lesz olyan csalódást keltõ mint az elõdje, akkor egynek jó lesz.
Amiken komolyan filózok még az a Kindaichi, bár úgy hallottam nincs olyan jó mint a Detective Conan... Meg a No Game No Life, jó lenne már valami jó játékos anime a Kaiji után, de nem tudom mennyire reális elvárás ez. 😄
Lelouch
Iminek mindenesetre ajánlom figyelmébe a Brynhildr in the Darkness-t, az Elfen Lied mangakájának mûve... 😄
efti
Koszi.

Sajna eleg szomoru lista, de sebaj, van mit behozni korabbi evekbol...

WWFSMD?

LasDen
Ez alapján nem úgy tûnik hogy túl sok jó sorozat lesz.
FT, Gjbu, Date alive 2. Ezek érdekelnének a többi kérdéses lenne...

BEAST
Ahogy nézem a Fairy Tailen kívül nem lesz túl sok (számomra is) érdekes sorozat a következõ hónapokban. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Valsz semmit...nincs min

Lelouch
A Hayate ezen a ponton még érdekel valakit? 😄 A SAO folytatás érintene még engem, de már nem érdekel az egész.
Lelouch
efti
Hu tenyleg, mindjart kov szezon. Van valakinek osszefoglalo kepe rola?

WWFSMD?

PetruZ
Én is bele fogok nézni jópár dologba, aztán majd írok róluk szokás szerint, de most elég sok az elmaradásom korábbról is. Ahogy nézem, nyáron/õsszel azért lesz pár visszatérõ is: június - Hayate Gotoku OVA (3 rész); július - Girls und Panzer OVA, K film, SAO 2. évad (a Phantom Bullet-sztori), Witch Craft Works OVA, Non Non Biyori OVA; augusztus - Space Brothers film; október - Watamote OVA.
Máté94
Ez csak a kezdés, aztán, ha nem bírom nézni õket hétrõl-hétre, úgy is leforgácsolódik a nagy része. 😊
Lelouch
Annyit tervezel nézni? Jó sok szabadidõd van. 😄
Máté94
20+ 😄
Lelouch
Ki mit tervez nézni a tavaszi szezonból? Most hogy kifut majd nálam a Kuroko és a Kill la Kill, jó lenne legalább egy sorozatba belekezdeni, de még nem tudom mire essen a választásom... 😄
DasIsFuck
jah, azt én is majdnem minden rész végén végig nézem, ami nálam kb világszámba megy hogy end/op-ot nem tekerek át😄

efti
Hamatora ep. 10: ez a sorozat egyre rosszabb es rosszabb. Kar erte, jol indult

WWFSMD?

BEAST
Én az endinget bírom a legjobban az egészben. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Kill la Kill 22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár, hogy Satsuki nem tud beszélni Senketsuval. Meg hogy Junketsu sem beszél.
Mako!! 😄 Kaphatott volna mondjuk updatelt háromcsillagos ruhát.

@

efti
Noragami ep. 10: szerencsere hamar tulleptek a konnyeken es haladt tovabb a sztori. Az idenybol eddig talan ez a legjobb sorozat (legalabbis azok kozul amit nezek)

WWFSMD?

DasIsFuck
Témájától eltekint teljesen átlagos anime, vannak jobb és rosszabb pillanatai, de semmi extra szerintem.
Se a cselekmény,se a szereplõk nem elég érdekesek.
Tényleg a boszi téma iránt érdeklõdõknek ajánlott😄

efti
Ez valahogy megsem tunik a megnezesre batorito velemenynek

WWFSMD?

DasIsFuck
Ez a Witch craft works elég érdekes anime, egyszer a fejem fogom, máskor meg teljesen szórakoztató😄
a fõhõs mondjuk már véglegesen a legidegesítõbb személyiség, míg a többi legalább komolytalan idióta addig a fõhõs valamennyire közelít a normálisabbhoz ezen a téren, de olyan idióta felfogással meg mondatokat mond amik hosszútávon elég idegesítõ.

efti
Samurai Flamenco 19: nem is volt ez a resz annyira filler mint ahogy azt gondoltam.

WWFSMD?

Malakai
Gundam 00-t nézem, hát jáj.. Egyrészrõl nem emlékszek, hogy ilyen mennyiségben lett volna korábbi Gundamekben, hogy lényegében minden egyes szereplõnek vannak ezek béna, giccses szövegû monológjai, ha egy Mobil Suitban ül, többnyire mindenféle indok nélkül. Nagyon gáz szövegek. Másik, 13-as résznél járok és még nem teljesen tudom eldönteni, hogy a nézõket nézi hülyének a sorozat, vagy csak Setsuna ennyire segg hülye. Gyanítom sajnos az elsõ, de ha csak utóbbi, az se túl jó.

Aztán lehet csak megint nem vagyok ráhangolódva a stílusra...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
megnéztem Steins;Gate és Gintama moviekat.
a Steins Gate movie nem volt rossz, de igazából annyira nem volt erõs, mint a sorozat. Korrekt története volt, de picit sok volt a lámúr. De fõleg a közepe táján lévõ üres járatok zökkentettek ki, mintha próbálták volna széthúzni a filmet...10/6
a Gintama film pöppet jobb volt, de azért ennek is megvoltak a hibái. Az eleje fergetegesre sikerült, jókat derültem rajta, de késõbb a sztori nem lett olyan jó. Olyan so-so lett. De azért a vége kárpótolt. 10/7

Lelouch
Üdv!<#smile>
chhaya
Hali. ^_^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lelouch
Nem lenne rossz. 😊
Remélem egyszer majd valaki megcsinálja a Iwahara Yuji-s DARKER THAN BLACK: SHIKKOKU NO HANA - mangát animében. Abból remek kis sorozatot lehetne csinálni...
DasIsFuck
Nehezen tudja markolászni, mikor jóval arrébb van a keze, mellesleg tényleg ökölbe van szorítva.

LasDen
akkor markolássza a másik faszát...most jobb???

IMYke2.0.0.0
Ja, végül is így akarod látni.
Te tudod.

LasDen
ökölbe van szorítva...

IMYke2.0.0.0
Nem is benne - kívülrõl teszi. Hátrafordított tenyér (béna rajz)

LasDen
azt szerintem rosszul látod, mer nem matat a másik gatyájában 😄

IMYke2.0.0.0
És a 11-es matatására (4-es gatyója) milyen magyarázatot tudsz? <#wilting>