Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak benne érdekesnek tûnõ jelenetek mint a végén Lucy keze, mivel tudható lesz benne drámai jelenet is.
Amúgy van már infó mennyi részre lehet számítani?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Oké, az elsõ meh rész után ez kurva jó volt. Az eleje, a vége, minden jó volt. Egyedül a harc elején volt egy kisebb visszaesés, de így is fasza volt. És az ismerõs arcok nem hiányoztak már annyira.
Érdekes ez a geass command...
10/8
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Ghost in The Shell Arise (02) - Border 2 Ghost Whisper megnézése csak nálam jelentett erõs logikai töredezettséget?
Eddig ugye voltak a sorozatok meg a mozifilmek (nyilván a Manga alapot nem is említve) amik között elég nagy eltérések voltak, amiket általában "alternatív univerzum" témával meg a szereplõket érõ emlék módosító és törlõ vírusokkal, meg ha jól tévedek néha akció utáni emléktörlésekkel magyarázták.
Viszont nekem az Arise 01 után sehogyan se klappol ez a második rész. Kezdve azzal, hogy még nincs is ügyosztály, de van Logikoma ...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#hawaii>#hawaii>
Mind úgyi baromi lassan haladok olyan sorozatokkal amiket már réges-rég kiníztem magamnak😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amiken komolyan filózok még az a Kindaichi, bár úgy hallottam nincs olyan jó mint a Detective Conan... Meg a No Game No Life, jó lenne már valami jó játékos anime a Kaiji után, de nem tudom mennyire reális elvárás ez. 😄
FT, Gjbu, Date alive 2. Ezek érdekelnének a többi kérdéses lenne...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mako!! 😄 Kaphatott volna mondjuk updatelt háromcsillagos ruhát.
@
WWFSMD?
Se a cselekmény,se a szereplõk nem elég érdekesek.
Tényleg a boszi téma iránt érdeklõdõknek ajánlott😄
a fõhõs mondjuk már véglegesen a legidegesítõbb személyiség, míg a többi legalább komolytalan idióta addig a fõhõs valamennyire közelít a normálisabbhoz ezen a téren, de olyan idióta felfogással meg mondatokat mond amik hosszútávon elég idegesítõ.
Aztán lehet csak megint nem vagyok ráhangolódva a stílusra...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
a Steins Gate movie nem volt rossz, de igazából annyira nem volt erõs, mint a sorozat. Korrekt története volt, de picit sok volt a lámúr. De fõleg a közepe táján lévõ üres járatok zökkentettek ki, mintha próbálták volna széthúzni a filmet...10/6
a Gintama film pöppet jobb volt, de azért ennek is megvoltak a hibái. Az eleje fergetegesre sikerült, jókat derültem rajta, de késõbb a sztori nem lett olyan jó. Olyan so-so lett. De azért a vége kárpótolt. 10/7
Te tudod.