Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól van, akkor majd megnézem egyben a négyet ha már kijött az egész, mert már most nem emlékszem arra se, hogy mi volt az elsõ részben. :D A másodikat meg még úgyse láttam.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
4 részes OVA lesz csak...:(
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem ilyen tipikus imádni való utálatos fasz. Rohadt mód köcsög, de jól van elõ adva. Meg nálam amit a pályán mûvel, az kivaltja az azon kívüli viselkedeset...:D
Akashi no basuke kéne hogy legyen :D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bár a blog tartalmasságát nézve ezt az lehetõséget preferálja inkább, nem bántásból írom mert van helye a kritikának, de ez ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy nem érdekel hogy még én mutassam meg neki hogy mit kritizaljon
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Bár ha kritikát írunk mások helyesírásáról azért a sajátunkat sem ártana átnézni.
És azért nem mindenki erõlteti az egyes fan csapatokat, van akinek elég hogy a megnézni kívánt animéhez van jó minõségû felírat, mindegy kitõl van.
"Ez még nem szar, de biztos az lesz."
"Ez nem szar, de szar."
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
LasDen, te melyik csapat tagja vagy? Nem kérsz kritikát? :D
@
@
Kuroko (3505 votes)
Takao (2539 votes)
Kise (2392 votes)
Kagami (2288 votes)
Midorima (1983 votes)
Aomine (1670 votes)
Miyaji (1472 votes)
Kasamatsu (1451 votes)
Hanamiya (1223 votes)
Gondolom mindenkinek megvan a kedvenc fordító csapata, a többivel minek foglalkozik ?
PSN ID.: Beegabor
Mondjuk a gomba módra szaporodó gagyi fordítócsapatok/személyek nem csak Anime világában vannak, a sorozatok és filmek frontján is egyre borzasztóbb a helyzet.
2. Tipikus shounen volt. Power up Power up hátán...
De hozzá tenném hogy más körülmények között kicsit megvarialva izgalmas lett volna...:D
valamiért a végére nagyon felhúzta a hangulat az egyébként sport és slice of life jellegzetességektõl bûzlõ animét.
Olyannyira hogy betettem a kedvenceim közé<#vigyor>#vigyor>
A legnagyobb kérdés mégis az a megnézése után, hogy akkor hol is játszódik?
Iskola neve..kapásból anglia..helyi nemes család neve...valami olasz terület..közben meg minden felirat az animén belül németül volt és a város építészeti stílusa is erre enged következtetni.(de angliát legalább biztosan kizárja)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A második évad szerintem messze rosszabb volt az elsõnél. Fejtsd ki kérlek, hogy szerinted milyen hibákat javítottak.
@
Egy-két problémát javítottak második évadra, de itt is van egy elég zavaró pont...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Itt nem baj,mert a döntõ érdekel majd, de ott meg kétszer annyi felesleges szavalas van. Az elõzõ két fejezet között is eltelt vagy 1,5 perc...:D
WWFSMD?
Szóhoz se jutok.<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#rinya>#rinya>
Az alatt a 70 rész alatt is amit láttam sokkal több érdekesebb varázserõvel futottak össze mint ami neki van.
De ennek a mûfajnak ez a lényege, nem lehet Power Up, a barátaival közösen kell harcolniuk és ezt kell megtanulniuk.
Vagyis az erõk együttes használatát és így kapott kombót használják.
Naruto, Bleach, Dragon Ball mind erre épít, az elején az ellenfél hihetetlen erõs egyszer leveri õket, majd egy gyenge pontján támadva legyõzik. És mindezt hosszú-hosszú részeken át.<#idiota>#idiota>
Én csak 70 részig néztem ugyan, de addig a 70 részig is bõven voltak olyan ellenfelek akiknek fasza kis erejük volt, Natsunak meg a szétverek mindent az öklömmel elég béna...