Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Code Geass: Akito the Exiled #3 Delayed Until Further Notice
Jól van, akkor majd megnézem egyben a négyet ha már kijött az egész, mert már most nem emlékszem arra se, hogy mi volt az elsõ részben. :D A másodikat meg még úgyse láttam.
LasDen
mobile suit Gundam the origin

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
A za szomorú, hogy tök idegenektõl, a videó alatti írások közül kell megtudni: "Uchuu Seiki 0068" (?)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szeretem, amikor csak így bedobjátok a videót, de címet nem írtok - megszánhatnátok a pórnépet is, aki nem tud japánul, és nem lát/követ ezer animét :(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
http://www.youtube.com/v/mzMo9sV_T-c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
4 részes OVA lesz csak...:(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Majd mikor meglatod játszani a ize ellen, akkor lesz ám ihajja csuhajja...:D
Szerintem ilyen tipikus imádni való utálatos fasz. Rohadt mód köcsög, de jól van elõ adva. Meg nálam amit a pályán mûvel, az kivaltja az azon kívüli viselkedeset...:D
Akashi no basuke kéne hogy legyen :D

qtab986
Az ES Entertainment milyen okból szûnt meg? Belekezdtek egy érdekes krimibe, de csak 1 részt tudtak csinálni. Sin in the Rain. Csak 1 részt vett meg valami csatorna és többet nem kért senki?

Lelouch
Azon a ponton ahol az anime jár, az eddigi megnyilvánulásai alapján nem értem az ilyen túlzó méretû népszerûségét... :D
Count Adyn
Aomine ftw:p:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

xblades
De be kell látni úgy azért könnyebb lenne. <#papakacsint>

Bár a blog tartalmasságát nézve ezt az lehetõséget preferálja inkább, nem bántásból írom mert van helye a kritikának, de ez ...

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

LasDen
A ricz-roninnak vagyok tagja, de egyedül is szoktam forditgatni...
Úgy nem érdekel hogy még én mutassam meg neki hogy mit kritizaljon

xblades
Hehe ez jó, tömören leírva a blog tartalma.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Mert jó unalomûzõ :)
Bár ha kritikát írunk mások helyesírásáról azért a sajátunkat sem ártana átnézni.
És azért nem mindenki erõlteti az egyes fan csapatokat, van akinek elég hogy a megnézni kívánt animéhez van jó minõségû felírat, mindegy kitõl van.

armageddon666
"Ez szar, mert nem tetszik."
"Ez még nem szar, de biztos az lesz."
"Ez nem szar, de szar."

<#eljen><#eljen><#eljen>

LasDen, te melyik csapat tagja vagy? Nem kérsz kritikát? :D

@

armageddon666
Haha, ki ez a szánalmas troll? :D Ezt kritikának nevezni. Valami kritikus csinálhatna egy le-ezzel-a-kritikussal.webnode.hu oldalt. :D

@

LasDen
Akashi <#worship><#worship>

Lelouch
Akashi (6276 votes)
Kuroko (3505 votes)
Takao (2539 votes)
Kise (2392 votes)
Kagami (2288 votes)
Midorima (1983 votes)
Aomine (1670 votes)
Miyaji (1472 votes)
Kasamatsu (1451 votes)
Hanamiya (1223 votes)
LasDen
Nem láttam még, hol lehet megnézni?

Lelouch
És aztán a legújabb népszerûségi szavazás eredményéhez mit szólsz? :D
Seth
Ez a blog is elég szánalmas.Hû most mérges vagyok ,muszáj tudatnom mindenkivel!
Gondolom mindenkinek megvan a kedvenc fordító csapata, a többivel minek foglalkozik ?

PSN ID.: Beegabor

Ezzel nincs is semmi baj, de kicsit lehetne részletekbe menõ, vagy legalább pár elrettentõ screenshot. Másrészt ha fikázzuk a csapatok fordítási vagy írási minõségét, akkor a saját blogét javítsák ki.

Mondjuk a gomba módra szaporodó gagyi fordítócsapatok/személyek nem csak Anime világában vannak, a sorozatok és filmek frontján is egyre borzasztóbb a helyzet.

LasDen

LasDen
1. Hosszú fejezeteket kellett végig szenvedni egy meccsel ami már az elsõ pillanattól egyértelmû volt.
2. Tipikus shounen volt. Power up Power up hátán...

De hozzá tenném hogy más körülmények között kicsit megvarialva izgalmas lett volna...:D

DasIsFuck
Befejeztem a Walkûr Románcot...
valamiért a végére nagyon felhúzta a hangulat az egyébként sport és slice of life jellegzetességektõl bûzlõ animét.
Olyannyira hogy betettem a kedvenceim közé<#vigyor>

A legnagyobb kérdés mégis az a megnézése után, hogy akkor hol is játszódik?
Iskola neve..kapásból anglia..helyi nemes család neve...valami olasz terület..közben meg minden felirat az animén belül németül volt és a város építészeti stílusa is erre enged következtetni.(de angliát legalább biztosan kizárja)

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lelouch
Miért? :D
LasDen
Azaz. Maga a borzalom...:D

Lelouch
A Kaijo ellenit? Azt nem nagyon szokták dicsérni. :D
Lelouch
Szerintem is jobb volt az elsõ évad.
Malakai
Még az elején járok, rácáfolhatnak, pl Setsuna eddig még nem csinált akkora baromságokat. :) Meg a szövegkönyv mintha leheletnyivel jobb lenne, kevesebb az arcpálmás pillanat. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez olyasmi lehet mint a Hallo Hallo-ban ahol René a megrendezett kamukivégzése után eljátszotta a hirtelen a városba költözött rég nem látott ikertestvérért. :)
armageddon666
Sunrise. :D

A második évad szerintem messze rosszabb volt az elsõnél. Fejtsd ki kérlek, hogy szerinted milyen hibákat javítottak.

@

Malakai
Ez a Gundam 00 eléggé változékony színvonalon megy... :)
Egy-két problémát javítottak második évadra, de itt is van egy elég zavaró pont...Miért kell minden egyes halottat visszahozni valahogy? Sokszor rendes magyarázat nélkül. Mobil Suitban meghalni nem lehet? :D Komolyan, hozzák vissza az olyan emberkéket, akiket konkrétan mutattak felrobbanni... Lassan nem marad olyan karakter, aki halott maradna. Na talán Lockon, mert õt a semmibõl elõkerülõ, eddig nem említett ikertestvérével pótoltak... :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
Nagyjából. :D yosen után és a döntõ elõtt még 3 hosszabb rövidebb meccs van. Köztük egy kibaszottul idegesítõ meccsel amit a hátam közepére kívánok...:D

Lelouch
A döntõ már átcsusszanna az S4-be, nem? :D
LasDen
Nemtom. Alig bírtam nézni olyan idegesítõ volt. De lehet hogy csak a rengeteg duma a baj ami túlságosan megakasztja a játékot. És még ezerszer hallott is...
Itt nem baj,mert a döntõ érdekel majd, de ott meg kétszer annyi felesleges szavalas van. Az elõzõ két fejezet között is eltelt vagy 1,5 perc...:D

Lelouch
AA-n is nagyon oltják ezt az évadot, szerintem nem rosszabb, mint az elsõ. :D
LasDen
Gondolkodtam rajta és arra jutottam hogy fogalmam nincs. :D ott is voltak de talán nem ennyi. Meg rengeteg duma van meccs közben ami idegesítõ tud lenni...

Lelouch
Az elsõ évadban másabb volt?
LasDen
Beleneztem legutóbbi Kuroko részbe....hát ez borzalmas. Álló kép háború...

PetruZ
AniDB szerint nem, jövõ héten jön a 100. rész is.
efti
Nicsak. MAL szerint a Space Brothers immar nem nyilt vegu, sot az eheti resz az utolso.

WWFSMD?

Lelouch
The World God Only Knows Manga to End in Next Volume
Szóhoz se jutok.<#shakehead><#sir><#rinya>
Lelouch
HunterxHunter, ha valaki nem tudná véletlenül. :D
Lelouch
Kiváncsi vagyok hogy Togashi mikor fog már végre visszatérni... Pár nap híján már két éve hogy elment szünetre. Közben már az anime is kb. 20 rész múlva beéri a mangát...<#rolleyes>
LasDen
azer tud tuzet is fujni. meg ooo...ooo...

DasIsFuck
ok ezt elfogadom, hogy így van...(ezért is nem szeretem ezt a mûfajt), de akkor lehetne már vmi érdekesebb ereje és nem csak az hogy leboxolja az ellent, hogy most épp tüzes ököllel az mindegy.
Az alatt a 70 rész alatt is amit láttam sokkal több érdekesebb varázserõvel futottak össze mint ami neki van.

Lelouch
Igen, nem elhanyagolható szempont, hogy hogyan lesz megoldva a fanservice... :D
LasDen
hu ez annyira tipikus volt hogy lehet kimarad....bar legalabb mar jol nenznek ki a szereplok. fan service miatt azert figyelemmel kovetem. megis csak Lucyrol van szo :DD

xblades
Azért van neki több is :)
De ennek a mûfajnak ez a lényege, nem lehet Power Up, a barátaival közösen kell harcolniuk és ezt kell megtanulniuk.
Vagyis az erõk együttes használatát és így kapott kombót használják.
Naruto, Bleach, Dragon Ball mind erre épít, az elején az ellenfél hihetetlen erõs egyszer leveri õket, majd egy gyenge pontján támadva legyõzik. És mindezt hosszú-hosszú részeken át.<#idiota>

DasIsFuck
Csak azt nem értem, hogy miért mindig a fõszereplõ karakter kapja a legbénább erõt?
Én csak 70 részig néztem ugyan, de addig a 70 részig is bõven voltak olyan ellenfelek akiknek fasza kis erejük volt, Natsunak meg a szétverek mindent az öklömmel elég béna...