Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emellett milyen igaz ha valamit rossznak ítélsz, csak néz meg egy rosszabbat és máris felüdülés amit rossznak ítéltél. Most fejeztem be a Girls Bravo-t és ehhez képest a többi ecchi nem is olyan zavaró dolgokkal van tele.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Black Bullet (AniDB): Az emberiséget megtizedelte az ismeretlen parazita vírus, a Gastrea. Akik megfertõzõdtek, óriási, rovarszerû szörnyekké váltak és pusztítani kezdtek. Tíz évvel késõbb, 2031-ben a túlélõk a varániumból készült óriási monolitok védelmében élnek, mivel annak mágneses mezõje képes távol tartani a vírust, de tökéletes védelem nincs. Ráadásul ott vannak az átkozott gyermekek is, olyan lányok, akik még az anyaméhben fertõzõdtek meg, de valahogy túlélték a dolgot és különleges képességeket szereztek. Viszont mindenki retteg tõlük, hiszen bármikor átalakulhatnak, ezért egy szigetre számûzték õket. Egyetlen esélyük a kitörésre, ha egy civil ügynökség egy embere maga mellé veszi egyiküket, hogy párban küzdjenek a gastreák ellen. Vannak, akik úgy gondolják, ezek a párok az emberiség utolsó reményei. Viszont vannak olyan emberek is, akik szerint itt az idõ a teljes pusztulásra, hogy új lapot kezdhessen a Föld...
Akciódús, látványos, drámát és humort sem nélkülözõ új sorozat sci-fi, horror és poszt-apok jegyekkel is. Egész pofás, három rész után nálam 7/10.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tehát, nem képessége az idõn való oda-vissza haladás, mint a hétköznapi járás...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként az "Idõ fölött járó lány" nem tûnik vészesnek, sõt. Ti milyen címet adtatok volna neki?
@
http://en.wikipedia.org/wiki/Toki_o_Kakeru_Shōjo
Amúgy én emlékszem rosszul vagy a sztoriból volt mini sorozat is, tök más angol címmel?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végsõ megoldás: Anál
Két szûz között
A három muffkétás
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Lehet, hogy ha címnek az eredetit lefordítják, hamarabb megnézi az arc 😊
Escape Plan Legyen mondju Szökési terv
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha lenne szinkronja ezt ajánlanám: Dennou Coil (Cyber Coil)
26 részes, ami nem éppen mini, viszont talán könnyedebb mint a legtöbb ilyen témájú dolog.
Én csak annyit mondok, hogy ne éld bele magad semmibe... A tapasztalat is szól belõlem. 😄
Utána pedig arról hogy kinek tetszik kinek nem most a hárem felé halad a történet, aztán ahogy eddig is, majd alakítják az éppen aktuális elképzeléshez mind a cselekmény folyását mind a szereplõk hozzáállását.
Lehet lesz egy hibbant pillanat amikor Harunából egy kis nifomán ördög válik, ekkor legalább lenne egy pár humoros jelenet <#zavart1>#zavart1>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
2.: Run még az a lány, aki nyíltan szerelmet vallott Ritónak. Csupán ezért gondolt rá kiemeltként. De semmi jel nem mutat arra, hogy OLYAN szemmel kezdene el nézni rá Rito. Lala meg azért teljesen más eset volt, a "first girl" szabály ereje ugye, és az se utolsó szempont, hogy együtt él Ritóval.
3.: Én tartom, hogy a hárem terv egy bullshit, inkább Momo is vállalta volna fel az érzéseit nyíltan, aztán egy kisebb háremet elnéztem volna vele, Lalával,
De ha már errõl írunk, három dolgot azért figyelembe kell venni.
1. Haruna amikor berúgott és "felengedett", Rito hazavitte ott volt hajlandóság benne a Lalaval való együttes házasságra, néha láthatjuk Harunát kiengedni látszik hogy elég szabad gondolkodású kissé perverzül pajzán lány.
2. Rito amikor a "háremre gondol" már Run-t is beleveszi Lala és Haruna mellé, van egy ilyen jelenet, az elején is még csak Harunát szerette Lala iránt nem érzet semmit sem.
3. Mindezt szépen fokozatosan érték el, és még csak most kezdték el ez a szálat felépiteni. Lala és Momo sem a legelejétõl hozták fel ezt, jelemét nézve pedig õ pont olyan aki befolyásolni tudja Rito-t ebbe az irányba. És most már Mea is segíti ebben.
Végül nem lenne szükséges minden lányt bevinni a hárembe, elég 4-7 is.
A lényeg jelenleg ezt a történetet építik fel szépen lassan. Ahogy Lala, Momo és Mea-ból kihozták ezt úgy ha akarják Harunából is kihozzák, de jelenleg õ a visszatartó "erõ" ebben. Azt hogy mit hoznak még ki meglátjuk, a vége meg úgyis a nyitott lehetõség lesz hogy bármelyik lányt választhatja.
WWFSMD?
@
A többi lány iránt meg jóformán semmi romantikusat nem érez Rito, szóval Momo terve is eleve bukott. Amit eleve csak azért talált ki, hogy neki is esélye adódhasson Lala és Haruna mellett.
Mondjuk én keresztény vagyok a törvényeink is tiltják, de Rito helyében engem nem kellene gyõzködni a többnejûség mellett ha mindegyik lány beleegyezne.
Mondjuk furák a japánok, mert az elõbbiekkel gondjuk van, de a loli, Guy és a perverz "szerelem"-t meg elégé "pártolják" a képernyõn, persze nyilván ez a kultúrájuk oka.
Mindegy nekem ez is megfelel mert ha nem lenne japán anime, ezeket pl amerikai animében nem láthatnám. Ezért még a transzi karaktereket is elviselem.
Persze két különbözõ mûfaj de akkor is... 😊
Akkor a karakternek és helyzetnek kicsit másképp kellene viselkednie.
Így abban a szituban amiben van nem lehet azt mondani, hogy nagyon tökösebb lenne.
Hisz lényegébe önként felkínálják magukat+ a karakter is hajlik a dologra, mégis egy ponton visszakozik, pont ott ahol igazán nem kellene.
egyébként vannak ezek a borderline cuccok, sõt ahogy az szokás hogy bd verziókba meztelen csöcsökkre van az egész építve egy-két szex jelenet a nemiszervek mutatása nélkül alig állna messzebb az egésztõl.(fõleg hogy vannak alibi harcok, tehát nem fullba az ecchin van a hangsúly.)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nem buta csihi-puhi srácok, nekik tetszik az elgondolkodtatósabb mûfaj is (azért ne Lain-ban gondolkodjatok).
Elõre is köszönöm, persze túrom a webet utána, de a szakértõi tanács sokkal többet ér! 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"mindig mindent másképp csinálna, mint a fõszereplõ"
Issei helyében mindent úgy csinálnék Riasékkal mint õ <#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>, a többire igaz.
Én is igyekszem a látottak alapján beleélve magam eldönteni, hogy én miképp...
De, sokszor megrázom magam és hagyom, hogy a történet vigyen magával, mert ha mindig azon agyalok (agyalsz), hogy ezt most miért így, amikor én úgy tettem volna, akkor nem hagyod magad szórakoztatni.
A katonaság meg sokminden másban is visszaélt az animében, hisz háború van ráadásul érezhetõ hogy vesztes. És ez a másik vonal amirõl szól az anime.
De mindegy is alapjában véve nem bántam meg hogy megnéztem, hogy nem minden tetszett benne úgy ahogy volt meg már természetes dolog. Minden jó úgy benne ahogy van, csak én másképp próbáltam volna csinálni dolgokat, ennyi.
Az amúgy is top 2. helyezett lett drámai jelenet terén Akemi: video
úgy ahogy a 1. és 3.-at sem tudom elfelejteni, pedig már a sorozatuk sok részletére nem emlékszem, ez is beleéget az emlékeimbe, ezért is kell most a humoros és aranyos anime sorozat dömping <#vigyor>#vigyor>
Ahol a szerelme élt, azt minden áron megvédte, és ez a lényege az egésznek. Ezzel is "élt vissza" a haderõ.
A hadnagyos affér szánalom volt a részérõl, és túllépési szándék, megint csak a szerelme érdekében - de utóbbi erõsebb volt