Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Volt egy recap epizód, amit nem fordítottak le, szerintem az lesz az. Kihagyható.
efti
Lehetseges hogy a hulyebt fele Kaiji s2 csomagban nincs meg az ep14? Nutbladderek kihagytak?

WWFSMD?

Lelouch
Miért, szerinted a Naruto jobb?
Fresh Duke
Több Fairy Tail vagy Naruto van? Mert szerintem nem ugyanarra gondolunk.

A heavy cost. I pay it gladly.

DasIsFuck
jó, de a naruto egy ömletes baromság volt, ennek meg volt stílusa😊
mint fantasy elég jó szerintem, csak egy pont után már kibukik...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

IMYke2.0.0.0
Én már megtanultam csak azt elfogadni, amit valódi mozgóképen kapok - nem agyalok azon, hogy mirõl maradtam/dok le, mert abba bele lehetne õrülni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Meg az art és a fanservice miatt. 😄 De amúgy jelen pillanatban kb. minden tekintetben jobb, mint a Naruto.
Lelouch
*És sikerült elhagyni olyan dolgokat, amik a régiben kifejezetten bosszantottak... 😄
Lelouch
Én az animét a manga után nem bírtam tovább nézni néhány résznél... 😄 Az új anime se hibátlan, de közelebb áll a mangához így egyelõre nálam az már a nézhetõ kategórába esik még.
LasDen
Ha van must read képregény, akkor szerintem az a Hotel és a Batman: Death of the Family.
A Hotel leírhatatlanul jó volt. Melankólikus hangulatával egybõl 10/10 lett. Jokert meg nem kell bemutatni, de ilyen sötétnek, pszichopatának még soha nem láthattad...😄
(Bónusznak meg Aquaman - Death of a King)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ha jobb, akkor az csak a karakterek miatt van...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Fényévekkel jobb, mint a Naruto. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Sajnos én is így vagyok vele. No meg mozgóképen felül nagyon sokat számít a hang is. De emiatt nagyon sok jó dolgot kihagyok, mert sajnos az adaptációk messze nem szoktak olyan jók lenni, mint az eredeti. Meg van hogy félbemaradnak a történetek.

@

LasDen
tehát semmivel sem jobb a narutonál 😄

DasIsFuck
Nem vagyok a mangák nagy barátja😄

Az anime annó azért tetszett meg mert stílusosabb volt az ilyen naruto féle shounenektõl és érdekes "világa" volt csak beleuntam, hogy állandóan ugyanazokat a köröket futják😄

LasDen
ezekrol lemaradtam. de tetszetosek, mint mindig 😄

Lelouch
Ezt láttad már amúgy? Mashima szettjének utolsó két darabja... 😄
LasDen
tegnap belenezegettem. Tartaros tudja hogy kell lancraverni a jo noket 😄

Lelouch
Szerintem most nem olyan rossz. 😄 Ha meg mégis, akkor a fanservice kiegyenlíti... 😄
LasDen
olvasd hangosan 😄

Engem elsõsorban a hang hiánya zavar...
LasDen
egyes esetekben a kepregeny is lehet jobb. Pl. olvasom a Tora Kiss mangat, ami tobbnyire az atlagot hozza. De mivel nem kell percekig hallgatnom azt a tsundere picsat, hanem gyorsan atfutom, maris sokkal elviselhetobb. Animeben tuti halalra idegesitenenek egyes karakterek, de igy olvasva egy elfogadhato elmeny.
Az amerikaiaknal meg a legszembetunobb nekem az volt, hogy filmen klisesnek hato jelenetek mukodnek. Legalabbis nalam...

IMYke2.0.0.0
Tuti, hogy velem van baj, de én a képregényeket és így a mangákat nem szeretem - én a mozgóképes dolgokért rajongok.
Pedig, fantáziám az van. Ezek a rajzolt anyagok nem tudják kielégíteni az érdeklõdésemet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
szerintem mar a manga is unalmas....

Lelouch
A mangával igen.
LasDen
akkor lattal mindent, amit a sorozat kinalni tud 😄

DasIsFuck
Én még a 70.résznél hagytam abba, megéri onnan folytatni egyébként?

efti
Erdemes pedig az erofeszitesre. Az ilyesmik miatt szenvedtem mar vegig par igazan rossz darabot, bizva benne csak a felvezeto resz nem oke es aztan osszeszedi magat. Talan a legjobb pelda erre a Haibane Renmei. Annak is az elso fele is leginkabb uncsi, pedig az egyik legjobb anime amit valaha is lattam.

WWFSMD?

armageddon666
Én sajnos még az elején dobtam. 😞

@

efti
Witch hunter Robin befejezve. Az elso fele kisse vontatott volt, de onnantol hogy a sztori igazan beindult, mar nagyon tetszett. Osszessegeben jo tortenet, szeoen kidolgozott vilag, jo karakterek. Nalam 9/10

WWFSMD?

Lelouch
Egyébként azt kell mondanom, hogy érdemes követni... 😄
armageddon666
Igen. Meg a karakterfejlõdés, és a dráma miatt. A borítóról le tudok olvasni minden jót.

@

Lelouch
A történet miatt?<#wow1><#taps><#nevetes1>
Lelouch
Hát ez nem sok... 😄
armageddon666
Lehet, hogy olvasnom kéne a mangát, vagy folytatni az animét. A történet miatt.

@

armageddon666
Nem tudom, nem nézem. Csak a Za warudo az meme. Ennyit tudok a Jojoról. 😄

@

LasDen
Lucy szoknyaja ennel rovidebb lassan nem nagyon lehet...😄

Lelouch
A part1-ben már benne lesz? 😄
armageddon666
Mikor majd jön a ZA WAAAARUDO!

@

Lelouch
Nézem ezt a Jojo-t, de eddig nem túlságosan jön be. Valaki nem tudja, mikor válik jóvá? 😄
IMYke2.0.0.0
Ez egyáltalán nem hátrány. Szerintem.

Lelouch
Amúgy végre talán eljött most Lucy ideje is a mangában? 😄
Majdnem ugyanúgy néznek ki.
PetruZ
Az új Sailor Moon reboot karakterei (jók a kommentek is 😊 ).
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Húúú! Köszönöm! <#puszi><#worship>

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Ha hentai lenne értenie sem kellene, mert a lány leteperné. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

xblades
Hát ha hentai szintre emelnénk ezt a képet akkor ha a lány meztelen lenne és nagy villogó nyilak mutatnának a két lába közé ezzel a felirattal akkor sem értené.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

LasDen
votma 😄