Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hotel leírhatatlanul jó volt. Melankólikus hangulatával egybõl 10/10 lett. Jokert meg nem kell bemutatni, de ilyen sötétnek, pszichopatának még soha nem láthattad...:D
(Bónusznak meg Aquaman - Death of a King)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Az anime annó azért tetszett meg mert stílusosabb volt az ilyen naruto féle shounenektõl és érdekes "világa" volt csak beleuntam, hogy állandóan ugyanazokat a köröket futják:D
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az amerikaiaknal meg a legszembetunobb nekem az volt, hogy filmen klisesnek hato jelenetek mukodnek. Legalabbis nalam...
Pedig, fantáziám az van. Ezek a rajzolt anyagok nem tudják kielégíteni az érdeklõdésemet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WWFSMD?
WWFSMD?
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Eme jelenséget remekül összefoglalja ez a kép. :)
A második fajtában a srác zéroszexuális és nem érti hogy miért is vannak ellenkezõ nemû emberek a földön és azok mit is akarnak tõle igazán.
Lelouch
Azért volt néhány amit élveztem, inkább ez a sablonos erõltetett fanservice (értsd azt dolgozzák fel a középpontként és nem beleolvad az anime történetébe) nem jön be.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A Gokukoku no Brynhildr meg megint túl kiszámítható, illetve a fõhõs túl okos, ezért még rátesz egy lapáttal. :D
Petruz - Nem tudom nekem a Mekakucity bejött a frusztrált fõhõssel, tök jól érzékelteti mennyire el van veszve a való világban avagy a lakásán kívül ... második rész végéig még ez változhat, mármint a tetszési index, mert belenézve magyar felirat nélkül az abban szereplõ leányzó idegesítõ egy alak nagyon. Hozzá képest a rinyálós, piszkálós OS-Tan is sokkal bírhatóbb. :D
Amugy ha nem lattad a Sekirei sztm jo harem.
WWFSMD?
Könyörgöm pont japánoknál jön elõ, hogyha egy lány szájon csókol akkor még elmélázik hogy mik is az érzései felé???
És mikor végre összébb boronálódnak a srác elmegy az álmait kergetni?
Én a csaj helyében tuti összeszedtem volna egy másik pasit és a visszatérõ fiúnak megmondtam volna hogy menjen vissza álmokat kergetni az édes nõnemû szülõjébe.
Tipikus ecchi szerelmi húzza-vonna. De egyszer még így is jó volt megnézni, mert legalább elfogadható lezárást kapott.